2 år ihop med er!


Idag ska dom söta trollungarna sova över hos oss:), vi har varit på valmässoafton firande fast utan någon brasa som dock var mindre roligt, men barnen dom vann massor utav saker när dom öppnade fullt med lotter var, som dom tyckt var jätteroligt och såklart så blev dom jättestolta att dom vann saker *hihi*.

Idag har jag inte gjort något specielt, jag har varit i skolan och sedan så har jag hjälpt till på macken med inventering som är väldigt tråkigt men sådant ska ju också göras hehe:), och så har vi varit och kollat på "elden" som inte var någon eld men ändå. Nu ska jag snart gå upp och slöa framför tv:n och så ska jag snart gå och lägga mig för shit vad trött jag är men skönt är det att man är ledig ifrån skolan imorgon pga att det är 1 maj imorgon:).

Idag har vi kännt varandra i exakt 2 år, men det känns det verkligen inte som för det känns som mycket mycket mera det känns som att vi har kännt varandra hela livet (jag pratar om Kristina,Magnus,Emma och Hilma) men det kanske blir så om man är hos några varje dag i 2 år då känns det ju som man har känns varandra längre och man lär ju verkligen känna varandra när man umgås så ofta.

Magnus idag har du och jag kännt varandra i 2 år men det känns som jag alltid har kännt dig men du ska veta att under den tiden jag fick lära känna dig och umgås med dig var jätte bra, och jag ångrar ingenting och verkligen inte att vi lärde känna varandra. Jag saknar dig min underbara "extra pappa". Snart sprids din kropp över det gröna gräset i minnseslunden, jag ska vara med när du sprids med vinden och åkta dit ofta och vara hos dig för då vet jag var du är för just nu så kan inte jag gå till dig och prata och gråta för då finns ingenstans just nu som man kan gå till och "hälsa" på.

Jag har tänkt att köpa gravljus och smycka dom fint och skriva på dom och sätta ut det till dig i minnseslunden sedan när du har spritts, för jag gillar inte gravljus i sig dom ser så läskiga ut och sorgsligt så jag vill göra dom fina för din skull så att allt ska kännas så bra som möjligt.

Jag kan skriva hur länge och hur mycket som helst om dig och till dig för jag finner aldrig något slut för det finns inget slut om dig och det är bra, men då får jag göra lite egna slut i mina inlägg annars blir dom väldigt långa:).

Jag minns första gången vi träffades, minns att så väl. Jag och Elin var den dagen och så sade mamma att dom skulle gå till några som hette Kristina och Magnus för att dom hade bjudit över mamma och pappa, och så frågade mamma om jag och Elin ville följa med men jag tänkte länge och var mycket tveksam innan jag bestämde mig, för jag tyckte det lät som en gammal tant och gubbe som inte var så specielt roliga men tillslut följde Elin och jag med ändå, och oj vad man kan ha fel det var ju ingen gammal tråkig tan och ingen gammal tråkig tant för dom hade ju småbarn så då lös jag upp av glädje *hihi*, är man barnkär så är man så jag gick och bar på Hilma hela den kvällen och Kristina frågade ofta om hon skulle ta Hilma för om jag tyckte det var jobbigt, och jag tyckte att det lät konstigt vadå jobbigt? kunde detta vara jobbigt typ hehe. Efter den dagen så brukade jag gå till macken och kolla om dom var där och om dom var det så sa jag till mamma att hon kunde bära Hilma så att jag kunde ta henne och bära henne haha:), jag gjorde så några gånger ch sedan så sa mamma att jag kunde hälsa på dm om jag ville men jag tyckte det lät konstigt så mamma fick ringa och fråga och ha sig och tillslut så gick jag till dom, och efter den dage så var jag där varenda dag jag följde till och med dom till öland på "semester" den sommaren:). Det klickade till direkt kan man vekligen säga *hihi*.
Jag tycker Kristina är en jätte snäll och gó person som man kan prata om allt med och som jag verklige trivs ihop med, och jag tyckte Magnus var en jätte snäll och härlig person som jag pratade mycket med också, hade han sagt en sak eller lovat en sak så höll han alltid det och han kom alltid ihåg sådana saker jätte väl, han var en fantastiskt bra människa som jag trivdes jätte bra ihop med, och nu kommer vi till barnen det lilla hjärtat i det hela hehe med det menar jag att jag skulle aldrig få lära och känna dessa fina människor om det inte var för barnen, för jag hälsade ju på hos dom och så för att dom hade sådana söta barn och så var det ju plus poäng sedan när det var sådana underbara personer till föräldrar, och skulle det vara att jag inte alls gillade föräldrarna skulle jag ju inte gå dit mer och då skulle jag ju inte känna dom underbara banen Emma och Hilma, så allt måste ju vara perfekt och det var det, enligt mig:).
 Nu ska jag sova:)
Kramar Nettan!


Saknar dig!Jag brukar kolla upp mot himlen ibland och hoppas att du ska se oss, vara stolt att all har gått så bra fast den hemska sorgen.

Jag vill att du kommer hem igen, jag kunde störa mig på vissa skämt som "ta en stol och sätt dig i soffan" men jag lovar att du får säga så hur mycket du vill och jag lovar att jag inte ska säga att du är äcklig om du fiser och säger "lukta fort för snart försvinner det" du får göra och säga vad du vill och skämta hur mycket som helst bara du kommer hem igen.

Jag orkar inte med all denna saknad och ensamhet och att må dåligt 24 timmar om dygnet, jag ber snälla släpp Magnus så att han kan komma hem igen.

Nu i kväll är det 5 veckor sedan du lämnade oss och denna värld, änglarna ångrade nog att dom släppte iväg dig första gången från himlen till oss, så dom ville nog ha tillbaks dig så fort som möjligt till himlen igen för dom saknade nog dig lika mycket som vi saknar dig nu, och vem vill bli av med en sådan älskad person som dig? Inte vi i alla fall, men synd var det att inte vi fick bestämma var du skulle vara,och att du var tvungen att återvände till änglarna i himlen.

