Julpynt

Idag har jag julstädat och plockat fram alla julsaker, och gjort det riktigt mysigt.
Det är så mysigt när julen snart är här och alla julsaker är fram plockade, pappa och jag har även satt upp en ljusgirlang på balkongräcket.

Nu kollar jag på grannfejden och dom måste få väldigt bra betalt, för jag skulle inte vara med i ett sånt program och skämma ut mig.

Kram Nettan!


Bara negativt

Har så ont i magen, och så grymt ont i huvudet. Får damp snart på min mage hela dagen i skolan har jag haft kramp i magen, och huvudet bara värker (spänningshuvudvärk).

Kan skriva ett helt inlägg om bara negativa saker just nu, känns det som men det skulle inte bli så roligt så jag slutar nog här.

Kram Nettan!Hemma igen

Ni kanske har förstått att jag är hemma nu, jag har varit hemma sen 18 ungefär. Mamma,pappa och Jesper hämtade mig idag vid 11.30 och då åkte vi in till stan och handlade och gick på kina och åt, jag hittade ett par stövlar som jag köpte.

Idag vaknade jag tidigt jag vaknade före barnen, Emma,Hilma och jag sov i samma rum i natt Hilma och jag i samma säng, jag låg ett atg och väntade på att dom skulle vakna. Hilma vakande först och så vaknade Emma efteråt.

Borta bra men hemma bäst;)
Kram Nettan!


första advent

Idag är det första advent och bara 3 söndagar kvar till jul, vad tiden går fort.
Det börjar kännas att julen närmar sig för adventsljusstakarna är framme och julstjärnorna, om kvällarna har vi levande ljus tända och det är så mysigt under julen men snön fattas.

Såklart så väntar man på julen spänt, likt ett litet barn men julen kommer inte att bli den samma.

Kram Nettan!


Nya inköpIdag när mamma, pappa och Jesper hade hämtat mig hos Kristina och barnen så åkte vi och handlade, och jag köpte ett par nya stövlar.

Kram Nettan!


louis vuitton väska
Idag kom min louis vuitton väska hem, jag säger bara en sak kärlek.
Bra & praktisk kan jag ha mina kläder i när jag åker bort osm tex till Kristina och barnen.
Åhh den är så fin:) haha
Kram Nettan!


Ensam med kidsen

Nu har Kristina åkt och jag är ensam med barnen, Hilma ligger i sängen och ska sova så hon slocknar nog snart och Emma sitter och spelar sims 3.
Men det gör inget eftersom att vi ändå snart ska sova dm kan vakna under natten men det är lungt, har ju varit med dom innan.

Emma & Hilma och jag var ute och sparkade boll förut ovh då var klockan bara halv 5, och det var kolsvart ute vi såg knappt bollen.

Nu ska Emma snart sova och så ska jag gå och kolla till Hilma om hon sover.
Kram Nettan!The sims 3

Nu sitter jag med min laptop efter många försök med att sitta och spela the sims 3, jag spelar ett tag och så läggs hela spelet bara ned och så håller det på så och nu gav jag upp haha änn så länge.

Idag har vi inte gjort så mycket utan bara tagit det lungt och så har jag spelat the sims 3 försökt, busat med barnen och såvidare.

Imorgon åker jag hem så detta var sista dagen för imorgon hinner vi inte göra så mycket innan jag ska hem, nu kom Hilma och hoppade upp i mitt knä:) så söt.


Kram Nettan!Älskar dig hjärtat


Älskar dig hjärtat mitt<3

Kram Nettan!


Underbara ni


En ledsen Hilma

Hilma som klipper

Hilma målar

Emma och Tilda

Hilma och jag som pussas, som sagt älskar pussbilder haha

Hilma och jag

Dom dagarna jag har varit här har varit underbara, eftersom att jag har fått dela dom ihop med mina älskade.
Jag har kvar några dagar sm oxå kmmer att bli underbara.
Men nu när jag är här saknar jag dom hemma, så är det.

Älskar alla goa skratt och rösterna ifrån mina små sötnosar och alla härliga kramar och pussar jag får och som jag snor haha.
 Kram Nettan!


Barn är härliga

Idag när jag,Kristina och Hilma hämtade Emma på dagis så gick Hilma in och hälsade på Emma och hennes kompisar, hon målade lite med dom andra och så skulle vi åka hem. Hilma ville inte ha med teckningen hem sm hon hade målat men dom andra envisades med att Hilma kunde ta med den hem, sedan så sade en tjej "men du kan ta med teckningen hem och så kan du måla klart och visa din storasyster" och så pekade hon på mig. Emma svarade då snabbt istället för Hilma att jag inte var deras storasyster men det var komplicerat sade hon sedan när hon stod och tänkte.

