Ta vara på tiden tillsammans!

Glöm inte bort att säga till dina käraste att du älskar dom och ta vara på chansen att krama på dom så mycket du kan, blir ni arga på varandra tänk posetivt och inte på det negativa och bli sams så fort som möjligt, gör allt för dina käraste för allt kan förstöras på bara några få minuter, jag vet, jag har själv varit med om att.

Ta vara på tiden tillsammans, krama dom så mycket du orkar och glöm aldrig bort att säga att du älskar dom, du kan aldrig säga dom orden för mycket.

Släppt allt ni håller på med och ge varandra en kram, allt kan förändras på bara några minuter så ta vara på chansen tillsammans.

♥Ta vara på tiden tillsammas♥
Kramar Nettan!


Nu bor han i ett litet hus i himlen.

Idag blev jag jätte glad i skolan för att jag fick reda på att jag blev godkänd i alla nationella proven i svenska, och i läsförståelsen så hade jag bara ett fel och jag var en utav dom bästa i klassen på det (läsförståelsen var det svåraste enligt läraren) och läraren sade också till mig att det var jätte bra gjort i från mig och att jag var en utav dom bästa i klassen på läsförståelsen=), det är skönt att få känna sig glad bland all denna sorg.

Emma och jag låg och pratade på studsmattan idag (Emma,Hilma och jag har hoppat studsmatta idag men sen var vi tvungna att vila lite och lade oss ner) och då sa Emma plötsligt att mamma också tycker det är roligt att hoppa studsmatta och då svarade jag att det tycker hon säkert och Emma sa att det gör pappa också, och så sa hn att hon har en mamma och en pappa och då sa jag ja det är klart att du har det har Nett med, och då sa Emma ja min mamma är inne men min pappa han bor i himlen, och då sa jag ja det gör han, och Emma fortsatte med att pappa bor i ett litet fint hus i himmlen och han har också en liten bil och en hund och en katt och en jätte stor säng, då sa jag att pappa har det nog jätte fint där han bor nu men vad tror du att han gör just nu då, då svarade Emma med att hon trodden att han åt mat och då frågade jag vad för mat och då svarade Emma att hon trodde att han åt soppa och att han kanske snart skulle hoppa studsmatta i himlen. Medan Emma sa allt detta så låg hon på studsmattan och kollade upp mot himlen och så pekade hon vart alla hans saker stod i himlen. Ja Emma och Hilma er underbara pappa han bor i himlen nu, han har säkert det jätte bra och en jätte bra utsikt på sina underbara döttrar.

Att få höra när Emma berättade var så fint sagt av en 5 åring så tårarna fick jag torka bort fler tal gånger från mina kinder.
Hur du än känner och mår och oavsett väder dag eller år så kan du alltid ta en titt upp mot himlen och säga vad du tycker och känner, för din pappa kommer alltid att lyssna på vad du har att säga och vinka gärna hej och hej då för där i skyn finns han alltid.

♥Du var en underbar pappa,make,son,bror,vän och föralltid en underbar Magnus♥

Kramar Nettan!Roligt blandat med sorg!

Idag vaknade jag jätte sent, men gick och lade mig rätt sent igår också och sen har jag inte sovit redigt sen i onsdags så detta behövde jag. Idag har jag vait hos mamma på macken och hälsat på och sedan kom Elin och Fred och jag pratade med dom osåvidare och sedan kom Kristina och mina älsklingar Emma och Hilma, medan Kristina tog det lungt på macken och pratade och så, så var jag,Elin,Fred,Emma och Hilma ute och lekte (bredvid macken ligger en lekplats), barnen hade jätte roligt och det glädjer mig jätte mycket när dom har roligt och skrattar=).

Elin,Fred och jag följde mig Kristina och barnen hem sedan när dom skulle hem, där hoppade vi studsmatta ihop med barnen och sedan gick Elin och Fred hem (Fred skulle hämta sina saker hos Elin sedan skulle han åka hem till sig) då gick jag och barnen in och kollade på tv:n och jag pratade med Kristina.
Nu är jag hemma och ska snart slita mig ifrån datorn för att kolla på tv:n som jag gjorde innan jag satte mig här.

Allt känns fortfarande overkligt och den där "semestern" som jag kände att Magnus var på, känner jag än.
Men det känns inget lustigt att vara i huset som jag först trodde, allt känns jätte okej och inte alls något onormalt.

Men jag måste bara skriva att jag saknar dig Magnus Olofsson så grymt mycket.
Men jag är glad och tacksam för att vi lärde känna varandra och kom så bra överens.
Jag är grymt tacksam för den tiden vi fick tillsammans, så mycket som vi har hunnit och delat både sorg, skratt, ilska och glädje.
Du var en underbar person som ville alla väl, nu är du nog en underbar ängel som vill alla änglar väl.
I både sorg och glädje ska jag alltid bära dig med mig.
Fundersama kramar Nettan!

En rolig bild på Elin och Hilma.

Elin leker *fniss*

Emma (två olika vantar *fniss*) du är för söt=).

En gullig bild på Elin,Fred och Hilma=)

Hilma leker=)

En snygg bild på en äcklig skalbagge!


Nu är du en underbar ängel istället!

Nu har jag, Elin och Fred varit på bio och sett "Marley och jag" den stunden vi var i Oskarshamn medan vi väntade på att filmen skulle börja och när vi kollade på filmen och efter när vi väntade på att mamma skulle hämt oss, alla dom tillfällerna  var jätte sköna, att för stunden tänka på något helt annat än allt detta hemska som har hänt var jätte bra, Elin och Fred fick mig på andra tankar och vi idag skrattade jag också ihop med dom.
Känner fortfarande sorg och saknad men livet går vidare, hur mycket jag än skriker & gråter så kommer han aldrig mer tillbaks, men som sagt livet går vidare fast i våra hjärtan kommer du alltid att finnas, dig ska vi bära med oss i dom allra gladaste stunderna och både dom allra sorgsna stunderna.

När Emma och Hilma blir äldre kommer dom att veta att dom hade en underbar pappa som älskade dom och sin mamma mäst av allt.
Jag pratade nyss med Kristina i telefonen (hon ringde mig) det var jätte skönt att få prata, och lätta lite på sitt hjärta.
Fattar inte ännu att detta har hänt men detta fixar vi, jag lovar Kristina.
Du är en underbar männsika Kristina
det var du också Magnus, och nu är du en underbar ängel istället.
Sorgsna kramar Nettan!


På några minuter så förändrades allt!

