Hemma

Kom hem för någon timme sedan, har varit jättetrevligt och mysigt dessa dagar. Filmen var desutom bra "luftslottet som sprängdes" såg vi i fredags på bio.

Lyckad helg:)
Kram Nettan


Nya inköp


Jeans

Ett svartvit baslinne, köpte ett likadant men grått oxå

En randig skjorta

Jeans leggings

Svart skärp med nitar (köpte även strumpor men det laddade jag inte upp)

Kram Nettan


Lördag

sitter nu och kollar på film och är fortfarande kvar på Öland, kommer hem imorgon.

Kram Nettan


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men är inte hemma, jag är på Öland. Igår så var mamma,pappa och jag i stan och shoppade en massa kläder. Sedan var Wictor & jag och hans syster och henns pojkvän på bio och åt vi kina.

Kram Nettan


Äntligen fredag

Nu har jag tema arbete och som vanligt så är det alltid jag som får göra allt, eller i alla fall det mesta. Vi jobbar i grupp och en har inte gjort något alls så det får jag göra annars så drabbas hela gruppen, men såklart kommer jag att säga att det var jag som gjorde arbetet.

Idag är det fredag då slutar jag vid 11.30 då hämtar mamma mig och då ska jag bara hem och hämta lite saker, sedan så åker vi till kalmar där jag ska shoppa. Ikväll blir det bio med Wictor och hans syster och hennes pojkvän.

Denna veckan har gått grymt fort men det är bara bra:)

Kram Nettan!


Dolce & Gabbana trosor



Nu börjar det nog gå för långt till och med märke på underkläderna;) haha.
Men dom var faktist riktigt söta och sen så är det dolce & gabbana då är det alltid snyggt.

Kram Nettan!


"Hårgrejer"


Kände mig tvungen att köpa schampot "Syoss", det ska tydligen vara bra och det är schampo som dom använder hos frisören. Gick in till frisören förut också och köpte hårinpackning och silikondroppar, dom har bättre saker där.

Kram Nettan!


Mobilbloggar

Nu har jag slutat för dagen, mamma och pappa ska snart hämta mig. Fick reda på att jag skullelör fotograferas idag så blev lite sur, för jag visste inte om det så är inte iåning fixad för ett foto. Föresten fotot ska vara till ett legitimaton.


Fixat naglarna



Nu har jag kommit hem efter att ha varit och fixat naglarna.

Kram Nettan!



10 månader

För 10 månader sedan så dog du och en stjärna släcktes ned, jag saknar allt. Det värsta är att vad jag än gör och hur mycket jag än gråter så kommer det alltid att vara såhär, du kommer aldrig mer åter. Aldrig mer kommer du hem igen.

Jag är så rädd för att barnen kommer att glömma dig, trots att vi pratar mycket om dig med barnen så kommer nog många minnen att tina bort.

Vi saknar dig Magnus


//Kram Nettan



Äntligen är ni hemma


Denna tröjan fick Hilma utav mig (Emma fick en Hello kitty klocka men den fick jag inte fota).

Pussbilder med Hilma såklart:)

Emma, jag och Hilma

Kram Nettan


Pulkabacken


Emma, Hilma och jag

Hilma och Emma bakom

bebis<3

Jag och Hilma

Hilma som åker pulka

Hilma

Kristina

Emma<3

Kram nettan


Sena julklappar...


Lacoste parfym

En dolce gabbana väska, detta är min sjätte märkesväska;) haha

Detta fick jag av Kristina och barnen, & Magnus såklart.


Kram Nettan


Är i Påryd

Sitter och kollar på "Sommaren med Göran" för 3 gången haha, är i alla fall i Påryd nu. Barnen blev jätteglada när mamma och jag kom till dom, nu ligger barnen dock och sover medan mamma,Kristina och jag kollar på film.

Har saknat barnen något så enormt mycket, men det var tråkigt att åka i från Öland också, skulle gärna ha varit kvar men man kan inte få allt man vill. Ville både träffa barnen och vara med Wictor, kan ju inte göra allt.