Det är sant det är komplicerat men det lät så roligt när en 6åring sade det, jag är inte deras storasyster och jag är inte deras släkting och inte deras kompis varken barnens eller Kristinas, så ja det är komplicerat. Det är min x-tra familj så ja visst kan man säga att jag är deras x-tra syster.


Kram Nettan!


Framme

Nu är jag framme, eller jag har varit det ett tag men ändå. Nu leker vi kurragömma (Emma,Hilma,Tilda och jag) vi var nyss och hämtade Hilma på dagis och Emma på förskolan.
Kristina hämtade mig vid stationen vid ungefär 11 idag, sedan så har vi inte gjort så mycket utan jag har spelat tme sims 3 och snart så ska vi äta. Nu leker Emma och Tilda med dockhuset och Hilma sitter och målar.

Får se mer vad dagen ger.
Kramar Nettan!


Nu är jag påväg

Nu sitter jag på bussen och ska åka i ungefär innan jag ska byta buss och så åker jag en bit och byter den sista gången och efter det är jag hemma. Är framme i Påryd ungefär 11.00.

Jag pratade i telefon med Emma igår
Emma- Vet du vad jag ska göra i morgon?
Nett- Nää vadå?
Emma- Jag ska leka med dig och (hon sade något flicknamn,hennes kompis) det har jag bestämt

Skrattade en bra stund efter att hon sade detta, berätta detta också för mamma och samma där för henne.
Så Emma och hennes kompis har all¨tså bestämt att dom ska leka med mig haha, här bestämmer man alltså inte själv.

Åhh längtar tills jag är framme och när jag får gå och hämta Hilma på dagis och Emma på skolan.

Kram Nettan!


8 månader

Du dog en onsdag för exakt 8 månader sedan, men datumet har ingen betydelse längre vissa dagar mår jag bättre och andra dagar sämre, man behöver inte svartmåla en viss dag utan bättre att sörja när det känns som värst. Om drygt en vecka fyller Hilma 3 år, den lilla tjejen börjar bli stor men det som skär mest i hjärtat är att du inte kommer att vara där på hennes tredeje födelsedag.
Än att tänka på allt negativt (i detta finns inget posetivt) och på det som vi aldrig han att göra så känns det bättre att tänka på allt som vi gjorde tillsammans, alla minnen vi fick.
Jag saknar alla kvällar då vi satt och pratade sönder alla tv program och alla filmer, alla "tjaffs" och "bråk" vi hade, minns du när vi höll på att tetas med varandra hela tiden?
Jag minns allt och jag lovar jag glömmer att aldrig, någonstans i mitt hjärta finns alla minnen vi han dela.
Jag saknar barnen det känns som att jag inte orkar vänta längre på att få träffa dom, det räcker med att jag får lida för att jag aldrig får träffa dig igen. Men jag vet i alla fall så hoppas jag att vårt liv på jorden inte var vårt slut, allt som vi fick dela måste upprepas och det vi inte han göra måste göras, och alla skratten och alla tårar måste vi få dela igen.
"Tills döden skiljer oss åt" är en myt, döden skiljer en aldrig åt man är på olika ställen men kärleken är den samma. För att du bor i himmlen glömmer jag dig aldrig och jag älskar dig lika mycket trots att du inte är där vi är.

Skulle du känna igen mitt namn om du såg mig i himlen?
Skulle du känna detsamma
Om jag såg dig i himlen?
Jag måste vara stark och driva vidare
För jag vet jag stannar inte länge här i himlen
Skulle du hålla min hand om du såg mig i himlen?
Skulle du hjälpa mig att stanna
Om jag såg dig i himlen?
Jag måste hitta min väg genom natt och dag
För jag vet jag kan bara inte stanna här i himlen
Tiden kan ta dig ner, tiden kan böja dina knän
Tiden kan bryta ditt hjärta, har du tiggit snälla, tigg snälla
Bortom dörren finns fred jag lovar
Och jag vet i himlen finns inga mer tårar...Sista dagen i skolan.

Sista dagen i skolan idag inför helgen, och imorgon åker jag till Kristina och barnen. Det ska bli så roligt och jag saknar dom som bara den.

Kram Nettan!


Längtar efter erÅhh vad jag längtar efter er, jag längtar tills på torsdag som bara den. Att bara få se er och krama och pussa på er kommer att vara så mycket för mig, så härligt det kommer att vara att tillbringa flera dagar ihop med er. Att få lämna och hämta er ifrån dagis och skolan ska bli så underbart och jag bara längtar att få se er igen.

Jag har inte tid för något annat just nu för jag väntar, jag väntar på att få komma till er<3.

Kramar Nettan!


Inte hunnit

Hej jag har inte skrivit innan idag eftersom att jag inte kom in på internet, och så har jag har jag haft fullt upp.
Jag har kollat på film "Borta bäst hemma värst" den var bra, och så har jag duschat och packat tills jag åker på torsdag morgon.

Nu kollar jag på andra avenyn


Kram Nettan!


