De hade tur men dock inte vi!

Imorgon kommer jag hem, det har varit roligt här och skönt att komma bort ett tag och andas in ny luft.
Men det ska bli roligt att få komma hem igen till vännerna, Kristina och barnen, jag saknar dem något så grymt mycket, min lilla Emma och min lilla Hilma:).

Saknar er och Kristina:)

För 3 månader sedan en onsdags natt kom änglarna och ropade ditt namn, dem tog dig med sig bakom himmlens portar, dem tog dig ifrån oss långt långt här ifrån.
Det gick fort när du försvann, men tiden efter går dock inte lika snabbt.
Änglarna firade hela Onsdagsnatten att du var tillbaka, medan vi sörjde hela natten att du var borta.
Jag förstår att de blev glada att få dig tillbaka, vem skulle inte bli det? du hade varit en lång tid hos änglarna innan du mötte jorden och oss, under den tiden sörjde änglarna att du var borta ifrån dem, men att sedan att ha en sådan tur att få dig tillbaka så snabbt igen var ju bara bra för dem. För oss är det fruktansvärt och vi har dock ingen tur att få dig tillbaks igen.
Tur för änglarna men dock ingen tur för oss.
Jag älskar dig Magnus
Kramar Nettan!

Saknar dig


Blå jungfrun(blåkulla)!


Ön,Blå jungfrun

Båten vi åkte med dit och hem

Mamma och pappa på Blå jungfrun

"Kyrkan" på Blå jungfrun

Vägen upp till "Kyrkan"

Det var inte så lätt att ta sig över allt, det blev mycket klättring

Fin utsikt över blå jungfrun

Pappa på blå jungfrun

Dessa tre märkerna (triangeln) symboliserar toppen på Blå jungfrun

Bild på mig, inte världens bästa men ändå

Fin utsikt

Stenarna som har formats utav vattnet

Fin utsikt

fyren på blå jungfrun

Några häftiga blommor pappa och jag hittade

Brant väg att gå på

pappa, det var lite läskiga vägar att gå

Vackert:)

Vit fin sten

Pelle var också med:)

Hemfärden

Hemfärden.

Och kom ihåg ta inte med någon sten hem ifrån ön, det bringar livslång olycka, jag tog som tur inte inte med mig någon sten hem inte mina föräldrar heller, jag tycker det räcker med den otur jag redan har haft.
Kramar Nettan!


Saknar er alla fyra!


Öland, vackert och åter igen vackert:). Idag har alla vi 8 varit och ätit på restaurang, det var jättegott med fin utsikt över havet. Idag kom Emma och Hilma hem, men tyvärr är inte jag hemma så att jag kan inte hälsa på mina små älskningar, men dem ringde till oss idag, Kristina och mamma pratade först och så gav Kristina luren till Hilma och Hilma trodde att det var jag så hon svarade "Hej Nett" jätteglad, men det var "tyvärr" Ling som svarade så mamma gav över luren till mig, och då blev hon glad igen *hihi', vi pratade ett tag och så började hon frågade när jag kom hem och så frågade jag om hon saknade mig, och då svarade Hilma "ja jag saknar dig jättemycket" det är så gulligt när hon säger så:), och jag saknar henne med:). Efter många om och men så fick jag äntligen prata med Emma med, (Hilma blev jättetjurig när hon inte fick prata med mig mer) Emma och jag pratade ett tag och så pratade jag och Kristina till sist:), jag saknar dem så mycket, som sagt "borta bra men hemma bäst", kommer att bli härligt att få komma igen till dem:).

Nu sitter jag och äter korv med bröd, mums:) nu har mina två bröder och Hanna,Jimmy och Jesper åkt hem och nu har mammas och pappas två kompisar kommit hit istället.
Kramar Nettan!


I miss you, Magnus♥


Solstingeling!


Denna låten är bäst:), dem sjunger Inga-lill och det heter min mamma:D hehe.


Missing and loved, in my heart!

3 months and 2 days, you now have been away, lack worsens each day. It becomes more obvious to the time that goes to you never come back, it is terrible. To know that you will never be able to open the door and say "hello" and to never again hear your voice and speak your laugh sounds, feels incredible. I miss you something unimaginably Magnus.


In grief and joy, we live on with each other!
Hugs Nettan!


Bad och trampbild!


