Bio

Nu åker snart mamma,Jesper,Emma,Hilma och jag på bio och vi ska se barnfilmen "UPP".


Kramar Nettan!


Mina sessor.

Nu sover barnen, har dom såklart gjort ett tag men i alla fall. Jag har varit med barnen på halloween disco för barn i deras åldrar, det tyckte dom var jätteroligt och Emma hade gröna kaninöron på sig och Hilma Rosa:).
Åhh är så glad att dom är här dom små, njuter av varje sekund jag får vara med dom, seriöst dom är det bästa jag har.

När jag hämtade barnen så sken dom upp som solar och jag fick ett kort på Emma (som dom har tagit i skolan), Hilmas foton har ännu inte kommit men vill ha ett sedan när hennes kommer. Jag fick också en fjäril som Emma har pärlat och sedan en fin sak som Hilma har pärlat åt mig, så fina dom var alltid fint när dom gör saker och blir alltid så glad när jag får saker utav dom.

Ska snart också sova för imorgon ska det busas för fullt med mina sessor.

Kramar Nettan!


Nu är dom äntligen här.


Nu är äntligen min älskade clemman här, med världens finaste leende

Och min älskade Hilma med sina underbart fina tindrande ögon

Nu ska jag leka med mina änglar, dom båda leker nu affär:). Jag är sååå glad just nu för att ha dom här.

Kramar Nettan!


God morgon

Hej idag vaknade jag tidigt, jag var uppe med tuppen. För idag så ska jag hämta Emma och Hilma som ska vara hos mig hela helgen, kan knappt själv förstå vad jag skriver att mina små älskade flickor ska vara hos mig hela helgen är toppen. Men först ska pappa och jag till någon kompis (alltså pappas kompis), under tiden han skulle vänta på att en sak blev färdig men efter det så hämtar vi kidsen. Ska bli sååå mysigt att vara nära dom igen och kunna pussa och krama på dom så mycket som går, hoppas denna helgen blir lång så jag får en massa tid ihop med dom.

Vi åker inte förens vid 11.00 och jag är nästan redan färdig, fattas bara lite smink som jag straxs ska slänga på sedan får jag väll chilla tills vi ger oss av.

Ni får ha det så bra för det ska i alla fall jag ha nu när jag äntligen får vara med kidsen igen.
Kramar Nettan!


Sov sött

Ska sova nu, god natt.

Kramar Nettan!


Jag lovar

Jag lovar jag ska orka, jag ska ta det där steget jag ska visa mig själv att jag klarar av det. Det kommer att vara svårt och det kommer att vara jobbigt men jag ska bevisa att jag klarar så mycket.

Jag vet att du hjälper mig när det blir som svårast, men lova att du hjälper mig att jag ska klara av att kunna gå till dig igen. Att jag ska kunna gå dit och bara tända ett ljus jag hoppas att jag klarar för jag vill, men jag behöver mod för detta är svårt.

Jag saknar dig, och snart så kommer jag och tänder ett ljus åt dig i detta mörker så att du ser. Du är så saknad och så älskad
Kramar Nettan!



Hemma igen


Jag följer Tina hem


Haha bild på oss i höst mörkret

Hemma igen i värmen efter att ha följt Tina hem i kylan, det var så himla kallt ue och mörkt också. Mina händer blir kalla direkt när jag går ut och ändrar plötsligt färg till vita och blåa, jag har knappt någon blodcirkulation längre och får knappt någon känslel i fingrarna i detta väder.

Så jag får ta på vantarna nästa gång jag ska ut igen
Kramar Nettan!



Ut i mörkret.

Nu har vi sett klart filmen och den var jättebra och hur rolig som helst, nu ska jag ut i mörkret och följa Tina hem.
Usch är så himla trött nu så ska skynda mig så jag sedan kan gå och lägga mig:).

Kramar Nettan!


Åhh är så glad

Jag är sååå glad för imorgon ska jag hämta mina älskade små flickor och tillbringa hela helgen ihop med dom, åhh vill bara ha dom här nu men redan imorgon så får jag träffa dom igen och krama om dom och pussa på dom små älsklingarna. Hela helgen ska jag få höra deras ljuvliga röster och omfamna deras små kroppar utav kramar och pussa deras små kinder:), älskar er.



Kramar Nettan!


Nästa film.

Nästa film är i och igångsatt, så nu kollar Tina och jag på vår andra film som är "The proposal" efter en liten rökpause.

Kramar Nettan!


Vet nu.

Vet vad jag ska vara på lördag nu, fick låna en söt sak utav Tina:)

Kommer att bli så bra, lääängtar tills på lördag för då ska jag vara *****.


Kramar Nettan!



Myyys

Ligger och glor på film med Tina, "The last house on the left" den är jättebra jag har sett den innan men inte Tina så fick offra mig haha.

Godis,chips och coca-cola mums det mummsar vi med framför en bra film


Kramar Nettan!



Passade på att låna datorn

Nu äter Tina så jag passade på att sno datorn (eller låna). Vad roligt man kan ha med en kamera säger jag bara, tagit en massa flumbilder hahaha.

Nu är jag i alla fall frisk men få vara lite "försiktig" så jag inte blir sjuk igen.
Har inga bilder på mig själv eftersom att det är Tinas dator, men det går lika bra med söta Tina på bild:)

Kramar Nettan!


Är hos Tina

Hejsan, nu sitter jag hos Tina och diggar till bra musik. Får se mer vad denna dagen ger men ni får ha det bra.

MIn söta bejjb<3

Kramar Nettan!


Natti natti

Nu ska jag sova, är så himla trött. God natt

Kramar Nettan!


Inte rimligt

När de båda 16-åringarna släpps ut har det gått två år sedan
Det är inte klokt redan 2011 släpps Therese Johansson Rojos mördare, då har dom båda 16 åringarna suttit sitt sttaff. Att planera ett mord och sedan mörda en och bara få så kort tid är inte klokt, jag tycker det inte ska göra någon skillnad att dom bara är 16 för dom har tagit en anna människas liv och alls hennes annhörigas också så jag tycker dom verkligen ska veta att dom har gjort fel och sitta länge.
Men vi lever i sverige och trots att det hade varit två vuxna så hade det inte blivit så himla länge, det hade blivit längre men inte så mykcet som man vill när någon har gjort något sådant mot en annan, dom har inte bara tagit Thereses liv utan också hela hennes familj och alla dm som står henne nära.