Allt känns fortfarande overkligt och det kommer det nog också att göra tills begravningen är över och man har sagt farväl för sista gången. Allt känns konstigt och fattar inte ännu att han är borta, det känns som han fortfarande är på den där "semestern" för jag är så van att han är hemma  när jag kommer till Kristina och dom, vi har skrattar, pratat, delat glädje, delat sorg, planerat och mycket annat och på bara några minuter så förändrades allt.
Jag kommer ihåg så väl jag tror det var förra veckan så var Emma och Hilma ute och lekte i trädgården och Magnus och jag var ute hos dom och kollade till dom och knuffade fart på gungorna och såvidare, då frågade Magnus när jag fyllde år nu igen och då svarade jag den 3 juni samma dag som Hilma döptes, ja just det ja svarade Magnus och sa sedan då får vi ta ett stort vitt lakan och skriva Jeanette 17 år på och hänga upp i flaggstången och jag bara 16 år menar du och det tyckte jag lät som en bra ide så Magnus och jag bestämde att vi skulle göra det när jag fyllde år det tjatade jag om på Kristina också.
Jag kan berätta mycket mycket mera roliga minnen men detta tänker jag på nästan hela tiden när vi pratade om det, och jag tyckte det lät så roligt så det sa jag till Kristina och mamma och vissa andra, det går fortfarande att göra detta men hur roligt är det? Det vad Magnus ide så det blir ju inget utan honom=(.
I julas var vi en vecka åt Åre och då följde dom med, där har jag många roliga samt fina minnen ihop med han också.
♥JAG SAKNAR DIG.♥
♥Änglarna ville ha tillbaks den fina människan som dom en gång släppte iväg.♥
♥I glada samt sorgskna stunder ska vi alltid ha dig med oss, i våra hjärtan kommer du alltid att finnas.♥


Svar på frågor!

                                                                                               
Tänkte svara på frågorna ni har ställt till mig, måste verkligen göra något annat ett tag och tänka i andra banor ett litet tag  så här kommer dom. Den mörka texten är frågan/frågorna och det andra är svaren.Hur kommer det sig att du är med ett barn så ofta och älskar det jätte mycket fast det inte är ditt egna?

 *En väldigt svår fråga att svara på, jag lärde att känna Hilma när hon var 4 månader så hon och jag har bundit ett väldigt starkt band mellan oss så det är uppenbart att jag älskar henne så mycket.

Varför har du bara kort på barnet.Lev livet i stället och ta på dig mamma rollen när du har fått egna barn?
DU är ung en gång i livet då skall man bara leva.
Din ungdom kommer inte tillbaka,ta vara ¨på den.

*Jag har kort på Hilma (barnet) för att jag tycker hon är söt och jag älskar henne som mitt egna. 
Ja jag kan ju ta på mig mammarollen när jag har fått egna men det är ju mitt beslut om jag ha mammarollen eller inte för henne. Bara leva? vad ska man göra när man är ung då, bara sova? bara finnas till och inte göra något? jag älskar barn och tycker dom är jätte mysiga att vara med så det tycker jag är roligt att syssla med på fritiden. Jag har min ungdom och jag tycker jag har en väldigt bra en också!

Först trodde jag att barnet du har på bild var ditt egna men så var det ju inte inte men jag tycker du verkar vara helt underbar med barn och du kommer nog att bli en underbar mamma när du får egna barn.
* Detta var ju inte direkt en fråga men ett jätte gulligt inlägg, tack så jätte mycket jag har själv sagt till mig själv att jag kommer att bli den bästa mamman i världen när jag får egna barn.Klart man ska leva livet när man är ungdom men alla har ju olika uppfattningar om vad som är roligt här i livet. Jag tycker att hon verkar ta vara på sin ungdom medan hon är med ett barn väldigt ofta, hon har ju många bilder och skrivit mycket om att hon är med sina kompisar.
Tycker du tar vara på den jätte bra ala har ju olika intressen.

* Tack jag håller med dig till fullo alla har olika uppfatningar om vad som är roligt och jag tycker det är roligt att vara med barn.Vad gillar du att göra på din fritid, mer än Hilma?

*Hilma är ju mycket av min fritid men jag gillar också att vara med min familj som besår av mamma,pappa och mina två underbara bröder, kompisar är också en stor del av min fritid.Du brukar ha kort på Burberry, men det har du inte längre. Gillar du inte märken längre?

*Jo det gör jag och jag har massor utav prylar av Burberry och märket Burberry på en massa saker som skor,strumpor,bikinis,påsar,askar,shjol,tröjor och mycket mera.Vad är Hilma till dig?

*Hilma är en stor del utav mitt liv och har en väldigt stor betydelse utav mitt liv också, men hon är ingen släkting eler något sådant men hon är en väldigt stor del av mitt liv ska jag bara säga.Hur kom det sig att du började blogga?
och hur länge har du kännt Hilma?

*Kristina började blogga om sitt liv efter branden och hon tjatade på att jag skulle skaffa en blogg så jag gjorde det men skrev aldrig för jag tyckte bloggen var så ful och tråkig, så jag skaffade en ny och Kristina hjälpte mig att fixa en snygg header så nu älskar jag min blogg och jag älskar att skriva ut om saker som har hänt både posetiva och negativa, det är jätte skönt och en bra terapi. Hilma har jag kännt sedan hon var 4 månader alltså mars 2007.Vad tror du att du kommer att jobba med i framtiden?
och vad ska du söka till på gymnasiet eller vad har du sökt till?
Gillar du barn i allmänheten eller är det något specielt med Hilma?

*Jag tro jag kommer att jobba med barn kanske på dagis eller något sådant men i alla fall med barn tror jag. jag har sökt barn & fritids programmet.  Jag gillar barn i allmänheten vissa mindre och vissa bättre, och självklart är det något specielt med Hilma jag älskar henne som mitt egna barn så hon är det något specielt med men jag gillar alla barn fast mindre på vissa och mer på andra och Hilma står ju såklart på mer listan.Tycker din blogg är jätte din.
Är själv en småbarns pappa men hur kommer det sig att du ängar så mycket tid ihop med ett barn som inte är ditt egna? Vill gärna få svar på den här frågan för att jag älskar ju såklart att vara med mina barn men skulle nog inte själv få för mig om jag nu inte hade egna barn, att vara med ett annat barn så mycket och behandla barnet som sitt egna, det krävs nog mycket för att känna barnet som sitt egna eller?
Tycker du verkar vara en toppen tjej och väldigt mogen för sin ålder som verkar vilja själv att vara med ett barn så otroligt mycket och det verkar som att du älskar henne till 100 % också.
Själv har min syster tonårs tjejer som gillar att låna våra barn ibland men dom tröttnar lätt och skulle aldrig ville ha "mammarollen" i en sådan ung ålder.
Men jag diggar dig =)!