Jesper som är nere vid stranden och leker:)

Vi bytte sedan havet mot poolen, mycket varmare i vattnet:)

Jag som precis har badat

Efter badet så hyrde vi en "trampbil" och cyklade på:) Hanna,John och jag

Idag har det varit toppen väder hela dagen som dem andra dagarna:), vi har badat i havet men det blåste dock ganska mycket och så var det rätt kallt i vattnet, men jag badade det för det kännde mig tvungen *hihi*. Efter havet så gick vi till poolen istället och badade och solade, jag har dock bränt mig väldigt mycket. Efter ett tag vid poolen så gick vi hem och åt lunch sedan så hyrde Marcus,Jimmy och jesper en cykel tillsammans och John,Hanna och jag en cykel tillsammans, vi cyklade runt i en halvtimme. Jag har nu duschat och gör inget specielt förutom att jag bloggar, ikväll så ska vi äta ostkex och kräfftor, mums:).

In grief and joy, we live on with each other.
                   I miss you!


Mini golf!


Jimmy som har skjutit iväg bollen

Jag som siktar på bollen:)

Tack för alla fina kommentarer jag har fått, det värmer verkligen.
3 månader och en dag sedan du lämnade oss, saknaden är obeskrivlig efter dig.
Jag saknar dig Magnus.
Kramar Nettan!


Sol och sorg!


Långe Erik

På väg till långe Erik


Jimmy framför fyren:)

Jimmy framför fyren:)

Alla vi har idag varit och kollat på "långe Erik" men gud vad det blåste där, Marcus,Jimmy och jag har sedan badat i havet idag det var jätteskönt i vattnet. Idag har varit en bra dag det var det igår med förutom på kvällen/natten, igår var en hemsk natt jag mådde jättedåligt och en massa minnen kom fram och saknaden blev större, jag somnade tillslut efter det hemska. Varje natt är jobbig men vissa är bättre än andra och vissa är fruktansvärda, idag har Magnus varit borta i exakt 3 månader. Saknar dig något oerhört.
Kramar Nettan!


3 Månader!

3 hela månader har gått utan dig. När du dog så trodde jag inte att jag skulle orka med en dag till, men som sagt livet går vidare men jobbigt är det. Jag har än inte förståt att du aldrig mer kommer tillbaka, att du aldrig mer kommer att öppna dörren och säga "hej", att jag aldrig mer får höra ditt skratt och dina skämt, för i hela mitt liv så kommer jag att få leva utan dig och alla dessa saker. Jag trodde aldrig att du skulle lämna oss så här tidigt, det är ju så självklart att det är som det brukar, men man ska aldrig ta något för givet det vet jag nu. Under dessa 3 månaderna så har jag upplevt både sorg och glädje,ilska och saknad. När man hade varit på något roligt så ville jag snabbt berätta det för Kristina och Magnus, vi kunde prata hur länge som helst om vad som helst, vi kunde prata om allt mellan himmel och jord. Du gillade att tetas med mig och jag tyckte alltid det var lika kul när vi tetades med varandra. Vi 3 kunde sitta en hel kväll och kolla på rysare och bara prata, helst en massa skvaller, men oftast så pratade vi sönder hela filmerna, men det gjorde inget för då var det något intresant vi talade om just då. Jag brukade spela spel på internet sidor, och du gick alltid in och spelade dem efter mig sedan, när du hade fastnat för ett roligt spel så visade jag dig bara nya. Du var en underbar person på alla olika sätt, jag gillade att fördriva tiden ihop med er, att bara prata räckte för mig.

Jag saknar dig och alla dessa minnen vi han att få ihop.
I sorg och glädje lever vi vidare med varandra
Du är saknad och älskad Magnus Olofsson.
Kramar Nettan!Öland!


Jag är fortfarande på Öland men nu har vi bytt camping:), där vi är nu är det jättefint bad, alldeles vit sandstrand och idag har det varit toppen väder, nu är det inte bara mamma,pappa och jag för n är det mamma,pappa,Marcus,Louise,Jimmy och jag:). Nu sitter vi och kollar på fotboll serbien mot Sverige:).


Saknar dig älskade Magnus!


I Miss You!

Jag saknar dig!


Öland igen!