Kram Nettan


Snart blir det Påryd

Hello snart så ska jag till Påryd och träffa Kristina och barnen, det ska bli jättekul och jag saknar dom något enormt. Men ska bli tråkigt att åka här ifrån, men har lovat barnen att jag skulle komma idag.
Har varit trevligt ovh roligt hos Wictor:).

Kram Nettan


Framme

Nu är jag på Öland hos Wictor, just nu är han inne så jag lånade datorn och kollar på "family guy".

Ni får ha en trevlig helg alla bloggisar.

Kram Nettan



Åker snart...

Nu ska jag snart till macken och hämta lite saker och säga hej då till mamma, för snart så ska jag åka till Wictor.
bussen ifrån Ruda går ungefär vid 14:30, jag får se när jag kommer hem för troligtvis så ska jag till Kristina och barnen imorgon. Då kommer jag inte hem förens på söndag.

Jag är jättetrött idag med, gick upp klockan 6 i morse och stökade haha, idag har vi också varit på brandstationen och lyssnat när en brandman har talat.



Saknar er sötnosar, älskar er Emma och Hilma<3
Kram Nettan


Fullspäckad helg

Hello, är hemma från skolan och är super trött precis som dom andra dagarna denna veckan. Ikväll händer nog inte så mycket ska nog lägga mig tidigt ikväll, usch ska gå upp tidigt imorgon.

Imorgon åker jag till Wictor, kommer nog hem först efter skolan. Jag kommer hem någongång på Lördag, eller på lördag kanske jag ska till Kristina och barnen så då kommer jag i sånna fall hem på söndag, haha.



Snart är det 10 månader sedan du gick bort, saknaden blir bara större för varje dag. Finns så mycket jag vill säga dig, alla kvällarna vi satt och pratade sönder alla filmer. Jag saknar allt och inget kan ersätta den tiden och dig.

Du är den finaste ängeln<3

Kram Nettan



(mobilbloggar) på väg hem

Nu sitter jag på bussen på väg hem, jag är fortfarande jättetrött och fryser eftersom att jag har stått ute i det kalla vädret. Annars har dagen i skolan varit bra.


(mobilbloggar) trött

Nu sitter jag på bussen och är jättetrött, det Var hur segt som helst att gå upp ur sängen idag.


Har slutat...

Nu har jag slutat och väntar på att klockan ska gå lite fortare, så att man kan gå till bussen. Jag är jättetrött och vill bara hem och sova, dock så somnade jag tidigt igår men så är det.


Saknar dig hjärtat<3

Kram Nettan!




Hatar raportskrivning

Jag verkligen hatar raportskrivning och jag menar verkligen det oxå, allt jag skrev igår har försvunnit. Jag måste skriva om det och hur kul är det när jag kom igång så bra igår och skrev hur mycket som helst, och sedan så får jag skriva om det.

Förutom att jag är jättearg och tjurig nu på att raportskrivningen bara krånglar, så är det väll annars bra föruto att Cindy inte är i skolan idag för det är tråkigt utan henne.

Kram Nettan!


Pratat i telefon...

Pratade nyss med Kristina i telefonen och Hilma, dom är föresten hemma nu i Sverige igen. Dom kom hem i lördags, så förhoppningsvis blir det att åka till påryd på Lördag. Hilma är för söt, hon tjatar på mig att jag måste komma till dom hehe.



Kram Nettan!


(mobilblogg) bussen

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, jag somnade rätt tidigt igår så jag är inte så jättetrött. Men jag kommer säkert att bli under dagen.
KRAM


Öland

Igår var jag som sagt på Öland hos Wictor, vi tog det typ lungt och jag fixade iåning mig innan vi åkte till hans kompis som hade fest. Där var vi rätt länge, vi var inte hemma förens vid typ 3 på natten. Idag så har vi bara tagit det lungt och kollat på film, och så åkte jag hem ikväll klockan 18.30.

