En liten tös i bilder♥

Idag när jag satt på bussen från skolan, fick jag en idè att låna skruttan tills imorgon
Så jag ringde min bror och frågade om jag fick låna med Wilma hem tills imorgon och det fick jag, tack och lov! Har verkligen saknat denna lilla tösen så himla mycket & de är verkligen mys att få vara med henne.

När vi hade hämtat henne och var hemma så åt vi mat
Lillan fick potatis,smör och mjölk som hon tyckte va jättemumsigt medan vi åt pannkakor. Efter maten lekte jag med Wilma tills klockan var ungefär 20:00, för då åkte pyjamasen på och vi intog sängläge med tv tittande och nappflaskan i störta hugg. Vi kollade en stund sen somnade hon i min famn, min lilla skrutt

Nu ska jag snart upp och lägga mig, och längta efter älsklingen som dock har blivit sjuk, min stackare har fått magsjukan usch :/.
Godnatt på er



31/1-12


Sitter i skolan och har psykologi börjar strax med en gruppuppgift
Läraren sa att vi slutar tidigare idag men frågan är när, för mina bussar går ju inte precis jämt & ständigt. Vill bara hem nu och träna, dansa massvis med zumba för igår missade jag de totalt pga att jag sov bort nästan hela dagen!

Imorgon är jag ledig som jag är på onsdagar :D
Helt underbart var ordet och då blir de massvis med träning och ringa och söka praktikplats, de är ett måste imorgon!!!

Nu blir det plugg, puss på er



Nybäddad säng♥

Känslan att krypa ner i en nybäddad säng med nya lakan är underbart

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på tvn, har precis bytt lakan & bäddat sängen och plcokat iordning lite i rummet. Älskar att ha fint runt omkring mig, inte stökigt med andra ord.
Nu ska jag försöka sova trots att jag typ har sovit hela dagen, får se hur detta går. Älsklingen är inte här heller så får sova i min ensamhet.




Måndag

Dagen började med att klockan ringde vid 7:30
Fixade iordning mig lite lätt och tog bilen till veterinären med min lilla Pelle, jag släppte av honom där (för att han skulle ta bort tandsten, så han sövdes ner) och körde vidare in till stan till mamma för att hämta hennes betalkort (hon glömde att ge mig de, så jag kunde betala hos veterinären).
Jag körde hem och åt frukost och tog det lugnt, sedan ringde veterinären att Pelle hade vaknat upp så jag hämtade honom.
Efter att jag hämtade Pelle somnade jag vid tvn
Kollade på några bra programen men när de inte gick något bra tillslut så somnade jag, vaknade vid 18:00 av att mamma plingade på dörren. Vi har lagat mat och dagens middag blev lax, stekt potatis och beasås, mums.
Nu har jag intagit sängläge med en stor popcorn skål
och väntar på att "sofias änglar" ska börja, de är så mycket bra på tvn idag och "familjen annorlunda" går samtidigt som "Sofias änglar", jobbigt läge men tror jag väljer de sistnämnda. Med som sagt en stor popcorn skål.
Ha en toppen kväll alla, och godnatt


Helt rubbad?

Riktigt rubbad tjej de där, när jag ser sånt här så skäms jag över att vara tjej, kan man lätt säga.
Stackars killar hon är med & utnyttjar och de där "kk" ja stackars honom... "Vi 90 talister vill bara K***" Dom under, 70-89 vill ju bara ha en dream prins och massa barn..." när hon säger de så börjar man fundera vart världen är påväg, jag håller absolut inte med henne, jag är född på 90 talet men jag stämmer inte in på hennes beskrivning, jag vill ha familj & inte de hon vill ha.
Antingen är hon helt rubbad eller väldigt omogen, eller båda? För vem vill leva ett sånt liv? Klart man vill vara kär och ha familj, alla vill inte ha barn men i alla fall en kille/tjej att leva ihop med & inte bara en att sex med.






Söndagen lider mot sitt slut

Idag har det verkligen varit en sån där seg dag, älsklingen & pappa har hållt på med rummet hela dagen & spacklat och haft sig... Så de har inneburit att jag inte har gjort N Å G O T allt, okej jag har hängt upp tvätt och lite sådant men inget annat kul eller föresten jag har tränat zumba, de är verkligen jättekul & de tar verkligen på kroppen & jag tycker redan de börjar synas. Familjen åt rotmos med fläsklägg idag & de är inte direkt min favorit rätt, så nu har jag äntligen ätit de förta för idag, kinamat "biff med bambuskott", muuums.
Helgen har gått alldeles för fort, men tiden går fort när man har kul sägs de.
Nu sitter jag vid tvn och bara tar det lugnt, inväntar kvällens film "Wallander-skytten"


En toppen lördag - CHECK!