Deras liv kommer aldrig att bli detsamma efter att ha mist sin väldigt nära person, medan dom släpps redan efter 1 år och 8 månader.

Det är synd om alla 3 familjerna, alla 3 har mist sina barn men en familj för alltid.

Dagens samhälle är inte klokt vad lever vi i för värld igentligen, högre straff tycker jag är självklart.

Kramar Nettan!


Oskyldigt dömd.



Det är så bra och såklart följer jag det, så just nu sitter jag och kollar "Oskyldigt dömd" denna gången verkar det extra spännande. I love serier:), det är bra men man blir så arg när det slutar precis när det är spännande men det är det som är bra med "Oskyldigt dömd" det är ingen direkt serie. Man kan hoppa in när som det är lixom ingen följetong och det är nya "uppdrag" varje program som man får reda på slutet, det är nbra så slipper man vänta en vecka för att få reda på vad det var som hände.

Kramar Nettan!


Du är...

 snäll, tack för att du finns och lyser upp dagarna. Tack för att du säger dom rätta orden när det är som svårast.

Tack för att du är du

Kramar Nettan!


Halloween kids


Häromdagen var dom små kidsen utklädda till häxa och apa, tror jag att Hilma är.
Saknar dom, deras små leenden som kan få vem som att le, deras små ögon som tindrar så glatt i mörkret.

Älskar er<3
Kramar Nettan!


Halloween snart.

Fortfarande sjuk men börjar att känna mig lite bättre nu, det är bra för på lördag måste jag vara frisk för då är det halloween. Det innebär halloween fest och då ska jag självklart vara utklädd så får köpa det som fattas på fredag. Måste vila mig en massa nu tills på lördag, men idag har jag i alla fall varit ute och tagit friskluft. Det var väldigt skönt med friskluft trots att det var så kallt, men jag var inte ute så länge som tur var för då kanske jag bli sämre igen inte bra det.


Kramar Nettan!


Silverschampo



Tvättade precis håret med silverschampo and i love it;), bort med dom fula gula nyanserna haha


Bye

Nu ska jag fixa iåning mig lite, så jag ser lite vettig ut haha. Pappa och jag ska in till stan och köpa något proteinpulver som vi har i vår smoothie.

Kramar Nettan!


Nett tävlar!


Jag är med och tävlar på Limbino. Det man kan vinna är en Iphone 3GS, en Samsung NC10, minidator eller nya playstation 3 slim.

Vill du också delta i tävlingen så klicka här!



Min dag...


Ett glas med c-vitamin

Pronaxen tabletter

Består utav c-vitamin och pronaxen tabletter för det mesta, nu menar jag just nu när jag är sjuk inte annars.
Jag vaknar flera gånger om nätterna och vaknar oftast vid 07.00 på morgonen men somnar om tills sent, sedan blir det tvn och en massa filmer och att äta en massa tabletter och dricka en massa så att man ska bli frisk.
sedan är klockan tillräckligt mycket så att jag kan gå och lägga mig igen, låter inte så roligt och det är det faktist inte heller men är man sjuk så är man och då får man bara vila upp sig så man blir frisk.

Kramar Nettan!

 



Fråga!

Fråga: Hej Nett!

Vart har du köpt din hårförlängning någonstans?

krya på dig:)


 Svar: Hej, jag tror det var på http://happyhair.se/ , kolla in där så hittar du säkert det du söker.

Tack så mycket:)


Ett evigt tjat om detta.

Blir ett evigt tjat men så är det, jag är fortfarande sjuk och det suger verkligen. Det tar verkligen all energi ur en och man orkar inte att göra något alls och så brukar man inte heller vilja det när man har hög feber, och svidande hals och ont i båda sina öron. Jag är så less på att bara ligga och vila och kolla på film, jag vill göra något men först måste jag bli frisk för jag orkar faktist inte göra så himla mycket med min kokande panna och allt annat som svider och gör ont.

Nu vill jag bara ut och röra på mig, gå en jättelång promenad andas in ny frisk luft och sedan komma hem och ta ett långt varmt bad, detta står absolut först på listan när jag har blivit frisk:).

Som sagt fortfarande sjuk och idag är det tisdag och då skulle jag åka till Kristina och barnen, men kunde tyvärr inte åka pga detta dumma som var tvungen att smitta mig men jag ska försöka att åka till barnen så fort jag blir frisk. Om inte denna veckan så får jag åka någon helg eller kanske ta hit dom, så kan Kristina få lite mer tid att rätta boken:), ska höra med dom.


Kramar Nettan!


Fortfarande SJUK


Bilden säger väll allt, jag är sjuk fortfarande. Vaknat varje morgon med hög feber och halsen svider och öronen gör så j*vla ont, vet inte vad jag har åkt på men jag hoppas att jag blir frisk snart i alla fall.

Jag har käkat tabletter hela dagarna, och nu har jag äntligen dom bästa "pronaxen", dricker nästan hela tiden eftersom att jag har ont i halsen så blir halsen så torr också så jag måste ha i mig vätska. Men det gör så ont att svälja och så är jag så varm hela tiden och svettas som bara den, är jag inte varm så fryser jag det finns alltså inget lagom.

Nu ska jag vila lite igen, det blir alltså lite tråkiga inlägg nu medan jag är sjuk.

Föresten idag började mitt lov, vilken rolig dag på ett lov eller inte.

Kramar Nettan!


7 månader


Idag är det 7 månader sedan du och jag pratade med varandra för sista gången, sedan vi såg varandra och skrattade tillsammans. Kan inte fatta att det redan är 7 månader sedan du lämnade jorden, det känns som att tiden har stått stilla sedan du dog men ändå så forsätter tiden och den går så fort också. Jag har ännu inte förstått att du aldrig mer kommer hem igen, att alla dessa år som jag har kvar ska jag leva utan dig. Men jag får se det posetiva i allt som finns, i döden finns det inget posetivt men jag får vara glad för alla dom roliga och underbara sakerna som händer, för jag vet att du skulle ha velat att jag såg det posetiva och mådde bra. Jag vet att du inte skulle velat ha sett mig sånhär, jag vet att du vill se mig lycklig men tyvärr så är det något väldigt svårt just nu.