*Tack så mycket. Jag vet faktist inte det är många som frågar men vi har kännt varandra så länge sen hon var så himla liten så vi har ju bundit ett specielt band i mellan oss. Klart det gör jag känner massa andra som har barn och jag tycker dom barnen är jätte söta och snälla och jag har varit barnvakt åt massa andra barn och så men jag känner inte det där speciella hos dom som jag gör hos Hilma, där känner jag nästan mamma känslor till henne. Jag älskar henne till 110 %. Tack så mycket.Har du andra intressen än barnet?
Gör du på din fritid förutom barnet?
Kram!

* Ja det är klart jag har, är en annan som har frågat den frågan så den har jag redan svarat på.
Jag är med kompisar, är ofta hemma hos Kristina m familj och hälsar på och tar oftast dagen som den kommer.


Skulle vara stolt om jag hade ett sådant barn som dig som verkligen bryr sig om andra och tänker på andra i första hand i stället för sig själv (småbarn kommer ju i första hand så det gör hon nog för dig också och du verkar vara en toppen förebild för detta barn i alla fall om det inte är ditt egna).
Du kommer nog att skaffa barn i tidig ålder.
Kram!

*Självklart kommer Hilma i första hand när jag är med henne elle har henne. Det gör ju alla barn om man till exempel är barnvakt kommer ju dom barnen i första hand just då. Tack så jätte mcyket det värmer verkligen. Hehe måste bara säga att du inte var den första som har sagt det alla som känner mig vet att jag älskar barn och tror också att jag kommer att skaffa barn tidigt, en kompis tror att jag till och med har barn vid 18 års ålder och vissa andra tror 19 menb själv får jag se hur det blir med den saken.

Kanske missade någon fråga men Beatricejag svarar på din fråga här, jag vill gärna vara med dig någon dag men det har hänt väldigt mycket nu på sistone så jag får se men ha det bra.Två dagar har gått!

Två dagar har gått och lika ledsen är jag för det, i dag gick jag i alla fall till skolan men det var ingen rolig dag i skolan,för jag tänker så mycket på allt som har hänt som tur var så var inte denna dagen så lång i skolan.

Mamma och jag åkte till Oskarshamn efter skolan och köpte mig två par nya skor,  kände inte alls för detta, brukar tycka det är roligt att handla men inte nu (men skona jag hade var spruckna på alla möjliga ställen, så det var dags att köpa nya skor i alla fall om jag inte kände för att).
Jag har pratat med Kristina idag och hon ser ut att må mycket bättre än igår, det gör vi alla.
Jag pratade med Jessica idag om mycket som har hänt nu och då kunde jag såklart inte hålla tårarna inne, blir att gå med näsdukar ständigt, men att prata om att är väldigt viktigt och att skriva är också jätte bra terapi.

Allt känns fortfarande overkligt, det kommer det nog också att kännas ett tag.
När vi pratar om att kan jag börja storböla men vissa tillfällen så kan jag vara som inget har hänt när jag pratar om att, men det är för att jag inte riktigt har fattat änu vad som har hänt.

Men Kristina du ska veta att jag tänker på dig och barnen!♥

♥Jätteledsna kramar Nettan!♥


Till minnet av dig!

Magnus född den 7 januari 1968
† den 25 mars 2009


Du lämnade oss i sorg och saknad, det finns inte ord att beskriva hur tomt allting känns och hur stor saknaden är efter dig.
Du var en jätte bra pappa och barnen älskade verkligen dig och du visade starkt din kärlek tillbaks.
Allt känns som en marddröm så snälla kan någon nypa mig i armen så att jag kan vakna upp ur detta hemska!
 
Som Kristina skrev att hon ska skriva klart boken för Magnus skull tycker jag låter jätte bra, för han sa att de skulle bli den enda boken han skulle läsa, så gör det för hans skull<3.

Om ni undrar hur det känns just nu så känns det tomt och jag vill bara ut för det känns så äckligt instängt överallt, jag gråter ständigt och känner mig som en levande zombie.
Men detta känns inte verkligt, det känns som att han bara är på "semester" eller något och kommer hem om någon dag, men tyvärr så är det inte så.

Jag och mamma ska hjälpa Kristina med barnen, allt kommer att gå bra.
♥Du kommer alltid att finnas i våra tankar och i våra hjärtan för oss kommer du alltid att ha en stor betydelse♥
Vi lovar att vi ska vinka till dig,och kolla upp mot himlen medan du kollar ner mot oss.
Du kommer att kunna kolla ner på dina underbara döttrar medan dom växer upp och kollar upp mot dig.

Sista bilden på hela familjen samlad.

♥Ta vara på dig så syns vi i Nangijala♥


Skoltröja + byxa!

Idag har jag haft nationella i engelska man skulle skriva en berättelse så man fick två alternativ att välja emellen jag valde att skriva om min framtid var jag tror att jag bor då och gör och jobbar med & såviadre. Efter hade vi rast från 09.50 till 11.30.
Matrast hade vi från 11.10 till 12.55 och sedan hade vi 2 lektioner sedan slutade vi.
Vi fick i alla fall våra skoltröjor idag samt byxa, jätte snyggt;).
Så när vi fick kläderna så blev det såklart att springa på toaletten och byta om till mjukiskläderna=).
Idag har jag mest segat på macken med mamma samt Maria sedan kom Elin och Fred till macken och dom var där en stund och var sociala ihop med mig=).
Men ska se "Tonårsliv del1" på webben nu.
Nattiskramar Nettan!

Min tröja framifrån;)

Min tröja bakifrån, alla namnen i 9c

Mina byxor bakifrån

Mitt namn på rumpan:)


Bebis sover hos mig!

Hej
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag var jätte trött i morse när mamma väckte mig, klockan 4 i morse vaknade jag av att jag hade extremt ont i magen och går på toaletten och får näsblod utan någon anledning och det håller på en bra stund men till sist får jag gå och lägga mig och bli väckt klockan 06.30.
Men imorgon har jag studiedag riktigt skönt så i dag sover Hilma hos mig tills imorgon=).
Nu har Hilma ätit kvällsmat och sitter nu och leker barbie medan jag skriver och snart ska jag gå upp och lägga henne och själv ska jag kanske se på en film sen.
Nu sitter Hilma och pratar i "telefon" en leksakstelefon som hon sitter och babblar i hihi riktigt gulligt:).
Kramar Nettan!