Vi här nere på jorden mår skit för att vi saknar dig så mycket men jag hoppas att du mår jätte bra där du är nu i alla fall om vi mår skit. Det sägs att snälla personer kommer till himelen mne var kommer du då? jag menar vart kommer dom där jätte snälla och underbaraste personerna, kanske kommer dom också till himlen men kanske lever lite extra lyx för att dom har varit sådanna underbara personer i livet, vem vet jag hoppas i alla fall att du har det bra och kan se och höra oss var du änn är, och var du änn är så hoppas jag att jag kommer till samma ställe som dig när jag går bort.
Vänta inte på mig för jag lovar att jag kommer snart till dig så du behöver inte vara orolig, där uppe ska vi dricka mycket "lång saft och kort saft" och vi ska säga "ta en stol och sätt dig i soffan" jätte många gånger och skratta för fullt hela tiden och vara glada för att vi har träffats igen.

Du ska alltid veta Magnus att vi har ett ljus tänt till minne av dig.
Och du ska veta att du alltid kommer at finnas i våra hjärtan och i våra tankar.
I glada samt sorgsna stunder lever vi vidare med varandra.
Jag kan inte beskriva i ord hur mycket vi saknar dig.

Massor utav pussar och kramar till dig.
Kram Nettan!


Twilight!


Idag har jag varit i skolan och efter det så kom mamma och hämtade mig och vi två åkte iväg till stan (Oskarshamn) där handlade vi lite och mamma köpte ett par byxer,och sedan åkte vi till macken och där lånade jag en film, och jag såg att Twilight hade kommit så jag var bara tvungen att låna den (har hört så mycket bra om den) så mamma släppte av mig hemma och sedan åkte hon till "punkten" (En barn/ungdom verksamhet) och skulle jobba ett litet tag så jag har kollat på film. Twilight var jätte bra och så är ju Edward Cullen (Robert Pattinson) så himla snygg *hihi*:).

Snart så ska jag se "Andra Avenyn" som bara är ett måste för den serien är så himla bra och har man börjat kolla kan man inte sluta:) *hihi*.


Imorgon är det 5 veckor sedan du lämnade oss och denna värld, tiden går men allt känns fortfarande lika overkligt och så himla hemskt. Jag finner inga ord för hur mycket jag saknar dig och det går inte att beskriva hur tomt allting känns utan dig i vår närhet och det går inte att förklara hur mycket du har betytt för mig och hur mycket jag älskar dig.
Jag säger inte att jag älskade dig som den underbara person du var jag säger att jag älskar dig som den underbara personen du var för i alla fall om du inte är här så kommer jag alltid att älska dig ändå.
Men jag hoppas att vi ses snart igen på andra sidan.
Kramar Nettan!Magont och den hemska saknaden!

Idag fick mamma hämta mig ifrån skolan pga att jag hade/har jätte ont i magen och mår illa och känner mig yr (kändes värre förut), har inte gjort mycket allt idag bli yr och typ svimfärdig och jag ska hålla på och röra på mig och så, så det blir att mäst sitta och ligga ner idag, ska gå och lägga mig snart också för är så himla trött men jag får se om jag kan somna för inatt så hade jag jätte problem med det fast än att jag var trött.

Jag badade en stund förut i vårt bubbelbadkar för att typ slappna och tänka på annat än mitt magont men det gick inte hade grymt ont i magen för det. Men det var som alltid lika skönt att bada för det, med massor utav badskum ska det vara:) *hihi*. Någon som har ett bra tips mot magont??Imorgon kommer Emma och Hilma hem *jippi* har saknat mina sötnosar jätte mycket (dom har varit hos mormor och morfar) .
Jag saknar er men ni kommer åter och jag saknar en annan person men han kommer aldrig åter, saknaden är inte densamma och saknaden är inte lika stor för dessa personer, Magnus Olofsson jag saknar dig så himla mycket och jag kan inte fatta än att jag aldrig mer får se dig och vara vid din sida, att veta detta gör jätte ont i mitt hjärta.

♥Mina två prinsessor♥
 
♥Magnus i mitt hjärta där segrar du♥

Saknaden är grym efter dig men jag hoppas att vi syns snart igen


Metropol

Igår jag var jag på Metropol och hade jätte roligt förutm alla jobbiga typer som försökte ragga på mig, och Agnes från idol var där också så jag ska lägga upp en film sedan när hon sjunger på Metropol i Hultsfred.
Hinner inte skriva mer nu för filmen har börjat igen på 4an .
Kramar Nettan!


Snacka om humor;)Bubbla och sola:)

Idag så har jag varit i skolan (som vanligt) och när jag hade slutat så hämtade mamma och Kristina mig och sedan åkte vi och handlade och åkte och slängde skräp och var på macken en stund och där åt vi ockå lunch, sedan så åkte Kristina och jag och hämtade barnen på dagis (Emma och Hilma) Emma skrek mamma för fulla munnar och gav sin mamma en kram (Kristina) och Hilma skrev Nett för fulla munnar och gav mig en kram:) *hihi*, dom är för söta.
När vi kom hem från dagiset så åkte vi hem till Kristina,Emma och Hilma och hoppade studsmatta (eller dom hoppade och jag kollade på och fotade fast med Kristinas mobil) och sedan så gick Emma,Hilma och jag hem till mig och blåste såpbubblor och solade och så har vi sparkat boll lite grann, pappa hller på att grilla och mamma håller på med maten till det grillade, det ska bli så gott och nu när det är så fint väder så är det ju ännu roligare att äta grillat och vara ute:).
Jag glömde att säga vad barnen gjorde och dom solar och så blåser dom bubblor som dom tyckte var så himla roligt men man får fylla på vatten och diskmedel ganska ofta för dom har hällt ut några gånger hehe men det gör ju inget det är ju bara vatten och diskmedel som sagt. Emma ligger mäst i solstolen och "solar" som hon säger att hon gör och så blåser hon bubblor medan hon solar men Hilma hon håller sig mer till att bara blåsa bubblor för det tyckte hon var roligast:).
Nu ska vi snart äta jag ska i alla fall gå och leka med barne nu.
Kramar Nettan!

Emma och Hilma blåder bubblor:)

Emma och Hilma.

Hilma tar "bubbel" *hihi*

Och Hilma blåser "bubbel" *hihi*

Sötisen:)

Klemman ska blåsa:)

Sötisen:)


Mitt brev till Magnus!

