Rosa converse♥

Dessa underbara skorna köpte jag igår
Sedan ett år tillbaka har jag gått & "drömt" om dessa men de blev aldrig av att jag köpte dom, men nu har jag bara tjocka vinterskor & ett par klackar som jag kan ha till vardags (har fler skor men inga vardagsskor så att säga). Så för att inte slita ut mina klackar så började jag fundera på converse och det är snart vår, eller känns redan som att den är här!
Det var ingen tvekan om att jag ville ha ROSA converse 

Nu ska jag gå en långpromenad med min hund & dessa snyggingarna


Dag 11 (gårdagens)

Dag 11 – en sak jag gör dagligen

Det är mycket saker jag gör varje dag men väldigt mycket varierat varjde dag med, jag går ut och går med min hund dagligen men visst finns de dagar då jag inte gör det & mamma eller pappa gör det, men så är det väl med allt? Vissa dagar ändras de lite men om man tex åker bort, men min lilla hund de är en daglig rutin och pratar/skriver/umgås med min älsklingen gör jag med dagligen, en dag utan att jag hör något av honom så blir man lite orolig <3

Detta inlägget blev en dag sent men gårdagen bjöd på alldeles för mycket så jag hade helt enkelt inte tid, skriver mer om vad jag gjorde igår sen.


En praktikdag avklarad

Nu är jag hemma efter att ha gått en promenad med hunden
och innan dess så fick jag för mig att göra chokladbollar som jag också gjorde, så nu ligger dom i kylen och väntar på mig inför kvällens BB.

Som rubriker lyder så var det min första praktikdag idag
Jag vaknade vid 8 och åt en stor och god frukost & gjorde mig iordning, vid kvar över 9 skjutsade mamma upp mig till praktiken så jag började vid halv 10 idag. Väl uppe på praktiken började vi med att hitta marknadschefer till en mässa som dom ska ha, kul!
Efter det så fikade vi och åkte in till Kalmar till Guld fågeln Arena, så nu har jag varit där också. Vi mötte upp en och pratade om mässan de ska hålla där och jag fotografera lite, fick skjuts hem med eftersom att de ändå åkte igenom där jag bor. En riktigt rolig dag får jag faktiskt säga.

Imorgon blir det att vara hemma likaså onsdag, blir att jobba med lite hemmauppgifter eftersom att min handledare ska på lite jobb i Stokholm. Så jag börjar lite lugnt kan man säga;).



Dag 10

Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Gick i min leopard onepiece ända till 16.00 typ och efter en lång skön dusch så tog jag på mig leggings & en tröja. Jag verkligen älskar att gå runt i min onepiece, det är så skönt.

Älskar känslan av att rummet är städat & lakanen är bytta och golvet är skurat, tändt några ljus nu med <3



Underbara lilla tös <3




En bild säger mer än tusen ord
Detta var bland annat en del av min lördag, Wilma <3



Städa på en söndag

Sitter här i min onepiece med en kopp grönt tè i handen, kan en söndag börja bättre?
Att vakna upp bredvid den man älskar av att solen letar sig in igenom persiennerna, åhh underbart härligt 
Dock så åkte min älskling iväg en stund nu för att äta med sin bror som han inte träffar så ofta, så under tiden tänkte jag städa mitt rum (behövs verkligen nu), duscha och göra mig iordning men först ska jag bara ta de lugnt 

Imorgon börjar jag 5 veckors praktik & jag hoppas att det blir så roligt som jag tror att de kommer bli, detta innebär 5 veckors som jag slipper åka buss i 1,5 timme och slipper de där tråkiga lektionerna, men dock missar jag de roliga.

Nu ska jag påbörja mitt "städeri" tills de glänser från topp till tå, med min onepiece och en kopp te, underbart



Dag 9

Dag 9- Det här åt jag idag

Jag började dagen med en kopp grönt tè och två skinksmörgåsar, till lunch så blev det räkcrepes och nu ikväll blir det smörgåstårta.

Igår så kom dom med lilla Wilma hem till oss eftersom att vi skulle vara barnvakt åt henne tills idag, vi har lekt för fulla muggar och nu sover hon middag. Vi ska strax på kalas för min bror igen, och då ska vi också lämna lilla Wilma.