Har varit trött hela dagen så ska snart gå och lägga mig eftersom att det är skola imorgon.


Kram Nettan!


Åker snart...

Snart så ska pappa skjutsa mig till tåget, jag ska till Kalmar där Wictor ska möta upp mig och sen ska vi vidare till Öland. Blir väll att chilla och sedan ikväll så blir det fest, kommer i alla fall hem imorgon så bloggar nog inte mer idag om jag inte mobilbloggar något.

Kram Nettan!


(mobilblogg) har slutat skolan

Åhh vad skönt nu har jag slutat och väntar på att mamma och pappa ska komma,eftersom att dom hämta mig. På fredagar så kommer bussen så sent så jag brukar försöka att någon ska hämta mig.


Övertrött

Är så trött vet knappt vad jag heter, idag i skolan har det kännts som att jag har skrattat åt allt och alla haha.
När jag blir övertrött så skrattar jag åt saker som inte ens är roligt och något att skratta åt, det vet alla som känner mig.

Ska snart gå och lägga mig och kolla på "Svenska hjärtan" & sedan sova, det ska bli så skönt.

Kram Nettan!


Nördglasögon



Nu har dessa snygga nördglasögonen kommit hem;) haha. Får bli att leka nörd imorgon då.

Kram Nettan!



Varmt bad...





Tog nyss ett skönt bad men det blev ett väldigt hett, så allt varmvatten tog slut haha

Kram Nettan!





Hippieband och stora örhängen



Såhär såg jag ut idag, hippieband med stora silver örhängen. Nu är jag hemma ifrån kalmar där mamma och jag var idag, jag kan avslöja att jag var på tingsrätten men jag har inte gjort något så ni vet, jag var bara åhörare.

Kram Nettan!


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer kring imorgon, behöver inte gå upp så tidigt som jag skrev men ska ändå gå upp tidigt. Mamma och jag löste det på ett sätt så att vi fick sova i några timmar, riktigt skönt ifrån min sida:D haha.

Ska försöka hitta lite produkter till mitt hår imorgon oxå, som någon bra inpackning till håret och silicondroppar till håret, jag hoppas att jag hittar något bra sådant.

Kram Nettan!


Svenska hjärtan

Nu ligger jag och kollar på "Svenska hjärtan" (en serie som visades och utspelar sig ifrån 80 talet), jag har fastnat för denna serien nu. Förut så fick man en film varje vecka av "Svenka hjärtan", så jag kollar på dom typ jämt nu, är på film 6, avsnitt 13-14.

Måste gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom att jag ska vara i kalmar imorgon klockan 5 på morgonen, måste gå upp klockan  3-4 bara för det då, usch. Mamma och jag ska till en sak så jag är ledig imorgon från skolan.


Kram Nettan!



(mobilbloggar) skolan

Nu har jag slutat skolan och ska snart gå till bussen.


God natt bloggisar

Nu har jag duschat och plockat fram kläderna jag ska ha på mig imorgon, allt är klart och jag vet hur jag ska se ut imorgon i skolan. Det är skönt att ha sådant fram plockat redan så att man slipper sprimga runt och leta efter aölt imorgon, och så har man massor utav kläder men ändå så hittar man inget man ska ha på sig, så lättare att göra det dagn innan.

Snart så måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp i morgon bitti, men trots att jag går och lägger mig så tar det lång tid innan jag somnar, det är jobbigt.

Kram Nettan!


Chill!!

Hello jag kollar på tv där det nu visas "Paradiset", medan jag springer ned och eldar i mellanåt.
Blir nog bara en chilldag idag, och ta det lungt eftersom att det är skola imorgon, kommer bli rätt skönt att allt blir som "vanligt" igen. Träffa alla underbara också såklart.



Kram Nettan!


