Praktik imorgon:)

Imorgon är det praktik, jag längtar för det kommer säkert att bli jättekul:).
Jag är jättetrött så jag somnar nog snart om jag kan såklart, på 2 dagar har jag gått ner 3 kilo, när slutar man att gå ner?

Har faktist inget specielt att skriva om, det var skola idag igen dock var Cindy och Alex sjuka men det gick lika bra för det:), jag hade kreativt skrivande och det är jätteroligt att sita och skriva sagor,berättelser och noveller i flera timmar.

Jag och Elin BFF:)


Det är så mycket som har förändrats sedan jag pratade och såg dig sista gången, jag har förändrats väldigt mycket det har desutom hänt en massa saker som jag så gjärna skulle vilja berätta för dig, och att höra dina svar och råd skulle betyda väldigt mycket för mig.
jag saknar alla pratkvällarna som vi delade, dom kvällarna har nu förändrats till annat men dom är rätt sköna då jag får huvudet i andra tankar.
I miss you<3


Längtar till tisdag.Jag skrev inget igår eftersom att jag var hos några kompisar i stan och sov sedan där, det var jättetrevligt att umgås med dom bästa:) vi var också och såg min kompis kille och hans band spela, dom var jätteduktiga och bra.

Jag är verkligen jättetrött och känner att jag kommer att somna vilken minut som helst, imorgon är det skola och det är roligt men jag har absolut ínte emot helger och sovmorgonar men det är skönt att träffa folk och få huvudet på andra tankar:), jag längtar tills på tisdag för då börjar min praktik som ska vara varje tisdag, och jag ska vara hos en dagmamma och leka med en massa dagbarn:), jag gick själv när jag var liten hos den dagmamman ett tag. Det kommer att bli jätteroligt, eftersom att jag verkligen älskar att jobba med barn.

Nu ska jag försöka att sova.
Kramar Nettan!


Detta hittade jag i gaderoben.Jag plockade nyss ur min gammla byrå för att den nya ska in, och jag fann dessa Burberry plagg:), ett par skor,ett par strumpor, ett linne,en kjol och ett diadem.

I love Burberry och det kanske syns:).
Kramar Nettan!


IKEA.

Hej alla kära läsare idag blev det skola som vanligt, där gjrde vi en massa olika saker och till sist så kollade vi på film "säg att du älskar mig", jag tycker den filmen är bra men väldigt gripande och sorglig och den var lite seg också eftersom att jag har sett den ett tiotal gånger).
Efter skolan så åkte mamma,pappa,Marcus,Louise och jag till Ikea, där köpte vi en massa saker som till exempel en svart byrå till mitt rum ( bilder kommer sedan).

Nu ska jag hjälpa mamma som håller på att sätta ihop min byrå, usch jag måste hjälpa till också haha:).

Och jag är fortfarande förkyld,halsen svider och näsan rinner *usch*.

Kramar Nettan!Det suger kraften ur mig.

Har ingen större lust att göra något har inte heller haft lust att göra något idag, så skolan var rätt seg idag för att jag är så grymt förkyld, näsan rinner stup i kvarten och hostar gör jag med och halsen svider som bara den, känns desutom som att jag har feber, usch hatar att vara sjuk.

Imorgon efter skolan bär det nog av till IKEA för att handla lite. Jag somnar nog tidigt ikväll för jag är jättetrött och usch denna dumma förkylningen suger verkligen energin ur mig.
 
Hoppas ni har det bra i alla fall.

En liten Nett
Kramar Nettan!Gå in!

http://eftertiotusen.blogg.se/ Gå in på hennes blogg, vill så gärna se vad som händer hehe:)
Kramar Nettan!


God morgon.

Nu bär det snart av till skolan trots att jag är jätteförkyld,ont i halsen och känns som att jag har feber och så får jag inte glömma jag är jättetrött, det var 5 månader igår så ingen rolig dag/natt inte heller mycket sömn.
Jag gillar inte att vara sjuk det är så tråkigt men inget hindrar mig att gå till skolan och träffa sina underbara kompisar:).

