Feliz navidad

Nu har vi ätit massor utav julmat och nu sitter hela familjen samlad framför tvn och kollar på "Kalle Anka" & efter de blir de att öppna julklappar, men alltså vilken skillnad de är på när man var liten och nu för nu är man bara glad att man har varandra och jag förväntar mig inte så mycket utav julen.

Men jul med kalle anka är bara för härligt alltså :).

En tråkig sak är att min älskling är sjuk så han får sin julklapp någon annan dag, fast de är inte hela världen utan de tråkiga är att vi inte kunde ses idag o de blev inget mys.

Ha nu en riktig god jul, från oss alla till er alla ;)Julen är räddad!Nu har vi en gran som tur va, ute i sista sekunden ;) men nu ska den kläs och sen ska jag slå in dom sista klapparna.

Merry christmas


Packar

Jag packar förfullt inför kryssningen på fredag ;), och såklart i min snygga louis vuitton väska.

Bilden blev dålig eftersom att jag tog den med mobilkameran, hittar inte sladden till min kamera :(.

 

Puss puss


I skolan

Nu är jag i skolan och har webbdesign, där vi gör egna hemsidor och sånt och de har jag gjort så besök den gärna Min hemsida!!!. Men just nu så har jag precis gjort klart en animering med en ren som har en blinkande näsa ;), som ni ser när ni besöker min hemsida.

Nu ska jag fortsätta att jobba, slutar vid 11 puss pussEn chilldag

Idag på datorkunskapen på morgonen så fick vi ingen uppgift istället skulle vi göra klart de vi hade kvar att göra i skolan, alltså så fick jag bara chilla hela de 3 timmarna och nu på engelskan så sa läraren likadant, alltså att vi skulle göra klart de vi inte var klara med och samma här, jag är klar med allt så snart åker jag hem. Sluta tidigare, men vad ska man göra hemma igentligen? så får se hur jag gör haha.


Puss puss


Gästinlägg

Hej! lägger in ett inlägg här medans jenaette läser min saga  


Finlandsfärjan next...

På fredag åker jag till Stockholm och hoppar på finlandsfärjan med Jonatan och hela familjen, vi är hemma igen på söndag så hela helgen kommer jag att tillbringa på finlandsfärjan och lördagen i Finland.

Jag går bara tills på onsdag sen så har jag jullov, ledig på fredag så ;)Nu börjar jag igen...

Jag tar upp bloggandet igen på denna härliga blogg, jag kommer nog inte att blogga så ofta men jag ska blogga så ofta när jag kan, och när jag har något att blogga om förstås;).

De var ett tag sen jag bloggade sist och de har hänt en hel del kan jag lova, jag ska försöka att dela med de mesta av mitt liv i bloggen ;) puss pussRSS 2.0