Ledig dag

Är som sagt ledig idag och nu sitter jag hemma hos Emmelie och lilla Wilma efter att ha hunnit med att vara hos frisören och klippt luggen, varit och hämtat ut mitt körkort (JAAA), känner mig rätt så duktig idag efter att ha hunnit med allt detta. Snart blir att bege sig igen och hämta mamma från jobbet sedan åka hem och spendera kvällen med älsklingen, en rätt så lyckad dag/kväll om jag får säga det själv.
Jag och min lilla fina ♥
Känslan av att det snart är jul och känslan av att livet leker just nu, det är underbart♥


Sjukt bra dag

Idag har jag varit i full gång bland annat så körde jag till stan idag och fixade mina naglar, köpte nya jeans och en tröja (bild kommer). Fikat med mamma, hennes kompis och hennes döttrar det var trevligt, sen har mamma och jag ätit en jättegod middag hemma som bestod av fläskfilè, hasselbackspotatis och god sås. Jag är ledig onsdag och torsdag och det kommer bli väldigt skönt, ska bland annat ta bilen ner till Emmelie och Wilma imorgon och hälsa på, sedan vara med älsklingen på kvällen.
Jag fick hem på posten idag att jag kan hämta ut mitt körkort nu, åhh då kommer det verkligen kännas som att jag har körkort, mycket roligare med ett körkort än ett papper om körkortstillstånd som jag har nu.



I mina tankar

Jag funderar på om det var det rätta & efter varje gång jag har funderat har jag kommit på mig själv med att det var de, jag kan inte säga att jag är glad för de men det är en lättande känsla, vi kan väl säga att det var ödet som bestämde? Jag vill inte vara "en såndär", jag vill inte ha det så jag vill ha det som det är nu och med ett leende på läpparna kan jag pusta ut och gå vidare.
Jag älskar dig Jonatan, utan dig hade de inte funkat


Första advent

Tiden bara springer iväg och idag är det redan första advent, var tog all tid vägen? Sjukt mysigt med jul men längtar ändå lite efter sommaren, det är väl självklart!
Helgen har gått jättefort och jag har varit barnvakt åt fasters bästa chey, har kört en massa bil (inte så konstigt?), umgåtts med älsklingen så rent ut sagt har min helg varit väldigt bra, helgen är inte slut än heller och jag sitter hemma hos min bror och väntar på att tiden ska gå så att jag och Emmelie kan gå på bio, Twilight breaking dawn.
Saknar min älskling ♥


Njuter av lugnet

Sitter och njuter av lugnet framför en bra film i tv soffan, lillan har precis somnat (är barnvakt åt wilma i helgen)efter att ha varit lite gnällig, hoppas hon sover länge nu då min lilla busunge. Blir en tidig morgon imorgon, men jag får väl bita ihop ;).
Det är inte ofta jag säger att jag vill ha söndag men de vill jag nu, för då ska jag på bio och jag ska köra in till stan då (haha köra är det ända i mitt huvud nu), men får hoppas jag har det lika roligt imorgon med. Fick föresten hem skolkorten idag, blev rätt nöjd.
Godnatt med er


Körkort

Idag skrev jag upp och klarade det, och förra tisdagen klarade jag uppköringen så nu har jag körkort. Fy fan vilken känsla, jag & älsklingen har varit ute och kört lite men kan ändå inte fatta att JAG har körkort!!!!
Går inte att beskriva hur glad jag är, hoppar av glädje!


En månad kvar

Idag är det prick en månad kvar till julafton, så mysigt och det innebär att det är exakt 3 veckor kvar tills vi åker med färjan till Finland♥. Har inte hunnit köpa några julklappar ännu, men de bästa sparar man till sist, eller hur? ;) sen är det ju tanken som räknas. Jag ska i alla fall julpynta lite grann i helgen hade jag tänkt, sätta upp julstjärnorna i alla fall, de är ju i alla fall första advent på söndag.

