Hjärtan lakan

Idag hämtade jag ut mitt paket från HM med dessa gulliga sakerna, två sett med hjärtan påslakan & örngott och ett Mimmi örngott, fint ju?
Åhh jag älskar när man har bäddat med nya lakan i sängen, de är så himla skönt att gå och lägga sig i en nybäddad säng med nya lakan.
Min lilla katt kom föresten med på en av bilderna;)
Puss puss


Tidsinställt inlägg

Just nu går jag säkert och kollar runt i affärer, kanske så ska jag äta el så har jag redan ätit.

Jag skriver sen igen när jag är hemma puss på er



Godmorgon

Godmorgon på er alla, jag vaknade nyss & så tog jag en lååång & varm dusch nu ska jag bara fixa iordning mig lite sen blir de att åka in till stan med familjen.



Ni får ha de så bra pussar


Lördag

De har blivit rätt dålig uppdatering men jag har varit med min pojkvän från igår tills idag, så då blir de så. Vi hade de riktigt mysigt igår & idag, med god mat & massa snacks ;). Just nu sitter jag i soffan med snackset som blev kvar från igår & så kollar jag på tvn med mina föräldrar.
Idag har jag & min älskling ätit kinamat & gosat hela dagen, tills han åkte hem för en timme sen ungefär.
Jag sitter & funderar på att åka till mina älsklingar Emma och Hilma nästa helg, de skulle vara underbart att få träffa dom igen i alla fall.
Jag & mina älsklingar Emma och Hilma


Fredagsmys

Nu är jag i ordning fixad & maten är klar, de blir fläskfilè med pommes & bearnaisesås men en sak fattas och de är älsklingen, men han kommer nog vilken minut som helst & då ska vi mumsa i oss all den goda maten och kanske snacks på de? Om vi orkar så har jag köpt massa chips, popcorn och naturligtvis mitt älsklingsgodis, naturgodis...

Jag brinner snart upp här hemma, jag är fruktansvärt varm så jag funderar på att öppna ytterdörren ett tag eller något. Det är alltså 26 grader här hemma, lite väl varmt kanske.

Ni får ha de bra pussar från mig



Förbannad!

Blir så jävla förbannad, varför gör dom så? Alltså du som ser så oskyldig ut, herre gud. Nu är denan dagen förstörd, kanske morgon dagen med? Åhhh nu går jag & lägger mig är as arg!
Godnatt


Godmorgon

God morgon på er alla, jag vet klockan är mycket men vad gör de när de är lov? Jag ligger föresten fortfarande kvar i min säng nyvaken haha. Fast jag hade tänkt att kliva upp & äta lite frukost, eller blir de brunch? i alla fall så ska jag äta & läsa på teorin till körkortet ;).
Sedan får jag se vad denna dagen bjuder på, dock så har jag ont i halsen

Puss


Godnatt



Hemma

Hemma efter att ha varit i stan och sprungit i massa affärer & handlat mat, på tala om mat så håller jag på med de nu, de ska bli gott efter en jobbig dag...


Kram


Hemma

Hemma efter att ha varit i stan och sprungit i massa affärer & handlat mat, på tala om mat så håller jag på med de nu, de ska bli gott efter en jobbig dag...


Kram


7 månader

Idag den 23/2-11 så har jag och min underbara Jonatan varit tillsammans i 7 månader & jag hoppas de blir fler och att månaderna sedan blir till år. De har inte bara vait en dans på rosor, utan de har varit en del dåliga saker också men alla bråkar i bland och finns de ett förhållande där paret aldrig har bråkat kan man börja undra vad dom har för förhållande...

Jag är i alla fall glad för att just jag har den mest underbaraste på denna jord, han är bara min och jag är så glad för de.

För evigt är jag din & i mitt hjärta kommer du alltid att finnas
Jag älskar dig Jonatan


Ändrat igen

Som ni ser så är bloggen ändrad igen, & nu är jag riktigt nöjd med hur bloggen ser ut. Stilren men ändå väldigt fin tack vare min vän Marcus.

vad tycker ni?


Har glömt att berätta...