Hilma pratar i "telefon" =).

Hilma bustroll=)


FRÅGOR!

Nu ska jag ha frågor, ni får fråga vad ni vill sedan så svarar jag på era frågor om det nu kommer några frågor som jag nu hoppas=).
Ta chansen nu och fråga.
Kramar Nettan!

♥Min älskade Hilma♥


Var är era kommentarer?

Förut fick jag minst en eller två kommentarer på varje inlägg nu har jag inte fått en kommentar på jätte länge, vad har hänt? Vad har det jag skrev förut som var så intresant eller roligt så att ni kommenterade och inte gör det nu?
Vill gärna veta hur jag kan ändra på mig lite, vad skulle ni tycka va roligt att jag skrev och varför.
Och vad är det jag har ändrat nu på sistone som ni inte verkar tycka om för att ni inte kommenterar och att statistiken har gått ner?
Vill gärna veta vad som har ändrats och hur jag kan ändras hur ni vill läsa min blogg.
Kramar Nettan!


En lyckad dag samt kväll!

Igår hann man då inte med att skriva för jag hade fullt upp med en massa annat, från fredag till lördag sov Hilma hos mig så på lördags morgonen sov Hilma jätte djupt så medan hon sov duschade jag och sedan så vaknade Hilma så då åt vi frukostoch sedan när vi hade fixat iåning oss så åkte mamma,Marcus,Louise,Hilma och jag till Kalmar och handlade först gick mamma,Marcus och Louise in på Axfood och handlade till macken och sedan så åkte vi till baronen och jag prövade byxor inne på JC medan Hilma tyckte det var jätte roligt att springa in och ut igenom provrummet där jag bytte om.När jag hade
prövat en hel del med byxor så hittade jag äntligen dom jag ville ha, ett par replay jeans för 1000 kr.
Medan dom sydde upp mina byxor så sprang jag och letade toalett ihop med Hilma för att hon hade gjort i blöjan,sedan när jag hade bytt på henne så gick vi och hämtade byxorna dom hade sytt upp åt mig.
Efter allt detta gick vi alla in på coop och handlade mat och köpte en pyjamas till Hilma=).
När vi sedan var hemma i Ruda åkte vi och släppte av Hilma hemma hos sig och vi åkte vidare hem och där åt vi en god middag och efter det fixade jag iåning mig för fullt för sedan så skjutsade Marcus mig och mamma och Louise följde med,han skjutsade mig till Aboda där en kompis bor hon hade fyllt 17 år i veckan
så hon hade fest. Först så spelade jag flipper spel som dom hade och jag spelade ihop med Elin några gånger och sedan spelade jag ihop med Fred.
Efter att vi hade spelat och pratat och bara umgåts ett tag så åt vi tacos och bytte sedan om till badkläder för att vi skulle bada i en badtunna dom hade på trädgården.
Vi kände många gånger om det var varmt och vattnet lurades det var varmt på ytan men inte på botten men sedan var det jätte varmt och alla vi badade, det blev ganska trångt för vi var typ 9 stycken (en fotade) som badade i den lilla badtunnan, men det var riktigt roligt och riktigt varmt för när man är så många stiger ju varmen desto mer.
Efter badet så åkte vi ut till en stuga (som Annies föräldrar äger) och där spelade vi musik och pratade för fulla munnar sedan spelade vi "sanning eller konsekvens den elaka versionen" det var jätte roligt men tråkigt var det att inte alla ville vara med, men det var roligt ändå fast en hel del sjuka frågor var det ju (det var kort vi spelade så när man snurrade flaskan och den kom på en så fick man välja sanning eller konsekvens och tog man sanning kunde det stå något man skulle svara på eller "gruppen bestämmer" och tog man konsekvens fick man göra något dumt och där kunde det också stå "gruppen bestämmer". Det kunde vara jätte sjuka saker som till exempel på konsekvens "ta av dig till underkläderna och smörj in dig med bodyloution sakta" sådana saker sa vi att vi skippade hehe=).
Men det hände andra roliga saker som att Elin fick att hon skulle måla läppstift på den som satt mitt emot henne med ögonbindel på så det var Fred som fick bli offret hihi=).
När vi hade spelat klart spelet och pratat en massa så ringde jag till mamma att dom kunde börja köra (det är en bit dit där jag var, och Kristina skulle hämta mig och mamma skulle följa med).
När dom sedan ringde att dom var framme så visste jag inte precis hur man kom ner där ifrån stugan till parkeringen ( man var tvungen att gå en liten bit ner från en backe och såvidare innan man kom ner till parkeringen) så en kille som hette Tony (vet inte exakt hur han stavas) var jätte gullig som följde med mig ner, tack=).
Det var en lyckad dag samt kväll men det var lite segt då och då på festen.

Idag får jag se vad denna dag ger mina bröder och deras flickvänner kommer i alla fall sen på middag.
Kramar Nettan!

Elin och Fred i annes soffa.

Elin=)

Freds och min telefon parar sig *fniss*, min telefon ligger överst så det blir Nokia barn;) hehe.

Elin målar läppstift på Fred med ögonbindel *fniss*

Sorry Fred men kände mig tvungen att visa hur snyggt Elin målade;)

Elin pratar med folket, hihi

Det roliga spelet:)

Elin och MimmiRoligt ihop med Elin,Fred och Hilma!

Idag har jag varit i skolan och som vanligt så slutade jag vid klockan 11.30 och sedan hämtade magnus mig och jag gick av hemma hos dom och tog med mig Hilma till macken, och där åt Hilma lunch sedan så gick vi hem hon och jag och Pelle. Hemma så åt  Hilma och jag våfflor med grädde och sylt *mums* det tyckte Hilma med men hon tyckte grädden var godast=). Efter det goda så lekte Hilma och jag och såvidare och sedan kom Kristina och Hilma och jag följde med in till Oskarshamn för Kristina skulle köpa en mini hamster, jättesöt=) och efter den långa tiden i djuraffären med mycket krångel vilken bur vi skulle ha och mycket mera så sedan åkte vi hem tillslut.
Kristina släppte av mig hemma hos Elin och Fred med Hilma och där ifrån gick vi 4 hem till mig och när vi var hemma hos mig så kom vi på att vi kanske kunde låna en film på macken, så vi gick till macken och tog en film och en coca-cola och en påse chips (har typ inte ätit godis nu på 4 veckor så jag gottade mig lite extra idag).
Nu har vi i alla fall kollat på en film, som jag inte kan rekomendera den var jätte vidrig med en massor utav tortyr så vi stängde av och gick ner och satte oss vid datorn som vi nu sitter vid, Elin sitter vid en dator och jag vid en *fniss*.
Kramar Nettan!