Dag 8

Dag 8 - Ett ögonblick

Måste nog välja de ögonblicket när älsklingen och jag förlovade oss, tiden lixom stannade och det var underbart. Klockan slog tolv och raketerna small överallt och samtidigt i de skedet så bytte vi ringar, jag och min älskade


Min älskade & underbaraste på denna jord 


Dag 7

Dag 7- något jag aldrig kommer glömma
Det är många saker jag aldrig kommer att glömma både gott som ont men jag glömmer tex aldrig då jag fick beskedet att jag hade blivit faster, sen dagen jag fick reda på att jag skulle bli faster så har jag väntat på att den dagen skulle komma. När jag äntligen fick messet att hon hade kommit och första gången jag fick se henne och hålla i henne var magiskt 

också ett stort grattis till Victoria och Daniel som fick en liten prinsessa imorse, men det är inte bara dom som har en prinsessa utan Wilma är vår lilla sessa 


Dag 6

Dag 6- Min dag
Min dag började med att mamma ringde och väckte mig vid 9 och sa att jag skulle gå med hunden, så jag tog mig upp helt död och gick en promenad, efter det gjorde jag en kopp tè och yoggi med musli och somnade om till halv 2. Efter det så hängde jag upp tvätt, gjorde köttfärsås och har gjort ytterligare en kopp te som jag sitter och dricker nu. Nu ska jag kolla på tvn ett tag och sedan fixa iordning mig lite och koka spaghetti (för köttfärsen är jag färdig med) sedan kommer Mamma,pappa och älsklingen hem. Ska lämna ett CV sen ikväll när vi har ätit och sen blir det bara att vara med älsklingen.

Har blivit förkyld och näsan rinner och jag är trött i hela kroppen, somnade inte förens vid 5 imorse så inte så konstigt om jag är trött. Jag försökte i flera timmar att somna men det gick bara inte, men till sist så efter att mamma och pappa hade åkt till jobbet så somnade jag...



En kopp tè och en bra film


Underbart gott med grönt tè och frukt till en bra film
Sitter och myser i min onepiece och kollar på "teen mom" som jag har spelat in såklart, såg precis klart en filmen "Straw dogs" riktigt bra faktiskt med Alexander Skarsgård med i filmen.

Jag har hållt på och sökt sommarjobb idag och ska fortsätta imorgon med och hoppas jag får något för jag vill verkligen det, kämpar till tusen. Längtar tills imorgon (Onsdag) då älsklingen kommer, för idag sov han inte hos mig men imorgon så!

Godnatt på er



(7+!!!!)


Såhär ser jag ut idag, glad över att våren börjar titta fram
Det är 7+ ute det är en enorm skillnad mot innan då de var 25-, åhh det känns att våren börjar komma och det gillas starkt. Ska gå med hunden snart igen i de underbara vädert, fattas bara att snön går bort nu med.

Nu kommer snart älsklingen, bara några få minuter kvar♥



Dag 5

Dag 5-fem sanningar om mig

*När jag går på toaletten och har låst så måste jag dra i handtaget några gånger ändå, för att klocka så att det är låst.
*Jag låser ALLTID ytterdörren, det spelar ingen roll om huset är fullt av folk för dörren ska vara låst.
*Jag älskar bearnaiseås, jag är helt galen i det och om jag får bestämma så skulle jag äta det varje dag.
*Jag är väldigt mörkrädd utav mig, jag sover mörkt men är jag ensam hemma så har jag helst varenda lampa tänd.
*Jag får röda utslag på kroppen av att vara i en "mjölig lokal" tex mc donalds och andra matställen, det säger en del om hur känslig jag är mot gluten.