Idag så kom katten ner för trappan med råttan i munnen, vi berömde honom en massa men sedan så slängde vi ut honom med råttan i munnen ;) haha. Som sagt jag är jätte glad och jag verkligen älskar min katt nu, eller ja ännu mer än innan, för nu är den äckliga råttan borta så nu kan jag äntligen sova i mitt rum inatt. I två nätter har jag fått sova i soffan nere, de var mindre kul men hellre de än att sova ihop med en råtta ;).
Jag har städat hela rummet idag & bytt lakan & påslakan med mera, så nu är de fräsch efter råttbesöket, usch.
Kram


Den där saknaden

Ibland så kommer den där saknaden fram & den innersta sorgen, sakta rinner mina tårar ner längst mina kinder och gammla minnen efter dig kommer fram. Tiden går vidare, såren blir mindre men mina sår kommer aldrig att läkas, jag sörjer inte som innan för att jag har lärt mig att leva med detta nu, men ibland så går de inte att hålla emot den innersta sorgen...
Snart är de 2 år sedan, jag förstår inte var all tid har tagit vägen för de känns som att de var igår jag pratade med dig & de känns som att de var igår jag såg dig alldeles levande.
Du kommer alltid att ha en betydelsefull plats i mitt hjärta & jag lovar att jag aldrig ska glömma dig!


Mitt första videoinlägg

Kommentera gärna vad ni tycker att jag ska prata om i mina andra inlägg, visste inte vad jag skulle säga i detta så  ;) haha men jag har i alla fall prövat på nu


Bloggen

Hur tycker ni att bloggen blev? jag tycker i alla fall att den blev jätte fin, tack vare Marcus :).


Bloggen är under renovering!

Som ni ser så är bloggen under renovering, jag hoppas att den blir klar snart
kram


21/2

Nu sitter jag i soffan och kollar på tvn efter att ha varit i stan och lämnat mammas bil, annars så har de inte hänt så mycket idag förutom att vi har varit & handlat, varit ute med hunden på en lång prommenad och snart blir det nog att sova om man vågar, etersom att råttan är kvar...
Imorgon blir de nog en lika lugn dag men de kan vara skönt de med nu när de är lov, fast jag saknar min Jonatan.


Lundmyr of sweden





Åhh jag bara älskar märket Lundmyr of sweden, de är så gulligt & stilrent och passar både flicka som pojke. Den nedersta mössan där de står "Älskling" på gav jag till min bror & hans tjej som väntar barn.

Kommer nog bli fler grejer/ kläder av detta märket, är så uppe i att bli faster så de är helt sjukt ;) haha

Kram


Rått besök

Igår när jag hade sett klart Big brother så skulle jag tvätta av sminket och stänga på solsidan och gå och lägga mig men mitt i allt så förstörde en råtta allt, den tittade fram på golvet och jag blev livrädd och skrek för fulla munnar på mina föräldrar som sprang upp till mitt rum som trodde att der brann. Men nej de gjorde de inte, de var bara en råtta på besök, eller bara och bara det va hemskt.

Jag sprang ner från övervåningen och så sov jag nere hela natten, nu har jag äntligen vågat gå upp igen och nu sitter jag och kollar på hela första säsongen av Solsidan


En sådan typ fast den hade ingen kläder ;) och den var mycket läskigare haha


Big brother

Nu är de snart big brother men samtidigt är de wallander på 4 an, svårt beslut de där men är inte big brother bra så är de bara att byta ;) haha. Jag ska i alla fall börja med att se big broher, och jag hoppas att de är bra som jag tror också...
Ska ni se big brother ikväll?


Söndag

Nu ska jag på kalas eftersom att min näst äldsta bror fyllde 23 år igår, så de blir tårta & massa annat gott fast onyttigt, men vad gör de? På söndagar så väntar jag bara på att klockan ska bli solsidan ;), för de är veckans höjdpukt helt klart men dock så är de tråkigt att programmet är så kort och att de är reklam hälften av solsidan.

Vad ska ni göra idag? och vad brukar ni göra på söndagar?



It gets better



Livet

Alla har vi en sak gemensamt & de är livet, de som är döda har upplevt de men vissa längre än andra & vi som lever upplever de just nu!

och en sak är säker de är inget lätt vi går igenom, vissa har de lättare än andra men förr eller senare så stöter vi på problem men i allt de negativa så finns de alltid något posetivt, man lär sig alltid något utav de man har gjort eller upplevt.



Ingen vanlig dag!

Ingen vanlig dag idag!


För att idag är de Fredag och jag har städat halva huset, eller ja nästan i alla fall, mitt rum & lite till ;) haha. Snart kommer min älskling då blir de mys för hela slanten, kanske en bra film också? Jag får se vad vi hittar på en fredagskväll som denna.