Slingan

Nu ska jag gå slingan med pappa, det är mörkt ute så det blir att ta på sig rexlefer och ta med sig ficklampor så att bilister ser oss, men som tur är så är slingan upptändt.

Kram Nettan!


Man behöver inte alltid ta det värsta exemplet.

Hej nu är jag hemma ifrån skolan och jag är jättehungrig, jag har inte ätit på hela dagen (det är rätt vanligt, men nu är jag jättehungrig) eftersom att det inte var någon god mat i skolan idag, jag gillar inte kebabgryta ni kanske gör någon god hemma men skolans är inte god enligt mig.

När läraren sa vad det var för mat idag när jag frågade så suckade jag och sade att det inte var någon god mat i skolan idag, då fick jag tillsvars att vi får vara glada att vi får mat i skolan när läraren sade detta så bara kollade jag på henne som ett frågetecken och gick därifrån.

Herregud vadå får vara glada att vi får mat, det är lixom mina föräldrar som betalar min mat och alla andra föräldrar för sina barns mat i skolan. Vad hon kanske menar är att barn i andra länder inte får något allt och att vi ska vara glada för att vi får mat, men man kan inte alltid ta det värsta exemplet då känns allt så deppigt och man kan lika med gräva sin egen grav. Nu överdrev jag men ni kanske fattar för jag tyckte det hon sade var sjukt.

Nu ska jag äta för jag är superhungrig.
Kramar Nettan!


Söndgsfilmen

Nu är jag hemma och har ätit en kebabtallrik, vi var lata idag så vi beställde mat. Men nu mår jag jätteilla inte bra det men så blir det.

Nu ska jag se söndags filmen "shooter" och ta det lungt.

Kramar Nettan!


Busstider

Måste kolla om busstider för nu i veckan så åker jag till Kristina och barnen, det ska bli så skoj och vad jag längtar:).

Kramar Nettan!


Julgranen är uppsatt

Nu är julgranen uppsatt i vårt samhälle, och det är så fint. Jag älskar julen för att det är så mysigt och fint med all snö och alla julsaker, men jag gillar inte när det är kallt haha.

Bara det blir snö i år för annars så är det inte så roligt för då är det ingen riktigt jul, och julsakerna och granen klär sig inte lika fint om det inte är någon snö.

När jag gick förbi granen som dom satt upp igår på torget så blev jag lite förvånad att granen redan var uppsatt, nästa vecka är det redan första advent men det känns det inte som eftersom att det inte är någon snö och vi har plusgrader.

Nu väntar vi bara på snön och att få sätta upp alla julsaker och springa i alla affärer och köpa julklappar, åhh det är så skoj.

Kramar Nettan!Sovmorgon

Hej jag har inte lagt upp några inlägg idag men jag har något att skylla på, jag vaknade vid klockan 14 idag haha.
Efter att ha vaknat så åt jag och kollade på reprisen utav "mammas pojkar" och så har jag duschat och fixat iåning mig, detta tar tid som ni ser haha.

Nu är jag hos mamma på macken och är supertrött, jag har ännu inte riktigt vaknat så jag sitter och halvsover.

Kramar Nettan!Nattvakt

Nu ska jag snart ut på "nattvakt" mamma och en annan ska ut och köra och kolla så att det är lungt i samhället, jag ska hänga med och hålla koll på allt;) haha.

Kram er Nettan;)


Dålig stil!

Idag så var jag i skolan eftersom att det var "huc dagen" (typ som skolansdag varje programm visar vad dom gör och så) och då skulle vi få två korvar med bröd. Jag har gluten och laktos och fick därför särskillt, jag tog en korv med bröd och skulle sedan ta en till för att alla fick 2 var men när jag skulle ta en till så var brödet slut och jag fick till svars att dom inte tänkte på det. Herregud vadå inte tänkte på det dom vet ju hur många som har gluten och då hur mycket korvbröd dom ska köpa, för det skulle räcka 2 var till alla.

Väldigt dålig stil utav dom och det ska ju vara rättvist för alla för alla fick men inte jag, hur låter det igentligen.
Bara för att man är allergisk så ska man bli behandlad på samma sätt som alla andra.

Kramar Nettan!


Den nya farligare sorten av svininfluensan.

Ny farligare variant av svininfluensan, den nya influensan går längre ned i lungorna.

Då hjälper det alltså inte att vara vaccinerad emot svininfluensan, nu när det finns en värre sort. Men jag är inte vaccinerad och nu verkar det ändå meningslöst att ta den, så nu måste dom väll komma på ett bättre virus mot svininfluensan?

