Stressigt inlägg!

Jag hinner knappt att skriva för jag ska snart iväg till bussen som går hemmåt, för ikväll ska jag umgås med kompisar och gå på Viserums marknad. Jag kommer inte att ta med mig datorn så det blir inga inlägg upplaggda mer idag, jag kommer kanske tillbaks imorgon så då blir det nog något inlägg annars dröjer det ytterligare några dagar.

Hoppas ni har det bra runtom i landet, puss.


Idag!



Idag är det en ny dag, rätt så logiskt ;), det blir nog att kolla runt inne i Köpingsvik och bara ta det lungt. Om några veckor kanske jag ska till Göteborg igen, det kommer att bli roligt;).

Puss;)


Sefid



Kärlek ;)


Nu är jag på Öland

Idag åkte vi till Öland igen och campar, men dock så regnar det men får hoppas på bättre väder dom andra dagarna. Nu blir det tvn ett tag och sedan blir det nog sängen och sedan upp tidigare imorgon, får se vad som händer då.

Puss;)



Film time!

Nu blir det film time med en nagelbitande film alltså en rysare;), komedier och drama kan faktist vara bra men oftast har dom en snarlik handling, det är bara vissa som är riktigt bra men jag tycker thriller, rysare och kriminalare är "roligare" att kolla på eftersom att dom är spännande och läskiga.

Ni får ha det bra!





Shopping


Paljett topp

Burberry parfym

Rött och vitt nagellack

Blomma man kan ha i håret och på kläderna

Baseball jacka




Regnet bara öser ner...

Regnet bara öser ner över oss, usch inget roligt väder. Får se om regnet avtar lite så att man kan gå in till stan, inget roligt att sitta här i husvagnen medan regnet bara öser ner.

Jag hoppas på bättre väder, för vem gillar regn lixom;) haha



2 år sedan!

Två år sedan huset brann ned, så mycket minnen och så mycket saknad♥ Tiden har gått så fort.
Det var en onsdag huset brann ned och 8 månader senare på en onsdag så dog Magnus.

Familjens drömhus var nyrenoverat när det brann ned till gru



Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Grillat!

Nu har vi varit och handlat, grillen är tänd och solen skiner kan det bli så mycket bättre? Detta är sommar för mig!
Snart blir det grillmat mums, får se vad denna dagen/kvällen ger mer.



Kram


Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Tack i förhand :D

Kram


Ett riktigt år!

"Första halvåret 2010 är det varmaste någonsin sedan man började mäta den globala genomsnittstemperaturen. Juni blev den enskilt varmaste månaden, visar nya siffror från USA:s klimatdatacenter NOAA."

Det har faktist varit en väldigt varm sommar i år, alla midsommar jag kan minnas så har det faktist regnat mer eller mindre, men i år midsommaren 2010 regnade det ingenting, inte ens en droppe regn. Hittils av mitt sommarlov så har det bara regnat en dag och då var det oväder hela den dagen men det var bara en dag. Det har säkert regnat lite om nätterna, men det kan jag inte uttala mig om för vad gör det om det regnar medan man ändå sover? huvudsaken är att det är solsken på dagen. Sommaren är inte över än men hittils av sommaren så har den varit helt underbar.

Vintern som var, var en "riktig" vinter och då menar jag att den var väldigt kall och att det var massa snö i vintras, på julaftonen så var det riktigt kallt och det var fullt med snö och det var också länge sedan man var med om en "riktig" vinter. Samma sak med denna sommaren fast tvärtom då;) haha, regnfritt och värmebölja.



Kram


Busiga hundar

Nu har vi hämtat Sefid, så nu har vi tre hundar här och oj vad busiga dom är;), dom leker och har sig men huvudsaken är att dom har roligt!

Kram


Hundvakter

Solen skiner och vädret är underbart, snart ska vi in till stan och hämta Sefid som vi ska vara hundvakter åt i ungefär 3 veckor. Vi kommer ha fullt upp med 3 hundar, haha;).
Nu ska jag gå ut och gå med hundarna.


Kram


God natt!

Vi har gått en lång promenad med hundarna och snart ska jag lägga mig i husvagnen och kolla på film, ska försöka att sova oxå.

Ni får ha det så bra, god natt.

Kram


Skaffa chihuahua?



Jag har funderat på att skaffa en chihuahua någon gång i mitt liv, dom är små egoistitiska saker;). Jag skulle vilja ha en liten chihuahua, men det är det där med pengar, tid och ansvar. Jag har redan en liten hund som är 6 år men som sagt jag vet inte när jag vill skaffa den, kanske när jag har gått klart min utbildning eller medan?

Jag har redan spanat in en massa söta saker till min framtida chihuahua, som bland annat en burberry väska till hunden och plädar och skålar och sånt ;).

Kram


Bloggproffsett



Jag ska försöka i alla fall;) haha


Tiderna förändras


Detta är från när jag startade min blogg 2008

Detta är för några veckorn sedan 2010

Man kanske inte ser jämnförelserna så bra på dessa bilderna, men jag tycker ändå att det syns lite. En äldre och lättare Jeanette ;) haha.

Kram



Värmeslag

Man får ju värmeslag av att bara sitta i solen, haha så nu ska jag gå ned och doppa mig i det blå;). Men jag klagar absolut inte på värmen för det är underbart väder, men lite svalka skulle inte skada.




Kram



God morgon

God morgon på er alla, jag vaknade inte nu utan för några timmar sedan men ändå ;), Jag har ätit frukost och solen steker och vädret är underbart.

Snart ska jag in till stan och kolla läget, så ni får ha det bra i sommarvärmen och hoppas att det är lika vackert väder hos er!


Kram



medieprogrammet



Jag är överlycklig!!!

I höst så börjar jag medieprogrammet i Kalmar, med inriktning fotograf. Det ska bli så kul, känner det på mig:).
Underbart att få hålla på med sånt man älskar, jag hoppas sedan att bli en betraktad fotograf;).

Kram



Blogg ändring

Så nu har jag ändrat min blogg, och det blev bra tyckte jag mot vad det var innan ;). Det blir lite roligare att skriva när bloggen är fin.

Vi är ute med husvagnen igen, men nu är vi i havslätt och ska vara här i ungefär en vecka.

Kram


Påstående

  •  
    • Hej hej! Jag tänkte bara skriva en liten kommentar.
      Gud vilken söt tröja de var där i mitten,den blommiga!
      Jätte söt, är dock bara 10 år men men!

  • Tack så mycket, men det är en klänning :)


Shopping





Lite saker jag har köpt ;)


Sommar!!!!

Jag kan inte annat än att njuta av detta underbara vädret, "Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar" det stämmer utmärkt nu för vädret är kanon.

Jag älskar vädret♥ men dock så orkar man knappt att göra något om dagarna men snart ska vi grilla ;). När värmen har börjat att "lägga sig" om kvällarna så cyklar jag 1 mil varje kväll.

Kram


RSS 2.0