Stan med mammi

Idag blev det skola och sedan så blev det stan efteråt med mammi, jag lämnade i mina klackar så dom kunde klackas om, som ja får hämta på onsdag. Jag fixade också mina naglar så nu känner jag mig hel igen;) haha.

Imorgon är det sista dagen i skola innan lovet, vad skönt det ska bli med lov jag har redan varit hemma en massa men då var jag sjuk så inte samma sak.

Kram


Fråga

Fråga:varför är du inte tillsammans med wictor längre? superfin blogg har du!

Svara: Fick lite påmminelser om varför jag inte hade svarat på denna frågan men det är för att jag inte har haft orken att blogga, och därför inte sett frågan. Jag och Wictor är inte tillsammans längre för att han inte orkade med ett förhållande just nu, men vi är fortfarande bra vänner och träffas fortfarande ibland som bara vänner:).

Tack så mycket.

Kram

 



Ingen är som mig

Ingen är som mig, jag är den jag är och jag är unik


Kram


Jag börjar bli frisk

Nu har jag inte skrivit på några dagar, tyvärr. Jag har som sagt varit sjuk och mår fortfarande inte så bra men det är mycket mycket bättre än det har varit innan. Idag skulle jag igentligen ha gått till skolan det var planerat så men jag hostade en massa i natt så blev knappt ingen sömn, jag är så slö utav mig. Efter att i flera dagar mer i en i en vecka ha legat ned nästan hela tiden och varit sjuk och dålig hela tiden, så tar det ett tag tills man kommer tillbaka till det normala, för jag är trött jämt känns som att jag skulle kunna sova hela tiden.

Efter att ha varit sjuk länge och bara ha varit hemma och slöat, så känns det som att jag känner hela tv världen nu;) haha.


Kram


Bustiers


Jag har köpt en gullig bustiers, och ni som inte vet vad en bustiers är kolla på bilden.

Kram


1 år

1 år, tiden har gått både långsamt och fort och oj så mycket det har hänt under detta året och fy fan vad jag saknar dig♥

Kram



Börjar piggna till

Hostmedicin, panodil, mucoangin och massa andra läkemedel har jag proppat i mig och nu börjar det äntligen att ge resultat. Hoppas att jag vaknar upp imorgon som en solstråle utan värk någonstans, ingen yrsell, ingen halsont och ingen feber det skulle vara något:).



Kram


Halsont och feber

Här hemma är både mamma och jag sjuka, vi ligger i varsit rum och hostar och har oss, och jag blir snart knäpp på min näsa eller i rättare sagt mitt dumma blod, enda sedan i söndags har jag haft näsblod varje dag men denna dagen har varit värst för idag har jag haft det 3 gånger hitils. Förutom det så känns det som att jag är på bättringsvägen, fast det går som en berg o dal bana med det för ena stunden så känns det rätt bra och sedan efter ett litet tag kan det bli fruktansvärt, men just nu är det bara näsan som stör mig och så svider halsen något grymt mycket.

Jag har i alla fall lyckats stoppa något i magen idag, glass med jordgubbar som sagt bättre än inget.


Kram


Feber

Jag mår fortfarande dåligt, faktist sämre nu. Jag orkar knappt något och har legat och glott på film nästan hela dagen (har i alla fall försökt att kolla i mellanåt), det känns lite lättare att svälja nu men dock så hostar jag ännu mera nu och mår sämre, jag har även hög feber.

Jag är helt utmattad, kan knappt sova en några få timmar i taget, inatt vaknade jag ungefär var 3 timme och fick gå upp och ta panodil för att kunna sova i några timmar igen, och denna j*vla hostan gör inte saken bättre.

Har lite svårt med maten just nu, eftersom att det gör ont när jag sväljer känns lite bättre men fortfarande inte bra och så är inte matsuget så himla stort just nu.

Kram



Sjukling

Jag var på vårdcentralen men det var inte halsfluss, dom kunde inte se vad det var. Dom kollade i halsen och tog ett stick i fingret, jag har symptom liknande halsfluss och har haft feber sedan i lördags, undra vad det är. Kanske bara en infektion i halsen. Jag ska i alla fall gå på medicin mot min hosta i 2 veckor 3 gånger om dagen, mindre roligt.



Mitt stick i fingret
Kram


Vårdcentralen

Nu ska jag åka till vårdcentralen och kolla upp min hals, hoppas dom kan ge mig något så att det blir bättre. Jag har knappt inte sovit något alls inatt, pågrund av min hals, nu kan jag inte ens dricka.


Kram


Halsfluss?

 

FAAAAN!!!

Igår när jag åkte hem med tåget från Kalmar så började jag att hosta en massa, när jag kom hem så var jag helt yr och började få ont i halsen.



Igår kväll blev det ännu värre och jag gick på panodil och halstabletter som inte hjälpte. Idag när jag vaknade så var det värre än värst och jag har legat i sängen heeela dagen, och gnällt om min hals och min yrsel.