Jag tycker att det här med svininfluensan har nått oss långt över öronen, det är så mycket om att och så stort. Läskigt att hur många som helst är sjuka i svininfluensan och att folk har dött utav att, men kan inte tänka på det för då blir man ju överdrivet orolig i alla fall jag. Den sägs att den 21 december 2012 ska jorden gå under och vi ska dö, tror inte riktigt på det men nu när svininfluensan är så stort så kan man tänka lite "tänk om denna utplånar allt folk och det inte finns e enda männsika kvar 2012", vem vet.

Kramar Nettan!


Älskar dig
Älskar dig gumman, du har blivit så stor och i mitt hjärta blir du bara större och större där inne växer du för var dag. Jag saknar dina små skratt och ditt härliga leende och din röst. Det är så tomt utan dig, inget är som förr och jag saknar dig.

Älskar dig Emma<3


Urtrisst

Nu är jag hemma efter att ha varit i skolan, på en lördag?? helt sjukt så var det som skolansdag idag så jag var tvungen att gå upp tidigt på en lördag. Det var hur tråkigt som helst vi gjorde absolut ingenting förutom när vi gick och åt, men nu är det över och jag är på macken och hjälper mamma eftersom att det är "spelstopp" (massa som spelar idag mellan 12-14), så ska hjälpa till.

Kramar Nettan


I änglarnas stad bor du...Jag saknar dig

Så lång tid har du nu varit borta, men det känns inte alls länge sedan sen vi sågs och skrattade ihop.
Jag känner en som bor ovan mig, en ängel som bor i änglarnas stad där kärlek och glädje går först.
Bakom himmlens portar leder en väg bort till änglarnas stad, där i den staden bor en ängel en ängel som är älskad och saknad och det är du. Vänta på mig så kommer jag, sträck ut din hand så lovar jag att ta tag i den.

Jag älskar dig jag hoppas du vet det//din x-tra dotterApotekarens julmust


Nu är det snart jul och då är det tillåtet att dricka julmust igen, och såklart så ska det vara apotekarens eftersom att alla andra julmust sorter innehåller malt (gluten). Förra året innan jul så fick jag reda på att jag tålde apotekarens julmust innan det så visste jag inte att jag tålde någon julmust i huvudtaget, och då fick jag reda på vad julmust också smakade gott.Jag har dock druckit julmust innan när jag var liten och blev då riktigt sjuk, så sen dess har jag aldrig druckit det innan förens förra året.

Jag tycker det är bra att apotekarens har gjort utan malt i sin julmust, den är jättegod så igentligen behöver ingen ha något spår utav gluten i sina julmustsorter. Men bra att någon tänker på oss som inte tål allt, för innan har jag alltid fått dricka coca-cola när alla andra har druckit julmust hur roligt är det?, det är klart vi vill kunna äta och dricka det som alla andra gör och om det går att göra så att vi också kan det så kan man göra det tycker jag.

Jag är i alla fall glad att julen snart är här och att man får börja dricka julmust igen, det som är så gott.
Kramar Nettan!


Vitamin well

Mums sitter och dricker Vitamin well`s  Defence med smaken utav citon och fläder, upppiggande och god dricka med en massa bra vitaminer så som vitamin a,b,c och zink.


Kramar Nettan!


lekte modell
Jag lekte lite modell idag;), och man kan undra vem som har fotat och det var faktist jag fast jag satte kameran på självutlösaren. Detta är bara lite utav alla dom bilderna jag tog haha, men jag blev nöjd med bilderna.

Så jag gjorde min egna fotostudio hemma idag, satte bara upp ett vitt lakan och så måste det såklart vara bra låse och så voilà så har man en fotostudio;).

Kramar Nettan!


KÄÄÄRLEK


Min burberry samling blir bara större och större;)

Åhh jag säger bara en sak, kärlek till min älskade burberry väska. Haha på denna bilden har jag även på mig burberry strumpor (som ni kanske ser).

Nu har min älskade väska kommit och det har blivit påökt i burberry familjen;) hahaha, jag skrev igår att jag hade beställt en sak som snart skulle komma men jag sade inte vad men nu vet ni vad det var.

Jag är en Burberry älskare och kan inte få nog utav dom fina rutorna, så jag är superglad nu att den har hittat hem:).

Kramar Nettan!Blev dålig helt plötsligt

Åkte aldrig och solade, blev plötsligt väldigt dålig innan vi skulle åka och det blev mamma med så vi skippade det. Det är värre i halsen och jag känner mig yr och jag mår illa och har ont i magen, usch vad jag gnäller men så är det.

Trots detta är jag super glad eftersom att nästa torsdag så har jag studiedag och nästa fredag så har jag kompdad eftersom att vi ska vara några timmar i skolan på lördag, och då dom dagarna nästa vecka ska jag åka till Kristina och barnen. Kristina och jag pratade väldigt länge idag i telefon och så pratade jag med Hilma också, men Kristina och jag bestämmde att jag kan komma dom dagarna och så kanske vi ska besöka Leos lekland:), vad roligt.