Kram


Pakeeet ♥

Det blev kassa bilder men har hämtat ut kläder på posten ifrån Gina tricot, sjukt snygga kläder så tänkte visa men blir aldrig lika bra att visa på bild som irl, men men...
Puss


Nu är piercingen borta

Efter ett moget & klokt beslut så åkte piercingen ur läppen igår, jag gjorde det först och främst för att piercingen på insidan av läppen hade börjat att "skava" mot tandköttet (som gjorde sjukt ont), jag var alldeles röd om tandköttet så det var prio ett. Efter att det hade börjat att "skava" funderarde jag även på att ta ut piercingen på grund av att jag inte kände att det passade längre? jag känner mig helt enkelt för mogen för att ha skrot i ansiktet, om ni fattar? Efter det senaste jag har varit med om så har jag lixom vuxit som person, tyckte inte jag som person passade med utsidan då (piercingen).

Som ni kanske vet så såg jag ut såhär med piercingen, inte alls fult enligt mig men sjukt mycket finare utan.

Kram på er


Sjukhuset

Det gick jättebra igår & rätt så fort faktikst, vi var hemma igen vid 23:30 ungefär fast fick dock ta både stick i fingret & blodprov, fast har verkligen världens bästa pojkvän & stöd ♥

Nu ska jag plugga teori som bara den, önska mig gärna lycka till :).
Kram


Åker bort en stund

Jag mår som jag mår, älsklingen kommer snart sen blir det en vistelse i Kalmar hoppas det går fort & att allt är bra, jag håller alla tummar jag har för mig själv och för min stackars älskling. Missar allt bra på tvn dock, men repris finns ju ;). Nu ska jag göra iordning mig lite grann, fy fan vad trött jag är men bara att bita ihop.
Puss


Pippitröjorna

Världens sötaste lilla cheya har bra smak eller vad tycker ni? ;). En vit pippi tröja, jeans och rosa uggs sjukt gulligt speciellt när hon matchar mig.
Nu tar jag kväll med beckfilm och strax sängen, puss


Blekt håret

Är hos Emmelie och Marcus (min bror och hans flickvän) och lilla Wilma, har blekt mitt hår i färgen på bilden över, blev väldigt bra fast ser mycket bättre ut när håret är fixat och sminket är på. Tar bild när jag ser lite bättre ut ;).
Förutom det så kollar vi på tvn och väntar på att mamma ska komma med lite godsaker (hemleverans ;)), och så saknar jag såklart min älskling.
Puss


Fredag

Känslan av att det är fredag är oslagbar men idag blir det dock inget fredagsmys med älsklingen, utan det blir mys med lill älsklingen istället, alltså lilla Wilma. Jag ska vara barnvakt åt lilla sötnosen imorgon så sitället för att åka dit på morgonen imorgon, så åker jag dit efter skolan idag istället och stannar givetvist tills imorgon. Fick precis ett samtal att jag inte behöver vara barnvakt nu, usch hatar ändringar så jag åker dit ändå och hälsar på, tänkte jag för mamma & pappa jobbar sent ikväll.

Imorgon blir det mys för hela slanten med älsklingen, hoppas jag!


Kram



Världens kanske lyckligaste chey?

Det sprudlar i hela kroppen, känns som att allt håller på att vända, äntligen! Det gick från dåligt till ett helvete och nu har ljuset börjat titta fram och massa bra saker har hänt & kommer att hända, jag väntar ivrigt. Det jag vill få fram genom detta är mycket men bland annat klarade jag uppkörningen idag och ni ska bara veta vilken lycka det är, ska plugga satan (rent ut sagt) för teorin och sedan hoppas jag på ett körkort inom en snar framtid, när de har hänt, kan man vara gladare då? Trodde inte det var sant när gubben bredvid mig som jag körde upp för sa "Jaha Jeanette, det blev ett godkänt här", jag kände bara att jag ville skrika ut i världen och bara hoppa av glädje.