(Gårdagens outfit som sagt)
Nu är vi vakna efter en fartfylld gårdag som var alldels perfekt
Älsklingen hjälper pappa med det "nya" tv-rummet & tapetserar & diverse medan jag sitter här i min one piece och avnjuter ett stort glas coca-cola (jag vet det är inte alls nyttigt & inte på morgonen, men de är ju ändå helg).

I lördags alltså igår åkte vi till Kalmar & åt tacos, sen blev de bowling.
Älsklingen hämtade mig efter att ha varit hemma en sväng & gjort sig iordning, likaså jag. Efter att han hade hämtat mig så åkte vi runt och plockade upp hans bror som också skulle med. Tre pers i bilen så var vi sedan påväg mot Kalmaaar!!!!
Långt ut i skogen körde vi tills vi äntligen kom fram till älsklingens mammas pojkväns hus, där var hans mamma,killen,hans dotter & hennes kompis. Efter en stund så kom älsklingens andra bror & hans flickvän & deras hund dit, vi blev bjudna på tacos, muuums och en supersmarrig efterrätt blev glass,bananer & chokladsås och jag glömde de bästa, marängerna!

Efter en supergod middag tog vi bilen in mot Kalmar
Väl inne i kalmar parkerade vi (of course) och gick in på discobowlingen, riktigt roligt faktiskt har aldrig varit på discobowling innan och det var klart mycket bättre än vanlig bowling, dock så förlorade jag men jag får väl se de positivt? Det skilde inte alls mycket från oss alla, de va olidligt jämt, haha.

Efter en fullsmockad dag så åkte vi hem & hade lördagsmys för fulla muggar


Middag & bowling

Såhär ser jag ut idag, precis färdig sminkad & håret är fixat, nu ska jag bara äta sen hämtar älsklingen mig. Vi ska till Kalmar till hans mamma & hennes kille och hans bröder & respektive ska dit med, vi ska äta där och sedan ska vi iväg och bowla. Jag kan inte påstå att jag är något proffs direkt men får hoppas att de andra är lika dåliga som mig? haha
Puss


God mat & hockey

Sitter hemma hos älsklingen och ser på hockey, inte världens roligaste men vad gör man inte för dom man älskar;)? Var uppe ända till 3 typ igår natt för att vara med mamma på hennes jobb och ta kort, så blev ingen skola idag för min del men är i alla fall klar med de skolarbetet nu... Så idag när älsklingen kom hem till mig så hade jag gjort fläskfilè med hackelbackspotatis (stavning?) och beasås, muuums. Inatt ska jag hämta min bror i stan men till dess ska jag som som sagt se hockey.

Kram


Zumbapass och träningsvärk

Jag körde mitt första zumbapass i tisdags när jag fick hem det, fortsatte även igår med ett pass på 60 minuter när jag hade vaknat och sedan ett 40 minuters pass på eftermiddagen, riktigt roligt måste jag säga! Det kändes faktikst inte som att man tränade fast var alldeles dyngsur när passet var slut, och har världens jävla träningsvärk idag, aj aj!!!!


Nu ska jag äta pasta/kycklingsallad som jag har med mig idag och efter det så kör jag stenhårt på idrottslektionen, och zumba när jag kommer hem. Känns så jäkla gutt me denna träningsvärken för då vet man att man har gjort något;).



Zumba fitness

Nu har jag äntligen fått hem mitt zumba fitness, så imorgon börjar jag med mitt första danspass och jag längtar!!!
Nu kommer snart min älskling & vi ska äta kycklinggryta med klyftpotatis, muuums


God morgon

Mamma kom upp och väckte mig, jag kollar på klockan och ser att den är 11:30 och inser att jag har försovit mig, helvete också!!! Jag och älsklingen var helt slut igår, vi mummsade i oss varmamackor sen gick vi ut i snön med vovven, sen somnade vi helt slut i sängen redan vi 21:30, förstår inte hur jag kunde försova mig så länge då?
Antagligen så var denna tröttheten efter helgen, då jag körde bil som en galning, jag körde alltså inte fort som en galning utan jag körde helt enkelt bara mycket bil. Fram & tillbaka på mina föräldrar, till affären och köpa godis, till kinarestaurangen och hämta mat och sen en massa annat, ja de blev en del...
Nu ska jag mysa ner mig i sängen igen och sedan blir det en varm skön dusch