Ska bli så skoj att hälsa på dom, och jag hoppas att det inte blir några hinder som förra gången (då var jag sjuk) så att jag kan åka förra veckan.

Kramar Nettan!Nu sticker jag...

Och solar:), trots att det är mörkt och kallt ute och regnet bara öser ner så ska jag sola haha.

Men lite läskigt är det det ska bli storm i småland, och där bor jag men värst är Skåne och där har redan många drabbats utav detta träd har fallit och elströmmen har brytits, usch vill inte att strömmen går hos mig ikväll i alla fall.

Ha det bra

Kramar Nettan!


Gå på bio?

Vill gå på bio och se Twilight 2 New Moon, men har ingen att gå med och sånna jag hade kunnat ränka mig att gå med kan inte för vissa anledningar.

Så snälla söta rara någon som vill gå på bio med mig:D haha

Kramar Nettan!


Inte själv längre

Har glömt att skriva att mina föräldrar kom hem igår kväll, så nu är jag inte ensam längre och det är skönt hehe.

Hatar att vara själv och tänder helst varenda lampa i huset och låser varenda dörr,men sedan så överdriver man också en hel del när man är själv för lixom vad skulle hända? det händer inget mer speciellt emot om man är många. Igentligen asså men så är det, och det är klart det inte är lika läskigt om man är många än om man är själv:).

Kramar Nettan!


Budsajter farligt?

Hejsan nu är jag hemma ifrån skolan (har varit det i cirka en halvtimme nu), eller inte hemma för jag är på macken hos mamma. Hade inget bättre för mig så jag tänkte spendera några timmar här, finns alltid något att göra också.

Min hals är ännu inte bättre, och jag känner mig sådär men jag gick till skolan för det;).

Har börjat att bjuda en hel del på tradera och det är så kul, haha fråga mig inte varför men sedan om man verkligen vill ha en sak sedan som man bjudit på och inte får den då blir man galen och inte tala om att buden höjs då säger man till sig själv flera gånger om, att inte lägga högre men så gör man det ändå för att man så gjärna VILL HA saken. Men det finns en massa fler utav den produkten, oftast gör de det men det tänker man inte på just då.

Har föresten "vunnit" på tradera, man betalar men asså man vinner ändå budet och jag vann ett så snart kommer en underbar sak på posten till mig;).
Kramar Nettan!


Wallander LäckanWallander läckan ser jag på just nu, har inte sett så långt ännu men den började väldigt bra och har en bra handling. Jag älskar kriminalserier helst svenska, och Wallander är väldigt bra Beck med. Men det är lite läskigt och jag ser den alldeles själv men det går:) haha

Nu ska jag fortsätta att kolla;)
Kramar Nettan!


Harry potter och halvblodsprinsenNu sitter jag och kollar på Harry potter och halvblodsprinsen, jag har sett alla harry potter filmer så självklart var jag tvungen att se denna med. Harry potter filmerna är overkliga det kan man ju inte säga annat om men och jag gillar inte overkliga filmer men harry potter filmerna är väldigt bra och den är overklig på ett bra sätt. Samma sak med twilight filmerna dom är overkliga men ändå så himla bra, så det varierar med det där overkliga hur det lixom är gjort.

Nu ska jag kolla på den braiga filmen;) haha
Kramar Nettan!


Naturdiet smoothie

Jag har skrivit förut att jag inte är en höjdare på mat (då menar jag att äta mat), ingen mat aptit längre mår bara illa utav mat. Men att dricka går bra och nu har jag hittat en jättegod smoothie och som även mättar. Den ersätter jag med mat, känner oftast inget hunger men det är bara att tvinga i sig och denna mår jag inte illa av för att det är som drcika.

Den är jättebra och supergod min nya lunch;) hehe


Kramar Nettan!Neej!

Neej, jag börjar att bli sjuk igen jag har grymt ont i halsen och har nu feber oxå. Hela ansiktet känns som att det kokar och jag mår riktigt illa usch inte roligt.

Nu ligger jag och kollar på paradise hotel medan jag mår dåligt, hoppas att det blir bättre och att jag inte ska ligga sjuk i flera dagar nu igen.

Kramar Nettan!


Mamma till en mördare

Jag sitter och kollar på "Mamma till en mördare", detta avsnitet handlar om bröderna kent och Thomas och deras mamma. Dom  hamnar i bråk och det slutar med att Thomas hugger ihjäl sin bror Kent. 

Leila (mamman) har realistist sett mist båda sina barn, hennes ena barn är död och den andra har nyss släppts ifrån fängelsett efter 8 år men ingen blir någonsin sig lik efter detta. Jag tycker det är tragiskt och hemskt att sådant händer och hände just dessa personer.