Jag ska försöka att bara se frammåt och vara glad för alla dom dagarna jag får uppleva, ta vara på livet på jorden och sedan när jag kommer till himmlen så lovar jag att jag ska berätta allt som har hänt här nere utan dig. Jag ska berätta alla fina saker jag har fått uppleva, vi ska kunna prata om alla fina minnen vi han att få. Livet kan förändras när som så jag ska ta vara på den gåva jag fått, livet och verkligen leva ut det.

När jag kommer till dig ska jag skälla ut änglarna för att dom tog dig ifrån oss alldeles för tidigt.

Inga ord i världen kan beskriva min saknad till dig men jag hoppas att du i alla fall förstår att jag saknar dig, det tror jag i alla fall att du gör.

Jag väntar på den dagen tills vi ses igen bakom himmlens portar, men jag lovar att jag ska leva livet här på jorden.

Jag älskar dig.
Kramar Nettan!


Posetivt i det negativa

Mår fortfarande dåligt och hela huvudet ekar, när någon talar är det som någon skriker mig i öronen, aj.
Jag tog två huvudvärkstabletter innan och oj det känns som att jag svävar på moln, att kunna vända på huvudet utan att man får grymt ont i huvudet och när jag drack innan så sved det i halsen och jag fick värsta spänningshuvudvärk. Som sagt fortfarande dålig och halsen är kass, mina öron svider, magen gör ont och pannan kokar men det var bra att något blev lite lättare.

Nu kollar jag på "Little miss sunshine" som är på 4an, har sett den innan och den är bra och Olive hon är så söt.
Ska snart gå och lägga mig och se om jag kan sova något inatt och hoppas på att inte febern och allt håller mig uppe, ska se filmen nu.

Ha det bra alla underbara läsare.

Kramar Nettan!


Sjuk

Igår innan jag gick och lade mig så kännde jag att jag fick jätteont i halsen och när jag skulle ta lite dricka och dricka så sved det hela halsen när jag svalde, men jag gick och lade mig och vaknade mitt i natten. Jag kunde inte sova för jag hade fruktansvärt ont i huvudet,ont i magen,halsen sved,öronen svider och när mamma vaknad så sade jag att jag mådde dåligt, då kände hon i min panna och jag hade fått hög feber.

Jag har legat i sängen hela dagen och pappa har varit jättesnäll och hämtat dricka åt mig,köpt glass och så.
Min panna kokar änn utav feber, min mage gör ont, mina öron har blivit värre och det gör så ont, mitt huvud gör jätteont och det spänns som s*tan. Jag har i alla fall försökt att vila en massa så jag hoppas att jag blir bättre för detta är inte roligt, int heller om jag ska åka på tisdag.



Like you

Du är så söt, dina ögon är så fina och hela du är underbar.

Like you sweetie<3



Grattis kusin.

Kom nyss hem ifrån min kusin, Dennis blev 15 år idag så grattis på dig.
Mamma,pappa,John,Hanna och jag åkte ikväll till min morbror och hans fru och mina kusiner vi pratade lite och dom bjöd på kaffe och kakor, jag blev istället intreserad utav något annat jag fick syn på. Min morbrors frus syster var där med hennes barn och minstingem Adrian som bara är 4 månader, så söt så var tvungen att hålla i honom lite och han greppade tag om mitt finger så starka dom är när dom är små. Så himla söta dom små liven är, så små händer och likaså med fötterna åhh man vill bara äta upp dom haha.

Har kollat på Idol, och shit vad konstigt folk det finns sitta och skrika som idioter rent ut sagt och gråta som inte vet vad, vad är detta. Skulle i alla fall skämmts ihjäl utav att ha suttit bredvid en som satt och skrek och grät för Idol och ännu värre om jag själv var så.

Nu ska jag snart sova, jag är så trött.

Ha det så bra och sov gott.

Kramar Nettan!


Längtar efter er.

På tisdag ger jag mig av, då åker jag till mina älsklingar och stannar nog där tills på fredag och det ska bli så roligt. Jag bara längtar tills jag ska få krama om mina små flickor och pussa deras små kinder, höra deras små skratt och deras små härliga röster som förvandlas till musik i mina öron. Lukta på deras blonda hår och smeka deras lena kinder, ska bli så underbart att få vara i deras närhet igen.
Ni två är det jag behöver, finns så mycket här i världen men ni är det ända jag behöver.

Orkar inte vänta längre jag vill åka nu jag vill vara hos er, pussa och krama på er och höra era små ljuva röster.
Jag älskar er Emma Felicia Marie Roos och Hilma Anna Marie Roos


Ni är det bästa som har hänt mig



Nätterna är tunga.

Nätterna är svårast, det är då alla tankar kommer fram när det är mörkt och tyst och man tyvärr inte kan strunta i tanken och tänka på annat. Hatar när det är natt, då ligger alla och sover medan jag ligger och vänder på mig och alla tankar far igenom mitt huvud, tårarna kan man inte hålla inne och tillslut så gråter man hejdlöst och man är alldeles våt om kinderna. Hur mycket man än torkar kinderna torra så blir dom lika våta igen efter en liten stund, det är på natten sorgen blir som störst och då alla tankar och frågor om allt far om kring. Det är hemskt men jag ska försöka att göra det bästa utav saken, för jag vet att Magnus inte skulle velat ha sett mig sån här.



Punkten is the shit;)

Sitter nu på punkten och skriver medan alla barn springer runt för fullt överallt, haha:) barn är för härliga på alla sätt och vis enligt mig.
På tisdag kanske jag åker till Kristina och barnen föresten:), det ska bli roligt och nästa helg så är det halloween så det blir att vara utklädd på lördagen, kanin kanske?

Imorgon fyller min kusin Dennis 15 år så jag ska dit och gratta honom.
Föresten "mammas pojkar" ikväll på tvn, får jag bara inte missa.