Regnet bara öser ner utanför *usch* stora stora vattenpölar över hela vägarna desutom. så idag så skjutsar mamma mig till skolan, så slipper jag gå "ända" till bussen och sedan gå ändå ifrån press till skolan.
Jag saknar redan Emma och Hilma, Emma har varit borta ett tag längre men båda är lika saknade för det, och det är så ensamt utan de små liven.

Igår var det 5 månader, jag fattar inte att det har gått så bra som de ändå har gjort.
Kanske går du vid min sida?
kanske bär du mig över de jobbigaste sakerna?
Det är klart jag mår dåligt, det är klart jag är ledsen och saknar honom men de har ändå gått rätt bra mot vad jag trodde att förlora denna underbara person.

Kramar Nettan!


5 månader

5 månader har nu gått, det har varit en fruktansvärt långsam tid utan dig. Jag har börjat övningköra, du och jag pratade mycket om övningkörningen som väntade på mig, du ville desutom vara med, du ville nog ha sett hur det gick kanske skämta med mig om något gick fel, vi båda skämtade ofta med varandra och det var alltid lika roligt.

Jag saknar alla pratkvällarna som vi delade, vi kunde prata om allt mellan himel och jord.
Jag förstår inte än att du aldrig mer kommer att komma hem igen, det var så självklart att du alltid fanns där, jag försöker sätta mig in i tanken att du faktist aldrig mer kommer tillbaka men det går inte, du ska vara här så jag kan inte förstå att hur länge jag än väntar på dig så kommer du inte.

Jag hoppas att du kan se mig där uppifrån, både när jag är ledsen eller glad, men lova att du inte blir besviken på mig om jag gör något dumt för alla gör misstag och även jag gör det ibland, och i alla fall om du är i himlen så kommer du alltid att vara min x-tra pappa det vet du väl? och det är bara bra för du var den bästa x-tra pappan man kan tänka sig, jag hoppas du vet om det.
Jag tror inte på Gud för om han hade funnits så hade han ju inte tagit dig ifrån oss nu, min mamma förlorade desutom 5 nära personer på 4 år då finns det ingen Gud.

Jag är i alla fall glad för alla minnen vi han dela ihop, men ledsen över att dom aldrig mer kommer få upprepas.
I sorg och glädje lever vi vidare med varandra min älskade ängel Magnus Olofsson.

Kramar Nettan!


Fransk manikyr!Kristina har gjort fransk manikyr på mina tårnaglar:), tår är ju så äckliga och tråkiga i vanliga fall så det var kul att piffa till dom lite. Så nu har jag frans manikyr på både "fingernaglarna" och tårnaglarna, men det var dock segt att sitta och vänta på att allt skulle torka hela tiden för att sedan lägga på ett nytt lager.


Det känns att det börjat bli höst, när jag cyklade hem ifrån Kristina så var det kallt och min hals sved när jag sedan var hemma, och jag börjar desutom att bli förkyld.

Usch allt är så tungt och hemskt utan dig vid min sida.
Kramar Nettan!


Trött.


Imorgon är det skola och jag känner inte "nej usch vad tråkigt" istället känner jag "gud vad kul att vara tillbaks"att komma tillbaka till sina klasskompisar och prata om helgen som varit:).
Det är roligt förutom att man måste gå upp så himla tidigt och jag är så trött då, desutom så sov jag inte en ändaste blun inatt så jag är jättetrött nu, har väntat hela dagen på att få gå och lägga sig (lägger jag mig tidigt så vaknar jag mitt i natten).
Trötta jag har desutom varit barnvakt åt Hilma i några timmar.

Idag har det varit en sådan dag när jag inte vill äta något eller kan utan att spy, jag skulle äta förut idag "rödspätta" mums men jag åt två tuggor och trodde att jag skulle spy. Det är absolut inte roligt när det är så, jag känner aldrig längre någon lust för varken mat eller dricka men vissa dagar är bättre än andra så vissa dagar kan jag äta (inte bra och inte mycket men något är bättre än inget).
Nu under dom senaste dagarna så har jag haft fruktansvärt ont i magen och den har känns helt "svullen".

Nu är det mörkt ute likaså i himlen så god natt Magnus, vi älskar dig.
Kramar Nettan!