Att veta som mamma att ens egna barn har dödat en annan människa, måste vara obergriplig och hemsk och att desutom ännu värre att ens egna barn har dödat sitt egna syskon. Man kan ej sätta sig in i sådanna situationer och säga "jag förstår" om man själv inte har drabbats utav något liknande, för man tror att man förstår men det gör man inte. Många tror att dom kan förstå hur det känns att mista någon, men har man inte mist någon kan man inte veta hur det känns och det är ingen känsla man heller vill känna, men det är så lätt att säga "jag vet" när man igentligen inte vet.

Kramar Nettan!


osynligt hus?

Är vårt hus osynligt? eller vad, fåglarna verkar i alla fall inte se vårt hus.

Förra veckan satt jag och kollade på tvn och plötsligt så höör jag ett enda duns och jag ser att en fågel har åkt in i vårt fönster på övervåningen, jag blev helt förvånad av att fågeln flög rätt in i vårt fönster och kom aldrig mer upp igen.

För ett tag sedan så var jag ute på altanen och gör sedan att det dunsar till med ett brak, och en fågel hade åkt in i skjutdörrarna på altanen, det såg väldigt sjukt ut den måste ha trott att det var öppet eftersom att det är så lågt mot vad fåglarna flyger.

I helgen så stod jag och duschade och så flög en fågel in i badrumsfönstret, och åkte ned på marken men kom sedan upp igen men åkte in i fönstret igen och åkte ned igen men kom tyvärr aldrig upp igen.

Då är frågan bor jag i ett osynligt hus ( för fåglarna), haha. Men lite sjukt på sån här kort tid så har så många fåglar flygit in i vårt hus och jag är inte ensam utan både mamma och pappa har också sett massa fåglar sm har flygit in i våra fönster på huset.

Kramar Nettan!Älskar att promenera

Idag har jag gått en slinga som är 6 kilometer lång och sedan så gick jag ut till min bror och sedan hem, så har väll gått ungefär 12 kilometer idag. Gått den slingan 2 gånger denna vecka och det är så skönt och med rätt musik i öronen så kan jag gå hur långt som helst.

Imorgon åker mamma och pappa bort och kommer hem på tisdag kväll, så är hemma själv hela måndagen och tisdagen. Men jag klarar mig men kommer att ha upplyst hela huset haha jag är mörkrädd och hatar att vara själv men tur så har jag ju min hund:).

Kristina vilken dag var det idag;) hahaha

Kramar Nettan!


Nya inköp!


Ett brunt flätat hippieband

Långärmad tröja med leopard mönster

Jeans leggings

Älskar som sagt att shoppa, och shopping löser alla problem haha

Kramar Nettan!


Händer idag?

Hejsan, vad händer idag? jag ska nog i alla fall in till stan och glo i affärer annars inget speciellt:).
Ha det bra i vinterkylan

Kramar Nettan!


Äspö laboratorium


Nere i äspö tunneln, något på 400 meter under jord


Snygga kläder vi hade;) haha
En tunnel i berget som vi gick igenom, det syns inte så bra men det var en väldans nedförsbacke/uppförsbacke

Vatten som samlats upp ur grottan, väldigt salt kan jag säga vi fick även med oss som sovenir en flaska med sånt vatten.

Fredag den 13 och åka hiss ned i en grotta på 400 meters djup, det var lite läskigt och när man åkte hissen så var det alldeles kolsvart (fanns inget lyse inne i hissen) och det lät eftersom att berget låg så nära intill. Det sög i magen och det slog lock i öronen och det var mindre roligt och riktigt läskigt.

Jag har varit där förut och det är väldigt intresant men sedan så skulle vi göra en massa annat också, som att åka till skbs kapsellförvaring det var mindre roligt och att gå igenom en massa och såvidare.

Änn så länge så har inte fredag den 13 påverkat mig något ont, men dagen är inte slut än men det brukar inte hända något speciellt så.

Kramar Nettan!Lyxfällan

Hur kan man spela bort alla pengar när ens fru ligger på bb?, hur kan man spela bort alla pengar i huvudtaget?
Men det är ett missbruk precis som alkolism och alla andra missbruk som finns. Men kan ändå inte förstå hur man kan spela bort alla sina pengar?

Spelberoende borde ju vara det som drabbar många fler en bara själva spelmissbrukaren.

Men dom själva verkar inte förstå hur allvarligt detta är och hur stor summan blir som dom spelar bort.

Men nu ska jag kolla på lyxfällan när dom är hos en familj där killen har spelat bort alla deras pengar.

Kramar Nettan!


promenix

Idag fick jag på huvudet att jag skulle ut och gå, så det gjorde jag när pappa hade hämtat mig ifrån skolan.
Fick tjata på pappa ett tag och sedan så tog vi med hunden ut på en promenad en lång promenad, vi gick hela 6 kilometer och jag är helt slut nu och i rask takt gick vi hela tiden utan att stanna så det var hur skönt som helst sedan att få sätta sig ned på en stol, haha.