Kramar Nettan!


Saknar dig M

När dina steg har tystnat finns ändå ekot kvar. När dina ögon slocknat vi alla minnen har. Vi spar dem i vårt hjärta tar fram dem då och då så kommer du för alltid att vara här ändå.

Saknaden är grym efter dig M

Kramar Nettan!


Mumsar med glass.

kollar på tvn och myser under en filt med en skål glass med banan och kolasås, mums.

ska kila iväg till sängen snart och försöka att sova lite inatt så att jag kan gå till skolan imorgon.


Kramar Nettan!


sova,bada och tvn

Bara bra på tvn idag, just nu kollar jag på "Bonde söker fru", som jag tycker att dom kan byta namn på till exemplel "bonde söker partner". För det finns tjejer som söker killar,tjejer som söker tjejer och killar som söker killar, så då passar det inte med "Bonde söker fru". Det är i alla fall roligt att kolla på, jag är ingen sådan som bestämmer mitt liv efter tvn utan kollar på det jag tycker är roligt när jag har tid och kan.
Efter detta så är det "Oskyldigt dömd" det är spännande och bra så det får jag inte missa men som sagt jag kollar bara på det om jag har tid och kan, ställer inte in något för att kolla på tvn.

Hela denna dagen har jag bara tagit det lungt, sovit,sovit och åter sovit och så har jag kollat på tvn och badat:).
Sov inte alls mycket inatt bara några få timmar, idag på morgonen när jag vaknade mådde jag jättedåligt och kände inte för något alls, så jag gick och lade mig igen. Har tänkt att jag ska börja att prata med någon igen för det har blivit värre med allt och jag känner at jag måste få ut mig en massa, bloggen har hjälpt mig mycket men jag kan tyvärr inte skriva allt här, inte allt som jag hade velat.


Kramar Nettan!



Saknar ditt leende.
















Mitt hjärta har jag springandes utanför min kropp<3

Hilma Anna Marie Roos jag saknar ditt leende och alla dom små härliga skratten ifrån dig, du förgyller mina dagar och du har förändrat mitt liv såklart till det posetiva. Innan så var jag alltid med dig hjärtat, på helgerna så sov du hos mig jag fick ligga och snosa på ditt hår och höra ditt lilla hjärta slå men du är det alldeles tyst utan dig. Innan kunde inte jag tänka mig en dag utan dig, absolut inte såhär som det har blivit nu och att vi träffas allt för sällan. Innan så sa jag att jag aldig skulle kunna vara utan dig ett längre tag, men nu är det som det är och som jag sa innan du "försvann" så kunde jag inte vara utan dig det är väldigt hemskt att göra allt utan dig, men jag kan fortfarande inte vara utan dig, jag behöver dig och orkar snart inget mer. Att inte längre höra din röst och inte längre  höra dina små fotsteg tassa fram till mig och ditt underbara skratt eka igenom rummen är hemskt jag saknar allt detta och hela dig underbara du.

Mitt hjärta är inte längre helt för jag behöver dig, jag klarar mig inte längre utan dig.
Jag saknar och älskar dig hjärtat mitt.

Älskar dig Hilma Anna Marie Roos<3  *Torkar tårar som rinner längst mina kinder medan jag skriver*

Kramar Nettan!



Älskar denna låten

Älskar denna låten, Amanda Jenssen framför låten väldigt bra också.

När jag hör denna låten så får jag rysningar i hela kroppen och mina ögon fylls av tårar, jag älskar denna låten och den betyder något speciellt för mig.

Kramar Nettan!



Tack snälla söta rara.


Fick ett gulligt kort utav barnen hos dagmamman idag.

Och innuti var det foton på alla barnen som går hos dagmamman, och det står även i kortet "Vi kommer att sakna dig" och "du var snäll", det var Hanna som skrev texten den älsta som går hos dagmamman.
Blev helt tårögd när barnen kom fram och gav mig kortet som dom hade gjort, väldigt fint och fick även en varsin kram utav alla barnen när jag skulle hem.
Barn kan verkligen beröra in på djupet, så söta:).

Jag bjöd desutom på glass & colasås och choklad, som uppskattades.

Kramar Nettan!


Jag vill men kan inte.

Snälla jag ber er sluta, sluta att tjata om att jag måste äta och skälla ut mig för att jag inte äter. Jag kan INTE äta jag vill men jag kan faktist inte, jag bantar inte eller äter inte för att det är äckligt eller något i den stilen, jag har en andledning jag äter inte för det jag har varit med om. Det är klart jag känner hunger ibland, men när jag ska äta när jag är hungrig så räcker det med någon tugga så mår jag redan illa, äter jag trots att jag inte är hunrig eller "för mycket" (som är mycket mindre en, en normal portion) så mår jag jätteilla och spyr bara upp det jag precis har stoppat i mig. I början när jag hade "slutat äta normalt" så mådde jag inte sämre för det och allt var som vanligt dock att jag skönk i vikt, jag själv känner inget speciellt nu heller men det svartnar ibland (dock för ofta) till för ögonen och jag har ofta yrsell och illamående, det beror nog på att jag inte äter så mycket men jag mår faktist sämre om jag stoppar i mig saker, mycket sämre och det är en obehaglig och läskig kännsla.

Det är så svårt att förklara detta ännu svårare är det när nästan ingen förstår, alla bara "vadå varför äter du inte det är klart du är hungrig, det blir alla" "Ja jag fattar men du kan väll äta för det" nej då förstår man inte vad jag går igenom om man tycker att jag är konstig att jag inte äter.