Sommaren med Göran!

Hej alla kära bloggläsare, igår så han jag inte skriva något inlägg på bloggen.

Min dag började med skolan och oj vad trött jag var på morgonen,och absolut inte min dag, jag missade att gå av bussen och åkte vidare till en annan busshållsplats *haha*, men som tur så han jag till skolan innan vi han att börja.
Vi spelade kubb,grillade korv och hade skattjakt det var jätteroligt och ifrån skolan så fick jag med mig Cindy och hennes kille Alexander hem:), vi hade det allmänt trevligt, en massor utav prat och skratt blev det, tack Cindy och Alex för en lyckad dag.
På kvällen så åkte mamma,pappa,Marcus,Louise och jag på bio "Sommaren med Göran" och den var jättebra det var inte många gånger jag inte skrattade så nästan hela tiden så satt jag och skrattade åt denna hel sköna film.Sommaren börjar nå sitt slut och det mörknar nu också fortare om kvällarna, en hel sommar har vi varit utan dig och det är inte bara denna som kommer att vara så, alla sommrar framöver kommer vi att få tillbringa utan dig, vi kommer att fira midsommar utan dig,vi komer att åka till stranden och bada utan dig i sikte, när sommardagarna är dåliga och regniga så får vi sitta och kolla på film själva. Det är inte bara sommrarna, det kommer jämt att vara såhär och det är det som känns så tungt att bära.


Elin Zollet


"Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kronor + fraktfritt ifrån Lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn hos metrobloggen.se/elinzollfrank".


När vi var & badade...Ett videoinlägg på när Emma,Hilma,Kristina och jag var och badade och Hilma var lite envis och tjurig:).
Kramar Nettan!


Det är kul...

Jag har inte gått så länge i den "nya" skolan men jag känner redan *oj vad kul*, och jag känner att det kommer att bli jätteroligt i denna skolan och så kommer jag att ha praktik en gång i veckan (att börja med), som troligen blir på ett dagis (förskola heter det nu för tiden men jag säger dagis) eller hos en barnmamma som kommer att bli så skoj:).

Jag och Emma har varit ute och cyklat en stund idag, som Emma tyckte var roligt desutom jag också.
Vi cyklade också förbi en stor "backe", (en jättestor backe som är pulkabacke om vintrarna) så Emma pekade på den och ville upp, så vi ställde våra cyklar och gick upp för den långa backen, som vi sedan beskådade och gick sedan ner och cyklade vidare hem.
När vi kom hem så hoppade Emma,Hilma och jag studsmatta ett bra tag innan dom skulle in och sova.
Dom är för söta och jag älskar dom båda något ofattbart.

Imorgon är det skola igen och jag är bara posetiv imot att :)

Emma hoppade högt upp i luften när vi var och badade:)Första dagen i skolan!

Hello, idag gick jag upp klockan 7 efter många om och men (var fruktansvärt trött), och jag började skolan klockan 9 så mamma skjutsade mig dit. Jag var jättenervös om hur det skulle vara och vad vi skulle göra, vilka jag skulle gå med och hur jag skulle se ut och såvidare:).

Det var inte alls så farligt som jag hade ställt in mig på, när jag hade gått ur bilen och gått mot församlingshemmet (där vi skulle mötas) så möttes jag utav min kompis och hennes kille och en massa andra som jag kände som skulle gå i min klass, det var en bra klass:).
Idag så gick vi bara igenom en massa och efter lunchen så hade vi tipspromenad och lite skattjakt mm, innan vi slutade så fikade vi:).

Hela denna veckan så är det bara en massa saker vi ska gå igenom, och på måndag så börjar den "riktiga skolan".

Nu kollar jag på film.
Kramar Nettan!

Min "Klemman":)


Back to school!

Imorgon börjar "allvaret" igen men på en ny skola med nya klasskamrater & nya lärare och desutom allt nytt, men jag hoppas att det kommer att bli roligt:) jag börjar klockan 9 imorgon, så måste upp tidigt  *usch*.