Blir ingen skola för mig imorgon i alla fall, och så får jag ta och ringa vårdcentralen imorgon.

Kram



Älskar er ♥



Jag älskar er Emma o Hilma, er kan man lita på till skillnad mot andra♥

Kram


Hemma efter en tripp till Öland

Det blev inget bloggande igår för att jag gav mig iväg till Öland igår, kom inte hem förens en stund sedan. Är väldigt trött nu efter att ha suttit och väntat på tåget i mer än 1 och en halv timme för att jag missade det tåget jag skulle ta. Men efter många om och men så är jag i alla fall hemma:).

Jag var som sagt på Öland igår, hos Wictor och vi hade det allmänt trevligt, skönt att vi kan vara kompisar.

Kram


Buggat

Nu är jag hemma efter att ha varit nere på buggen med Elin, hon tjatade på mig så vi gick ned och kollad lite. Pontus (en kompis) tjatade på oss att vi skulle dansa med honom så efter en massa tjat så bjöd jag på mig;) haha. Pontus mamma kom fram till mig efter dansen och sa att jag var jätteduktig och sade att det syntes att jag hade dansat förut, hehe jag blir alltid så glad av komplimanger.

Kram



Studiedag imorgon

Hello på er alla bloggare o icke bloggare;). Just nu sitter jag vid datorn med musik i båda öronen o har rast, haha.
Imorgon har jag som sagt studiedag och det ska bli riktigt skönt med lite ledighet, dock att det bara är en dag och mitt i veckan (dumt). Efter skolan så åker jag bussen lite längre än hem till mig, jag ska åka till Wictor. Det har varit lite tyst om det ett tag men nu börjar jag igen;) haha nää. Vi är inte tillsammans längre utan vi är bara bra vänner, och det känns bra att vi kan vara det, och ändå hålla kontakten och umgås som vänner.

Det var riktigt svårt att gå upp ur sängen idag, jag tänkte flera gånger om jag skulle ligga kvar i sängen och gå upp lite senare istället, men det gick inte för jag åker direkt efter skolan så var tvungen att duscha och ta med det som behövdes. Jag vaknade till rätt mycket när jag hoppade in i duschen i alla fall, men är fortfarande rätt seg utav mig, får se om det hjälper med lite lunch sedan.

Ni får ha det bra, jag kommer hem imorgon.

Kram


Mys framför tvn

Nu börjar snart Wallander på 4an, så det ska jag små kolla på med chips o cola:), mums.
Jag har måndags ångest nu eftersom att måndagar är den värsta dagen på veckan, och i morgon är det skola igen men på onsdag så har jag studiedag.

Kram


Hungrig

Nu är jag hungrig o snart bär det av till stan och hämta kinamat, mums:)

Puss



Sommar?

Jag vill ha sommar,  vi kan hoppa över våren om det är så för den verkar aldrig komma ändå. Jag har så mycket jag vill göra men då måste det bli sommar först. Har redan kollat in kläder som jag ska ha till sommar, klänningar,skor o bikinsar. Kan ingen lyssa nu o ge mig sommar;).

I sommar blir det Öland, kanske stockholm och en massa andra ställen hoppas jag på;)

Kram


God morgon

God morgon;), haha det är inte morgon för ett dugg men jag steg upp för en stund sedan. Jag har gjort hårinpackning och ätit frukost, älskar håret efter en inpackning;) haha.

Jag får se vad denna dagen ger, jag kanske ska leka med Elin idag:D haha.

Kram


Livet...

Livet är som det är det är bara o lära sig

Kram



Hårförlängning



Nu när jag har klippt och slingat håret så är det snart dags för att åka till frisören, så att dom får kolla min hårfärg och beställa hem äkta löshår. När dom har fått hem det så ska jag sätta i löshår hos frisören så att det blir bra gjort, och så ska jag ha med lim/clips eller något sådant så jag inte behöver sätta i det varje morgon, utan att det sitter där i några månader.
Roligare att göra nu när sommaren börjar att närma sig, för vem vill inte ha långt blont hår på sommaren?;) haha

Får se när det blir av men ska i alla fall ha det under sommaren.

Kram


Skinnjackan då är det vår


Nu när det börjar bli vår så åker skinnjackan på och ni ska bara veta hur länge jag har väntat tills den dagen, nu väntar jag bara på att mina korta jeansshorts och min bikini åker på:D.

Kram


Nyklippt



Har varit och klippt mig och så blekta jag det. Jag tyckte det blev bra men lite ovanligt ljust och så hatar jag att klippa mig för det blir så kort, trots att hon inte alls tog mycket på längden idag.

Kram


Jag och systemkameran;)

Igår frågade medieläraren mig om jag kunde fotografera lite åt honom, utan tvekan så lånade jag en systemkamera utav honom och gick runt i skolan och fotade lite (blev några ego bilder oxå haha). Väldigt roligt att han frågade mig om att fotografera.