Men jag älskar verkligen att gå ut och gå, det är så skönt och med rätt musik i öronen kan jag gå hur långt som helst och sedan med en pratande pappa oxå haha.


Kramar Nettan!


God natt bloggisar

Nähe nu ska jag gå och lägga mig, bläddra lite mellan kanalerna innan jag somnar blir det väll haha.

God natt alla bloggisar:)
Kramar Nettan!


Brun & fin


Brun & fin (mina naglar ser gula ut men det gör dom under solariumet)

Så hemma efter en 20 minutare;) haha
Kramar Nettan!Wihoo ska sola nu

Nu ska jag snart och sola, just nu hjälper jag bara mamma att städa iåning på macken.

Brun & fin;)

Kramar Nettan!


Älskar dig mammaJag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Kramar Nettan!


Tisdag 10/11

Hej, var inte i skolan idag eftersom att jag kom hem så sent inatt ifrån sjukhuset. Men har inte fått sova så jättemycket trots att jag var hemma, jag var tvungen att hålla koll på telefonen för dom skulle ringa. Sedan så åkte vi ner till stan och gjorde några ärenden och sedan sjukhuset.

Nu sitter jag och kollar på house, och föresten mina yrsell är inte bättre för när jag var inne i en affär idag så snurrade hela huvudet och jag trodde att jag skulle svimma ett antal gånger.

Kramar Nettan!


Det kommer att gå bra

Jag tycker inte om sjukhus, alla maskiner och sladdar nää det är inget ställe man vill vara på friviligt. Det kommer att gå bra, inget roligt att se dig ledsen med sladdar här och där men vi kommer imorgon, puss på dig.

Vi älskar dig
Kramar Nettan!


Solat

Nu har jag duschat efter att ha varit och solat, det är så skönt att sola och jag somnar nästan till direkt varje gång jag lägger mig ned och det statar. Känner mig så brun och fin och fräsch nu efter att ha solat ett antal gånger, riktigt bra det.

Jag smörjde in mig med en massa barnolja och kroppslotion efter duschen, man blir så torr när man solar och så är det kallt ute och då måste man smörja in sig:).

Kramar Nettan!Fars dag

Idag är det farsdag så idag har jag grattat pappa, gett honom paket och så har mina bröder kommit hit också och gett paket och så har vi ätit smörgåstårta. Vi åkte även ut till kyrkogården och vi tände ljus hos farfar och morfar, jag tände även ljus i minneslunden hos Magnus.

Grattis på farsdag alla pappor, både unga som gammla och även jordbebodda som himmelbebodda.
Grattis min älskade pappa och grattis min älskade x-tra pappa.

Ta vara på dom ni har, man behöver inte överdriva med en massa paket och sådant som sagt det är tanken som räknas och det betyder mycket mera att ha sina nära och kära hos sig som hälsar på.

Alla tar allt förgivet och gör denna dagen förgiven, det kommer inte alltid att vara så ta vara på dom ni har istället och ta dom inte förgivna.

Kramar Nettan!badhuset

Idag gick jag upp med tuppen och plockade och fixade iåning mig, sedan så kom Jesper och vi tog bussen in till stan. I oskarshamn så gick Jesper och jag på stan en och blev sedan uppmöta utav Sandra, vi gick tillsammans till badhuset och hade badade och hade skoj:). Efter några timmar i badhuset så åt vi på mcdonalds, sedan så blev Jesper och jag hämtade utav pappa.

En rolig dag med underbara personer.

Kramar Nettan!


Fredag

Mår inte riktigt bra och jag hatar rent ut sagt att inte vara piggelin, somnade förut idag och vaknade inte förens nu på kvällen som inte är så bra men jag hoppas jag kan sova inatt ändå.
Förutom detta så har jag varit i skolan och därefter så åkte jag och solade, det är så härligt och jag somnar in direkt när jag lägger mig ned haha.

Hört att folk reagerar på mina köp och det jag fått, själv så tycker jag inte att det är något överdrivet jag har köpt eller fått (nu menar jag allt). Men om ni stör er så är det synd, för det är roligt om ni gillar att läsa min blogg men gör ni inte det så finns det bara en sak sluta att läs den då.


Hoppas ni alla får en bra fredag
Kramar Nettan!


Jag är KÄR


Wihooo vad kan det vara i detta paketet

Min iphone 3G

Blev överaskad av mina älskade föräldrar idag, jag fick en ny mobil.
Jag är van att varje gång mamma åker bort så får jag alltid en liten sak när hon kommer hem, och idag var mamma åt Kalmar utan mig så då kom hon hem med en Iphone.

"Det är fint att peka"
Kramar Nettan!


SOLANu har jag solat så skönt och oj vad brun jag blev redan på bara en gång, ska sola antingen imorgon eller på fredag igen. Man känner sig så fin & fräsch när man är brun.

Kramar Nettan!


Sååå skönt!