Underbara härliga lov♥

Imorse klockan 05.30 ringde klockan och jag följde med ner för att göra smörgåsar åt älsklingen
Dock så kunde jag inte somna om sen så låg och kollade på film till klockan 07.30!!! Somnade helt utmattad sen och vaknade vid 12.30, oj!
Nu har jag varit ute med hunden en promenad och nu sitter jag här och dricker tè, underbart.
Blir nog att göra en inpackning & duscha, plocka iordning lite här hemma och vänta tills älsklingen kommer, så min dag blir komplett 

För jag har väl inte glömt & säga att jag har lov? Andra dagen idag på mitt sportlov och jag njuter till tusen


Dag 4

Dag 4-Något jag längtar efter
Jag längtar efter mycket, den där härliga sommaren som gärna får komma så snart och tills nästa sommar när jag har bal och student, åhh längtar♥. Den där dagen då älsklingen och jag flyttar ihop och då vi bildar familj, de är något som jag längtar mest efter, då vi får bli en liten familj.




Kalas

Igår var vi på kalas för att min bror fyllde år och Wilma var en riktig liten gos bebis
Vi åt hemmagjord kina mat som var nom nom och budapest och kakor till efterrätt, och till efterrätten spelade vi Alfapet och jag sög verkligen på det, på mobilen är en helt annan sak eller lättare i alla fall. Jag får helt enkelt öva lite mer på de där med Alfapet så det går bättre nästa gång ;).
Igår var Wilma en riktig liten mys bebis och ville bara ligga i famnen, när hon låg i min famn så skulle hon ha armarna runt min hals och pilla med fingrarna i mitt hår, lilla snuttan 

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan börja med maten tills älsklingen kommer, puss


Dag 3

Dag 3-Min bästavän
Detta låter kanske lite lustigt men jag har ingen direkt "bästavän", jag har i stort sett hela uppväxten haft två bästisar Tina och Elin. Med dom hade jag "bästis halsband" och vi umgicks nästan jämt men vi har inte samma kontakt längre och med E har vi glidit isär och varken pratar eller umgås längre. T och jag skriver och pratar med varandra och vi kan prata om allt så jag får väl säga att hon är min bästa vän. För en bästavän är en person som står en nära trots att de kan ta evigheter mellan varven man pratar, en person som alltid finns där ja det är en bästa vän.
Sen bortset från "bästavänner" så har jag personer som står mig väldigt nära som betyder allt


Gulliga föräldrar man har ♥

På alla hjärtans dag fick jag ett ♥-kort, en lott och 100 kr telia, desutom vann jag 20 kr på lotten.
Ligger i sängen och kollar på alla avsnitt juag har missat av "Elsas värld", huvudet dunkar som satan och det känns som en rejäl bakfylla, men de kan jag tala om att de inte är, har inte druckit sedan Ålands kryssningen...
Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, så jag dricker c-vitaminer och massvis med vatten och huvudvärkstabletter, jag hoppas jag slipper denna gången.

Jag ska snart göra mig iordning för vi ska snart på kalas hos min bros som fyller 24 idag, ska äta massa gott sen ikväll blir det nog Wallander, får se om BB är bra i år för det va ju tyvärr sådär förra året men jag har spelat in det så får se om jag kollar på de ikväll eller imorgon.

Igår var föresten jag och älsklingen på bio, vi såg "Hamilton" och den var riktigt bra.




Dag 2

Dag 2-Det här saknar jag
Något som jag saknar enormt är sommaren och den där härliga solen och värmen, gå runt i jeansshorts,  linne och ballerinaskor åhh så undebart.
Såhär mycket har jag nog aldrig längtat efter sommaren, denna vintern har verkligen varit katastrofal lång.
Snälla sommaren kom nu


Dag 1

Dag 1- Presentera mig själv

Jag föddes den 3 Juni 1993, mitt fullständiga namn blev Jeanette Monica Karin Andersson.
Jag var en skrikig och gnällig bebis så vi åkte in och ut på sjukhus men ingen "hittade" något. Vid treårs ålder testade dom mig mot gluten och  några gastroskopi senare fick vi svaret, att jag hade celiaki (glutenintolerans). Jag fick glutenfri mat och började bli bättre, förutom att skolan gjorde fel några gånger som innebar att jag blev väldigt sjuk. Några år senare fick jag svaret att jag var överkänslig mot laktos.