Jag och en systemkamera kan ha väldigt roligt ihop, det konstaterade jag igår;), älskar att fota men guuud vilka bra bilder det blir med en systemkamera.

Jag och en systemkamera kan det bli bättre?


Kram


Min frukost

Idag var det rena helvetet att gå ur sängen, men jag gjorde det till slut efter många men. Idag slängde jag på mig mina kära mjukisbyxor igen, som det blev igår med för jag är så himla trött så jag orkar inte bry mig hur jag ser ut (det gör jag ändå haha). Mått dåligt väldigt länge nu oxå, så vill inte gå runt i åtsittande jeans och en snygg tröja, jag kör på det enkla för ett tag.

Nu sitter jag vid datorn i skolan och "äter frukost", det fick bli en energidryck idag:D haha, förlåt Kristina.


Kram


Min helg

I lördags kväll snackade jag med Elin, och jag bestämde mig sedan för att åka till stan och festa, min kusin Sandra var oxå är som jag inte har sett på bra tag. Vi hade massa kul förutom att vi höll på att hamna i bråk, som inte var vårt fel utan deras (dom som tjaffsade med oss). Dock var jag hemma halva 3 på söndags morgonen så är jättetrött idag. Igår var jag med och kollade när mamma och pappa buggade, annars har jag tagit det allmänt lungt denna helgen.

Kram 



Lita bara på dig själv



Den enda man kan lita på är sig själv

Kram


En av de tråkigaste

Denna helgen kommer att bli en utav dom tråkigaste på länge, jag kommer at vara hemma själv hela kvällen, det är inget som gillas. Får väll kolla på lets dance och solsidan, gå och lägga mig tidigt kanske? Roligt att sitta och kolla på tv själv, får ta sällskap av datorn och massvis med godis.

Får se vad jag hittar på i morgon, blir väl samma som idag troligtvis, men man kan ju hoppas på något roligare.
Som ni kanske har märkt så blir det inte Öland idag, och det är tråkigt att det inte blev så men det finns några anledningar till det.

Kram


Det började inte bra

Jag har slutat, gjorde jag för 30 minuter sedan, men bussen kommer inte förens vid 12.45. Men jag har ändå inget att göra idag så det gör inget när jag kommer hem. Min dag började inte bra och den har varit skit, men det är bättre nu för jag pratade med Kristina förut och det känns mycket bättre nu. Tack Kristina för att du finns där.

Förstår du inte att jag gillar dig? du är den enda jag vill vara med.

Kram


Ang piercingen

Hejsan, sitter i skolan börjar om några minuter. Det känns lite lustigt att ha ngt på läppen (piercingen), man vänjer sig men i början känns det alltid konstigt, det gjorde det med navelpiercingen också.
I 3 veckor ska jag tvätta utsidan av läppan runt piercingen morgon och kväll och gurrgla med munskölj både morgon och kväll där med, jag får inte basta eller bada i klorvatten på 2 eller 3 veckor. Om 3 veckor ska jag byta piercing, för denna är lång eftersom att det svullnar upp, då ska jag köpa en svart piercing. I 3 veckor får jag inte göra något oralt knappt (tex blöta pussar och kyssar). Men när detta har läkt kommer det att bli så himla bra:).


Det gjorde faktist inte ont att pierca läppen, det gick väldigt fort så man han knappt tänka. Det gjorde ondare att pierca navlen.

Kram


Piercing





Nålen är igenom och sitter i

Piercingen

Detta var min lilla "förändring" hehe. En till piercing blev det, denna gång i läppen jag har två nu, en i läppen och en i navlen.

Kram


Min lilla "förvandling"

Idag ska jag göra min lilla "förvandling", haha. Det kommer nog att bli jättebra,  jag kommer att lägga ut bild på det sedan.

Idag händer mycket, jag ska på utvecklingssamtal efter skolan och sedan ska jag ****** mig, kanske blir filmkväll med Elin sen också och det hoppas jag på.

Nu börjar snart min sista lektion, slutar om 30 minuter;) 

Kram 


Aj lake ju

Du är det finaste och underbaraste, du förgyller mina dagar.
Jag gillar dig<
3

Kram



Tillbaka till verkligheten

Som sagt nu är man tillbaks till det vanliga igen, gå upp tidigt på morgonen och tillbringa flera timmar i skolan för att sedan komma hem sent och vara trött, låter trisst men så är det. Men man får se det från den ljusa sidan, vi är fortfarande lediga på helgerna som jag nu brukar tillbringa på öland med en underbar kile, det finns alltid något bra i det dåliga;).


Denna veckan så ska jag göra en liten förändring på mig, det kanske blir av idag, det kommer i alla fall att märkas när det är gjort och då kommer jag att skriva och visa det här.

Kram


RSS 2.0