En lärare har börjat att tjata på mig att jag måste äta annars orkar man inget, och man kan inte gå en hel dag i skolan utan att äta då mår man dåligt, jag har också fått en utskällning när jag gick till matsalen och bara tog ett glas vatten. Hon vet inte varför jag inte äter så då kan hon vara tyst, vet man så brukar man förstå (nää inte alla men ändå), jag har tänkt om hon säger något om detta en gång till så ska jag berätta för henne hur det ligger till, varför jag inte äter, svara på alla hennes frågor trots att jag helst skulle ha sluppit för jag tycker inte att det är något som angår henne, men nu kanske jag "måste" det.
Tror ni hon förstår trots att jag förklarar min situation? jag tror nog alla förstår om man bara vill så jag för se om hon vill förstå, men det är upp till henen om hon vill förstå hur det ligger till men hon kan sluta att klaga sedan då om hon vet. Snällt att hon bryr sig men man behöver inte skälla ut en och så då, jag klarar mig och jag vill men kan fortfarande inte äta så jag vill inte ha skäll för det skillnad om jag inte åt för att banta eller något liknande.

Så tänk innan ni säger något, personen kanske själv vill men inte kan.

Kramar Nettan!


Nett älskar er.



Saknar er mina hjärtan<3


Grattis bror.

För 23 år sedan åkte mamma in till kalmarslasaret och fick sedan 23.25 en liten son som därefter fick namnet, John Åke Andersson.

I 16 år har jag fått lära känna denna kille och dela många fina minnen som jag hoppas blir fler och i 16 år har jag fått vara hans lillasyster som jag alltid kommer att vara som jag är riktigt stolt över:), idag blir min storebror hela 23 år och därför vill jag säga grattis John.


du och jag har alltid funnits där för varann,
när jag grät när jag var liten så tog du min hand,
kramade om mig, så jag kände mig trygg
om någon var dum så täckte du min rygg
aldrig har jag känt nåt hat i närheten av dig,
du är den bästa brorsan en tjej kan tänka sig,
alla dessa år som jag var sjuk och inte värd nåt,
så fick du mig att inse att livet är nå gott
om du inte hade funnits och tagit emot när jag föll,
vad vore jag idag? inte samma som nu
du är en ängel nedstämd för att skydda mig,
jag säger det för sällan John, jag älskar dig
du är en underbar människa, jag lovar, svär

älskar dig brorsan, du är bäst på jorden,
jag säger inte ofta dem 3 orden,
jag älskar dig brorsan, du är bäst på jorden
jag säger inte ofta dem tre orden

när vi var små var det bråk, vareviga dag
men vi växte ihop och blev vänner om ett tag,
vi har gjort mycket tillsammans, tillexempel på en resa,
när vi dyker i havet och letar efter stenar
kastar på varann och dyker ner för att leta,
skvätter vatten på varann och beter oss som barn som vill leka
kommer du ihåg han som glömde vad du hette ,
men du är min storebror och det finns ingen bättre
jag hoppas att vi aldrig kommer växa isär,
för du har samma kött och blod som jag håller kärt
tänk om du inte hade vart min storebror,
vad vore jag idag, du har hjälpt mig att bli stor
att inte ta emot skiten alla snackar om,
att nån gång kanske livet börjar om,
jag skriver nåra rader om vårt liv som har gått,
tack för allt stöd och all kärlek som jag fått

älskar dig brorsan, du är bäst på jorden,
jag säger inte ofta dem tre orden,
jag älskar dig brorsan, du är bäst på jorden
jag säger inte ofta dem tre orden

Grattis bror


Vad är detta?

Vad är det här? Team Rigo åkte ut ur körslaget herre gud, ska aldrig mer kolla för han var bäst och åker dom ut så gäller det tydligen inte med vem som är bäst. Jag ska inte kolla mer på körslaget, blev väldigt arg nu för dom var bäst och idag var dom extra bra.


Kramar Nettan!


091017

Nu sitter jag och kollar på Körslaget, och min favorit är "team Rigo" dom är så duktiga. Idag har jag ärligt talat nästan inte gjort något alls, jag har blädrat mellan kanalerna på tvn och varit hos min morbror och mina kusiner och bara suttit och pratat, så jag har inte gjort något speciellt men det är skönt det också ibland.
Men för mig är det speciellt att vara med sina nära, man vet aldrig när det är sista gången man talas vid så som sagt ta vara på tiden, om man visste att det var ens sista stund i livet tillsammans skulle man ta vara på tiden tillsammans mer än vanligt och göra allt tillsammans, om man visste skulle det vara annorlunda men fortfarande tragisk och hemskt men man får ett annat slut än om det blir så plötslig så som vi fick uppleva.

Imorgon fyller min äldsta bror år, John blir 23 år grattis=)


Kramar Nettan!


Ta vara på tiden

Life is short so make the best out of that

 



Vänta på mig...



För 6 månader sedan var jag på din begravning, aldrig skulle jag ha trott att jag skulle behöva gå på din begraving under mina unga år. Det var den första begravningen jag har varit på och det var det värsta jag har upplevt, den var så vacker men så hemskt att veta att just du vår Magnus låg i kistan och att vi aldrig mer skulle få se dig igen, det var hemskt. Jag hoppas flera gånger varje dag att detta bara ska vara en hemskt marddröm, men sådan tur har vi dock inte utan detta är tyvärr verklighet att vi ska få leva utan dig, vem vill någon så illa igentligen.

Jag har ännu inte förståt att begravningen var vårt slut,men det var det igentligen inte för snart så kommer jag till dig jag lovar så vänta på mig.
Vi saknar dig otroligt mycket.

Jag älskar dig.

Kramar Nettan!


Obduktionsbilderna på Arbogabarnen...

Efter att ha fått ett mejl var jag tvungen att googla om namnlistan hade tagit upp det. Och det hade de, fast med dåligt resultat!
Så om jag så skall spamma varenda blogg så skall jag uppmärksamma folk på att skriva under!

Obduktionsbilderna ligger alltså för allmän beskådning på Pirate Bay!
Självklart vill de anhöriga ha bort bilderna, vilket jag kan förstå. Jag skulle själv bli vansinnig om någon lade ut bilder på nåfgon annhörig till mig efter att någon skurit upp den(tänk tanken själv!)

Så klicka in här och skriv på!

Tänk på att det skulle kunna varit din käraste som låg där fullt synlig för follk att se!


Nya köp ifrån Nelly.


Idag hämtade jag ut mitt paket ifrån Nelly på posten :)

En t-shirt med häftig text:)

Svarta med rosa leopard,vita med svart,svarta och leopard trosor från Frank Dandy

En grå (dålig bild, den är inte lila utan helt grå) fest klänning

Kramar Nettan!