Nervositeten är på topp men än så länge så känns det ändå rätt lugnt:), men blir nog lite svårt att somna inatt och kommer nog att ligga och grubbla på allt inför imorgon, men jag har en kompis som kommer att gå i samma klass som jag, det är bra:), och en killkompis som kommer att gå i samma skola.

Hello, här kommer jag skolan:)

Kramar Nettan!


Älskar dig Emma!Jag älskar dig Emma Felicia Marie Roos<3
och jag älskar också puss bilder:).

Kramar Nettan!


Emma sover hos mig:)

Hello, nu sitter jag och kollar på tv:n och Emma sover (Emma sover hos mig inatt) i min säng, hon han knappt att lägga sig ned så somnade hon:).

Jag har varit ute och övningkört ikväll och Emma var med, hon såg lite förvånad ut när plötsligt jag satt mig bakom ratten men hon verkade också stolt över sin Nett , att jag körde och att jag kunde hehe:).


Kramar Nettan!Älsklingarna/nervositet.


Hello, idag vaknade jag rätt tidigt och gick sedan upp när Hilma hade vaknat ( Emma var vaken sedan tidigare och satt och kollad på tv:n), därefter så åt vi 3 frukost ihop och klädde på oss och fixade iåning oss för att sedan gå till lekplatsen och leka, men innan vi började att leka så fick dom en vars en glass och därefter så gungade,åkte linbana och så gick vi balansgång.

Vad man kan ha roligt med ballonger, i alla fall Emma och Hilma men dom råkade också att smälla två stycken hehe:).

Nu ska jag försöka att sova, är extremt trött, och på tisdag så börjar skolan igen i ny skola med en ny klass.
Är riktigt nervös men det ska nog gå bra:).

Kramar Nettan!Bus med sötnosar!

Idag har jag jobbat och efter det så hämtade jag barnen och gick hem med dom till mig, vi har lekt och grillat och så har Emma och Hilma badat badkar och duschat. Dok lekte lite till efteråt och borstade sedan tänderna och hoppade i säng.

Hilma har haft ont i magen (& har fortfarande) jag vet inte vad hon har ätit men hon hade så igår med, jag har i alla fall gett henne blåbärssoppa och hoppas på ett bättre resultat:), stackars liten gillar inte när det är något "fel" på mina sötnosar.

Emma har klivit ur badet och Hilma är fortfarande kvar:)

Idag så beställde jag bara en enkel hamburgare utan pommes/mos eller något, eftersom att jag vet att jag ändå inte orkar att äta upp det då, men jag beställde en hamburgare med sallad och lite saker på, efter en stund var min mat klar, det var inte riktigt så här jag menade hehe, bara lite sallad:), men jag tyckte det var så fint upplagt så det fick bli en bild:).
Min första tanke när jag fick in maten var, oj vad mycket mat.

Kramar Nettan!


Dags att besöka läkaren?

"Lilla My": Dags att besöka läkaren kanske!?

Svar: Att äta och dricka så som jag gör är absolut inte bra men det finns ju en anledning till att.
Ja att besöka läkaren vore nog inte så dumt men jag tror inte dom kan göra så specielt mycket åt att heller.Maten & drickan är svårt...

Svårt att somna som vanligt, maten är fortfarande inte bra och nu dricker jag för lite också, känner ingen lust för någontingen längre så min apetit är inte på topp, jag är glad varje gång jag får i mig något och att jag får behålla att också.

Jag blir jätteglad när jag får i mig lite mat eller dricka, lite är i alla fall bättre än inget.

Man ska dricka ungefär 2 liter om dagen (rätta mig om jag har fel)  jag dricker knappt en halv liter om dagen.
Förutom allt detta så är det i alla fall ganska bra med mig:).

Kramar Nettan!


Onsdag...

Nu är det Onsdag igen, cirka 21 veckor sedan du lämnade denna världen och oss och  förflyttade dig till den andra världen och nästa fas. Du kom tyvärr mycket snabbare över till en andra sidan än vi hade trott och hoppats, men jag hoppas och tror att vi syns där bakom igen.