Mitt brev till Magnus;
Hej Magnus, jag hoppas att du har det bra där du är nu, det är bara att vi inte har de bra för vi saknar dig.
Du ska bara veta hur tomt allting känns utan dig det känns så tomt att inte få höra din röst tala och dina fotsteg i golven.
Igår var jag hemma hos er eller där du bodde innan du lämnade oss, jag skulle ta saft och kom då på det som du ofta sa "lång saft eller kort saft" och fick ett leende på läpparna när jag tänkte på det, typ vad jag än gör så ploppar det upp en massa minnen som saker du har sagt och så gör jag det tillexemplel och då kommer jag på hur du gjorde och vad du sa då och en massa sådanna saker, det blir ganska jobbigt för jag tänker på att hela tiden.
Jag kommer alltid att minnas ditt leende och din röst och hur du pratade, ditt skratt sitter långt in i hjärtat och om man skulle berätta för någon hur du såg ut , var väldgt lätt för du gick oftast med ett par blåa jeans och en jack/kofta som var svart med röd och våt text på bröstet du bar nästan alltid kepps också:).
Skulle man berätta hur du var så skulle jag bara säga att du var väldigt snäll, varmhjärtad,en underbar pappa,en underbar vän, en kille med humor och det sista en mycket älskad person som vi alla saknar.
Magnus, jag har svårt att fatta ännu att du aldrig mera återvänder och att vi aldrig mer ser dig, det känns för jävligt och väldigt hemkst. Jag känner mig tom och ensam utan dig för du var ju trots allt min extra pappa och en bra sådan också:).
Det kvittar vilket år det kvittar vilken dag för i mitt hjärta där står du kvar.
Du kommer alltid att vara en älskad person så jag hoppas att vi syns snart igen Magnus.
Massor utav kärlek till dig Magnus från din extra dotter Jeanette

Minneslunden


Nu har jag ridit och snart ska jag vara "hästvakt":)

Nu kom jag hem från stallet, idag blev det väldigt länge vi var där (Hanna och jag) i 2 timmar var vi och red och var i stallet så nu är jag jätte trött hehe, idag så hjälpte jag till att mocka och att ge hästen mat och sadla och såvidare för nästa helg så ska jag vara "hästvakt" *hihi* för John och Hanna ska bort så jag ska ge han mat och mocka kanske rida lite och såvidare:). Det ska bli jätte roligt för det kommer ju att kännas som att det är ens egna häst typ fast i en helg hehe:).

Nu ska jag gå och byta om kan ju inte gå runt med hästkläder och så måste jag tvätta händerna, det stinker ju häst om mig hehe (inget illa menat tycker hästar är jätte söta och så men det är väl inget man vill lukta precis;)).
God natt och sov gott:)
Kramar Nettan!

Söta Fengur:)


Börjar bli lite tjatit med detta men det är väldigt roligt:)

Nu börjar jag ju bli tjatig *hihi* för jag ska skriva att jag ska åka och rida igen:), massor roligt på det.
Nu har jag bytt om till ridkläder (som jag har lånat av Hanna ett par ridbyxer och ett par ridskor) och sitter och väntar på att bror och Hanna ska komma och hämta mig så att vi kan åka ut till stallet till hästarna och rida *jippi*:).
Skriver nog sen igen när jag kommer hem.
Kramar Nettan!

Fick bli en bild på min söta hund pelle:)


En månad har gått sedan du lämade oss!

I dag har det gått en månad sedan Magnus Olofsson lämnade oss i både sorg och saknad.
Jag finner inga ord för hur min saknad är till Magnus, allt känns så konstigt och overkligt änn.

Idag på morgonen gick jag till skolsystern (mamma hade ringt dit för att jag har haft jätte ont i magen dom senaste dagarna) och där så pratade hon och jag om vad det kunde vara för "fel" på min mage.
Och sedan så sa jag att det hade varit jobbigt den senaste tiden pga Magnus bortgång och en massa saker fast det får man ju inte sådana magsmärtor utav, och så sa hon att jag det kunde vara npgot "fel" på magen och göra ont fast sedan kunde det vara att det förvärrade magontet lite pga av allt detta som har hänt.
Och när vi pratade om detta alltså Magnus så blev det jätte jobbigt, det är bra att prata med en "utomstående" fast då känns det mer verkligt på ett sätt att han verkligen är borta, och så har jag ju gråtit såklart efter Magnus bortgång men jag har försökt att hålla inne det så mycket som möjligt (det blir så automatiskt, jag håller det mesta inom mig och så kan det bli jätte jobbigt en tid efteråt) men idag så "brast" allt eller vad man säger, jag orkade plötsligt ingenting och bara grät så jag mamma och Kristina åkte och hämtade mig för att jag mådde "psykiskt dåligt" det är det ju men det låter konstigt jag säger att jag sörjer.

Allt har varit jobbigt,i min sorg så har jag dragit på en slags "mask" och när det har varit jobbigt har jag gått till skolan som typ ingenting och gjort väldigt mycket som förut men i längden funkar inte det för jag måste som vilken annan vanlig person som helst gråta och sörja.

Jag saknar dig Magnus jätte mycket men det ända jag hoppas på nu är att du har det bra där du är nu.
Och det jag också hoppas  är att när jag kommer till himlen och går igenom himlens portar är att jag ska få träffa sig igen.
Jag saknar dig jätte mycket Magnus och jag hoppas att vi syns snart igen, massor utav kramar din låtsats dotter Jeanette♥
Kramar Nettan


Nu ska jag och rida:)

Nu kommer snart bror min och hans flickvän Hanna och hämtar mig för jag ska med till stallet och rida igen=) (jätte roligt) *jippi*:) *fniss*.
Så jag ska skriva ett inlägg när jag kommer hem sedan ett "riktigt" inlägg och inte något kort som detta.
Nu kommer dom snart och vi ska ut och rida (längtar).
Men ni får ha det så bra alla ni där ute.
Kramar Nettan!

Jag och Fengur:)


Livet är väldigt orättvist!


idag var det skola igen efter det långa lovet, påsklovet. Det var som vilken måndag som hälst i skolan fast har mått jätte dåligt som att jag har haft jätte ont i magen typ kramp och så har jag haft illamående och grymt ont i huvudet och så har jag kännt mig stressad och yr, ont i magen och illamåendet samt ont i huvudet har jag fortfarande men att jag kände mig stressad och yr och så det tror jag beror lite på Magnus bortgång och så har jag kännt att livet är orättvist och hemkst och inte känns någon livsglädje alls idag. Förutom allt detta elände så har det inte hänt så himla mycket, föresten jag kanske ska rida imorgon igen (det var jätte kul) om jag blir bättre och inte sämre, s det får vi hålla tummarna för eller ur?=).
Jag känner bara att jag vill spy, usch, fy och blä vad jag mår illa och dåligt just nu.