Jag hade många olika kompisar när jag var liten och många flyttade här ifrån, men jag hade två bästisar Tina och Elin, när jag gick i mellanstadiet flyttade min kompis Tina till sin mamma, långt här ifrån. Jag började högstadiet "ensam", från ha gått i sexan ensam tjej med 13 killar så hade jag ingen tjejkompis med mig till den nya skolan. När jag började 7an fann jag två nya kompisar, Beatrice och Cindy dom umgicks jag med. Jag trivdes inte på högstadiet, 7an gick bra men sen i 8an splittrades klasserna och jag hamnade med en klass som jag inte umgicks med någon, efter ett tag började jag och en tjej i den klassen att umgås men hon var sällan i skolan så jag började göra likadant. När jag gick i 9an dog en närstående person till mig och jag började gå hos kuratorn och när jag gick ut 9an var det en ända stor lättnad. Jag gick inte ut med några bra betyg så jag fick läsa upp matten och engelskan på IV, det året lärde jag mig mycket. Jag hade aldrig vågat stå framför en grupp och talat men där lärde jag mig det och jag trivdes med klassen, Cindy från högstadiet och jag hamnade även i samma klass där.

Efter ett år på IV så skulle jag äntligen börja gymnasiet, och på sommarlovet fann jag min kärlek Jonatan och jag började på Itmedia linjen.

Detta var lite utav mitt liv, skrev inget utav Emma & Hilma och mitt syskonbarn Wilma men det vet ni redan :).



(6 veckor!!!)

 känslan är obeskrivlig när jag tänker på att jag inte ska till skolan på 6 veckor!!!
På måndag börjar en veckas lov och det ska bli så gudomligt skönt och efter det börjar fem veckors praktik, det kommer bli så himla kul, hoppas de!

Under dessa 6 veckor med start idag så ska jag sluta med alla onyttigheter och börja träna mer, jag sa detta förut jag vet men nu är de på allvar ;).






Underbara barndomsvän ♥


Min barndomsvän som bor lååångt ifrån mig, hälsar på sin pappa denna veckan.
Så igår på min lediga dag åkte jag ner till stan och träffade Tina och hennes pojkvän Oscar, väldigt trevligt!
Och oj vad mycket vi hade att prata om kan jag säga, vi har inte träffats på flera år, sågs en snabbsväng i sommras men han inte att prata något då. Men nu satt vi ner och pratade i nästan två timmar, många kära minnen♥
Ibland saknar jag den där tiden när man var liten, de störta problemen man hade var inte en skymt av dom som är nu. Alla dagar då jag och Tina lekte och mina andra barndomsvänner, och fy vad kul vi hade ihop.

Men jag trivs också som fisken i vattnet av att leva just nu, jag har hittat min andra hälft och vi har de så fantastikt bra ihop så jag saknar inget för man ska inte se bakåt, bara framåt. Men visst hade vi de bra när vi lekte i lekstugan och bakade alla de där lerkakorna, var ute och "smög" på folk, vad mycket som kunde roa en när man var så liten.




Om mig

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Det här saknar jag
Dag 3 – Min bästavän
Dag 4 – Något jag längtar efter
Dag 5 – fem sanningar om mig
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Någon jag aldrig kommer glömma
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Det här åt jag idag
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – en sak jag gör dagligen
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Något jag aldrig kommer glömma
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Något/någon som förändrat mig
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Favorit film
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Min första kärlek
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Min Kärlek

Jag får se när första inlägget kommer upp.


Jag ♥ dig

Min alla hjärtans dag var perfekt, bästa någonsin 
När min älskling kom till mig var maten färdig som jag hade gjort, hackelbackspotatis,fläskfilè m beasås & rödvinsås (typ black and white), fy sjutton vad gott det var. Det är lite mer speciellt att laga de själv tycker jag och maten uppskattades enormt av båda.Han fick den fina rosen av mig som är på bilen ovan.

Min fina underbara hade mes sig massa glass, en stor godispåse och frysta bär, nom nom
Efter att vi hade ätit så gjorde jag upp ett bubbelbad med massor utav tända ljus, gjorde desutom ett hjärta på badrumsgolvet av ljus, det uppskatades av älsklingen
Men de tog jag inga kort på, för lite privatliv får man ha;).

