Svar

Svar till Lisa som kommenterade till mig, du kan ta min fb profil där heter jag "Jeanette pinglan Andersson" så kan vi skriva om de där för de blir lättast så, tycker du annat är de bara att kommentera.


mamma & pappa 25 år

Igår hade mamma & pappa varit gifta i 25 år så vi firade dom och den dagen på "Lammet & grisen", trevligt sällskap och god mat. Tog även lite bilder under kvällen, även min mamma och bror tog lite bilder med dom jag är med på ;).
Kram


Wilma mitt lilla charmtroll

Mitt lilla charmtroll Wilma var här från lördag till söndag, så passade på & tog lite fina bilder på sötnosen. Visst är hon urgullig? Imorgon kommer hon hit till Öland igen för vi är fortfarande kvar här, då ska vi gå ut & äta, de kommer bli kul.
Kram


Svar på tal

Hej! 
Vad är det för kamera du använder?
Fina bilder!
Svar: Det är inte min egna kamera jag tar bilder med utan jag lånar en kamera, men de är en " fujifilm", men ska köpa en egen systemkamera sen antingen en Canon eller Nikon, jag har inte riktigt bestämt mig än. Det hänger mycket på den som tar kort inte bara kameran.
Men tack så jättemycket för komplimangen :)
Kram


Dagen innan dagen?

Dagen innan midsommar och jag klev upp vid 8.00 idag så vi åkte och storhandlade tidigt, så allt är inköpt för imorgon. Allt mat & dricka ;), de är ju midsommar lixom. Jag köpte även mig en bh, den kan jag verkligen rekomendera den ger två storlekar större än vad du redan har och det syns verkligen, den heter " Boomb shell".

Just nu känns de lite segt här så jag längtar tills imorgon, när allt drar igång och min kompis Angelica kommer då med.


Jag igår vid stranden, kram


Strandpromenaden







Tog lite bilder på strandpromenaden igår kväll, grymt mysigt ute om kvällarna. Får passa på att njuta av lugnet innan midsommar för då lär de va allt annat är lugnt ;) haha.

Kram


Bilder på Öland






Lite bilder jag tog när vi var ute med hunden, nu ska vi grilla puss puss





Packar!

Det blev visst lite mycket kom jag på när jag hade fyllt hela min Louis Vuitton och fick ta fram en resväska för att sedan fylla den. Ikväll åker jag till Öland och kommer inte hem förens nästa vecka, så detta i mina väskor är nödvändigt enligt mig fast inte enligt pappa ;) haha. Min Onepiece fick tyvärr inte rum i någon av väskorna så den får jag lägga löst i bilen. Nu ska jag varken vara för varm eller frysa det är ju bra i alla fall och så älskar jag ju klänningar, så de är en hel del med klänningar där i, både vardagsklänningar och festklänningar :).
Puss


Modell för en dag












Här är bilderna från igår, eller det är inte alla men de var de här vi köpte. Jag är riktigt nöjd med bilderna :D

Kram


Fotografering

Igår var jag ute men det blev rätt så lugnt eftersom att min kompis körde, så inte så kul att dricka medan hon är nykter ;). Så idag sov jag inte bort hela dagen i alla fall, haha men just nu ligger jag i soffan och kollar på MTV, för senare idag ska jag iväg och bli fotograferad. Så jag ska bara hoppa i duschen sen & försöka påminna med om att inte sminka mig idag för att sen när jag ska bli fotograferad så sminkar dom mig och sånt, så jag ska komma osminkad. Jag verkligen älskar att bli fotogaferad och stå i fokus ;), jag älskar att fotografera men även att bi fotograferad.
Här är en annan gång jag blev fotograferad, något som jag verkligen älskar ;D


Skolavslutning imorgon

Imorgon ska jag till skolan med min nya fina klänning och säga hejdå till min underbara klass för imorgon får vi sommarlov :), de är klart det kommer bli skönt med sommarlov men helt ärligt så kommer jag att sakna klassen, för vi har de så jävla kul ihop. Det känns som att jag nyss började ettan men snart så tar jag farväl av ettan och börjar tvåan till hösten istället. Året har gått fort men jag har lärt mig massa och de har varit väldigt kul, går tiden såhär fort så står jag snart där med hatten på & sjunger "för vi har tagit studenten".
Imorgon tar även min kompis Angelica studenten så jag ska kolla när hon springer ut & vara med på studenfirande, på kvällen ska vi även in till stan och fira rejält.
Denna klänningen ska jag ha imorgon


Du är ett svin & sen?

Vissa orkar man helt klart inte med, jag har blivit sviken på djupet och så är det ändå mitt fel? jag får all skit men de va du som var ett svin, är det rättvist? Jag skakar av mig dig nu och går vidare, nej men om det ändå vore så lätt så hade jag gjort det för länge sen, jag lovar! I mina ögon är du ingenting jag lovar du är igenting för mig, du va något alldeles speciellt inann men tiderna förändras.

Något som är positivt är i alla fall att man lär sig utav allt dåligt som händer, allt det negativa för med sig något gott. För nu vet jag att jag inte kan lita på svin, svin som dig! Jag hade svårt att lita på folk men nu är de svårare än svårast att lita på någon, det kommer att ta tid att kunna lita på någon till 100

Du är ett svin thats it, mitt liv går vidare och allt kommer bli så jävla bra!


Jag dansar runt ensam i min lilla bubbla♥


Regning student

Det blev en galen student för min underbara kusin Sandra, student på dagen och festande på kvällen, de blev först förfest sedan drog vi till puben & nattklubb efter det blev de såklart efterfest. När vi började nyktra till frammåt natten så blev vi sjukt hungriga så de blev fyllekäk, kebab såklart mums.
Tack för en underbar kväll detta vill jag göra om så snart som möjligt.