Nya köp ifrån ellos.

Kläder som jag hämtade idag på posten, från Ellos


Svart/röda och vita trosor

Svart linne

Svart/röd randigt linne

Svart/röd rutigt linne

Kramar Nettan!



God natt

Ska sova nu puss puss

Kramar Nettan!



Min dag

Filmen jag såg idag i skolan "Flugornas herre" var lite "läskig" inte läskig på det viset men hemskt att se hur man kan förändras så fort och vad som kan hända när man hamnar i en sådan situation.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit i skolan, jag har kollat runt på datorn också och hittade massa saker jag vill ha så får önska mig dom i julklapp och födelsedagspresent:) hehe.
Oj snart är det faktist jul, inte alls länge kvar och snart börjar allt julhandel vad roligt, måste veta vad alla önskar sig då får höra lite med Emma och Hilma också hehe:).


Nu kollar jag på Lyxfällan det är bra och igentligen vad snabbt dt kan bli att man gör av med för mycket än man tjänar på så kort tid, om man kollar vad man gör av sina pengar på och hur mycket varje månad skulle vara vara intresant men ändå jag tror jag är lite slösaktig haha.


Kramar Nettan!


Torsdag 15/10

Ciao, nu sitter jag i skolan just nu har jag rast och sedan så har jag matte,engelska och sedan svenska och då ska vi kolla på film "Flugornas herre", tror jag den hette.
Får se vad som händer senare idag, får se om jag hinner och orkar att gå ner till posten idag och hämta mitt paket.

Imorgon så åker jag och min klass och några andra program till någon kostutställning, så jag kommer hem senare imorgon än vanligt.

Går bara dom dagarna som är kvar av denna veckan och sedan nästa, sedan så har jag höstlov det ska bli skönt att bara ta det lungt och försöka hälsa på Kristina,Emma och Hilma:).


Nu ska jag gå men ni får ha det så bra.
Kramar Nettan!


if i saw you in heaven



Ica- nya praktikanten



Den är så bra:), "Jerry" vilken chamör han är och man kan bara inte hålla sig för skratt när man ser denna reklamfilmen.

Kramar Nettan!


Hur ser er framtid ut?


 Om jag kollar på min framtid, tex om 10 år framåt så är jag fotograf som fotar familjeproträtt,barnporträtt,bröllopsbilder mm, jag har nog ungefär 2 barn kanske bor i ett stort fint hus med en jag älskar:), jag bloggar fortfarande och har super duper bra kontakt med Kristina,Emma och Hilma. Jag har besökt eller ska besöka Los Angeles och Miami och jag tatuerat dom tatueringarna jag vill ha:).

Hur ser er framtid ut? Vad har ni för framtidsplaner?



Bilden säger allt

En bild säger mer än 1000 ord en bild kan betyda så extremt mycket och en bild kan vara allt
Saknar dig M och min lilla bebis Hilma



Inte lätt...

Jag vaknade nyss, oj. Men såklart så vaknade jag inte för dagen utan jag har varit i skolan men när jag kom hem ifrån skolan så åt jag, och efter att ha ätit lite mat så mådde jag fruktansvärt dåligt och gick en runda med hunden och kände bara att jag skulle spy oh allt svartnade. Jag lade mig ner i soffan för att slippa yrsel och illamåendet och jag somnade och vakande nu hehe, jag somnade ungeför vid 16.00. Nu mår jag bättreoch jag tnker inte stoppa i mig något mer idag eftersom att jag blev så dålig, mår faktist bättre om jag inte äter (någon liten mängd per dag).

Alla tjatar om att jag måste äta mer och det är ju snällt att dom bryr sig, men det är inte så lätt att bara börja äta mer än vanligt äter jag "för mycket" (som är normalt för alla andra) så spyr jag bara trots att jag vill äta mycket mer.


Kramar Nettan!


Oj


Ser att det är många som har kollat in och antalet besökare har ökat, ni får gjärna skriva vilka ni är och så:).

Hoppas ni kollar in fler gånger är så glad.
Kramar Nettan!


Ska ni vaccinera er?



Ska ni vaccinera er? dom som är i risksonen får först vaccin dom som vill såklart, gravida kvinnor,människor med kroniska sjukdomar,skolelever och folk som jobbar inom vården var det fler? rätta mig i sånna fall.

Men efter att dessa har fått så får dom som vill också vaccinera sig emot A(hin1), jag fick idag hem en lapp om vaccination men det är såklart frivilligt att ta och man skulle fylla i och lämna in till mentorn om man ville vaccinera sig eller inte men jag ska inte ta sprutan. Alla som jag har pratat med säger att dom inte ska ta sprutan och att dom hade hört att den var farlig, jag vet ingenting om sprutan och jag vet ju inte heller om något händer i fall jag tar den, är den farlig?.

Tydligen så innehöll vaccinet någon hajolja eller vad det var, och hajar är utrotningshotade så varför ta något från dem? och så innehöll den kvicksilver och det är farligt och det vill inte jag ha i mig.

Ska ni ta vaccinet emot A(hin1)? vad tycker ni om vaccinet.

Kramar Nettan!


Älskar er.


Bilden säger allt...


Tisdag 13/10

Kom nyss hem ifrån bror efter att ha letat efter deras hund som gav sig iväg, men tillslut så vände on hem igen läskigt nu också när det är älgjakt att springa i skogen. Föräldrarmötet gick bra och dom sa bara posetiva saker om mig och det är bra haha, nu ska jag ner och ta lite té eller något.


ha det bra
Kramar Nettan!


Nu har dom kommit.

Nu har min försändelse kommit till posten med mina kläder som jag beställde på Nelly.com.
Är jätteglad och att det gick så snabbt för kläderna att komma, är imponerad hehe:), men hinner inte att hämta ut kläderna idag så det får bli någon annan dag. För idag ska jag på utvecklingssamtal och sedan ska jag följa med pappa till frisören och ändra om honom lite haha.

Kramar Nettan!