Livet är orättvist, livet är hemkst i vissa fall som detta.
Jag känner knappt någon lust för något, det ända jag vill är att ha dig dig tillbaka i alla fall om jag vet att det är omöjligt.
Jag kan le jag kan skratta men detta är bara mitt skal ni ska veta hur jag mår inombords, alla mina känslor är så svåra att släppa ut så jag hoppas att jag kan gå och prata med någon nån dag nu.
Hur får man livet att gå vidare efter en sådan här katastrof?
Jag vill ha svar på denna fråga för det är väldigt svårt att veta hur jag får mina läppar att le igen och hur jag får mina ögon att tindra som aldrig förr.
Som sagt i denna djupa sorg så är det klart jag har skrattar ibland och dragit upp mina läppar och låtit dom le och såklart har mina ögon tindrat lite smått ibland men det är svårt och det är inte på samma sätt som förr.
Det som gör livet värt att leva just nu är barnen och alla snälla pesroner runt om kring som stöttar mig till 100 och min underbara familj som bara finns där och ger ljus och kraft, tack alla ni, ni är just nu ljuset i mitt liv♥
Kramar Nettan!


Rida häst i bilder!

Jag låter bilderna tala för sig själva.

Hannas häst Fengur, han var jätte söt=)


Jag som rider på Fengur=)

Jag igen som posar med Fengur;)

Jag och Hanna som rider

Jag som kommer i "full fart" med Fengur.

Min bror John som kommer i full fast=)

Efter mycket tjat och många om och men så satte sig pappa på hästen och red också=).

Pappa och Hanna och efter denna bilden så tog jag hästen och travade lite och sedan så red vi hem till stallet med hästarna=).
Kramar Nettan!


Nu ska jag och rida häst!

Snart ska jag åka och rida häst, min brors flickvän har en häst så jag ska hänga med och rida, har inte så mycket att göra och så frågade min bror om pappa ville följa med och rida och det ville han inte fast det ville jag så vi ringde upp John igen och sa att jag ville rida och så följer pappa med fast han vill inte rida hehe=).

Men nu ska jag iväg jag ska försöka att någon tar kort på när jag rider *hihi*
Kramar Nettan!


Begravning och syskonkärlek!

Jag skrev inget igår och inte så mycket i fredags men jag tar igen allt nu.
I fredags så var det begravning klockan 1 för Magnus, det var jätte vackert i kyrkan med alla blommor och ljus och låtarna som spelades var jätte bra men lika vackert som det var, va det sorgligt väldigt sorgligt.
Jag grät hela tiden medan vi lysnade på psalmer och två låtar och när prästen pratade om vad Magnus hade varit för person, men det värsta var när vi skulle ta farväl av honom, att gå till kistan och lägga sin blomma på kistan där Magnus låg, där kändes det nästan som att jag skulle bryta hop av sorg men jag andades lungt och försökte att tänka på annat, men hur lätt var det?.
Efter begravningen och efter mitt farväl till Magnus så åkte vi hem till Kristina och där hade vi en liten cermoni för barnen men många vuxna var också med, vi fylle ballonger med helium och ritade teckningar eller bara skrev något och så klistrade vi på teckningen på ballongen och skickade iväg den upp till Magnus i himlen.
Det var jätte vackert att se alla ballonger på himlen.

Jag var hos bror hela dagen
 det var min andra bror och hans flickvän också och min mamma,pappa och jag och sen min brors flickvän.Hos min bror John så åt vi en god middag som han och hans flickvän hade gjort och sen så spelade vi "kubb" tjejerna mot killarna och vi spelade två gånger och det blev 1-1, efter att ha stått ute en längre stund och spelat i det kalla vädret så gick vi in och fikade och sedan sjöng vi "sing star" det vad jätte kul=).
Efter att ha varit där jätte länge så ¨åkte vi med min bror Marcus och hans flickvän i bilen så dom skjutsade hem oss.
Tack för en lyckad dag samt kväll.
Jag glömmde en sak, i fredags så mådde vi alla dåligt efter att ha varit på begravning så vi satt hemma hos oss och vi va mamma,pappa,john,Hanna,Marcus,Louise och jag. Vi pratade om att detta som hänt var hemskt och så pratade vi om begravningen och att allt känndes så konstigt för en vecka innan så hade Magnus varit och sett min brors lägenhet och dom hade lagat mat tillsamans, det sa min bror Marcus.
Men när pappa hade gått och lagt sig och John och Hanna hade gått hem så berättade Marcus att han hade "räddat" mig mycket när jag var liten/mindre och han berättade många exempel att en hade varit taskig mot mig och kallat mig en massa fula grejer när min han gick förbi och så hade han sagt att så kallar man inte min syster och en massa och sen hade det bluvit bråk men Marcus sa att han inte ångrade det för man kan ju inte gå förbi och inte låtsas som någonting det är klart jag säger till han sa Marcus, hehe. Och sen sa Marcus och någon till och med skulle säga "glasögonorm" när du var liten (jag hade glasögon när jag var mindre) så skulle jag bli arg och då sa jag men Marcus det sa ju du själv jätte mycket till mig förut och då sa Marcus men Jeanette vi är syskon och när jag säger något taskigt ska du inte ta illa upp för jag menar inte det för det är ju bara syskon kärlek, du kommer att förstå när du blir lite äldre Jeanette.
Haha det var så roligt och gulligt när han sa detta det var så inte honom och så roligt när han förklarade sin syskonkärlek till mig=).


Min dikt till Magnus!

Snart så tar vi farväl snart så är tiden här, det hemska har hänt och snart så säger jag mitt sista ord till dig jag vet att du ej kan svara men jag vet att var jag änn är så hör du mig. Hur jag änn mår oavsett väder, dag eller år så ska jag dig alltid minnas. Oavsett om jag skrattar eller gråter så bär jag dig alltid med mig, för i mitt hjärta så kommer du alltid att finnas min älskade Magnus. Snart så plinga klockor och till kyrkan vi alla gå, där inne kommer vi att se dig men inte som vi har sett dig för men när vi sjunger så vet jag att du hör våra röster till dig.
Och när jag gråter ska jag veta att du är min tröst i alla fall om du inte är här så är du ändås hos oss i våra hjärtan.
Hoppas du har det bra där du är nu.
Vår älskade Magnus


Några timmar kvar tills vårt sista farväl!