Efter badet som var väldigt skönt och avslappnande så kollade vi på tvn och njöt av den goda glassen och bären.
Efter en undebar kväll la vi oss i sängen och åt av den stora påsen smågodis & hade filmtittande.
Behöver jag säga att min älskling uppskattade kvällen? ;)


Alla hjärtans dag


Jag är i skolan men vid 15:00 slutar jag och sen ska jag hem och mysa med min älskling
Har varit på stan och köpt nytt puder (behövdes verkligen) och så har jag köpt lite till älsklingen, ska hem och laga mat sen också, något speciellt till dagen i ära. Får inte avslöja så mycket eftersom att min älskling läser min blogg;).

Jag hoppas på en toppen dag med min bästa ♥



Söndagen i bilder

Wilma och hennes lilla kompis Tily
De blev massa bus & lek med de små bebisarna och senare på kvällen badade lilla Wilma




Tacos och bebismys

Sitter hemma hos Emmelie, Marcus och Wilma vi har ätit tacos
och nu väntar jag på att den nya serien ska börja "Kontoret", får se om de är något att ha. Ska vara här tills 22 ungefär sen ska jag till mamma och hälpa henne på jobbet, så är inte hemma förens vid 1.30, men bara att kämpa sig upp imorgon. Går bara en vecka i skolan nu sen lov så skönt.
Nu ska lillan bada, mys


Innan jag dör vill jag...



Tacopaj

Vi har precis ätit tacopaj och nu känns det som att magen ska spricka, nom nom
Efter en behövlig natts sömn med älsklingen (vaknade 12.30) så är jag nu åter igen trött efter den goda maten, kanske skulle ta en middagsvila?
Igår åt jag och älsklingen på restaurang, blev kinamat och mums så gott det är, värt varenda krona... Efter maten åkte vi in på 7-eleven och oj så dyrt de är där? men i alla fall vi köpte godsaker sen åkte vi hem och såg på film och hade en toppen fredag

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför en film eller får se om mitt önsketänkande blir verklighet?;)


F R E D A G

Kom hem en timme tidigare idag från skolan och oj vilken skillnad de är, gudomligt underbart speciellt en fredag.
Åt mackor, ägg och blåbärssoppa efter turen hem sen inledde jag en timmes långt Zumba pass, och jag kan inte säga annat än att jag verkligen Ä L S K A R att dansa zumba, det känns i hela kroppen efteråt. Blev en varm skön dusch och efter det såg jag en film som jag verkligen inet minns namnet på nu, typiskt!
Nu väntar jag på världens finaste, underbaratse pojkvän/fästman♥ (fästman låter sååå gammalt)




Vuxen poäng till mig...

Idag kom jag upp lite mer normalt i tid, 10.30 ungefär
Åt en god grötfrukost & har även hunnit träna, ätit "mellanmål", duschat, gjort iordning mig, handlat och ska strax börja med maten så den är färdig tills älsklingen kommer. Det blir kycklingfilè med krocketer och beasås, muums lite lyx så här på en lilllördag ;).
Vuxen poäng till mig idag?
Har hunnit med massa och har desutom startat ett "sparkonto" är inte så jättemycket pengar där än men jag hoppas att det ska bli det, i alla fall. Sedan hädanefter har jag gjort så att det ska sättas över 250 varje månad, toppen inför sommaren.
Nu ska jag börja med den smarriga middagen och vänta på min älskling 


Rekord?

Vaknade av att hundne skall, vände mig om och kollade på mobilen som stod på "19:00"
När jag såg vad klockan stod på satt jag nästan i halsen av chock, rusade upp ur sängen och sprang in i köket och kollade om det stämde, och ja klockan stod på 19 där med. Rusade in i duschen och tänkte sen en stund "det går ju inte att spola tillbaka tiden, kanske ska ta et lite lugnt", så istället för att rusa runt som en idiot så gjorde jag iordning lite "frukost" istället. Ägg och mackor klockan 19:30 på kvällen, kvällsmat ;).
Nu kollar jag på "Hälsoresan" så himla go film, får hoppas på att kunna somna inatt!