Kram


Underbar helg ♥

Min helg har varit helt fantastisk om inte bättre än de, de började med i fredags då älsklingen och jag skulle ha fredagsmys men när vi tog en powernapp vid 9 tiden så somnade båda två och vaknade igen vid 01:45, så det blev att somna om igen. Lördagen gick vi upp vid 9:00 tiden och intog kalmar, det blev shopping för fulla munnar men bara till älsklingen, efter det tog vi en "paus" och avnjöt en god buffe på Zorbas sedan intog vi shoppandet igen och shoppade klart det sista och jag fick lite saker av kärleken, efter det blev det frisören där älsklingen klippte sig. När vi kom hem spelade vi spel med hela min familj, supermysigt. Idag har vi tvättat älsklingens bil, känner mig sjukt duktig måste ju vara världens bästa flickvän ;). Har firat pappa idag med, och ska snart sova men dock utan älsklingen, men kan ju inte få allt här i världen.
Älsklingen och jag förra sommaren
Kram


Snart är de jul igen...

Fotograferat lillan med lite julkänsla, tog massa bilder men lägger inte upp alla just nu, vad tycks?
Kram


Sjukhuset

Var på sjukhuset idag igen så blev ingen skola för min del idag, fick lämna lite blod & så, usch! Jag har 200 kr rabatt kort på Nelly.com men har suttit massa och kollat och när man "ska" handla så hittar man inget i alla fall inte för 500 som jag måste göra (handlar jag för 500 kr får jag 100 kr i rabatt), får titta vidare;).
Ska nog ta mig en varm dusch nu (sitter och små fryser) och sedan lägga mig framför tvn sedan sova, det låter perfekt.
Kram


Vill hem!!

Dör lite grann pga av kramp i magen, en uppgift jag inte hittar på datorn, det är verkligen inte min dag idag. Vid 11 slutar den första lektionen & då åker jag vidare till oskarshamn och har körlektion fast ska sitta & öva teori i några timmar först ( slutar lite tidigare). Kommer bli sjukt skönt att åka hem lite tidigare (åker inte hem men ändå).

Lider av kramp i magen idag som in i helvete & huvudvärken gör det inte bättre


Lonely home

Sitter i min ensamhet och väntar på älsklingen som åkte till sin mormor en stund, mamma och pappa är iväg och kommer inte förens vid 11 ikväll, känner mig lite ensam faktiskt. Men jag får ta tag i de här och slänga mig i duschen, bädda sängen och laga mat så går tiden otroligt mycket fortare, han kommer om typ två timmar så de går fort. Blir en mysig hemmakväll framför tvn med tacos & bby.
Slänger upp en bild på lillfisen & mig <3
Kram


Nagelförlängning

Kände mig värd ett par fina naglar efter i onsdags, så åkte in till stan igår och gynnade mig dessa.
Kram


Kan knappt bärga mig

Kan tiden gå lite fortare, kan knappt bärga mig efter det som väntar. Jag vill smycka den runt mitt finger och inleda de nya året med dig, jag vill hitta en fin bostad där vi kan börja något helt fantastiskt ihop. Jag vet att det va jobbigt, både för dig och mig men aldrig mer ska vi behöva uppleva något liknande, jag lovar! Nästa gång ska vi glädjas.


Tung som en sten

Jag är tung som en sten och faller handlöst bort i en dröm, en dröm inte lik sanningens hemska slut. känslorna är många men nu vet jag att det var det enda rätta, jag hade velat göra vad som för att slippa men jag kom inte undan. Jag knäpper mina händer och hoppas att jag aldrig mer ska behöva lida som nu, jag önskar även ett bättre slut på en sådan saga. Känslorna är många och ögonen fyllda av tårar, jag sluter mina ögon och hoppas att det bara var en dröm, en dröm lik en mardröm.


RSS 2.0