Ölandsbron:), nu är man då på Öland, igen:)

När vi (mamma,pappa och jag) kom till Öland så solade vi lite i typ en timme,och sedan så gick vi och åt på resturang, jag åt "Black and white" det var jättegott. och efter det så gick jag och köpte mig en mjukglass med tutti-frutti strössel:).
Nu sitter vi och kollar på "Lotta på Liseberg", jag är jättetrött, så ska snart gå och lägag mig, för jag somnade som vanligt jättesent inatt igen, jag var jättetrött men som sagt så kan jag inte alltid somna (oftast).
Ni får ha det så bra.
Kramar Nettan!


Nu ska jag till Öland igen!

Nu har jag packat färdigt och snart så åker jag till Öland igen:), eller inte bara jag det blir mamma,pappa och jag:).
Jag ska försöka att ha det så bra som möjligt, fast allt detta (ni vet).
Ni får ha det så bra och ni som inte kan, försök för det gör jag.
Kramar Nettan!

Mina älsklingar♥


Sommarmustasch


Elov och Beny med nya låten Sommarmustasch, låten är bra och man blir så glad av alla deras låtar:), men jag lade in låten här för att dem bad mig att göra det, eller vi snackade på msn och så frågade dem om jag ville vara snäll att lägga in låten här på min blogg, och det är klart jag är snäll så nu hamnar den här:), så lyssna på den nu.
Kramar Nettan!


Sömnproblem!

Imorgon åker jag till Öland igen, det blir väl att vara där 1 1/2 typ, vi får se hur vädret blir och så, för det avgör ju en hel del.
Idag har jag inte alls gjort mycket förutom att jag var med Tina lite idag, måste snart gå och lägga mig för jag är grymt trött och jag vill inte sova hela dagen imorgon, och så har jag ju också problem att somna så om jag går och lägger mig för sent tar det ytterligare några timmar att somna (oftast).
Det har blivit så sedan Magnus gick bort, igår så var jag jättetrött men jag kunde inte somna förens efter 2-3 timmar efteråt. Oftast så fäller jag en massa tårar inann jag somnar också. Det är på kvällarna som det är värst, det är då det är tyst och lungt, och då är det värst, det är då allt kommer hela den hemska saknaden.
Jag får se hur set blir denna kvällen, jag hoppas så klart att det blir en "bra!" kväll ( ingen är bra men det finns bättre och sämre). Det går inte att beskriva saknaden efter honom, jag fattar inte än att Magnus aldrig mer kommer att komma hem.
Jag saknar honom så j*vla mycket, det går inte att beskriva saknaden.
Kramar Nettan!

Du är älskad och saknad


Midsommarafton!


Emma var fin med sin midsommarkrans i fredags på midssomarafton.

Och på midsommarafton i fredags så dansade jag,Hilma och Emma runt midssomarstången på Öland.
Här dansade vi "3 små gummor skulle ut och gå" och det passade ju in hehe:)
Emma och Hilma ni förgyller mina dagar, JAG ÄLSKAR ER♥
Kramar Nettan!


Allt är som en dimma!


Den 26 Juli 2008.Först brann huset ned till grunden, huset som var som mitt andra hem, alla minnen brann bort men i våra huvuden och hjärtan finns dem kvar, allt bara försvann på en kort stund.
Det känndes så overkligt att allt bara var borta, livet är så orättvist ibland.

Den 25 Mars 2009. Sedan så togs vår älskade Magnus ifrån oss,bara 8 månader efter branden. Magnus som var som min x-tra pappa, vi kunde tala om allt mellan himmel och jord, men på bara några ögonblick så försvann allt. Alla minnen blåste bort men i våra huvuden och hjärtan stannar dem alltid kvar, och vår älskade Magnus försvinner aldrig, för i våra hjärtan så lever han vidare.
Livet är så himla orättvist ibland, men för oss har det varit väldigt orättvist.
Kramar Nettan!


Hur ser er dag ut?

Jag är fortfarande jättetrött efter Öland, idag ska jag nog inte göra så mycket, bara ta det lungt för imorgon blir det Öland igen.
Hur ser eran dag ut idag?
  Kramar Nettan!
 


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen ifrån Öland, som sagt "borta bra men hemma bäst", usch vad trött jag är nu efter dessa dagarna på Öland, det har såklart inte blivit så mycket sömn, men i alla fall om jag är hemma så blir det ju inte så mycket sömn heller, jag tror ni förstår varför. Det har varit jätteroligt på Öland, när man gör saker typ hela tiden så får man lite andra tankar, men det har varit mycket sorg inblandat för det, allt känns än så konstigt och ofattbart.
Saknar dig.
Kramar Nettan!