God natt

Pratatade med Wictor i telefon i ungefär en halvtimme, fick rätt ont i armen sedan haha. Annars så kollar jag på "Johan Falk gruppen för särskilda insatser". Ska snart sova, måste lixom vända dygnet för på tisdag så börjar skolan igen.

God natt
Kram Nettan!



5 kilometer

Kom precis hem efter att ha gått 5 kilometer i snö och i rask takt, blev rätt trött nu när jag kom hem och satte mig ned. Ikväll börjar tv4 att visa Johan Falk filmerna på tv, och det får man inte missa trots att jag redan har sett alla haha.

Kram Nettan!



Lördagsmys

Igår var jag som sagt på Öland och umgicks med Wictor och hans polare, vi kollade på en rysare "Mirrors", efter en liten stund när vi hade kollat på filmen så kom jag på att jag redan hade sett den men how carse. Det är klart vilken rysare har man inte sett;) haha.

Vi hade det allmänt trevligt:)

Kram Nettan!


(mobilbloggar) hemifrån

Nu är jag påväg till Kalmar där möts jag upp av en kompis, vidare till Öland. Bloggar nog inte mer idag.


Burberry hund







Detta måste jag verkligen ha.
Om jag köper en chihuahua så måste ju den lilla krabaten ha burberry kläder;) haha.
OBS jag har ingen chihuahua, men vill ha
Kram Nettan!


Posten...

Nu ska jag gå ner till posten och posta iväg ett paket;), till vinnaren av mina jeansleggings.

Kram Nettan!


Påstående

Påstående:
Hej.Du behöver korta din stav för länge sen kom in så fixar vi det.Annars kommer du inte att ha ett hål kvar sen.

Svar: Hej, denna staven jag har nu har jag inte haft hela tiden, det vet jag att man inte ska men för ett tag sedan så blev hålet varit och det gjorde ont. Så den stunden bytte jag stav till läkstaven så nu har det läkt. Ska byta till en kort nu igen eftersom att det har läkt nu.

Kram


Födelsedag i himlen...

Idag är det din dag, och jag hoppas verkligen att änglarna firar din dag idag i himlen.
Jag har firat dig, jag tände ett ljus och sade hur mycket jag saknade dig.

Vi saknar dig, vi älskar dig...
// Jeanette



Jag vill ha!!!

Jag vill ha en vit hårig chihuahua, dom är så otroligt söta men ett krav den ska vara vit och hårig:D.
Minns lilla Gizmo, men han var brun och släthårig chihuahua men han var så mysig. Chiuauor är väldigt mysiga utav sig men man ska inte ha småbarn och man skaffar en sådan, för dom vill vara i centrum hela tiden och dom är lite egoister;) haha.
mamma och pappa nu vet ni vad jag vill ha :D haha


Kram Nettan!


Snöoväder

Vilket snöoväder det är ute, på bara en kortstund har det kommit mängdvis med snö. Det snöar hela tiden och det blir bara kallare och kallare, detta är dock inget jag gillar. Jag vill ha sommar  och värme men det känns som evigheter innan vi får syn på detta.

När det är sådant här tråkigt väder så finns det inte mycket att göra, så det blir inte heller många inlägg för det finns inte så mycket att skriva om.


Ge mig sommar, ge mig sol:)

Kram Nettan!
 


Foton


Emma gräver

Hilma gräver

Sötaste Hilma

Några foton Kristina skickade på barnen igår, världens sötaste ungar:).
Saknar er mina älsklingar.

Kramar Nettan!



Abtronic x2


Paket uppskattas alltid:D haha

Jag testade den (den första veckan ska man ha den över navlen), vi köpte även en liten som man har på benen,armarna och så vidare.

Kram Nettan!


Året som gått!