Imorgon är det begravning usch säger jag bara, känner verkligen inte för detta och allt känns så himla overkligt änn men imorgon efter begravningen så kommer jag nog att fatta att detta var vårt sista farväl och det känns hemkst att få veta det.

Jag får se om jag kan sova inatt för igår natt så hade jag jätte svårt att somna och låg bara och tänkte på begravningen och på att vi aldrig mer kommer att träffas, men jag ska stänga på en film eller något och verkligen försöka att tänka på
något annat och kunna somna så jag får någon sömn i alla fall.
Just nu sitter jag och små skakar och känner bara att jag vil spy, usch jag mår jätte illa och jätte dåligt när jag tänker på allt detta hemska. Min mamma förlorade både sin mamma,pappa,momor,morfar och en kompis under 4 års tid och så har jag hört talas om visa kompisar och så som har förlorat någon och att jätte många jag känner har varit på begraving/begravningar och när vissa sa att dom skulle på begravning så tänkte jag hela tiden usch det hopas jag att jag slipper att vara med om i alla fall på ett bra tag fram över, jag har aldrig varit på begravning och aldrig mist någon men nu har jag mist någon nära och det känns hemkst och imorgon ska jag på begravning som jag förut hoppades att jag inte skulle behöva i alla fall under min ungdom, men nu är det som det är. Jag vet verkligen inte hur det är på en begraving men en sak vet jag och det är att det är sorgligt och ledsamt och hemkst men ändås vackert.

Allt är en hemsk marddröm just nu och allt känns så konstigt och fel det ända jag vill just nu är att du ska vara här.
I glada samt sorgsna stunder ska jag alltid bära dig med mig.
Kramar Nettan!

♥Jag saknar dig♥


2 dagar kvar till vårt farväl!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska ta mitt sista farväl av dig, tills vi syns igen bakom himlens portar.
Det kommer att vara så svårt att ha en begravning för dig för det kommer att kännas så overkligt för du ska vara här hos oss. Jag ska i alla fall komma på begravningen i alla fall hur svårt det kommer att vara att fatta att du aldrig mera återvänder. Men jag kommer att minnas dig som en underbar person,snäll,alltid glad,posetiv och som min extra pappa.
Det är fortfarande svårt att prata om dig med folk och skriva om dig utan att börja gråta, det ända sättet för mig nu att känna att det inte är det sista farvälet är att vi kommer att synas bakom himlens portar när jag dör, så tänker jag just nu annars känns det så fel att jag har träffat en sådan underbar person som jag aldrig mer får träffa igen.

Jag ska ha på mig min svarta klänning som vi köpte i Åre, kanske med ett vitt band runt magen så att jag slipper vara hel svart. Känns rätt att ha på mig den klänningen för du sa att den kläningen var jätte fin på mig och då vill jag också ha på mig den när vi säger adjö vår sista gång.

Du har lämnat världen men i mitt hjärta kommer du alltid att leva kvar.
Saknaden är grym efter dig.
Kramar Nettan!


Kort på Magnus och familj!


Magnus och Hilma
 
Magnus och Emma


Magnus,Kristina,Emma och Hilma (hela familjen)Någon gång syns vi igen men då bakom himlens portar!


En glad och fin bild på hela familjen samlad.

Saknaden är outhärdlig efter denna underbara person Magnus Olofsson.
Jag begriper inte än att du aldrig mera återvänder jag är så van att du finns i vår närvaro,
jag vet att du aldrig mer kommer åter men någon gång syns vi igen och då bakom himlens portar.
I alla fall om du inte är här så ska du veta att jag älskar dig och saknar dig jätte mycket.
Kramar Nettan!


Princessan Hilma!


Min princessa Hilma som pratar, hehe inte världens bästa video:)


Min dag i bilder.


Emma poasar glatt framför kameran när vi är ute och leker (Hilma i bakgrunden)

Emma och Hilma gungar

Emma som gungar

Hilma som gungar

Sedan kom Kristina och hälsade på sina barn

Söta Emma som tjatade hela tiden att vi skulle spela fotboll

Och tillslut fick hon sin vilja igenom och vi spelade fotboll

Och sen kom Hilma och ville vara med

här tar Hilma upp bollen

och kastar bollen

Här springer Hilma i full fast med bollen medan Emma står och tänker eller något hihi *fniss*

Emma sringer i fullfart efter bollen

Emma står stolt bredvid den "fångade" bollen *fniss*

En söt Emma som har bollen

Söta systrar♥:)

Klemman♥, avslutningsbilden för idag.
Kramar Nettan!


En låt jag vill ha med på begravningen


"Himlen är oskyldigt blå" med Ted Gärdestad, denna låt är jättefin och passar verkligen in.


Tack för hjälpen!

Nu kom jag nyss hem från bion "fast & furious" som mamma,pappa och jag såg i Kalmar den var jätte bra och att se en sån här film på bio var riktigt coolt=). Medan jag var på bio så fick Elin och Tina (halft Fred för han jobbade till 8 och hjälpte till därefter) vara barnvakter, dom skötte det jätte bra och var hur snälla som hälst som ställde upp men det tog i mot lite att lämna bort dom ändå i alla fall att jag visste att dom är snälla mot barnen, så jag messade flera gånger vad dom gjorde och vad dom hade ätit och allt för att jag var orolig men som sagt jag vet att ni var snälla mot dom.

Jag saknade barnen jätte mycket när jag var borta och när jag kom hem så låg Fred inne hos barnen för att dom skulle försöka sova, hehe det var faktist riktigt gulligt och för att vara första gången du bytte en blöja så var du jätte duktig, tack alla tre för hjälpen. När Elin,Tina och Fred hade gått hem så lade jag mig inne hos barnen och så sa dom att dom hade saknat mig jätte mycket och båda gav mig vars en kram och såklart så sa jag att jag hade haft jätte roligt när jag var på bio men att jag saknade er jätte mycket.
Nu är jag jätte trött och ska snart gå och lägga mig för jag somnar snart.

♥Emma och Hilma ni är mitt ljus i mitt liv och jag älskar er som bara den♥
Nu ska jag gå upp och lägga mig hos mina älsklingar.
Kramar Nettan!

Fred och Pelle "busar" hihi:)
Kände mig bara tvungen att lägga ut denna roliga bild.