Jag och min kusin Dennis

Saknar dig otroligt mycket Magnus!


Stackars Pelle!

Jag måste bara berätta att jag är arg, min pappa var ute och gick med vår hund förut idag, och plötsligt så hoppade en hund över staketet från trädgården som pappa gick förbi, vår hund Pelle blev plötsligt biten i tassen och pappa bar uppe pelle fort i famnen, men hunden hoppade upp och bet pappa och sedan Pelle i tassen igen, och hänge kvar i stackars Pelles tass. Ägaren till hunden började att skälla på pappa eftersom att han inte behövde ha gått där, men hallå? det är en allmän plats och alla får gå där och hur ofta händer det att en hund hoppar över staketet och biter en?
Stackars lilla Pelle, om det inte har blivit bättre tills imon så får vi åka till veterineren.
usch dumma hund, och ägaren får ju ha bättre koll.
Kramar Nettan!
 


Midsommar!


Hilma var busig och sprang utan byxor:)

Emma hade i alla fall byxor (då)

Hilma var en buse och sprang runt med vattenslangen och sprutade vatten på Emma (hon lekte det, de var inget vatten i)

Sedan tog Emma vattenslangen

Men Hilma uppskattade inte lika mycket att leka att få vatten på sig som att leka att spruta vatten på Emma.

Roligt att leka på lekplatsen, det tyckte Hilma som "gungade" på en häst

Emma gillade också att "gunga men på ett lejon

Alltid lika roligt att åka rutchekana:)

Mycket folk var det när vi sedan skulle dansa runt midsommarstången, Emma,Hilma och jag:)
Efter detta så var jag ihop med kompisar och mina bröder, en bra midssomarafton, men dock med massor utav sorg.
Kramar Nettan!


Glad midsommar!

Glad midsommar alla:)


Vi är bäst på att sätta upp tält!


Vi klarade att:), Dennis och jag är bäst på att sätta upp tält:), när vi höll på att sätta upp tältet så blåste det som bara den (det gjorde det under hela uppstättningen men ändå) och då gick det förbi några killar och dem glodde jättemycket på att vi höll på att sätta upp tält när det blåste som det gjorde, men nu får dem se, att vi klarade att *hihi*:), nu står det så fint så utanför vår husvagn och grannarna som kollade får gjärna kolla på vårt fint uppsatta tält igen.
Kramar Nettan!


Öland!

Nu sitter jag i husvagnen ihop med Dennis, med datorn i knät och bliken mot tv:n ibland:).
Dennis och jag är själva tills imorgon natt, för då kommer min äldsta bror John och hans flickvän Hanna och hans kompis och hans flickvän:). Nyss så var Dennis och jag uppe på stan och köpte varsen hamburgare som vi sedan åt i husvagnen:), usch vad trött jag är och det är Dennis med så jag ska nog sova snart *hihi*:).


Shit vad alla kan reagera på en bild:O
Kramar Nettan!


I Miss You!

Jag saknar dig


Midsommar utan dig!

Snart midsommar utan en viktig person:(, på midsommar var det precis två år sedan min familj och jag firade midsommar ihop med Kristina & Magnus och Emma & Hilma, då var Hilma så liten (6 månader) så då lekte vi mest med Emma i Kristinas föräldras gammla hem var vi då, där firade vi midsommar ihop i det tråkiga vädret och spelade spel:). Men vad gjorde det att det regnade och var tråkigt, vi hade ju varandra, det är huvudsaken för mig.

En midsommar utan Magnus
det går inte att föreställa sig denna saknaden efter dig Magnus
jag trodde aldrig att man kunde sakna en person såhär mycket, men jag hade fel
Du är saknad och älskad♥
Jag komer inte att fira midsommar utan dig, för vad jag än gör och är så är du med mig, så du kommer att fira ihop med mig, och det känns bra.
Kramar Nettan!


Nya inköp.


Det här har jag köpt på apoteket, för att jag tappar så mycket hår gjämt så detta ska hjälpa mot det:).

Ett par trosor, med märket pieces.

Ett par snygga solglasögn:)

Ett par korta jeans shorts:)

 Kramar Nettan!


Naturbilder på Öland!