Hilma äter våfflor=)

Hilma är en cooling när vi går hem från macken=)

Elin och Hilma leker, gulligt=)

Elin och Hilma = sötast=)

Gulligaste paret ever, såklart har jag ju tagit bilden också;) *fniss*
 
 Fred och Hilma pratar=)


En dag med min underbaraste!

Idag har jag varit med min älskling Hilma=), fast innan det var jag i skolan och idag hade jag prov i kemi och man fick ha med sig boken det var faktist väldigt bra hehe, men man fick bara sitta 40 minuter med provet så jag hann inte svara på alla frågor men det var jag inte ensam om.

Som sagt efter skolan så gick jag till Hilma och hälsade på, som vanligt så bytte jag kläder på henne (dom blev blöta när jag skulle tvätta hennes hår och så tycker jag det är kul att välja nya kläder) och efter det så åt dom medan jag följde med Kristina till Högsby till apoteket och hon köpte medecin och jag hittade ett par jättesöta nappar så dom köpte hon också=).
Sedan när vi kom hem så byggde Emma,Hilma och jag en koja (en rätt enkel koja med bara en filt som jag satt fast i två garderober och under en sparbössa *fniss* och lade in ett överkast man kunde sitta på och ett par kuddar, så det blev riktigt mysigt=).
Hilma och jag har haft en "fotodag" jag har sprungit runt med min kamera efter Hilma och tagit kort (Emma var inte hemma då) och sedan satt Hilma och jag nere vid spegeln och tog kort på oss båsa hihi *fniss*.
Imorgon har jag lust att låna Hilma och att hon kanske kan sova hos mig, alltid lika roligt och mysigt att vara med henne=).
Kramar Nettan!

Dom nya napparna vi köpte

Den enkla kojan=).

En rolig bild på Hilma och mig *fniss*.

Hilma ligger med benen i kojan och resten utanför *fniss*

Hilma tycker det är roligt när jag har hennes napp så hon brukar stoppa in den i munnen på mig hihi så kände mig bara tvungen att ta en bild på hur det ser ut *fniss*


Är med Elin!

Ja då är man med Elin då eller i rätta sagt hon bara följde med mig hem *fniss* nää då du är så gullig så Elin:).
Jag har lagat mat och det blev spaghetti och köttförsås medan Elin satt och segade framför datorn, nu har jag i alla fall ätit och det var suveränt:), snart ska Elin och jag gå ut med Pelle också (min hund) och gå runt Elin och hämta en film hon har lånat och så ska vi till macken och lämna tillbaks filmen=), blir en lång och skön promenad:).
Men idag får Pelle ha på sig en jacka (hundjacka) för igår var han och kippte sig så han fryser annars hihi, det är jätte gulligt.
Men Elin och jag ska gå nu.
Kramar Nettan!


Gud vad jag älskar dig gumman!

Nu har jag suttit och segat med en kopp té framför tv:n och kollat på "Simpsons" alltid lika roligt och sjukt program hihi=).
Innan jag satte mig framför tv:n så tog jag en lång och skön dusch, alltid lika skönt och avslappnande.

Tänkte på en sak kanske blir att vara med Elin och Fred på fredag för på lördag var dom bort bjudna, så på lördag ska jag nog vara med bebisen Hilma=).

Saknar dej Hilma, du betyder men jag kommer någon dag nu i veckan och såklart i helgen men tills på torsdag måste jag vara hemma och plugga, men sedan på torsdag kan jag ju alltid hälsa på dig hjärtat:).

Men ska nog gå upp och lägga mig i min säng och kolla om det är något bra på tv:n.

Tänkte på en sak gud vad stor min lilla tös har blivit.
Hon pratar långa meningar som "ja vill föja me" alltså jag vill följa med och mycket mycket mera, hon vill ofta bära klänning för då kan man dansa säger hon=).
Vissa personer frågar vad hon säger ibland när hon babblar på och jag "översätter" glatt men tänker alltid typ man hör ju vad hon säger varför frågar dom då? men jag känner ju henne så himla väl så jag vet ju vad hon menar när hon vill ha något eller jag vet vad hon menar när hon pratar så jag kan ju hennes "språk" hihi=)
♥Gud vad jag älskar dig gumman♥

Kramar Nettan!

Hilma på en rutchekana från i torsdags


Klart jag vill vara med er!

Idag kände jag bara att jag verkligen inte ville gå till skolan, kände mig allmänt trött och mådde rikitigt dåligt, men efter att mamma hade övertalat mig att jag skulle gå (som tog ett bra tag) så skjutsade mamma mig till bussen (det spöregnade ute idag så mamma skjutsade mig)  och sedan var jag hela dagen i skolan i alla fall om det hade vatit tjaffs innan, men  dagen har varit bra och jag har hunnit med mycket också, som tex ett biologi häfte som ska lämnas in vecka 17 det är jag snart klar med (bättre att vara i tid än att stressa sista veckan).
Påväg hem från skolan så pratade jag med Elin och Fred eller dom pratade med mig om detta hehe om vi skulle hitta på något i helgen, och det är ju alltid roligt att vara med dom så det är klart jag vill.
 
Nu har mamma och jag ätit en god middag tillsammans och snart ska vi gå till macken en sväng eller om det blir att vi tar bilen.
Kramar Nettan!

Hilma vid en klätterstälning som vi var och lekte vid i torsdags hon och jag♥


Snacka om snabb dag!

Stolt, idag har jag varit med på idrotten som inte händer för ofta, och idag var det redskap på schemat det var ganska kul men jag skulle ställa mig med huvudet mot  marken och ryggen mot väggen och ramlade såklart om kul och slog i huvudet och ryggen, det gjorde jätte ont så jag prövade på andra redskap istället, hihi.
 
Tyckte dagen i skolan idag gick väldigt fort, när vi hade den sista lektionen frågade jag Jessica vad vi hade efter denna lektionen och Jessica bara "alltså vi slutar efter denna lektionen" och jag bara "va gör vi, redan", haha snacka om att dagen gick snabbt.
 
Men nu ska jag sätta mig med läxor.
Kramar Nettan!

Sötnosen i barnvagnen=)♥


En ute dag ihop med barnen!