Vad ska ni göra ikväll? och vad brukar ni hitta på för skoj på fredagar?


Kram på er


Medieproduktion

Sitter nu i skolan och har medieproduktion och vi håller på med en ljudsaga, de är inte världens lättaste grej kan jag tala om, den är i stort sett klar förutom att den inte har några efekt ljud alls! så nu ska jag fortsätta med de och jag får väl troligtvis be om hjälp för min dator är inte som den ska.

Föresten idag är de fredag, fast som jag säger varje fredag "de känns inte som fredag idag ;)" haha

Ha de bra, puss


Beställt

Detta har jag beställt, två påslakanset och ett örngott hur gulligt som helst. Bara vänta tills jag får hämta ut de så jag får bädda om sängen med dessa fina påslakansetten och örngotten :).
Just nu letar jag efter en "bad hair day" mössa till en baby, såg en bild på en liten gullig mössa men vart hittar man dom? tacksam för svar


Kärlek

För första gången i mitt liv kan jag säga att jag älskar en person som jag aldrig har träffat, jag längtar som bara den efter att få se den, röra vid den, hålla den och bara känna dens närvaro. Tiden går sakta när man längtar efter något, känns de som i alla fall. Men snart är tiden inne och jag kommer då äntligen att få se den, röra vid den och hålla den och de kommer att bli underbart, de vet jag.

Kom nu vi längtar efter dig

Bild tagit från Google



Jag är lyckligt lottad

Jag är lyckligt lottad som har dig. Jag har världens underbaraste kille vid namn Jonatan, jag är så kääär och lycklig så jag finner inga ord att beskriva min kärlek för honom men en sak är säker & de är att jag älskar min Jonatan.

Från mitt hjärta till några ord på en dator, som för mig betyder mer är några ord

Ingen får mig
att känna som du
ingen får mig
att älska som du
du förgyller mina dagar
med hopp och kärlek
du hjälper mig framåt
när livet vill bakåt
som tack ger jag dig
min kärlek
min trohet
och min vänskap
dig vill jag följa
i vinter & vår
i alla våra år
förevigt är jag din & i mitt hjärta kommer du alltid att finnas
jag älskar dig Jonatan // Din Jeanette



17/2

Idag är de den 17/2 och de innebär att de är en torsdag idag, jag älskar torsdagar för då är jag ledig (vi har bara svenska A på torsdagar och jag är klar med den kursen), och snart så kommer min älskling.

Ska skynda att fixa i ordning mig nu

Kram


Godnatt

Jag ska försöka att videoblogga imon istället för jag är för trött just nu, ska sova nu puss puss


Videoblogga?

Jag har tänkt att börja videoblogga, vad sägs om de?

Jag ska göra ett klipp i kväll & se hur de går, gillar både ni & jag de så fortsätter jag givetvist.

Kram


Länk till en vän

Kolla in min kompis blogg klicka här 

Ha de bra


Renorverar

Jag renorverar lite i bloggen, så de är som de är just nu!



Bilder på mig

I måndags var jag i fotostudion & blev sminkad och fotograferad, de belv riktigt bra tycker jag.
Här är några av bilderna




Bilderna är tagna av Sammy Solstad

Kram


I skolan

Nu sitter jag i skolan & har webbdesign, mitt ansikte är illrött efter solningen igår (de va nya lysrör) och de är illa. Men jag försöker att koncentrera mig på de jag gör ändå haha.


Bild av Marcus Sturesson
Ni får ha de bra, pussar


På alla hjärtansdag

Igår på alla hjärtansdag var älsklingen här med en chokladask & en ask med gelehjärtan, så gulligt av honom. Innan min bby kom hem till mig med godsakerna så var jag i skolan och blev fotograferad, i flera timmar & de gillas starkt. Sen på kvällen blev de mys för hela slanten.


Jag älskar min Jonatan Bard


Nu börjas de igen

Hej på er nu börjar jag att blogga igen, de händer så mycket i mitt liv just nu som jag så gärna vill dela med mig om. Jag gör mer saker nu än innan, för när man inte gör något så finns de inte heller något att skriva om men nu hoppas jag på att de finns mer att skriva om, och jag tror de också.
Den 23 Februari har jag och Jonatan varit tillsammans i 7 månader och i Maj blir jag faster, något som jag verkligen ser fram emot. Kommer att bli mycket skrivande om detta.
Puss puss på er


RSS 2.0