Hav och stenar

Solnedgången

min hand :)

Älskar denna bilden:)


Ankfamilj

Himmel och hav möts (horisont)
Kramar Nettan!Minneslunden på Öland!Magnus;
I mina tankar finns du, i mitt hjärta svävar du
Jag tänker på dig
Kramar Nettan!


Tänker på dig!

Jenny:
Du är stark
du klarar detta, men det kommer att vara tufft
det kommer att jobbigt, men du tillsammans klarar vi allt.
Din vilja är stark det vet jag.
Krya på dig.
Jag tänker på dig.
Kramar Nettan! 


Therese Johansson Rojo!

Att sånt här händer!!
En tjej som blivit mördad utav två jämngammla personer, detta får inte hända men tyvärr så händer sånt här i vårt samhälle. Att ungdomar dödar varandra, detta är fan inte klokt, arga kan all bli men skrik på personen, säg det fulaste du kan, slå varandra över käften men att gå så långt att man dödar varandra, är sjukt.

Det är gjort, Therese kommer aldrig mer tillbaks men man kan ju stoppa personerna som dödade henne att döda fler.
Jag slänger en extra tanke till Therese`s föräldrar och släkt som måste gå igenom detta hemska, att förlora err barn.
Jag tänker också på Therese´s kompisar och alla hennes nära och kära, för det värsta som finns är att förlora någon, jag vet själv vad ni går igenom nu, och jag tänker på er.
Rest in peace Therese.
Nu är du bakom himlens portar
där syns vi alla efter vår tid på jorden

TÄNKER PÅ ER!


Öland!

Har inte skrivit på några dagar men som sagt, har haft fullt upp med allt just ju.
I fredags så slutade lilla jag nian:), så jag har festat i två dagar, det var jättekul och att umghås med alla kompisarna och så var jättekul, och så var det skönt att komma in på andra "banor" (andra tankar), Magnus är alltid med mig och det ar inte tagit så lång tid så jag är fortfarande i sorg men det känns bra att "minska" på den ibland.

Tack Fröviskolan för alla dessa tre år, dem tre åren jag fick lära att känna en massa underbara personer som såklart kommer att finnas kvar.


Nu är jag på Öland, mamma och jag är här med husvagnen det är jättemysigt, precis intill oss är havet och på andra sidan är det affärer och resturanger o.s.v.
Jag tänkte lite innan, Magnus har inte fått uppleva min 16 födelsedag, det är mycket han har missat det är det som är så jobbigt men jag hoppas att han kan se oss så att han inte har missat något, att han sitter på ett moln över oss och kollar ner och ser allt vi gör, här nere på jorden, att han får uppleva allt vi upplever.
Jag vill så gjärna ha dig tillbaks, kan dem inte göra ett undantag och skicka tillbaka dig till oss?
Men Magnus, jag ska leva mitt liv delvis ditt liv, jag ska leva för dig Magnus.
Kramar Nettan!
 


Skolavslutning!


Beatrice,jag och Cindy på skolavslutningen

Cindy och Beatrice

Cindy och jag

Beatrice och jag:)

Hilma med allla rosor jag fick:)
Detta var i Fredags men det har varit så mycket så har inte hunnit att lägga in.
Kramar Nettan!


Lyckad SUCK natt!


Så här såg jag ut på musikalen:)

Jag och cindy när vi har fixat iåning oss för musikalen

Cindy på bussen på väg till "hemliga stället" som var "Boda borg"

Bea påväg till "Boda borg"

Min arm där det står "Suck 09":)

Cindy och jag när vi ska sova *hihi*

En bild mamma tog när dem kollade på vår musikal:)

Det hemliga stället vi skulle till var "Boda Borg" det var jätteroligt vi kom dit typ vid 23.00 och då fick vi börja springa runt i alla rum och lösa allt som är i rummen, och vid klockan 01.00 så fick vi tacobuffe och vid klockan 03.00 så åkte vi tillbaka till Högsby och vid 06.30 typ somnade jag och blev väkt vid klockan 08.00. Så jag var jättetrött. det hände en sak sedan i skolan så mamma fick hämta mig så jag har inte varit så pigg idag.
Det var i alla fall en lyckad suck natt:).
Jag kommer att sakna er jättemycket.
Imorgon ska jag upp klockan 06.00 och fixa iåning mig för skolavslutningen som är klockn 08.00, och på kvällen är det högsbydagen med mina älskade vänner.
Nu ska jag sova
Kramar Nettan!