I all denna sorg är det viktigt med ett skratt!

Hejsan
Igår gick jag och Tina och lade oss alldeles för sent och så sov vi ganska länge idag, men vad gör det när man ändås är ledig ibland är det skönt att bara ta det lungt och inte göra någonting. Efter att Tina och jag hade gått upp och ättit frukost och jag hade duschat och sminkat mig och fixat håret så gav vi oss i väg till "macken/pizzan" där Elin var.
Fred jobbar på pizzan idag med så Elin var där också så vi 3 satt och pratade medan det var lung på pizzan medan Tina var hemma och fixade iåning sig, när Elin hade beställt mat så skulle jag hem och äta och Elin ville inte sitta där själv och jag var ju tvungen att gå hem och äta så att det blev att vi dumpade Fred vid pizzan och Elin följde med mig hem och Tina också för hon såg oss när hon var vid sitt hus så hon sprang ut och följde med.
Nu har jag och mamma,pappa,Emma och Tina ätit mat, lamm och potatisgratäng med sås det var jätte gott (Elin satt uppe vid tv:n och åt schnitzel med mos). Vid 5 ska jag och mamma,pappa åka till Kalmar och gå på bio och se Fast & Furious;), det ska bli kul. Just nu sitter jag och lyssnar på "Himlen är oskyldigt blå" med Ted Gärdestad, den är så vacker och sorgslig och så påmminer den så mycket om sakanden efter Magnus.

Men nu ska jag vara lite social mot mina kompisar.
Kramar Nettan!

 Jag saknar dig♥


Ta inte allt förgivet allt kan förändras!

Idag har det varit fint väder ute som dom andra tidigare dagarna fast idag var det mer blåsigt än igår.
Har varit med Elin,Fred och Tina idag fast Fred jobbade till 21.00 så vi var vid hans jobb och snackade och hade oss.
Vi har verkligen inte gjort typ någonting idag bara tagit dagen som den kom och slappat.

Jag orkar verkligen inte med att planera så mycket längre efter detta, för man planerar och planerar men livet kan förändras på bara några få sekunder, jag vet mitt liv förändrades på några sekunder och vi hade planerat och på bara några sekunder så förstördes allt, vad är det för mening med att planera upp livet när det ändås kan förstöra på bara några sekunder?.

Just nu sitter Tina här bredvid mig och leker med min kamera haha, Elin och Fred gick nyss hem och det blir nog att Tina ska sova över hos mig.


Föresten GLAD PÅSK på er.
Emma och Hilma fick vars ett påsk ägg av mig idag och jag var visst inte den ända som hade gett ett hihi (deras mormor och morfar & mostrar och kusiner var där idag och gav också) men det tyckte inte banen gjorde något för dom blev lika glada för det=).
Jag fick också ett påskägg utav Kristina,Emma,Hilma och Magnus, tack era underbara människor och tack din underbara ängel Magnus.

http://www.youtube.com/watch?v=lmraSecyJ8U
 "Himlen är oskyldigt blå" med Ted Gärdestad, jag sitter och lyssnar på denna låt om och om igen den är så bra och sorglig man tänker på saknaden av Magnus när man hör denna, så bara för det så  älskar jag denna låt♥
Kramar Nettan!


♥Tack ni är för underbara♥
Kändes så rätt när Kristina gav mig påskägget och sa att det var från henne,Emma,Hilma och Magnus, för det är så det ska vara, för någonstans där ute finns du ju.


Tankar och funderingar...

Hejsan, idag mår Hilma betydligt mycket bättre än igår och det är ju bra, nu har hon inte så hög feber som igår (bara lite) och näsan rinner inte på henne längre och nu är hon "normal" alltså lika busig som vanligt och inte den trötta Hilma som hon har varit ett tag. Gillar inte att se dig må dåligt men nångång blir vi ju alla sjuka men ändå jag kan ta allt istället för att du ska må dåligt. Nu när Hilma har avrit sjuk så har hon bara velat sova hela tiden och bli buren och mysas med hela tiden (hon är mysig i vanliga fall också) det är jätte mysigt, jag skulle kunna ligga en hel dag ihop med Hilma och bara mysa=). Hilma du ska veta att jag älskar dig så kopiöst mycket.


Jag har tänkt så mycket på vart du är nu, jag tror att det finns ett liv efter döden, det skulle vara så konstigt annars om vi levde nu och lärde oss jätte mcyket och sen plötsligt tar livet bara slut, det funkar ju inte allt vi har lärt oss måste vi ju ha nytta av i vårt andra liv, eller vad tror ni?

Ni får tycka att det låter hur dumt som helst men Magnus en god familjefar och en underbar vän som hade levt halva sitt liv och lärt sig mycket under sin tid både när han var familjefar och när han inte var familjefar ska all den erfarenheten om livet bara kastas bort? Ska alla dom som dör bara vara döda och inte få ytterligare en chans?
nej det tror inte jag , jag tror att alla som dör komer till ett underbart ställe där alla träffas på nytt, så när jag går bort någon gång i tiden så kan jag träffa Magnus igen, så hoppas jag att det är för då har vi alla en chans till.

Det flyger runt så mycket tankar i mitt huvud just nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen men att skriva ut vad man tänker hjälper för mig, så ibland kan det stå hel tokiga grejor på min blogg men detta är min terapi just nu så.


Nu ska jag gå och göra nytta fast det blir det ju såklart inget med det men jag får väl tyccka och tänka hihi.
Magen kurrar så nu ska jag äta lunch.
Kramar Nettan!

Gammal bild men den duger väl!


Sötnosen är sjuk!


Du gör varje dag värd att leva
Idag är det jätte härligt väder, i solen är de 22 grader, jätte härligt men det tråkiga är att Hilma är sjuk.
Inatt sov Hilma hos mig och låg och hostade typ hela natten och hade jätte hög feber (har fortfarande båda delarna), jag gillar inte att se min sötnos må dåligt, hon är jätte trött med hög feber och näsan rinner ständigt på henne.
Men nu har vi tagit massor utav medeciner så jag får hoppas hon piggnar till snart, och blir lika busig som hon brukar vara istället för att vara sjuk och jätte trött.

Som jag skrev i förra inlägget, jag ställer alltid upp på er Kristina,Emma och Hilma.
Säg bara till så lånar jag gärna barnen.