Hejsan
Idag har jag inte hunnit med att skriva så det fick bli att skriva nu medan nyheterna ändås är på tv:n och väntar på att söndags filmen ska börja igen.
Idag  har jag varit nästan hela dagen hos Emma och Hilma och busat ihop med dom hihi, vi 3 har varit ute en stor del av dagen idag och gungat,åkt rutchekana,springt runt och sparkat boll.
Emma och Hilma har gungat i full fart och sprungit runt huset tyckte Hilma var jätteroligt dom åkte oxå rutchekana på lekparken bredvid huset.
Emma och Hilma har badat idag oxå och dom blev jättefina fast Emma ville inte blöta håret men det behövde hon inte heler det var igentligen Hilma som var "orsaken" till att dom skulle bada (Hilma hade slabbat med maten så hon hade till och med mat i håret) men efter badet så var Hilma så fin i håret igen=).
Men nu börjar filmen.
Kramar Nettan!
La Voix Vann!

MELODIFESTIVALEN ÄR AVGORD!!!
Malena Ernman vann men låten "La Voix" Rasande storslagen kärleksförklaring till kombinationen pop och opera!

Tyckte ni att det var rätt person som vann?
Jag tyckte i alla fall att Malena var jätte bra men att Sarah Dawn Finer med låten "Moving On" skulle ha vunnit!
Kramar Nettan!


Malena Ernman Foto: Marit Solblad/Vi-Foto


Hälsa på bebis!

Hejsan
är fortfarande förkyld men det är mycket bättre nu än igår=).
Idag ska jag gå och hälsa på Hilma min sötaste=).
Får se vad vi hittar på men något blir det ju, får se om jag ska vara med Elin och Fred i kväll får se om jag orkar det och om dom vill det=).
 Vart har alla era fina kommentarer tagit vägen? =(.

Nu ska jag bara hänga upp tvätten sedan ska jag gå till mamma och hälsa på och sedan blir det nog att hälsa på bebisen=).

Jag ska försöka att inte glömma kameran så att jag kan ta kort på Hilma=).
Kramar Nettan!

♥Bebis♥
(bilden är tagen i Åre i julas)


Frisören!

Hejsan
förkyld och feber hade jag imorse när jag vaknade men det blev skolan ändå (hade nationella idag så var tvungen att skriva det och det var sista dagen att lämna pengar till skoltröjorna samt byxorna).
Såklat hoppas jag ju att de gick bra idag på provet men det återstår bara att se=).

Efter skolan idag så kom pappa och hämtade mig och så körde vi till macken, och jag fick hoppa in och hjälpa till på pizzerian medan mamma åkte till högsby, efter tiden på pizzerian så åkte pappa,mamma och jag till Högsby (igen) och åkte till tippen (man lämnar skräp) och sedan så släppte vi av pappa hemma och mamma och jag åkte vidare till Mönsterås och klippte oss, det blev jätte bra och riktigt nöjd är jag (blev så jobbigt när uppklippet blev så långt och tråkigt och tjock blir ju håret efter ett tag oxå).
Nu ska vi nog snart äta mamma och pappa har i alla fall börjat med maten, som är fisk idag=),
och mina två bröder John och Marcus är här=).
Saknar min bebis så kanske går och hälsar på henne senare.
Kramar Nettan!


Mitt ny klippta hår=)

♥Saknar dej bebis♥


Jag och min snoriga näsa!

Hejsan
idag har det varit en bra torsdag som det brukar´vara (är alltid lika roligt i skolan på torsdagar), fast idag var det faktist roligt men är jätte förkyld så det har varit ganska jobbigt, för min näsa rinner hela tiden och har haft feber idag med (har nog det nu oxå). Ganska jobbigt att ha lektion och näsan rinner hela tiden samt att det känndes som att jag skulle brinna upp (hade feber).
klockan halv 9 till klockan 11.30 har vi nationella i engelska imorgon (så det är hela min skoldag imorgon för slutar ju klockan 11.30 på fredagar), så jag ska gå imorgon i alla fall om jag är jätte förkyld=).
Men jag får väl ta att göra lite nytta med min snoriga näsa och min varma pappa=).
(Är på mammas jobb idag med och stör hihi.)
Kramar Nettan!

Min söta Klemman=)
  (Gammal bild)


Fint ju?!

Är stolt för min nya header den är jätte fin i mina ögon (hoppas att den är det i många andras oxå)=) hehe.
Blev ganska uppenbart att Hilma fick vara med oxå, skriver om henne så mycket annars och har så många bilder på henne på bloggen och sen har hon till och med en egen kategori som heter "Hilma" på min blogg hehe.
Hilma är ju min älskling så det var ju klart att hon fick vara med=).
Men ska sova nu så ha det bra.
Kramar Nettan!

Min älskade älskling och jag


Ny header

Ni kanske ser att jag har ändrat min header, visst blev det snyggt?
Själv så tyckte jag att det blev jätte fint=D.

Nu är man då hos Emma och Hilma och kollar läget, snart ska jag gå hem med min snoriga näsa och kolla om det går något bra på tv.n.
Kramar Nettan!

♥Min älskling♥


Mitt hjärta<3

Måste bara skriva att jag älskar dej utav hela mitt hjärta och mycket mycket mera.
♥Hilma Anna Marie Roos♥

Gammal bild på Hilma.
Har inga nyare bilder på mammas jobb.


Älskar dej hjärtat!

Shit vad förkyld man kan vara då, näsan rinner i ett hela tiden och det känns som att jag har feber men det har jag inte som tur är, men jag känner mig jätte varm som att jag snart ska brinna upp (det lät lite läskigt).

hehe måste bara skiva Jippi på fredag jobbar jessica igen (hoppas du ser detta=)).

Saknar min bebis jätte mycket, måste gå och hälsa på henne någon dag
Min älskade Hilma.

Sen blir det att kanske vara med Elin någon dag, alltid lika roligt och så kanske Fred är med oxå, vet inte riktigt men det gör inget dom är båda lika glada,roliga och snälla=)

Just nu sitter jag på datan på mammas jobb och segar och stör mig på min irriterande förkylda näsa, hihi=).
Kramar Nettan!

♥Älskar dej hjärtat♥Elin & Jag såklart!

Äntligen hemma får man väl skriva, hihi=).
Nu är man då hemma från skolan och idag har det varit en ganska rolig dag ihop med mina kompisar=).