SUC-09

Snart ska vi spela den sista musikalen, och efter det så åker hela 9:an till ett hemligt ställe vid typ 8.15 /8.30 och kommer typ hem igen i Högsby vid 4.30/5.00 och då ska vi sova till typ 9 (om man kan, *hihi*). Vi ska sedan äta frukost och städa iåning i idrottshallen där musikalen har varit och ta ett gruppfoto, och sedan åker vi väl typ hem vi klockan 10.00. Då ska jag nog sova *hihi*. Jag vill så gjärna veta vad det är för "hemligt" ställe vi ska till, men jag är så trött så vill sova:).
vi ska ha jätteroligt tjejer:).
Kramar Nettan!


Modellbilder på Beatrice!(fotograf//Jeanette)


1:a föreställningen


Cindy, en utav dansarna i musikalen, söt hon blev i 80-tals stuk:)

Beatrice, en utav dansarna i musikalen, söt hon var som cheerleadings dansare:)

Beatrice och Cindy som poasar, söta som alltid:)

Beatrice och Cindy (Det var jag som sminkade cindy)
Snart ska den andra föreställningen visas, så ska bara slänga i mig lite mat och sen ska jag åka.
Kramar Nettan!


Nya inköp.


Ett par svarta skor

Ett par svarta leggings med spets

En rosa tunika med svarta knappar

Ett par gråa leggings med en svart påse

Ett par till svarta leggings:)

Ett grått linne med pussmunnar på

Ett guldfärgat hippieband

grundfärg till fransk manikyr

Vitt lack till fransk manikyr

Genomskinligt överlack.
Idag har mamma och jag varit i Oskarshamn och shoppat loss:), vi år lunch på mc donalds också, och mamma köpte lite saker till sig också:).
Jag är nöjd med mina köp.
Kramar Nettan!


Vaken sent!

Idag har jag inte hunnit skriva innan idag, jag somnade inte förän 4 någongång inatt (morse), jag låg och höll på med datorn och sedan så kollade jag på "Fredagen den 13" som visades på 4:an i natt, så jag vaknade jättesent i morse, och så åt jag frukost och kollade på en film på 4:an igen så jag var inte klar för än på eftermiddagen.
Vid klockan 6 typ så gick jag till Kristina,Emma och Hilma och hälsade på, Emma och jag hoppade för fullt på studsmattan också så jag blev helt slut *hihi*.
Emma och Hilma ni är för söta:).
När jag skulle gå hem så frågade jag Emma om jag fick en kram, pch hon bara okej då, och så sade jag lika dant till Hilma oh hon bara "herregud" haha det var jättegulligt när hon sade så, men jag fick en kram sedan ändå:) *hihi*


Saknar dig, vår älskade Magnus
i mitt hjärta vilar du
Åtta månader senare kom nästa tragedi - Kristina förlorade s
 Mina kära


Lilla Heppa!

Lilla Heppa (Jesper) sover över hos oss:), han är för söt, man märker när han vill sova över hos oss då stannar han kvar länge på macken, till stängningsdags (när mamma jobbar) och så  vill han följa med oss hem och så ser man klart och tydligt att han vill att man ska fråga, och då säger man något i stil med " vill du sova hos oss" och då ler han och säger ja, och så får man ringa hem till hans föräldrar och säga till att han sover hos oss, hehe:).
Jag vet inte vad vi gör för specielt roligt hos oss eftersom att han gillar att sova över här, hehe jag tycker inte vi gör något specielt i alla fall.
Du är för söt min lilla kusin.

Heppa


Hilma 2 1/2!

Idag är Hilma 2 1/2 år, idag är det precis ett halvår kvar tills Hilma blir 3 år.
Den lilla tjejen börjar bli stor, lilla Hilma är inte så liten längre (jo enligt mig är Hilma fortfarande en liten bebis *hihi*).

Den 6 December fyller Hilma 3 år:).

Min lilla Hilma blir stor♥
Jag älskar dig hjärtat du är min lilla ängel
du förgyller alla mina dagar, du gör varje dag värd att leva
det är en stor del för din skull jag orkar att leva kvar efter allt detta som hänt
Jag älskar dig sötast, min underbara lilla tjej
Kramar Nettan!