Måndag 12/10

Hej, idag så var jag hemma ifrån skolan för att jag mådde inte så bra mådde fruktansvärt illa och hade ont i magen. Jag har sovit nästan hela dagen men ändå så är jag jättetrött, jag sov nästan hela tiden i helgen också men ändå så är jag trött, det är ganska jobbigt att vara trött hela tiden trots att jag sover så mycket.

Så idag har jag knappt gjort något alls utan bara tagit det lungt, det har varit skönt och imorgon har jag praktik.
Sitter och gnuggar mig i ögonen och gäspar för fullt så jag får gå och lägga mig snart, får se om jag kan somna för det är svårare på kvällarna.

Jag har föresten tagit ett långt skönt bad i dag, ett bubbelbad med baby olja och man blir så len ska man bada så ska det vara med baby olja i och nu när det börjar bli kallt ute så blir huden så torr så det är bra med baby olja då.
Sötaste Emma älskar dig

Ska gå och lägga mig nu
Kramar Nettan!



Mina skolfoton har kommit.


Hatar skolfton man ska sitta så konstigt med kroppen och ha huvudet på ett speciellt sätt och massa konstigt så man knappt kan le, men trots allt detta så blev jag rätt nöjd med årets skolfotografering.
Emma har också fått hem sina foton så måste åka till dom och sno ett heh:), så ska dom få ett foto på deras Nett.

Kramar Nettan!


091011

Hejsan inatt sov jag i 12 timmar, som sagt sorgarbetet tär på mig och jag är fortfarande trött trots att jag har sovit så mycket, känns som att jag alltid är trött nu förtiden och orkar knappt något. Efter att ha sovit bort nästan hela dagen och gått upp så åkte pappa och jag till farmor och hälsade på, vi fikade med daimtårta och kaffe fast jag dicker inte kaffe så jag drack läsk. Vi var där ett tag och sedan så åkte pappa och jag vidare till Kristina och barnen och hämtade mjöl till mig och hälsade på fast barnen sov, men jag smet in i deras rum och pussade på dom det är ofattbart vad jag saknar dom små liven. Vi fikade hos Kristina också och sedan så åkte pappa och jag hem, detta tog nästan hela dagen men vi har i alla fall hunnit att hälsa på folk:) hehe.

Nu kollar jag på tvn och ska snart gå och lägga mig för jag är grymt trött, kan inte förstå att jag kan vara så trött när jag har sovit så mycket.

Hoppas ni har det bra
Kramar Nettan!



När kommer du hem igen?

Du är saknad, när du lämnade oss så lämnade du också ett stort tomrum efter dig.
Allt är så tomt och tyst, allt känns så meningslöst och tråkigt, aldrig blir det detsamma igen som innan men jag hoppas att det blir bättre än det är nu. Varje dag väntar man på att allt ska bli som innan igen och att du ska komma hem igen, det känns forfarande som att du bara är på "semester" utan oss. Men det kan ju inte alltid vara såhär? för någongång kommer du väll hem igen? Detta kan ju inte vara vårt slut, det kan det bara inte för det känns så overkligt så snälla kom hem. Jag väntar på den dagen tills du öppnar dörren och plötsligt så står du där i hallen och säger hej, jag vet att det aldrig kommer att bli så igen men jag hoppas. Detta är i alla fall inte vårt slut för snart så kommer jag till dig, så vänta på mig så syns vi bakom himlens portar.
Jag saknar dig men jag måste förstå att du aldrig mer vaknar igen.


Kramar Nettan!



Pappas nya bil.

Pappa har köpt en ny bil, en himmlsktblå bmw den är jättefin. Tänkte inte berätta att han hade köpt en ny bil för jag tycker inte det är något speciellt men Kristina trodde inte på att det var pappas bil, att det var några gästers bil vi hade hos oss eller något haha. Hon trodde inte på mig för att jag inte hade laggt ut den på min blogg för att jag lägger ut nästan allt, så nu fck jag göra det ändå för att bevisa:).

Kramar Nettan!



Jag är hel igen.

Mina naglar är fixade nu igen, äntligen så blev det av har inte hunnit att göra det på hur länge som helst. Nu är jag hel igen låter lite barnsligt men utan mina långa fina naglar känns det konsigt, jag hade längre nu innan men dom hade vuxit ut och en hade gått av och det såg hemskt ut men nu är dom fina:). I love my beautiful nails<3


Det är inte mina naglar på bilden, mina är finare hehe

Kramar Nettan!


Nu börjar idol på "riktigt"

Nu börjar Idol varje fredag frammöver tills dom utser idol 2009, det är nu man kan börja "hålla" på någn speciell man gillar man kunde ringa innan också men mycket roligare nu. Jag gillar mest audition då det är en massa bra personer men också massa galet folk som är så kul, men när audition är över så börjar allvaret och det är givetvist också roligt. Kolla på sin idol eller varför inte sina idoler och se idoler åka ut varje fredag medan man närmar sig slutet av idol och sedan se vem som blir idol 2009, så spännande. Tycker många är så bra men Erik har så fin och speciell röst, i like this.


Kramar Nettan!


Ni ska veta att ni betyder.



Livet är sjukt, pallar inte med alla sjuka idioter som finns alla anklagelser och allt som svävar i luften.
Känner att jag bara vill flytta till Kristina ibland, men som sagt det hjälper inte att fly men man kan alltid försöka.
Allt är så jobbigt just nu, och det är inte lättare med allt jobbigt folk som finns jag skiter i dom men dom kan tydligen inte skita i mig. Hatar jag någon så struntar jag i personen, försöker undvika personen och skriver eller pratar inte med den men ja alla är vi olika men att hålla på att skriva och allt gör man väll inte med den man hatar. Vill bara slösa min tid på dom jag tycker om och älskar hädanefter, livet är för kort för att kastas bort på bråk,struntsaker och männsikor som ändå inte gillar en.

Livet kan ta slut när som så jag vill att alla människor som betyder något för mig ska veta det, och det är bara dom jag vill lägga ner min tid på och inte på en massa onödigt skit.

Tack för alla underbara människor som finns ni betyder verkligen och gör så stor skillnad

Kramar Nettan!