16 månader ♥

Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig


Om mig

ALLMÄNT...
Namn: Jeanette
Piercingar: 1 i navlen
Tatueringar: Nej.
Längd: ca 165 cm.
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blond.
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja ibland, vill bo med min älskling.
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Hmm, har i alla fall inte hört att jag är oattraktiv...
Vilket shampoo använder du: Olika.
Vilken parfym använder du: Har tre stycken, "Burberry","Escada" och "Marry me"
Vad är du rädd för: Att något ska hända med dem jag älskar.
Gillar du att tvätta: Inget nöje jag har i alla fall..
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja.


SENASTE...

Film du hyrde: Jag saknar dig & den senaste Irene Huss
Film du köpte: Oj minns jag inte, var evigheter sen jag köpte en film
Låten du lyssnade på: Hmm, minns jag inte
Låten du hade på hjärnan: hmm...
Låten du laddade ner: Laddar inte ner låtar.
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: Wallander - läckan
Personen du tänkte på: Jonatan ♥


FAVORIT...
Mat: Kinamat!
Låt: Chris Medina - What are worse
Sak att göra: Shoppa, fotografera, umgås med de bästa ♥
Sport: Fotboll, Ishockey 
Dryck: Coca Cola, ramlösa
Kläder: Klänning, onepiece
Film: Twilight filmerna
Bil: Bmw 1 serien

ANTAL...

Gånger du varit kär: På riktigt 1 gång.
Gånger ditt hjärta brustit: Ingen gång, kanske tyckte det då men..
Hjärtan brustit på grund av dej: Det har jag ingen aning om.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: hmm några gånger
Ärr du har på kroppen: De ända jag vet om just nu är ett på handen.

SENASTE...

Bok du läste: Minns inte namnet på den...
Personen du fick mail av: Hm, mailar typ aldrig
Personen du fick brev av: Min faster
Personen du fick sms av: Marcus
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hmm, förra helgen tror jag?

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Inte alls mycket, är fortfarande i skolan.
Var det kul: Nja
Hur tidigt stiger du upp: På vardagarna halv 6-6
Gillar du att slåss: Om det är på skoj :)
Vad ska du göra ikväll: Bara ta de lugnt & kolla på tvn, sova.
Vad är du allergisk mot: Gluten,laktos, ägg,getingar, nickelallergi.
Var har du ont: Just nu, i magen
Använder du hårspray: Väldigt väldigt sällan
Kan du stå på händer: Haha nej & aldrig kunnat
Favorit serie: 16 and pregnant & Teen mom

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Helt klart socker!
Gillar du ketchup: Ja eller de beror på vad, tyckte om de mycket mer när jag var mindre.
du glad nu: Överlycklig.
Var du glad igår: Ja var ju med älsklingen.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej.
Vad dansar du till: Dansar inte, men ska börja dansa Zumba.
Stockholm är: En stad..?.
Göteborg är: Helt fantastikst & älskar verkligen den staden
Kan du sjunga: Nej
Mer värt än guld: Min älskling
Spaghetti eller makaroner: Hmm beror till vad
Ett land jag helst vill besöka: L.A skulle va häftigt & Hawaii
Ska bli skoj: När sommaren kommer!
Ska inte bli skoj: Nu när vintern är här & sommaren är långt borta
Sparar till: Inget speciellt
Väntar på: Mitt paket med Zumba.
Pålägg som gäller: Hmm finns massa gott men för det mesta skinka.
Dagens dryck: Har inte druckit något än



Vinterland

Det har kommit massvis med snö här hos oss så idag tog vi lillan och gick en långpromenad i snön, de var inte precis lätt att gå när de knappt var plogat någonstans men de gick...

Wilma verkade inte jätteroad, hon bara satt där i pulkan jättesnällt och var ett knäpptyst under hela rundan, hon tyckte nog vi var knäppa som var ute & gick i snön :).
Kram


Den lilla tjuven...

Igår var denna lilla tösen på alls skor & väskor, en liten tjuv var hon...

