Grattis Ronja


Grattis Ronja och Robin som fick en liten son igår genom kejsarsnitt.

En kompis till mig fick en son igår, hur söt som helst. Måste åka och hälsa på dom när dom har kommit hem från BB.


Ingen blogglust

Igår kände jag inte alls för att blogga, och jag hade ingen tid heller. I fredags tills i lördags sov Jonatan över hos mig och sen i igår var jag på "fest" och så sov Jonatan över hos mig igen ;). Idag får jag ta tag i livet, jag har börjat med att köpa block och penna och sånt till skolan, för imorgon början våra riktiga lektioner;) sedan ska jag äta god middag och göra inpackningar, duscha, plocka fram kläder tills imorgon och fixa spotify och msn till datorn vi fått av skolan ;).

Föresten... jag har köpt ett par gympaskor och ett par "vanliga" skor;).

Puss


1 månad

Idag är det 1 månad sedan jag och Jonatan blev vi, sedan två individer blev en :). Vi har inte varit tillsammans så länge men allt känns så rätt mellan oss, jag älskar honom redan...

1 månad idag och jag hoppas det blir fler.


puss


Vårdcentralen

Nu är jag tillbaks efter att ha varit på vårdcentralen och kollat mitt öga, eftersom att jag har grymt ont i ögat och det har svullnat upp under ögat.

Men nu är jag i alla fall hemma, och jag hade en mildare form av ögoninflammation det lät ju jättekul när man ska börja skolan imorgon, eller inte. Jag får väl gå runt med solglasögon imorgon då haha, första intrycket säger mycket så detta var ju inte kul... men det ser inte sååå konstigt ut.



puss


Fredag

Igår var jag och kollade på skolan som jag ska gå i, in the big city kalmar ;) haha. Det var lätt att hitta faktist, eller jag ska inte säga något i förväg för då hittar jag säkert inte dit på tisdag ;) haha. Som sagt på tisdag den 24 augusti börjar jag skolan, i en ny skola...

Ikväll blir det fest med dom bästa, så jag måste planera för det.

Puss puss



Shopping


Ett svart baslinne

Ett leopard linne

En rutig skjorta

Öronhängen


Detta köpte jag i Göteborg


Beställt


ES Gemstone Halsband

Bajspåsar Royal

Dessa tre sakerna har jag beställt till min hund ;) för hans koppel börjar gå sönder så nu får det bli något nytt och då behöver han ändå ett nytt halsband tycker jag, och hundbajspåsarna med trycket "Prince" var gulligt;).

Ett blått koppel, och det ljusblåa halsbandet och de ljusblåa hundbajspåsarna är det som jag har beställt.


Göteborg i bilder
























Göteborg en helg

Igår kväll kom jag hem från Göteborg efter en underbar och rolig helg med Jonatan, men när jag kom hem var jag så trött så att jag inte orkade att uppdatera på bloggen. Så det fick bli nu ;).


På fredagen när vi kom till Göteborg gick vi bara runt lite på stan och så, däremot på lördagen blev det en heldag på liseberg och på söndagen kollade vi i affärer innan vi åkte hem. Jag är inte den som precis brukar åka så mycket på liseberg, jag tyckte att "Lisebergbanan" var det läskigaste eller så, men i lördags lärde Jonatan mig att åka "lite läskigare" ;). Jag åkte "Hanghai" jag skrek som f*n första gången vi åkte den men andra gången tyckte jag den var jätterolig men jag skrek lite ;) haha, när jag hade åkt den två gånger så ställde vi oss i kön till "Balder" jag trodd aldrig jag skulle våga åka den, men den åkte jag till och med två gånger ;), den var väldigt läskig men ändå rollig, fast jag skrek ingenting när jag åkte balder för jag var så "skräckslagen" så jag inte fick fram ett ljud ;).

ovrigt_08049_hanghai_lr.jpg image by loefet
Hanghai som jag åkte ;)


Balder som jag också åkte ;)

Kram



Nu blir det Göteborg...

Nu blir det snart Göteborg, jag åker när som ;). Jag kommer inte att ta med mig datorn, men jag uppdaterar när jag kommer hem på Söndag.

Puss


Packar...



Det är svårt för jag vill ha med mig allt, men mamma får hejda mig lite ;) haha. Jag ville ha med både min Burberry handväska och min Dolce & Gabbana handväska fast mamma sa att det räckte med en, så det får bli min nya Dolce & Gabbana väska plus såklart min stora Louis Vuitton bag.

Jag får fortsätta att packa ned saker, kommer på nya saker hela tiden ;) haha, ska gå och lägga mig snart också för jag ska upp tidigt imorgon ( vi åker imorgon bitti).

Kram


Göteborg imorgon!

Imorgon åker jag och Jonatan till Göteborg över helgen, det blir liseberg och shopping ;). Andra gången i år blir det liseberg igen, förra gången var den 25 Maj och denna gången blir det den 13 Augusti ;).

Jag får se om jag tar med mig datorn, annars uppdaterar jag när vi kommer hem, när det nu blir, haha.



Kram


KÄRLEK!!


Ett armband (det översta)


dolce gabbana väska



En topp/tunika



En Burberry kofta/jacka


Detta fick jag i helgen av min faster och hennes man, tack :)



Borgholms slottsruin i bilder



































































Puss;)




Vi dör inte, vi förflyttas!



Vi dör inte utan vi förflyttas bara, det tror i alla fall jag. När vi såkallat dör så kommer vi igentligen till en annan plats där alla dom avlidna har förflyttas till, ungefär som nangijala, det tror i alla fall jag. Jag tror på ödet, att livets "stora saker" är förutbestämt, det kanske låter hel galet det jag skriver men om man tror att när vi dör så dör man bara, livet är slut och inget mer händer så känns det rätt meningslöst tycker jag, allt vi gjort av vårt liv måste man ju ha nytta av i sitt andra liv? Och alla människor man lärt att känna och de nära man har mist i sitt liv måste man få chansen att möta igen, det tycker jag. Det kan inte bara vara slut, det tror inte jag.


RSS 2.0