Nu är jag med Elin och Fred och min gullunge Hilma som ligger och sover medan vi sitter vid datan, det är ju så fint väder så får väl sätta mig utanför huset sedan för jag kan ju inte gå så långt för Hilma sover ju och så ska hon ju hälst inte vara ute när hon är så sjuk. Det räcker när vi var ute med henne förut när vi var och åt, det är ju viktigt oavsätt om man är sjuk. Och massor utav glass och dricka får Hilma när hon är sjuk för det är ju bra med något kallt när man har feber=).

Tack alla som finns här för mig nu när jag mår som sämst.
Hilma du är ljuset i mitt liv det är du som gör att jag orkar med varje dag som kommer.
Jag orkar mig igenom allt detta hemska som har hänt  tack vare dig, du ska bara veta hur mycket du betyder för mig.
Kramar Nettan!


Hämta barnen!

God morgon på er alla.
Snart ska jag och mamma sätta oss och äta frukost men först måste jag "vakna" till så medan jag väntar på det så skriver jag hihi *fniss*. Idag händer väl inte så jätte mycket förutom att vid klockan 14.30 så ska mamma och jag hämta barnen (Emma,Hilma) på dagis och så ska dom vara här ett litet tag tills Kristina kommer hem.

Tänkte om det blir fint väder idag så kan jag ju låna med mig Emma och Hilma  (eller bara en om inte båda vill)ut och leka vid lekplatsen, som dom tycker är så roligt.

Måste bara skriva en sak, Jag älskar er Kristina,Emma och Hilma jätte mycket och jag finns här för er.
Magnus jag älskar dig också men tyvärr så kan jag ju inte finnas där för dig.
Men jag ska alltid tänka på dig, och ha dig med mig i både glada och sorgsna stunder.
För i mitt hjärta där vilar du!

Ska äta frukost.
Kramar Nettan!


Ny inköpta saker till barnen (mäst till Hilma) tandborste,nappar,tandkräm,babyolja.

Sen fick det bli en bild på mig.


Två veckor har gått!

Nyss kom jag hem ifrån skolan (mamma hämtade mig), idag har jag varit jätte trött (är fortfarande) och har haft migrän (tog Eezeneo) några gånger, jätte jobbigt.

Känns jätte skönt för nu har jag påsklov=), vet inte direkt vad jag ska hitta på då men det blir väl att vara med mina kompisar och Emma och Hilma, tänkte faktist plugga lite över lovet också, det är nödvändligt ibland hihi=). Ville också att Kristina,Emma,Hilma och jag kunde hitta på något över lovet eller någon helg som att till exempel åka till "Leos lekland", vi hade så roligt dom två andra gångerna vi var där och så ha det hänt så mycket nu på senaste så det kan vara skönt att göra något helt annat för en stund och tänka på helt andra saker och jag mår bra när barnen har det roligt och skrattar,(som dom gör på Leos) desutom tyckte Magnus att det var jätte roligt på "Leos lekland" att krypa genom tunnlarna och åka rutchekana och att bara umgås med familjen + extra barnet (Nett) hihi *fniss*.

På lovet ska jag desutom gå på begravning, mycket mindre roligt och gillar inte sådana tillfällen och mycket mindre när det är en sådan nära person en person som var som min pappa, jag ska på begravning och säga adjö för sista gången, vet inte hur jag kommer att ta detta (har aldrig varit på begravning förut), skulle bli jätte ledsen om det var person som jag visste vem det var men som jag inte direkt kände men tänk detta? hur dåligt jag än kommer att må och hur ledsen jag än kommer att bli ska jag ta ett sista farväl, som jag hälst inte vill för jag vill ha dig tillbaks istället men det vet vi ju alla att det inte är rimligt och att det inte går men ändå.

Vi ska även ha en egen "ceremoni" ihop med barnen för att dom inte ska vara med på begravningen så har vi vårt egna,
vi ska måla teckningar till Magnus och klistra fast på heliumballonger och skicka upp i himlen till vår Magnus, och Emma har sagt att när han får teckningarna utav oss så ska han sätta dom över sin stora säng i sitt lilla hus uppe i himlen.
Det är så fint när Emma förklarar hur han bor,vad han gör och hur han mår uppe i himlen och att hon älskar sin pappa har hon sagt jätte många gånger, detta gör mi helt tårögd medan jag har ett litet leende på läpparna för att det är så fint så att jag blir glad och ändås tårögd.

Två veckor har gått och lika ledsna är vi för det och saknaden är lika stor om inte större.
Saknaden är grym efter dig, vi vet att vi aldrig mer får dig åter men ändås så väntar vi.
Magnus Olofsson
 68-01-07 till 09-03-25


Men nu ska jag äta, ha det bra alla ni som kan och ni som inte kan försök.
Kramar Nettan!

En söt bild Emma,Hilma och Nett (jag), 3 söta "systar"
Älskar er mina underbara tjejer.
Ni är ljuset i mitt liv.


Lek & bus med sötungar!

Hej på er vilket underbart väder det har varit ute dom senaste dagarna.
Igår var Emma,Hilma och jag ute och lekte på en lekplats i flera timmar och åt massor utav glass=). Idag efter skolan lånade jag med bara Hilma ut till lekplatsen och var där och lekte i flera timmar idag igen men idag blev det ingen glass för idag åt vi på pizzerian istället, det går lika bra det=).
Tina (en kompis som jag har känt sedan jag var jätte liten men som har flyttat till Jönköping) kom till sin pappa igår så det blev att prata lite med henne idag och såklart Elin och Fred=).

♥Magnus Olofsson♥
♥våra hjärtan klappar för dig♥

Saknar dig fruktansvärt, detta känns jätte overkligt och en väderfull människa har försvunit från mitt liv, men inte ifrån mitt hjärta för där är du fast.

Ska gå och äta en smörgås nu men ni får ha det så bra medan jag själv kämpar att allt ska bli så bra som möjligt utan dig i våra liv.

Kramar Nettan!


Starka ord från små barn!