Igår var jag hos min bror, Emmelie och lilla Wilma och vi åt kinamat (muuumms) och såg filmen "paranormal activity 3", den var mycket bättre än 2an men 1an är ju alltid bäst av alla filmer, eller vad tycker ni?
Nu ska vi äta lunch efter att ha varit ute & åkt pulka, bilder kommer strax...


Min Lördag

Igår hade jag en riktig myskväll med älsklingen,
vi åt massa nom nom och såg filmen "Jag saknar dig" själva budskapet i filmen var väldigt bra, den var inte dålig filmen men skådespelarna var inte de bästa...
Nu ska vi äta lunch "korvstroganoff med ris (stavning?)"
det är inte äckligt men jag har lite svårt för det där med falukorv, inte de bästa som finns direkt. Men strax ska jag skjutsa mamma & pappa till stan för de ska på något uppträdande, under tiden tänkte jag vara hos Emmelie, Marcus och lilla Wilma.
Min duktiga älskling
har hjälpt min pappa och spacklat så nu börjar de ta fart inne i rummet, nu är det nästan bara tapeterna som fattas sen så har vi ett "nytt tv-rum", vi har alltid haft tv-rummet uppe & nu ska vi ha det nere. Det kommer bli jättefint♥♥


Pluttan♥


Saknar denna lilla tös som bara den nu, men på lördag ska jag nog hälsa på henne annars lär jag sakna ihjäl mig. Dessa bilderna är från augusti så lilla Wilma var bara 3 månader på de bilderna.men gud så söt lilla tösen är.
Jag är nog världens stoltaste (kanske bästa också;)?) faster till finaste pluttan 


Underbara onsdag

Har precis duschat efter att ha haft en storstädning i mitt rum så nu sitter jag i min onepiece och njuuuter av ett glas ramlösa smultron, nom nom. Den där sovmorgonen idag var verkligen behövligt trots att jag låg och vände och vred på mig länge igår innan jag somnade så sov jag bara till 9:30 ändå. Men jag är lika trött för det fast mycket har och göra med denna tråkiga årstid, snälla ge mig sooommar!!!
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma och så får jag väl ta och fixa i ordning mig lite, kanske spela lite wordfeud med? Får passa på innan älsklingen kommer ;) hehe.


Tisdagsmys

Älsklingen är inte här så jag laddar upp för söndagsmys lonely, men de går... Dock så är det bara massa skit på tvn och så blev jag jättesugen på våfflor så nu sitter jag och mumsar i mig de här (de blev liiite många), för imorgon är jag leeedig och jag ska ta en rejäl sovmorgon på det.

Mobilen plingar hela tiden och då menar jag hela tiden, när man precis har kommit på ett ord och skrivit det på wordfeud så skriver nästa, hahha och är man lite seg utav sig så får jag sms "svara då" eller så ringer dom. vad har jag gett mig in på?


De där med wordfeud...

Idag åkte jag till skolan men var bara kvar till halv 10 som kändes lite onödigt, men åkte i alla fall till Oskarshamn och handlade lite med mamma och åkte hem med henne, trött som jag var så somnade jag vid 14:00 typ och vaknade inte förens vid 17:00!!!
Jag har blivit helt inne i de där med wordfeud och spelar med 7 samtidigt, haha hur hinner jag? Men idag verkar det bara gå skit på tvn så får roa mig med det här för min älskling är inte här. Min underbara mamma fixade idag så jag kan surfa på min mobil för 500 kronor året, inte alls dyrt och lika mycket betalar jag för sms om året. Så nu behöver jag inte bara spela Wordfeud hemma eftersom att jag har internet nu, puhh de va på tiden.
Nu måste jag spela igen;).


Test

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Då var jag 8 år och gick i 2an, mer minns jag inte ;)
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då var jag tillsammans med min älskling som jag fortfarande är, gick första året på gymnasiet och väntade på världens underbaratse Wilma som då var i magen. 

3) FEM SNACKS DU GILLAR?

Chocklad, lakris, popcorn, chips, smågodis 

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Just såhär kommer jag inte på ngn alls men de är några, men inga jag kommer på nu. 

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

köpa mig ett hus, köpa en bil, ha ett hus utomlands någonstans och sen bara leva livet 

6) FEM DÅLIGA VANOR?

Mitt morgon humör, alltid kolla mig i speglen vart jag än ska, ska alltid förklara mina skämt (trots att de är superlätta att förstå), dricker alldeles för mycket coca-cola, ändrar mitt humör väldigt snabbt (men de rättar sig fort).