Sommaren är snart över, den sommaren som vi skulle ha delat tilsammans precis som förut. Vi skulle ha åkt till Gotland tillsammans i år dit du ville åka och där du aldrig hade varit innan, barnen skulle ha följt med och uppleva Gotland dem med på nytt precis som du, dom skulle ha upplevt Gotland tillsammans med dig, dom skulle ha fåt vara med dig, sin pappa. Men ingenting utav detta blev av, du gick bort och ingen utav oss kände varken lust eller ork att åka dit, och eftersom att du hade varit med och bestämt att vi skulle åka blev det genast inte det samma utan dig.

I sommar så fyllde jag 16, en födelsedag som du inte var med på och en födelsedag som inte var som den skulle och som desutom hade ett stort hål utav något som fattades,  och det var du.

Om snart en månad så fyller Emma 6 år, den födelsedagen kommer att bli som vilken födelsedag som helst förutom en väldigt stor sak att du inte kommer att vara närvarande.

Hilma kommer att fylla hela 3 år utan dig, utan sin pappa bredvid sig.

Vi alla saknar dig enormt men vi visar att också så extremt olika, Emma & Hilma säger ofta att dom saknar dig och jag vet att dom gör det också för inget är det samma längre. Pratkvällarna framför tv:n är fortfarande lika pratiga men absolut inte lika roliga, det var roligare när vi var vi tre vi som kunde sitta och prata om allt framför denna tv, du och jag kunde desutom börja att tjaffsa om allt & ingenting och det var alltid lika kul.

Du är inte borta du finns i våra hjärtan.
En ängel till låns du var men tyvärr så fick vi inte ha dig kvar.

Ytterligare en onsdag utan dig.
Kramar Nettan!Silverschampo/lockigt...

Nu har jag lagt i silverschampo, själv tyckte jag att det blev grått,vitt,blått hehe men Kristina säger att det blev fint så får väl lyssna på henne:).

Jag har lockigt hår egentligen så efter att jag hade tvättat ur silverschampot och låtit det torka medan vi kollade på film så blev det lockigt, Kristina tyckte att mitt hår var mycket finare med lockar i, själv tycker jag att lockar är jättefint men inte mina egna eller ibland kan dom vara fina men det är inte ofta jag går med lockigt/vågigt hår.

Ska fixa iåning håret imorgon och se hur det blir.
Jag hade lite lockigare hår innan än jag tog bilden, men ändå det är lockigt där med:)

Kramar Nettan!
Diabetes?

Ni som har eller känner någon som har diabetes hur fick ni/dom reda på att ni hade det?
vill veta så skicka gärna en kommentar om ni har eller känner någon som har det.

Kramar Nettan!


Sluta snacka skit!

Är arg, det är så många som hittar på en massa saker som inte är sant.
Om hur Magnus dog och vad som hände där innan och där efter, vet man inget så behöver man heller inte hitta på en massa och sprida ut det till alla man känner.
Det är sånna här saker som är en del utav att det är svårare att gå vidare och desutom tar längre tid att gå vidare och att komma över alla påhittade saker.
Det skär i hjärtat att höra alla berättelser som alla hittar på, det är absolut inga snälla saker dom säger och inget roligt att lyssna på.

Dom kan fråga istället för att hitta på en massa, men sedan så har ju inte dom med detta att göra vad som hände, men bättre att fråga än att hitta på en massa saker, och sedan sprida ut detta till en massa personer som jag sedan får höra utav några som hört detta. Absolut inget roligt att höra detta.

Kramar Nettan!


På stranden!


Emma som sitter på stranden och bygger sandslott

Dom båda är jätteduktiga i vattnet och på att simma, men Hilma rör inget på armarna hehe:)

Jag,Hilma och Emma i vattnet

Emma och Hilma skulle hoppa ifrån bryggan ned i vattnet nästan hela tiden, här hoppar Emma ned till mig rakt ut i luften.

Jag & Hilma och Emma i bakgrunden:)

Hilma som hoppar ned i vattnet till mig, och Emma som står på bryggan

Emma och Hilma som simmar:), och jag bredvid lilla Hilma

Det var en lyckad dag med mina älskade, och en massa god fika på stranden blev det också.
En massa hopp i vattnet och en hel del simturer i det blå gillade både Emma och Hilma, desutom jag också.
Det var varmt i både vattnet och i luften och en massa folk var det på stranden desutom, detta gör jag gjärna om för det var väldigt roligt och mysigt och skillde sig lite mot våra vardagliga sysslor.
Kramar Nettan!