Har messat (sms:at) en hel del med Elin idag på rasten samt lektionstid hihi=), vi messade om allt möjligt och sedan så satt vi på bussen påväg hem och snacka en massa om vi 3 skulle hitta på något i helgen (Elin,Fred,jag) så har pratat en hel del om det.
Idag gick jag av vid macken pågrund av att Elin ville det (hon skulle lämna en sak till någon där) så jag hängde på, halv vägs hemma så kommer jag på att jag kunde ha lånat en film på macken så Elin och jag vändar och jag lånar med mig "High school musical 3" (får se om den är så bra som dom andra två=)). Sedan går vi från macken belåtna och glada och såklart pratglada som vanligt.

Snart är maten klar och idag är det "spagetti" och "köttfärssås" mums=)
Kramar Nettan!

♥Som alltid är du sötast Hilma♥


Vad nyttig jag är!

Glömt att skriva att i söndags (altså igår) så har jag inte ätit något godis,läsk samt skräpmat med mera på vå veckor och istället när jag till exempel kollar på en film äter jag frukt och kolsyratvatten och ibland  té.
Har ätit popcorn någon dag men då var det inte micropopcorn för då gjorde jag popcorn på spisen med matolja istället för margarin.
Känner mig piggare när jag börjat mitt "nya" liv hihi, ska bara hålla på ett par veckor såhär sedan efter dom veckorna kan jag äta godis fast på till exempel bara lördagar då.
Måste bara skriva, gud vad duktig du är Jeanette=) hihi.
♦STOLT♦
Men nu ska jag sätta mig framför tv:n med mitt örttè =)
Kramar Nettan!


Migrän!

Gick till skolan idag fast jag hade/har migrän (har haft det sen igår) men på lektionerna orkade jag typ inte göra något alls, ibland gick det bra men ibland kom migränanfallen och min vänstra del av huvudet samt örat och ögat kändes som att det skulle spricka, så ont det gjorde.
Så klockan kvart i elva så hämtade mamma mig (John var ändås hos doktorn i närheten) så mamma och Hanna hämtade mig och vi åkte och handlade sedan hämtade vi John och vi åkte till apoteket och köpte "Eezeneo" mot migrän samt "Pronaxen" (som är bra att ha hemma).
Jaja orkar inte skriva mer nu har så grymt ont i huvudet och illamåendet är på högsta nivå=(.
Kramar Nettan!


Hilma är inte mitt barn, men min älskling är hon för det!

Tänkte skriva förut idag men har mått jätte dåligt (gör det fortfarande), har haft migrän så mitt humör har inte varit på topp och illamåndet sitter fortfarande i, usch jag hatar att vara sjuk samt må dåligt, kan man inte bara ta en tablett och thada så mår man prima, men nejdå har käkat panodil här hemma som godis men inte mår jag bättre för det och bror John tog mina sista migrän tabletter.

Idag har jag spenderat en hel del på mammas arbete där Hanna (Johns tjej) hjälpte till idag för att hon ska praoa där i sommar, sedan har jag försökt att kolla på film medan mitt arga humör överstiger.
Nu kollar jag på beck så ska springa upp och kolla på det nu.
Föresten nej Hilma är inte min son eller dotter inte mitt barn i huvudtaget,men jag älskar henne som min egna.
Kramar Nettan!

Nej det är hon inte, men min ♥älskling♥ är hon allt=).


Min syn på dagen från igår!

Som jag skrev igår "vi får se vad denna dagen ger" och igår så glömde jag helt bort och skriva vad min dag hade gett =).
Och min dag igår var rätt okej, men skulle ha varit mycket bättre om Elin & Fred var i Ruda och hittade på något ihop med mig hehe=).
Men förutom att det var tråkigt utan dom så spelade jesper och jag sims2 igår, och sedan gav vi oss iväg till macken och senare följde jag med Kristina hem, fast Jesper stannade kvar och var med en kompis.
Hemma hos Kristina med flera så åt jag cheescake som dom hade sparat undan en bit till mig, den var jätte god men orkade inte äta så mycket förens jag kände illamående, för mycket sött.
och som vanligt så hälsade jag på min prinsessa Hilma och sötnosen Emma=).
Vi kollade senare på melodifestivalen, och fattar fortfarande inte hur "Snälla snälla" kunde gå vidare!
När sötnosarna började ta upp sina sängar (när Emma & Hilma började gå och lägga sig en efter en) så stängde vi på rysaren "Saw 5" den var jätte bra men väldigt mycket screapy;).
När filmen var slut och Kristina skjutsade hem mig vet ni vad jag möts utav då?
Jo Jesper så klart, han ville sova hos mig igen, hehe han är för söt=).

Som vanligt, jag får se vad denna dagen ger.
Kramar Nettan!

♥Älsklingen♥
Äntligen Lördag!

Igår när jag hade lämnat Hilma så gav jag mig av till Elin & Fred med en hyrfilm "Rally Brudarna" men när jag är mer än halvvägs så möts jag utav Elin och Fred som säger att vi ska vara hos mig istället och jag försöker övertala dom att vi ska vara hos Elin i stället, men efter många om och men så gick vi hem till mig.
Hemma hos mig så paxade vi oss vars en plats i soffan samt  fåtöljerna ochkollade på "Rally Brudarna" efter ett tag när vi hade kollat kom mamma & papa hem och gissa vem dom hade med sig? jo Jesper, som ville sova hos mig hehe, och det fick han men under filmens gång så satt Jesper i en utav fåtöljerna och på golvet och var jätte tyst (han var säkert blyg för han har ju aldrig träffat Fred innan).
Efter filmen (filmen var bra fast lite seg) så satt vi oss nere vid datoreerna, Elin vi den bärbara och Jesper vid den andra, och Jesper hade väldigt roligt åt att Fred hade lånat Elins byxor som det stod "Elin" på rumpan, så när Jesper ville ha hjälp med the sims2 (som han höl på att instalera),
så skrek han på Fred oh sa "Elin den andre".
Vid 23.00 snåret (något sådant?) så gick Elin och Fred hem och Jesper och jag gick och la oss.

Vi får se vad denna dagen ger=).
Kramar Nettan!

♥Älsklingen♥


Min underbara Fredag!