Saknaden

Det börjar kännas väldigt tomt nu, nu är sommaren här men så är inte du här. 
 Det är hemskt och jag saknar verkligen dig.
Det är så jobbigt att sakna en person så här mycket när man vet att du aldrig mer kommer tillbaks, men jag tror och hoppas att vi träffas snart igen, bakom himlens portar.
Man förstår för varje dag som går att du aldrig mer kommer tillbaks.
Men jag fortsätter att vänta.
Jag saknar dig.Datorväska!


Denna datorväska köpta jag idag i Kalmar till min bärbara data:).
En Golla väska, jag är jättenöjd för den är jättebra och jättesnygg:)

För snart bär det av till Öland och då måste jag ju ha min data i något, för såklart så ska ju min laptop med.

Jag kollade på "Talang" förut och dem som gick vidare är jättebra så jag måste se finalen nästa vecka fast då måste jag se reprisen, för på fredagen så har jag skolavslutning och "högsbydagen" på kvällen:), så det får man inte missa.
Nu ser jag på "Berg flyttar in" det är riktigt roligt och nu när Bert Karlsson är med också, han är så rolig och ärlig *hihi*:).
Kramar Nettan!


Tack John & Hanna!


Idag på morgonen så kom John och Hanna hem ifrån Kreta, och med sig hade dem en jättefin navelpiercing till mig eftersom att jag fyllde år i Onsdags och dem var inte hemma då.
Nu så har John och Hanna ätit hos oss, och snart så ska pappa,John,Hanna och jag åka till Kalmar, men mamma började jobba nu vid 4 så hon kan inte följa med.
Jag ska kolla på en datorväska till mig som jag kan ha min bärbara dator i, det är bra att ha för under sommaren så ska jag inte vara hemma så särskilt mycket, men bra är det att jag ändå kan blogga för det:).
Men som sagt Tack för den jättefina navelpiercingen, med en delefin på, made in Kreta:).
Nu ska jag gå:).
Kramar Nettan!


Livet är hemskt men ändå så underbart!

Livet är så konstigt, livet är så grymt, elakt och hemskt men ändå så är det så fantastisk underbart.
Vi har varit med om mycket hemskt den senaste tiden och då känns livet bara så orättvist och hemskt, men ändå så har det hänt en massa bra saker under denna tid och före denna tid.
För det är klart att det är underbart också, skulle jag inte ha fått denna gåva (livet) så hade jag aldrig fått träffa mina underbara föräldrar,syskon,släkt,vänner och alla bekanta samt min extra familj som står lika nära hjärtat som min egna familj.
Jag hade inte heller fått chansen att träffa Magnus som var en underbar person, det var bra att jag hann att träffa honom som sagt det var nog ödet som bestämmde att jag skulle träffa den familjen.
Men som sagt var det toppen att lära känna Magnus men hemskt är det att jag sedan inte får träffa honom mer, och att han togs ifrån när jag hade en sådan bra kontakt ihop med honom.

Livet är så lustigt,konstigt,hemskt och elakt men ändå så är det så fantastisk,härligt och underbart.
En fantastisk gåva som vi har fått och som vi ska vara rädda om.
 


Mina sötnosar!Hilmas och Emma när dem sitter i bilen när vi är i Oskarshamn, idag har Kristina köpt the sims 3:), så det har jag spelat det är jätteroligt men det blir roligare när man har fixat fuskkoderna :).

Idag är jag 16 år och en dag hihi:).
För övrigt känns allt bra förutom att jag saknar Magnus extremt mycket, som vanligt så klart.
Jag saknar honom hela tiden men ibland så saknar jag honom lite extra mycket, härom natten så saknade jag honom så mycket så att jag inte kunde somna och låg bara och grät, så är det rätt ofta, oftast är det när man har gjort något specielt spom tex varit i minneslunden eller pratat om honom specielt mycket.
Jag saknar jag saknar jag saknar
dig Magnus, extremt mycket.
Kramar Nettan!


Grattis till mig!

Mitt kalas i bilder och födelsedags presenter!

Jag fick jättefina blommor utav min morbror Mikael och hans fru Annelie och mina kusiner Dennis,Jimmy och Jesper

och ett kuvert med ett kort i och pengar. Tack så jättemycket min underbara släkt

Jag fick en ask utav Kristina,Emma och Hilma inklusive Magnus.

med ett par jättefina öronhängen i. Tack så jättemycket mina kära på jorden och i himmlen.

Och så fick jag en jättefin väska utav Kristina,Emma och Hilma inklusive Magnus.