Supernanny!

Nu sitter jag hemma hos Kristina och vaktar barnen, en sovandes Emma och en halv sovandes Hilma (hon är trött men vill inte sova) medan Kristina skjutsar några personer. Snart kommer hon i alla fall hem men jag får sitta här ett bra tag till för jag tror Kristina måste hämta dom också och då måste någon se efter barnen, men jag får sova när jag kommer hem:).
Jag sitter och kollar på tv:n och kollar runt på några bloggar medan jag väntar på att Kristina ska komma hem.

Idag har föresten vi varit och badat med barnen i min morbrors och mina kusiners stora pool, både Emma och Hilma badade och var jätteduktiga och jag badade också:).

Nu ska jag lägga Hilma i sängen igen

God natt kramar Nettan!Ju fler och ju mer folk tjatar på mig att jag måste glömma/komma över Magnus, desto svårare tror jag det är för mig att gå vidare eftersom att jag ska höra deras tjat om detta hela tiden och att jag desutom både blir arg och ledsen när jag hör detta. Då ska jag älta allt det dom har sagt till mig och bli upprörd i onödan när allt i stället kunde ha varit hemskt som det är och lämna mer och mer bakom mig i stället för att ta upp mer och mer hela tiden.
Det är absolut inte lättare att gå vidare då och desutom inte roligt att höra att man måste glömma.


På väg hem!

Nu är jag påväg hem:), nu ska vi stanna och fika.
Kramar Nettan!
Nya inköp!

Lite saker jag har köpt:)


Ett guldarmband som jag fick utav min gulliga mamma igår:)

och lite smink:)

Jag och mamma köpte också två grodor (eftersom att vi samlar på grodor efter att jag råkade att duscha med en groda när jag var liten), vi köpte också en varsen sak åt mina två bröder, det är säkert mer jag har köpt men kommer inte ihåg allt hehe:).
Kramar Nettan!Båttur i Stockholms skärgård.


Julius (min kusin) och jag innan vi ska ut med båten

Bosse Parneviks hus åkte vi förbi

Christer Lindarws båt (After dark)

Jag ute i båten:)
 

Vi åkte också förbi Martin Timells hus men det fotot försvann, vi hade i alla fall jätteroligt och mysigt på vår båttur.
Nu ska vi snart grilla,det är jättevarmt och skönt ute så tänkte gå ut och sätta mig i solen en stund.
Kramar Nettan!


Mina dagar i Stockholm:)


Gröna lund var vi på igår:)

Dramaten gick vi förbi

"plattan" gick vi igenom och förbi
Jag när vi ska ut med båten

Idag åt vi plankstek, mums vad gott det var:)

Jag när vi sitter och äter

Jag utanför rikstadshuset

Någon konstig gubbe som var i gammla stan, han spleade ledsen men sedan gick jag fram och lade i 5-6 kronor och då sken han upp som solen åt mitt hål medan han tjurade åt det andra hållet där dem andra stod *hihi*.

Jag shoppade en massa med men det lägger jag upp imorgon:)


Är i Stockholm nu.

Nu (eller har varit här ett tag nu) så är jag i Stockholm:), nu sitter vi bara och pratar och snart så ska jag gå och lägga mig eftersom att vi ska upp tidigt i morgon. Imorgon blir det att springa på stan och kanske gå på gröna lund.
Det är jättevackert här (lite utanför Stockholm) i Åkersberga (tror det stavas så)


Kramar Nettan!


Stockholm!

Jag är påväg till Stockholm:), men det är några timmar kvar sedan är jag i Stockholm, jippi vad kul.
Kramar Nettan!Jag glömmer aldrig...

Det är svårt att sörja när man inte får och då är det desutom svårare att gå vidare. Men jag kommer aldrig att glömma i alla fall om vissa vill det och det är jag glad för att jag aldrig glömmer.RSS 2.0