Hejsan, nu ska jag snart och sola åhh så skönt, ska börja med det nu så att jag blr lite brun i detta tråkiga väder.
Det är så skönt att lägga sig och sola så denna vecka blir det nog 2 gånger och nästa vecka 3 gånger, sedan märker vi hur det blir haha.


Kramar Nettan!


Världens yngsta mamma.

Vet ni vem flickan här nedan för är? Hon heter Kordeza och är nybliven mamma och gift, det är hennes barn på bilden men det som är speciellt med Kordeza är att hon bara är 11 år gammal och en utav världens yngsta mammor. Hennes pojkvän (man eftersom att dom nu är gifta) Jelizako är 19 år gammal.


Kordeza Zhelyazkova, 11, och nyblivna maken Jeliazko Dimitro


Visst alla får göra som dom vill, det är lixom deras liv och jag har inget emot unga mammor eftersom att mamma inte är någon ålder men 11 år är lite väl ungt.
Desutom är hon nygift, helst sjukt enligt mig att hennes föräldrar accepterar det. Att ens komma på tanken att ens dotter ska gifta sig som 11 åring. När Kordeza är 21 år så är hennes barn 10 år, ni hör ju själva hur det låter.
Hon säger en sak som oroar mig lite:
"Nyss lekte jag med mina leksaker, men nu är min baby min nya leksak"
Herregud en baby är ingen leksak! en baby är något man måste vårda ömt i flera år framöver och sin baby kommer alltid att vara ens barn det kommer hon aldrig ifrån och det är ingen leksak som hon sade, som man kan lägga undan i en låda och sedan ta fram den när man känner för det. Läs mer om detta HÄR

Desutom så skiljer det 8 år emmelan dom, okej 8 år är väll inte så farligt men är man 11 så blir det en stor skillnad, han riskerar nu också 6 års fängelse eftersom att ha haft sex med en minderårig.

Jag tycker det är synd om flickan och bebisen, är man 11 år så är man ett barn och då ska man leka inte vara gift och mamma och tänk bara allt hon missar jag tycker verkligen synd om henne. Tänk hur mycket dessa fantastiska barn missar.God nattNu ska jag gå och lägga mig, äntligen får jag lägga mig i min säng och sova. Varit trött hela dagen och nu när det är så mörkt ute också så känner man sig trött hela tiden, i alla fall jag.

Nää nu ska jag lägga mig i min varma säng och sluta mina ögon och hoppas att jag kan sova ända tills imorgon bitti, åhh så skönt god natt.

Kramar Nettan!


Vintertid.

Hej, är nu i skolan skulle igentligen ha elevråd nu men jag har gått dit flera gånger och kollat men ingen har kommit så jag struntar i att. Alla klockor hemma har vi ställt om till vintertid utan min mobil för jag har bara tänkt en timme minus typ, men sen igår så ställde jag alarm på min mobil så att den skulle ringa klockan 7 idag. Och jag hade inte ställt om så jag gick upp och möts i köket utav att klockan står på 6 och att mamma undrar vad jag gör uppe när jag inte skulle gå upp förens vid 7. Jag sprang såklart upp igen till min säng och somnade om tills klockan 7, nu ska jag i alla fall ställa om min klocka för oj, men det var skönt att få somna om igen.

Nu börjar min lektion snart, ni får ha det bra och glöm inte att det är vintertid nu haha.

Kramar Nettan!


Nya inköp!


Svarta stövlar

 
Svarta skinnleggings

och en grå lite längre kofta.

Jag är nöjd med mina köp, Kristina,mamma,Jesper,Emma,Hilma och jag var på det nya köpcentret "Mode" där et fanns massa affärer och jag säger bara en sak kärlek. Vi tog också en fika och pratade lite under tiden.

Jag saknar redan mina älsklingar<3

Kramar Nettan!Kyrkogården


Vi var och tände ljus hos Magnus, Emma i minneslunden

Ljus som vi tände hos Magnus

På väldigt längde så var jag hos Magnus och tände ett ljus, det var så vackert med alla ljus som alla hade tändts och alla blommor som hade satts dit. Det är alla helogona idag så det var extra fint på kyrkogården, på alla gravplatser och i minneslunden. Det sägs att de döda uppstår på alla helgonas dag, något väldigt gammalt som lever kvar, vi tänder ljus för att vägleda dom hem till graven sedan på kvällen igen.
s you M
I mis
Kramar Nettan!


Kaninisar.


Hilma var en rosa kanin

Emma var en grön röd kanin

Emma och Hilma som springer runt på barndiscot

Jag som myser med min lilla rosa kanin:)

En söt kaninis

Efter mycket spring i benen så måste man vila lite

Jesper var ett läskigt spöke

Kids

Detta gjorde vi igår, barnen var utklädda till kaninen och var på barndisco som dom tyckte var jätteskoj.
Kramar Nettan!RSS 2.0