En gucci väska. Tack så jättemycket mina kära på jorden och i himmlen.

Jag fick ett fint kuvert med ett telefonkort innuti som är påfyllt med en massa pengar:). Tack så mycket bror min.

Jag fick en "mini" bärbardator utav mamma och pappa:)

En jättefin dator med mobiltbredband till:). Tack så jättemycket mina älskade föräldrar.

Vi åt god nöttårta med grädde och jordgubbar på, jag glömmde att ta kort innan alla hann att ta men så här blev det *hihi*

Min kusin Jimmy som har ätit tårta:)

Min morbror Mikael,kusin Jimmy och bror Marcus

familj och släkt (alla är inte med dem var på en massa olika ställen alla *hihi*), jag gör någon konstig min på bilden:).

Kusin Dennis och sötnosen Hilma.

Emma och Jesper leker *hihi:), så söta ihop.

Hilma nattar dockor och en häst i sin säng:)(hemma hos oss).

Jesper hjälper Emma med selen till dockan:).

Hilma är tokig som gömmer sig under täcket:), och benen sticker fram.

Sötisen som kom fram under täcket:)

Emma är duktig på att skriva:), jag har skrivit ett ord med den gröna pennan och så har hon skrivit av det med den rosa pennan:), Emma du är jätteduktig och jättesöt min lilla tjej:).

Tack alla för alla fina grejer jag har fått och tack för att ni kom och ville gratta mig, jag har haft en jättebra födelsedag ihop med er, Tack.
Det känndes konstigt att inte Magnus kom på min födelsedag och att han inte har grattat mig idag, men jag har ju fått paket ifrån honom genom Kristina,Emma och Hilma, men ändå han skulle ha varit här då skulle det ha varit som vanligt och födelsedagen skulle ha varit perfekt , den var jättebra men den skulle såklart ha varit bättre.
Jag saknar dig Magnus och ingen i världen kommer någonsin att kunna ersätta dig.
Nu ska jag sova.
TACK för allt
Kramar Nettan!


Jag älskar dig Emma!


Idag så gav Emma mig ett jättefint halsband som hon hade gjort själv på dagiset:), *hihi*.
Så himla gulligt, så jag har gått omkring med detta på mig nu för det är ju självklart vem gör inte det?.
Hur ful igentligen saken är så är den ju fin när man får den utav små barn, dem barnen som står en nära.
Emma du är för söt:).


Emma
Du är en söt liten prick, liten och söt men ändå så betydelsefull
du är liten men jag hoppas att du förstår ändå hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig
för var dag om går så växer banden imellan oss starkare och starkare
och för var dag som går så betyder du mer för mig
både du och jag har tillsammans gått igenom jobbiga saker, utan att du inte alltid förstår det själv
när allt har känns jobbigt och tungt så har jag bara velat var med dig och Hilma för att ni är just nu ljuset i mitt liv
och utav er så mår jag bra, ni är min medecin och utan er så klarar jag inget
du är en liten ängel som har kommit ner till denna jord för att beskydda oss för eländen och sorg
du är busig ibland, rätt ofta men så är det ju när man är barn, ett perfekt litet barn
perfekt med mycket glädje,skratt och hopp men du har också ledsamhet,tårar och sorg men när man har allt detta så blir man perfekt för alla måste ha lite av varje och det har du.
JAG ÄLSKAR DIG
EMMA Felicia Marie Roos
You are in my heart


Fint väder!


Fengur med nät för ögonen mot flugor:)

Sötaste tjejerna som ger varandra en kram:)

Emma och Hilma hoppar studsmatta:), och duktiga är dom också.

Shit vad Emma hoppar högt och flyger

Vilka miner dom har när tv:n är igång med barnprogram:)

Sötaste Hilma:)
En händelserik dag med massor utav bus och värme, jag och Kristina har hoppat runt med Emma och Hilma på studsmattan som galningar i den varma hettan.
Nu har jag min kamera som sagt och det kanske syns när jag har en massa bilder på barnen igen:).
Dagen har varit lång men härlig jag har också varit ute hos Fengur och tittat till honom, allt var bara bra med honom för kan det vara dåligt när man går på grönbete:) *hihi*.
Mamma tjatar att jag ska ta in tvätten så jag får vär ta att göra det
Kramar Nettan!


I miss you, I miss you I am not whole without you here on earth.
 Magnus!


RSS 2.0