Vi firar nyår ihop med Kristina, Magnus och barnen
Den 25 Mars dör Magnus

Den 16 April var det Magnus begraving

Den 8 Maj spreds Magnus i minneslunden


Den 3 Juni fyllde jag 16 år

Den 10 Juni hade vi Suck natt

Den 14 Juni slutade jag nian

Den 26 Juli var det ett år sedan huset brann ned

Den 29 Juni var jag med mamma och pappa på blå jungfrun

Den 2 Juli gick jag på handledarkurs

Den 22 Juli var jag på Liseberg (Göteborg)

Den 3 Augusti åkte jag till stockholm

Den 9 Augusti åkte jag och badade med Kristina och barnen

Den 17 September fyllde Emma 6 år

Den 5 November fick jag min Iphone 3G

Den 19 November köpte jag denna burberry väskan

Den 29 November köpte jag denna Louis Vuitton väskan

Den 6 December fyllde Hilma 3 år

Den 10 December köpte jag en Svea mössa

Den 24 December firade jag julafton med släkten

Den 31 December firade vi nyår


Detta var mitt år

Kram Nettan!





Chill dag

Den 17 januari kommer Kristina och barnen hem, åhh vad jag lägtar. Kristina har redan fått sin julklapp det är bara barnen kvar som ska få sina, jag har redan köpt julklapparna till dom men tänkte köpa några till.

Denna dagen blir nog bara en chill dag som dom andra eftersom att vädret är som det är, så det blir inte direkt att åka någonstans i detta oväder.

Kram Nettan


Kycklingsallad



Nu har jag ätit denna goda kycklingsalladen, den var verkligen supergod så nu har jag frossat i denna:).

Kram Nettan!


Farligt kallt

Ja det är vad det är ute, farligt kallt. Det har inte varit en endaste plus grader på hur länge som helst hos oss, och ute är det så kallt så man går bara ut om man verkligen måste.
Jag gick till bilen förut idag och jag trodde jag skulle frysa ihjäl så kallt det var, på den lilla biten domnade mina fingrar bort av kylan.

Aldrig har jag längtat så mycket efter värmen som jag gör nu, var är du värmen?. Jag vill inget annat hellre än att det ska bli sommar och jättevarmt ute just nu.


Kram Nettan!


Mitt "nya" liv

Jag har börjat mitt "nya" nyttiga liv, har hitils hållt på i 3 dagar, jag har slutat att äta godis och dricka läsk. Räkner alla kolhydrater jag får i mig och har kollat upp hur mycket jag ska ha varje dag (mina kolhydrater var nog inte så höga innan heller, eftersom att jag oftast bara äter en gång per dag).

Detta gör jag inte för att banta utan bara för att jag vill vara lite nyttig, och kände för detta nu och så ska man ju vara snygg på sommare;). När jag fokuserar på mitt yttre tänker jag inte lika mycket på mitt inre (sorgen och saknaden). Jag ska även börja träna så att tankarna går åt på något annat


Kram Nettan!


Banan med mörkchoklad


Mörkchoklad 70%

Skala en banan

Dela bananen på längden

Lägg på några bitar mörk choklad

Lägg in bananen och chokladen i ugnen i 175 grader, tag sedan ut bananen när chokladen har smällt.

Jag har nu smakat detta och det var inte riktigt det godaste jag har ätit.

Kram Nettan!



2010

Hello blev inte många inlägg igår men jag har en förklaring på det, igår mådde jag verkligen inte bra och det ända jag gjorde igår var att sova och kolla på film. Dagen efter nyår vet väll alla hur det är;) haha.

Nu är det 2010 vad konstigt det känns att skriva det, det blev en rätt stor förändring att gå från 09 till 10. Kommer säkert att skriva och säga fel många gånger men tillslut vänjer man sig och då är det inte länge tills det blir ett nytt år igen haha.

Idag blir oxå en chill dag, det blir att kolla på film och slappa för jag är sååå trött just nu.

Kram Nettan!


Nyår i bilder


Mamma var nyårsfin

Likaså jag


Jag och Jimmy

Jesper och jag

Jag och mamma (jag lyckades fotas med dom flesta haha)

champagne

raketer

champagne såklart;)

smällare

Smällare

Kram Nettan!


RSS 2.0