Liten blir stor♥

Wilma blir 9 månader idag, vad tiden går fort♥
Är hemma hos min bror, Emmelie och lilla Wilma är hela 9 månader idag, känns som att det var igår hon föddes men ändå känns det som att hon alltid har varit här hos oss, för vad gjorde vi innan hon fanns? Den lilla sötnosen ♥
Liten blir stor, bara 3 månader kvar tills Wilma är 1 år♥


I mina ögon är du perfekt♥



Lördagen i bilder

Lördagen bjöds på god mat och trevligt besök
Lilla charmtrollet Wilma var också här och alla bilder blev på henne, såklart!
Jag låter bilderna tala för sig självt, en bild säger mer än tusen ord låt mig nu visa en hel berättelse 


Lördag med besök

Snart kommer lite folk hit och god mat väntas
Mammas & pappas kompisar kommer hit bland annat min äldsta bror & hans tjej och min andra bror och hans tjej och lilla Wilma såklart, och min älskling 
Vi ska äta någon god rätt med lax och min mamma och hennes väninna ska på revyn, medan vi andra gottar oss hemma.

Visst är bilden sjukt söt? Lilla Wilma var helt fascinerad av katten så hon skulle gosa med honom hela tiden.
Hoppas ni får en toppen lördag, puss puss


Lycka!

Har ringt & mailat tidningarna i oskarshamn, fotostudior i kalmar och dagis i närheten men har bara fått nej eller "vi kan väl höra av oss"
Men idag så var jag på ett "möte" och pratade med en plats som jag skulle vara på, de gör reklamfilmer till företag, fotografer och massa annat och vet ni vad, jo jag fick praktikplats där! Kommer bli så himla skoj och jag längtar verkligen efter att få vara där i 5 veckor. Att man kan bli så glad för en praktikplats, sista gången att lämna in vilken praktikplats man ska ha är på tisdag, så jag hade verkligen tur att få nu, men praktiken är inte förens vecka 9.
Min älskling är äntligen här & frisk, tack & lov för saknaden var enorm
Nu ligger vi och kollar på "The voice sverige", det är väl sådär inte direkt något jag följer eller brukar se men brukar inte gå något bra på tvn på fredagar, tyvärr.
Nu ska jag dumpa datorn och ha fredagsmys med min älskling 


Fredag, äntligen

Nu är det den där underbara fredagen igen,
 då man går sista dagen i skolan för veckan och då man inte behöver bry sig om när man ska sova eftersom att jag inte behöver gå upp tidigt imorgon. Men kan ju inte påstå att veckorna går långsamt precis, snarare tvärtom, känns som att det var i förrgår de va fredag? Fotolektioen är snart slut och snart har vi lunch efter det har vi engelska men lyckligtvis inte så länge för mig skull, för jag ska på ett "möte" ;), nämner mer om det senare.

Saknar min älskling, har inte träffat han på hela veckan (dumma sjukdom),
men nu är han frisk igen, stackarn... så jag ska se till att vi ses idag för åhh vilken saknad♥



Snön öser ner

Ligger i min varma säng och kollar på film, känner hur det värker i benen som skriker "träningsvärk"
Efter gårdagens Zumba pass och dagens krävande idrottslektion skriker mina ben "ligg still, ligg still", ligger ner och känner hur de värker i hela kroppen men med ett leende på läpparna kämpar jag emot den onda träningsvärken, för jag vet i alla fall att det har gett något när jag har tränat. Det är toppen när man desutom börjar att se resultat, som jag redan har börjat att göra på mina ben!!!!
Filmen "Allt för min syster" går på tvn, filmen är så fin & tårarna flödar
usch för sånna där sorgliga filmer, den är jättebra & budskapet & allt är fint men jag kan inte hålla inne en endaste tår... Snön bara vräker ner ute så får se om jag tar mig till skolan imorgon, eller om alla bussar ställs in!
Godnatt på er alla


Here i come träningsvärk!

Har lämnat hem lilla pluttan som sov hos mig inatt
Som sagt så sov Wilma hos mig inatt men idag vid 15 tiden så åkte jag hem med lilla pluttan, hämtade mamma på hennes jobb och åkte hem & lagade mat. Blev spaghetti m köttförsås, mumma.
Tänkte skippa Zumban idag för är väldigt trött men jag tog mig i kragen & har nu avkilarat ett 60 minuters pass!!!

Hela kroppen värker & glädjen sprudlar


RSS 2.0