I skolan

Hej, är i skolan och har rast börjar klockan 13 igen med svenska. Då ska vi kolla på film och senare idag får jag se vad som händer, har inget planerat det är i alla fall fredag imorgon:).

Ni får ha det så bra

Kramar Nettan!


Miss you M

Miss you M so mutch



Skola.

Hej, jag är i skolan som vanligt och ingen praktik idag för det är bara på tisdagar. Just nu har jag rast så passade på mig att låna en dator och skriva lite.Fick inte sitta mer så måste gå

Så nu fick jag tag på en dator igen så passar på att skriva lite igen, idag efter skolan så blir det nog att åka till stan med mamma och fixa sina naglar igen, var ett tag sen sist nu men har inte hunnit.
Idag fyller bby år, grattis:).


Kramar Nettan!


091006

Hej, nu sitter jag och kollar på "Johan falk- National Target" min andra film idag innan såg jag "New in Town", så blir det när man inte har något att göra haha:). Är glad och stolt över igår i skolan för på svenskan så skulle jag skriva en kortare berättelse då sa min lärare att dene var bra och så skulle man skriva en längre berättelse, jag skrev visst 7 sidor tror jag det var och så kom min lärare fram och sa att hon hade läst halva.  Hon hade fått slita sig ifrån datorn för att hon kunde inten sluta läsa och hon tyckte att den var jättebra, och att jag skriver fantastiskt bra det är alltid roligt med komplimanger:)

Om några timmar så fyller bby år, grattis:).

Ska hänga med lite i filmen nu, ha det bra.


Kramar Nettan!


Vad har du i väskan?


Min snygga Gucci väska som jag fick i 16 års present utav Kristina,Magnus,Emma och Hilma (ja Magnus var död då men klart den var från honom för det också).
Men nu ska ni få veta vad min väska innehåller.


1:min burberry plånbok, love:) 2: Pronaxen som verkligen behövs jämt typ 3:Handsprit som är väldigt bra nu bland alla influensor 4:Lactrace eftersom att jag har laktos behöver man bara ta en tablett så kan man äta & dricka laktos 5:Miniform som är mot min dumma mage eftersom att jag alltid har ont i magen 6:Lipsyl som man inte kan gå utan 7:Läppglans som jag bara älskar 8:Busskort som jag behöver till och från skolan 9:Ibumetin mot mitt onda huvud 10: "Hårtabletter" eftersom att jag tappar så mycket hår 11. Pennor som alltid är bra att ha med sig
12:Korthållare med p-piller innuti, bra att ha dom där i och slippa gå runt med ett stort paket och bra att ha med sig 13: Våtsavetter ett måste kan inte vara utan. Glömmde min älskade pincet som bara är ett måste att ha med sig i väskan.

Så detta hittar ni i min väska förutom en massa papper och skräp som bara hamnar där jämt haha:)

Nu vill jag veta vad era väskor innehåller

Kramar Nettan!


091005

Ciao, skola idag som vanligt dagarna går extermt fort knappt så att man hinner med allt. Har heller inte mått så bra idag och mår fortfarande inte bra heller, har ont i huvudet, känner yrsell och mår illa. Hoppas att det blir bra snart, jag vet att det är för att jag kanppt äter och dricker men den biten är så svår så jag ska inte skylla mig själv att jag mår dåligt i alla fall om det är jag som knappt äter eller driker, men att jag inte har matlust beror mycket på sorg.

Idag åkte jag i alla fall inte till bby för att han skulle repa ihop med sitt band, men vi ska ses någon annan dag:) och som sagt mår inte så bra idag heller så inte så roligt då.

Nu sitter jag och kollar på tvn och kollar runt på några bloggar, hoppas att ni har det bra.

Saknar er alla 4<3

Kramar Nettan!


091004

Kollar på "kommissarien och havet" själva filmerna är bra men lite sega ibland och jag gillar inte hur dom har dubbat filmerna för dom har gjort att väldigt fult, när någon pratar så rörs munnen 1 minut efteråt rätt fult.

Har inget speciellt att göra så därför att jag kollar på filmen som jag stör mig på hehe:), imorgon efter skolan kanske jag ska åka till oskarshamn och vara med en söt prick:).

Ni får ha det så bra, denna kvällen/natten blir nog som alla dom andra grymt jobbig och knappt ingen sömn och massa trårar med massa saknad och sorg.


Kramar Nettan!


Du har fina ögon.

Tack för att jag fick komma till dig i onsdags, det var verkligen jätteroligt och hur mysigt som helst. Vi måste ses någon mer gång om du vill det:).

Du är så söt och har så fina ögon<3
Puss

Kramar Nettan!



Livet är sjukt & folket är inte bättre...

Inte haft någon större lust att skriva och har inte heller hunnit. Igår direkt efter skolan så åkte i alla fall Cindy,Alexander och jag till kalmar och gick i affärer och åt och hade det allmänt trevligt:), vi var där från 12.30 till 19.30 för då åkte bussen hem men jag stannade kvar och väntade på mamma,pappa,Marcus och Louise som kom 20.30 för att vi skulle på bio "Flickan som lekte med elden". Filmen var jättebra men jag var så trött efter en heldag på stan och filmen slutade inte förens vid 11. Det var jätteroligt och trevligt desutom att gå i affärer och bara vara med mina underbara vänner men jag hittade direkt inget jag ville ha medan dom köpte en hel del. 

Jag är allt tröttare om dagarna och orkar knappt något alls längre, varje kväll gråter jag mig till sömns och sorgen har blivit värre och den tär på mig som bara den. Kan inte fatta att han har varit borta i ett halvår nu, det är helt sjukt han försvann ju nyss.

Livet är sjukt och folket är inte desto bättre, ingen förstår hur jag känner och jag ska bara förstå hur andra mår och känner sig. Bryr mig inte heller att jag har en vän mindre om man nu kan räkna det som vänskap för jag har hört att vänner bryr sig och stöttar en, men jag kanske hade fel. Jag har i alla fall gjort ett beslut och det blev som det blev men så är livet inget är lätt och beslut måste tas. Jag tänker i alla fall inte ta mer skit så är det bara.

Hoppas att ni får en bra lördagskväll.

Kramar Nettan!


RSS 2.0