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?
Umgås med min älskling, busa med Wilma, fotografera, shoppa, umgås med min familj


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?
Det finns nog månag saker men inget jag kommer på såhär

9) FEM FAVORITLEKSAKER?

Min kamera, iphone, datorn & tvn kommer inte på något mer... 



Wordfeud

Jag sitter i tv soffan och mobilen plingar stup i ett, min bror hjälpte mig att instalera wordfeud till mobilen idag, så nu spelar jag med min bror,mamma/pappa och en kompis. Jag känner mig helt fast, haha.
Det är sjukt kul så detta har jag gjort sedan eftermiddagen eller något.
Kram


Turdag?

Älsklingen somnade när vi kollade på tvn och nu sitter jag och kollar på "the voice", får väl ta och väcka han snart han har sovit sen 19:30 nu ;). Jag är med väldigt trött men lägger jag mig i sover nu så sover jag för natten, det kanske är bra men då vaknar väl älsklingen och är pigg? Idag har vi ätit på "Zorbas" och nom nom vad gott det var.
Fredagen den 13 var allt annat än otursdag för min del


Fredagen den 13

Älsklingen sov inte hos mig igår så idag när klockan ringde så var det verkligen ett h*lvete att komma upp ur sängen, de andra dagarna har han sovit hos mig och då går vi ändå upp samtidigt så då är det betydligt lättare att komma upp. Men idag var jag väldigt trött och så snozade (stavning?) jag en hel halvtimme, haha.

Idag slipper jag åka buss hem för min älskling hämtar mig och det gillar starkt, ska tjata lite sen om att jag är hungrig med ;) thihi. Föresten fredagen den 13 idag, men än så länge har inget hänt och hoppas inte de gör det heller, men de är mycket påhitt om det där igentligen.

Får se hur de går idag, vill bara bli av med detta nu...



Skolstart

Började som sagt skolan idag efter tre underbara lediga veckor, det var verkligen svårt att somna igår låg och vände och vred på mig minst tusen gånger men sen så somnade jag äntligen till slut. Var helt slut imorse när klockan ringde vid 05:30 men tog mig i alla fall upp, lockade mig själv med gröt & ägg muuums. Tycker dagen har gått ruskigt fort för det brukar ju gå långsamt när man vill hem? Har typ bara pratat om betyg idag på lektionerna och förstås haft lektion.


Vill hem nu och gosa ner mig i soffan med älsklingen, efter en dag i skolan är man värd det men något som är underbart är att jag är ledig imorgon igen, jag var klar med allt på den lektionen så fick vara hemma. Blir lite plugg imorgon och givetvist sovmorgon.

Kram


Lite ändring snart?

Ligger i sängen med ett stort glas pepsi max & zappar mellan kanalerna för de finns verkligen inget alls att kolla på idag/ikväll, jag har alltid sagt innan att söndagar är den bästa "tv-dagen" alltid en bra söndagsfilm men nej nej inte idag, filmen på 4an "Australia" var verkligen inget för mig & alla andra kanaler har bara skit de med.

På tala om de stora glaset med pepsi max så ska det bli ändring på det,kanske inte exakt just nu men förhoppningsvis så tar jag tag i de och börjar med de imorgon? Jag ska verkligen ta tag i de här och sluta med alla onyttigheter!!!! Den senaste tiden så har de blivit alldeles för mycket gottigheter för min del, så som chips,godis & läsk. Jag ska in till stan imorgon och hälsa på Emmelie och lilla Wilma desutom ska jag låna hennes "Wii", och jag kan inte säga annat än att jag Lääääängtar efter att få koppla in de här hemma och börja spela, desutom ger de ju lite träning med eller de beror på hur man använder de, men använder man de ordentligt & regelbundet så hoppas jag på resultat. Det ska vara kul att träna, inte sant? sen ska jag även börja springa igen för de är sjukt skönt faktiskt.