Idag sov jag riktigt länge men det behövde verkligen jag för det har inte varit så lätt att sova på sistone efter detta som har hänt. När jag hade duschat och fixat iåning mig så åkte Kristina,Hima och jag till Kalmar (Emma var med mamma) i Kalmar så var vi inne på "City gross" och handlade, jag köpte bland annat en pottsitts man ska sätta på toasittsen som en potta som Hilma kan använda när hon är hemma hos mig=).
När vi var hemma efter handlandet så hoppade Hilma och jag studsmatta, Hilma är jätte duktig på att hoppa runt själv och är inte det minsta rädd. Efter ett tag när Kristina,Hilma och jag kollade på tv:n så kom mamma och Emma (Emma hade varit hos mina kusiner och lekt och det tyckte hon var jätte roligt) och jag följde med mamma hem och lånade med mig ett par läsglasögon (Kristina har köpt 3 läsglasögon som är nästan lika dana ) för jag tyckte dom var jätte snygga *fniss*=).
Hilma säger ofta "pappa" i många meningar, det rör starkt mitt hjärta när Emma och Hilma pratar om pappa och säger att dom gillar han jätte mycket, att två små barn som inte är mer än 2 och 5 år kan säga så starka ord som berör på djupet, barn är verkligen livet=).
Snart blir det att kolla på 4:an för det är en söndagsfilm klockan 21.00.
Kramar Nettan!

Hilma är en duktigt tjej på att hoppa studsmatta=)

Sötast=)

Bebis ramlade men lika glad är hon för det.
Jag kommer alltid att minnas att du älskade mig som din egna dotter.
Jag kommer alltid att älska dig Magnus som min andra pappa.


Vårkänslorna är här!

Idag har det varit toppen väder ute, helt underbart väder och hoppas att Magnus fick del av det vackra vädert uppe i himlen. Magnus föräldrar samt hans syser och hennes barn och några andra var hemma hos Kristina idag och jag hälsade på ett tag innan dom åkte hem och är här fortfarande.
Föresten vår dödsannons till Magus var med i tidningen idag det var Kristinas med, vår till Magnus var med i "Nyheterna" , blev väldigt nöjd med vår annons idag när jag läste den, det var jag som skrev den för jag sa att jag ville komma på en text till Magnus och det fick jag, jag skrev rakt ifrån mitt hjärta.

Just nu sitter jag och följer en film på 4:an "Vid din sida" heter filmen, jag kollar medan jag har datorn i knät och sitter och skriver.

Men nu ska jag kolla klart utan något skrivande medan jag kollar på filmen.
Kramar Nettan!


Magnus,Emma och Hilma när dom var ute och lekte i vintras.
♥Söt bild på er♥
Kramar Nettan!


Ta reda på fakta innan ni öppnar munnen!

kan alla vara så snälla att sluta hitta på egna berättelser om hur magnus dog.
alla dessa berättersel, var får ni allt ifrån?
Men i all denna ilska och sorg tack så mycket alla ni som finns här för mig och att jag alltid har någon att prata med när jag behöver lätta på mitt hjärta.

Grattis pappa som idag fyller år.

Idag sover Hilma hos mig Kristina undrade om jag kunde låna över natten (förstår dig Kristina allt detta som vi har gått igenom så behöver du ta det lungt och försöka sova) jag finns alltid här om det är något, jag ställer alltid upp på er min underbara "andra familj"=).

Men nu ska jag själv försöka sova, god natt på er.
Kramar Nettan!


Skulle ha räckt om du bara fanns i vår närvaro!

Vilket underbart väder det har varit idag, solen har skinit hela dagen och klar blå himmel utan ett endaste mål i sikte.
Det har verkligen varit toppen väder, och under rasterna i skolan har jag och mina kompisar sutit ute mot väggen (mot skolväggen det är varmast där) och solen låg på hela tiden.
Men dock har jag varit jätte trött och knappt orkat med något (blev kanske så plötsligt men så mycket sol och värme så blev nog trött av all värme). Efter skolan åkte mamma och jag till Oskarshamn medan mamma och pappa var på något och pratade, sedan efter det så åkte vi hem och åt och jag var med Elin och Fred efter det, vi har pratat om allt möjligt mellan himmel och jord, tjejsnack kan man kalla det så i detta syftet får Fred vara en Fredrika *fniss* =).

Någon som har vait med om några april skämt idag? själv så har jag inte varit med om några eller vissa har försökt men inte lyckats så bra, känner ingen lust att skämta om saker och ting.

Till Magnus;
Idag är det precis en vecka sedan du lämnade oss, vi alla var riktigt chockade just då och fattade inte att detta var sant att du hade lämnat oss. Det känns inte än som att det är sant ännu, det känns som att du är på "semester" och ska snart komma hem till oss igen. Tyvärr kommer du aldrig mera hem, men jag tror att du har det jätte bra och på tala om "liv efter döden" det tror jag på jag tror att du har kommit till ett underbart ställe där alla träffas efter döden.
Du har säkert det bra men vi dina nära och kära har det absolut mindre bra här nere på jorden.
Jag kan skriva hur långt brev som helst hur mycket jag saknar dig men vad spelar det för roll, när vi aldrig mer får hem dig ändå, men en sak ska du veta jag saknar dig som bara den, det känns så himla konstigt att du är borta från våra liv men från hjärtat kommer du aldrig bort, där sitter du och kommer alltid att sitta.
Snart är begravningen för dig och det känns så konstigt för jag vill bara att du ska vara här istället för allt detta, men dig får vi ju aldrig mera tillbaka så jag ska ta ett sista farväl i kyrkan till dig. Jag kommer säkert att må jätte dåligt när det just är dags att åka till begravningen och just där kommer jag nog att må skit och just där kommer jag verkligen att fatta att du aldrig mer kommer tillabks. Jag vet att jag kommer må jätte dåligt i kyrkan och att jag verkligen behöver stöd inne i kyran men jag skiter i det jag gör detta för din skull Magnus, jag vill verkligen ta ett sista farväl av dig och säga dom sista orden till dig.
Fan vad jag saknar dig snälla kan vi inte spola tillbaks tiden och så behövde aldrig detta ha hänt och du kunde ha varit hos oss, och vi kunde ha satt upp det där lakanet där det skulle stå "Jeanette 16 år" på och hunnit åkt til "leos lekland" en gång till om inte fler för det tyckte vi ju alla var så roligt där, och du kunde ha åkt till Gotland som du verkligen ville för du hade aldrig varit där, vi skulle ha hunnit kolla på fler skräck filmer som vi 3 gillade att kolla på och mycket mycket mera skulle vi ha kunnat gjort, det skulle bara ha räckt om du var här och fanns till i vår närvaro.
Vi alla saknar dig Magnus Olofsson
och du kommer alltid att vara en älskad person
♥R.I.P Vår Magnus♥


RSS 2.0