Min dag började med att jag åkte till skolan och hade fyra lektioner (som jag alltid har på fredagar), sedan några minuter efter halv 12 (som jag slutade) kom mamma och hämtade mig, hon och jag åkte till macken och jag gick till Kristina medl familj och lämnade tillabaks en bilnycklen (mamma hade lånat kristinas bil till Högsby) och medan jag lämnade nycklarna så hälsa jag på Emma och Hilma.
Påväg hem så lånade jag med mig Hilma=).
När hon och jag kom hem till mig så satt jag på en film till Hilma "Spöket Laban" medan jag lagade mat (makaroner med falukorv och ägg) mums=).
Hilma åt jätte duktigt och mycket och under matens gång tjatade Hilma om att hon ville duscha.
Så efter den goda lunchen så duschade Hilma.
Efter att Hilma hade duschat var hon jätte mysig och ville bara kramas och sitta i knät, så vi la oss uppe i min säng och kollade på "Spöket Laban" och efter filmen gick Hilma och sa -Spöket laban är rolig.
 Nu har mamma, Hilma och jag varit och handlat, och jag har gjort mig en smoothie och mamma håller på med middagen och Hilma leker för fullt med "Barbie" här bredvid mig=).
Bamsekramar Nettan
& Hilma!

En ny duschad Hilma=)

Mina goda bär innan det blir smoothie=).

Jag!Lovely day!

Idag har det varit en lovely dag=)
Idag har det varit många glada miner i skolan, vet faktist inte varför men torsdagar brukar vi ha ganska roligt på.
För det första så slutar vi tidigt och för det andra så är det roliga lektioner och många av lektionerna har jag ihop av mina  kompisar i andra klasser, och mycket tid på rasterna över till mina underbara vänner=).
Håller på för fullt med läxor och pappa kommer inte hem förrän vid 20:00 i kväll och mamma ska på möte och kommer hem, typ vid den tiden oxå, så jag ska nog gå och hälsa på mina underbara prinssessor=).
Men ska äta först.
Kramar Nettan!Älskar dej min Princessa<3


♥Älskar dej bebis♥


Har ringt till FRIA!

Nyss så ringde mamma till FRIA (ett märke som är helt fritt från gluten och laktos) och så sa mamma att jag hade både gluten och laktos och hade ätit deras kladdkaka som var fri från båda dom delarna men vid två tillfällen när jag hade ätit kakan hade jag spytt och mått jätte dåligt plus blivit riktigt röd i ansiktet.
Dom pratade ett tag sedan frågade jag vad personen hade sagt och så sa mamma att denna kaka består nästan bara av ägg,rapsolja och kakao, och att mamma hade sagt att jag inte tålde ägg i fast form (stekt eller kokt) fast i mat går bra men inte för mycket, och i denna kaka hade det varit aldeles för mycket ägg och jätte mycket fett (rapsolja) och det tillsamans kunde bli en allergisk reaktion.
"FRIA tjejen" sa att det kunde vara så men riktigt säker var hon inte, så nästa gång vi ska åka ner till min läkare ska vi fråga om detta, man vill ju gärna veta, för att det kan ju vara så i fler produkter!
Kramar Nettan!Ont i halsen!

Som sagt så tjatar jag än om min hals, det gör ont & ont och ytterligare ont, hur ska man ta sig till?, det känns som att någon sitter med en kniv och skär upp hela halsen inne från, låter inte trevligt men det är så jag känner det!
När jag äter (tuggar),sväljer, nyser och hostar så gör det ondare i halsen ondast gör nog när jag nyser för då känns det som att högra delen av halsen ska åka ut (på min högra sida så har min mandel blivit äckligt stor och hela den sidan känns, ska jag tala om).
Hoppas det snart blir bättre för jag kommer ju snart bli knäpp på mitt lidande.
Sjukliga kramar Nettan!

När man är sjuk är det bra att ha en bild på en piggelin(glad,frisk) tjej=)


Bra dag fast med lite undantag!

Nu har jag precis lagat mat åt mig och pappa "raggmunk" blev det, riktigt gott (Föresten pappa brukar åka på måndagen och komma hem på torsdagen men nu ska han jobba i oskarshamn i 8 månader, så nu kommer han hem varje dag=)).
Idag var oxå Jessica och Johan tillbaks i skolan igen (dom var sjuka hela förra veckan), men nu är dom tillbaks med nya tag, det är ju bra=), föresten Jessica fyllde 16 år igår, grattis på dej gumman=D.
på tal om skolan så va det e väligt rolig och bra dag i skolan idag, fast på idrotten blev jag riktigt arg på min idrottslärare, jag säger bara ta reda på fakta innan du öppnar munnen!
Föresten igår var jag hos gullungarna Emma & Hilma och hälsade på en liten stund medan jag lämnade lite saker som Hilma hade med sig när hon sov hos mig i Fredags=).
Mina sötnosar var som alltid lika snälla och gulliga som vanligt (men så klart kommer det ju upp en sur min ibland, och när "John blund" är på väg blir det ju oxå så).
Nu ska jag snart sätta mig med lite läxor jag har, sedan klockan 20:00 ska jag se på "En annorlunda familj".
Bamsekramar Nettan!

Hilma med sin fina lila luvtröja och den matchande kjolen.

Mina två små trötta prinsessor=).Dagen i helhet!

Dagen började med att jag & Hilma vaknade vid 10 i 9 (Hilma sov hos mig från fredag till lördag), sedan så duschade vi och åt en god frukost med mamma och pappa (mina föräldrar).
Sedan så följde vi med mamma och gjorde några ärenden och sedan gick jag hem med Hilma till Kristina och dom för att vi skulle åka till kalmar och det var tyvärr fullt i bilen, så jag lämnade henne sedan så åkte mamma,pappa,Marcus,Louise och jag till Kalmar och gick på Ikea och jag hittade en massa roliga saker, som en lampa ett påslakan och mycket mer.
Efter shoppandet på Ikea bestämd vi oss för att gå och äta på China, riktigt gott och jag åt "Biff med bambuskott och ris" och ett glas ramlösa citrus=).
Efter den goda maten så åkte vi hem, och hemma så städade jag mitt rum och la i det nya påslakanet och fixade den nya lampan med mera=).
Framåt kvällen så gick mamma och jag till macken och var där ett tag och vid 8 snåret så kom Elin och Fred in på macken så då var jag ju bara tvungen att prata med dom=),
och sedan gick vi ut och stod där ett tag och pratade och bestämde oss tillslut att gå hem till Elin medan mamma gick hem (hon skulle sedan  till några kompisar) så jag, Elin och Fred gick hem till Elin och där satt vi och pratade och skrattade för fulla munnar.
Efter ett tag med prat och skratt kom vi på att filmen "Rocksystrar" var på tv 4 så då paxade vi oss vars en plats i sängen och låg och kollade på den roliga filmen=).
Elin och Fred följde mig sedan hem vid typ 24:15.
Det blev en lyckad dag samt kväll=)
Kramar Nettan!

Hilma innan vi ska sova=).

Bebis<3

Älskade unge<3

Puss på dej sötaste<3
RSS 2.0