Härlig söndag

Idag känner jag mig verkligen duktig, jag och älsklingen sov till 11:30 okej de var väl mindre duktigt men man ska väl passa på innan skolan börjar? Efter det åkte älsklingen hem och jag åkte och handlade, blev desutom jag som lagade middagen idag för att mamma & pappa river tapeter (de ska tapetsera om i ett av våra rum). Det blev kebab med hemmagjorda klyftpotatis och egengjord vitlökssås, mummsfillibaba säger jag, de är verkligen skillnad när man gör det själv istället för köpsås tex. Efter at ha bjudit familjen på middag och dukat bort & haft mig så tog jag ett efterlängtat skönt bubbelbad, med hårinpackning i håret, ansiktsmask i ansiktet så satt badet perfekt!
Nu ska jag sätta mig framför tvn och njuta av ledigheten innan skolan börjar, ha de bra.
Kram


Nya naglaaar

Fixade mina naglar igår för de behövdes ;), men igår så tog jag "silverlinje" också jag tyckte de blev väldigt snyggt men syns nog inte så mycket på bilden.
Nu ska jag gosa med Wilma, puss


Wilma 8 månader

Lilltösen blir 8 månader idag och hon bara växer och växer, åhh lillfisen ♥.

Hon börjar bli riktigt stor nu eller okej hon är en liten bebis än men hon kan nu säga "pappa" och hon kan krypa också, jag såg när hon kröp fram på golvet igår och skulle fram till mig och ta kameran, herregud vad duktig hon är. 4 månader kvar sen så är Wilma en ettåring shit vad tiden går fort, för hon är ju i alla fall min bästa 


Min förlovning ♥

Min förbaskat snygga ring men tyvärr blev de en väldans ful bild.
Som sagt den 31/12-11 förlovade vi oss, ute i det kalla vädret (var 10- minus ute då) när alla fyrverkerierna smällde tog vi fram den lilla asken och älsklingen tog min hand i sin och trädde på ringen på mitt ringfinger och jag gjorde samma på honom, hur underbart och gulligt som helst. Ingen av oss "friade" utan vi hade planerat detta tillsammans i några månader innan, eller jag har pratat om de nästan ända sen vi blev tillsammans thihi.
Ringen är mycket finare i verkligheten, finare än på bilen och det var mer romantiskt än de låter, ja man kan försöka att förklara genom en text men de går inte att beskriva exakt hur de var, de där "lilla extra" men hoppas ni förstår.

För 30 år sedan förlovade sig mina föräldrar på nyårsafton min mamma var då 18 år som jag är nu, jag förlovade mig på deras "30 års dag" som förlovade och vi var lika gammla när vi förlovade oss, enligt mig var faktiskt detta "häftigt".


2011 minnen ♥

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Detta år har givit mig så otroligt mycket, och de kommer jag föralltid att vara tacksam över.
Jag har gjort flera saker som jag aldrig gjort tidigare, jag har gjort en mängder med stora och jobbiga val. Jag förlovade mig också som var helt underbart 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej faktiskt inte eller inga jag kommer ihåg?!? 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, många i min närhet blev föräldrar!♥ Ett stort Grattis till er alla! 

4. Dog någon som stod dig nära?
iår klarade jag mig ifrån den sorgen, men åren innan fick jag uppleva de....

5. Vilka länder besökte du?
Jag som är en van resenär reste inte utomlands en enda gång!!! okej vi var åt Finland men de räknas knappt inte.

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Jag har nästan fått allt jag önskat år 2011, jag har en underbar pojkvän som jag är förlovad med och så fick jag världens bästa syskonbarn, kunde inte ha önskat mig någon bättre. Men visst är de massa saker man vill, de är det väl alltid? Hoppas i alla fall att 2012 blir en väldans upplevelse. 


7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Självklart kommer jag aldrig glömma den 6-5-11.. Dagen då wilma föddes och jag blev världens lyckligaste faster!♥ 
Även den 3-6-11 då jag blev 18, hur stort är inte det?!?
Den 24-11-11 då jag fick körkort :D
självklart glömmer jag aldrig den dagen då Jonatan och jag valde att verkligen bli 1 den 31-12-11

8. Vad var din största framgång 2011?
Att verkligen få bli lycklig. 

9. Största misstaget?
Det finns många stora misstagit som jag tagit på mig detta år!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har man varit, och legat på sjukhus 1 gång. Men inget allvarligt! 

11. Bästa köpet?
Hmm när jag sitter såhär kommer jag inte ens på vad jag har köpt, men de får väl bli alla snygga kläderna?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Jadu kläder!! som jag verkligen ska sluta med eller ska inte sluta shoppa men minska lite & de har jag redan börjat med.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag blev faster & när vi bytte ringar ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
chris medina (finns så många) 

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit mycket gladare & helare än tidigare, men fanns även stunder som var extremt jobbiga.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Njutit mer utav allt. 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag önskar att jag och J hade haft mindre av  en massa onödiga bråk som ledde till ett uppbrott på två månader, men efter de blev de toppen & det glädjs jag åt. Jag önskar även att jag hade shoppat mindre, faktiskt!