Jävla idiot

Du är ett svin & jag hatar dig mest av allt och just nu vill jag bara slå ihjäl dig, du lurade mig och mina känslor fick ta stryk. Jag sa till mig själv att aldrig någonsin skulle någon få lura mig såhär igen, men så blev de tyvärr och jag orkar inte detta mer.
Förlåt språker men känner mig alldeles tom


Ditt leende säger mer än 1000 ord♥

I flera timmar idag var jag hemma hos min bror & hans tjej med deras lilla knyte Wilma, när jag kom hem till dom så spärrade Wilma upp sina ögon och började bli ivrig i sin mammas famn, jag tror faktiskt lilla Wilma börjar känna igen mig hon är liten men på sitt sätt visade hon det väldigt tydligt. Efter att jag gick in i deras lägenhet så tog jag över lilla Wilma, hon kom över till min famn där hon verkar trivas bra.
Hennes lilla leende på de små läpparna är otroligt vackert att se, jag ska alltid finnas där för henne och de hoppas jag att hon förstår en dag.
Min lilla Wilma du är så vacker.


Klänningar ♥

Hämtade ut dessa snygga klänningarna på posten idag som jag har beställt, vad tycks? :)
Puss


Tack för tiden som var

10 månader blev vår tid, de gick upp och ner under vår tid men i det stora hela så var allt så jävla underbart, du var den första som jag har älskat & den första som jag blev riktigt kär i. Du var den första jag kunde kallade "min" och du var den första som har kallat mig "din". Jag kommer aldrig att glömma vår tid ihop, jag lärde mig mycket under vår tid ihop, jag vet nu vad kärlek är och att kärlek inte är något man känner utan de är något man gör. Med dig fick jag tillbringa det längsta förhållande jag har haft och med dig fick jag uppleva mycket glädje och tårar, sorg och skratt.

Tack för tiden jag fick ihop med dig de va dom bästa 10 månaderna i mitt liv och jag kommer aldrig glömma de vi hade, för de var kärlek. 


Är de såhär det ska vara?

Livet är ta me fan inte lätt, jag orkar inte med att ha de så här så länge till, de tär på mina krafter coh jag vill veta vad du vill, är de bara såhär de ska vara? Ska jag bara gömma undan känslorna och hoppas på att de försvinner? Bara gå vidare och inte blicka tillbaka en enda sekund? Bara tillåta att mina känslor blir utnyttjade? Jag försöker skita i mig själv och se till de andras bästa men de funkar inte så länge att göra så, för jag vill må lite bra i alla fall...
Mitt hjärta blöder & jag tinar bort för varje dag som går, snart finns jag inte mer!


Fått hem min one piece

Fått hem denna söta sak på posten, en one piece med leopard mönster, me like!
Nu ska jag ut & leka tiger i trädgården, mraaawr ;) haha


Tack gulliga du!

Wow, hur roligt är det inte att fylla 18 år :-)
Så bra presenter du fick även om man inte ser vad allt är men intensivkurs på trafikskola känns helt rätt när man fyller 18 ;-)
Hoppas du hade roligt igår också och att du njuter av att vara 18 :-D


Ha en riktigt bra dag :-)
Tack så jättemycket Maria, ja presenterna va inte helt fel, jag hade de jätteroligt och jag njuter som bara den av den nya åldern:).
Kram


Min dag va underbar

Detta är bilder ifrån min underbara dag, min 18 årsdag! Det blev först kalas med familj & släkt och mys med min underbara Wilma. Kvällen tillbringades i stan på puben med två underbara personer tog dock inte mycket bilder där ifrån, men blev lite bilder på mig & Angelica innan vi stack till puben, på toan på stationen ;) haha.
Ikväll blir det utgång igen, men inget slår gårkvällen <3


Idag är det min dag

Idag är det den 3 Juni och det innebär att jag fyller år, jag fyller 18 år idag och puhh jag kan inte fatta det själv att jag nu är 18 år! Idag blir det kalas för hela slanten och sedan åker jag och en kompis in til stan och firar rejält min 18 årsdag, på puben såklart. När man fyller år brukar man ha lite svårt att somna natten inann, eller i alla fall jag men igår somnade jag rätt lätt ändå fast jag vakande vid 5 imorse och lyckades somna om & vakande sedan igen vid halv 7 och sov vidare till kvart över 7 och sen beslöt jag mig för att gå upp och duscha istället för att ligga där och ändå inte kunna sova, trots att jag va trött. Jag är ivrig inför ikväll det kan va därför jag inte unde sova längre, men det kan också vara för att jag drömde en väldigt läskig dröm, usch.
Men som sagt idag är jag 18 år, min tredje födelsedag som M inte får uppleva helt sjukt att det redan är min tredje födelsedag utan honom, och helt sjukt att jag redan är 18 år, jag va ju nyss 5? Det känns som att jag fortfarande är 5, eller åtminstone 10 men tiden har gått väldigt fort, sedan jag fyllde 10 har jag inte riktigt hängt med att jag har blivit äldre.
Arton år sedan jag föddes, tack för att just jag fick komma till världen denna dag för exakt arton år sen.


Älskar dig min lilla plutt

Vad tiden går fort, redan på måndag så är det en månad sedan lilla Wilma föddes, ett litet mirakel kom till världen♥
Hon har börjat följa oss med blicken, och hon är starkare i händerna & i nacken, på bara några veckor händer det mycket, på till och med en vecka så händer otroligt mycket när dom är så små.
Världens finaste syskonbarn, älskar dig min lilla Wilma ♥


Tack Marcus!

Tack Marcus för bloggdesignen men som han skrev den är inte färdig än, men visst blev sen söt? Väldigt tjejig och söt, matcar in på min personlighet.
Puss


RSS 2.0