18. Hur tillbringade du julen?
Jag firade hemma med mina föräldrar, syskon, deras tjejer och wilma och älsklingen.
och hela dagen kunde inte ha blivit bättre eller jo om jag var frisk. ♥

19. Blev du kär i år? 
Oja!♥

20. Favoritprogram på TV? 
hmm svår fråga jag följer inget särskilt, men "16 and pregnant" & "Teen mom", älskar verkligen de programmen.

21. Bästa boken du läste i år?
Körkortsboken räknas de?? haha den har jag läst så kan babbla allt utantill (nästan)

22. Största musikaliska upptäckten? 
Chris Medina. 

Nåt du önska dig och fick när du fyllde år?
Jajemensan jag fick mitt körkort betalt av mina underbara föräldrar, de va verkligen bästa presenten ever!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig inget speciellt.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hemma hos mig och bjöd på fika och tårta! 
På kvällen blev de utgång med underbara vänner.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hmm faktiskt inget jag kan komma på, året var suveränt! 

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Jadu jag är väl rätt så modeinriktad fast jag tar inte på mig vad som, de måste vara snyggt & skönt och nu på vintern har de blivit mest varma & sköna plagg!

29. Vad fick dig att må bra?
Min familj, min älskling och såklart min brorsdotter. Men ibland så är den där lilla lilla ensamheten väldigt skön, och man uppskattar den så väl när man väl får den. Ta vara på den, och man tar vara på sig själv och samlar ny kraft och ny energi :) 

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Har faktiskt inte tänkt på någon alls?

31. Vem saknade du?
Jag har saknat många.. 

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jag kommer föralltid vara så oerhört tacksam för alla som jag träffat iår. 
En ny liten person kom ju till oss, wilma och hon är jag glad att ha fått lära känna.

Jag är så tacksam! 
Men nu väntar ett ännu bättre 2012, ha de så bra!


De börjar bra

Året har börjat förbaskat bra, de är bara två dagar in på det nya året och jag har redan sökt två jobb (gjorde jag igår kväll) väldigt duktigt av mig om jag får säga det själv! Nu får jag hoppas att jag får något jobb också bara men jag ska givetvist söka mer, men fans inte mycket inne på arbetsförmedlingen just nu. Idag har jag även gått en halvtimme på morgonen och en havtimme nu på kvällen (powerwalkat med vovvarna), och betalt räkningar, de känns som att fortsätter jag såhär så har alla mina "önskemål" slagit in och mina "hemliga" nyårslöften (angav inga nyårslöften, bara tyst för mig själv så gav vet att jag klarar dom, haha).

Fick ett mess nu av älsklingen att han kommer ikväll och gör mig sällskap och det säger jag absolut inte nej till, hur mysigt som helst. Åhh låt mitt 2012 fortsätta såhär 


Jag i lugg förbasskat snyggt om jag får säga de själv!


2012-01-01

Igår skrev jag inget "Gott nytt år" så de får bli idag istället för jag hade helt fullt upp med annat igår, min dag började med att jag och älsklingen sov ända till 14.00 shit asså. Efter den långa sovmorgonen så duschade vi, fixade i ordning oss och åt en riktigt god middag som mamma hade lagat (oxfilè med hackelbackspotatis och rödvinsås, muuums) efter det så åkte vi iväg till oskarshamn och kollade på rakterna som smälldes i hamnen vid 17.00.


Hela kvällen/natten spenderade vi hemma hos min bror, Emmelie och Wilma även tillsammans med min mamma,pappa,Emmelies pappa och min älskling. Vid 12 slaget så kollade vi på alla fyrverkerierna och bytte ringar, japp ni läste rätt jag och älsklingen förlovade oss igår (natten mellan den 31 till den 1), heeelt underbart.

Det var en lugn nyår för jag körde så för min del så blev det bara läsk, men det gör inget för min del för jag minns nyår i alla fall och det var ett väldigt bra avslut på detta året & en bra början.
Jag är väldigt glad att jag slapp baksmällan;).
Hoppas ni hade det bra på nyår och att 2012 blir ett underbart år för er alla


RSS 2.0