Lördag



Nu har jag precis färgat Emmelies hår & ska snart slinga det mer, får se hur detta går;)

Älsklingen och jag har varit i Kalmar idag och jag har köpt ett par nya jeans & ny foundation & puder, vi har desutom hämtat ut älsklingens bil efter att den har stått inne hela vintern så han var som ett litet barn på julafton idag ❤❤

Har fått iordning lite i mitt rum nu eftersom att jag inte har varken hunnit eller orkat att ta tag i att i veckan, men nu är det gjort så nu väntar jag på att älsklingen ska komma, eftersom att han är hemma & ser på hockey & jag skippade att följa med idag för att jag tyckte att rummet behövde få en uppfräschning istället.

På måndag börjar föresten skolan igen,  det kommer kännas jättelustigt att gå upp sådär tidigt på morgonen igen & sätta sig på bussen och vara i skolan. Men saknar mina klasskompisar & faktiskt skolan med, men det var faktiskt rätt skönt att var ifrån i 6 veckor, en veckas lov och femveckors praktik.



Börjar lida mot sitt slut


En bild ifrån Tandvårdsdagen

Har inte blivit något bloggande nu några dagar, men har verkligen haft fullt upp.
Har varit på mässa så det började i tisdags med att förbereda ALLT innför messan, alltså rigga upp allt, köpa in det sista med mera. I tisdags började vi vid 10 och jag var inte hemma förens 23 så det blev sängen med en gång, för i onsdags började dagen vid 7 och var inte hemma förens vid 7 och den tiden jag var hemma inann sovdags, passade jag på att njuta av tiden ihop med älsklingen.

Idag blir det Hultsfred med invigning så är hemma 21-22? Blir alltså en lång dag idag med men gud så roliga dessa två dagar har varit och en massa erfarenhet har jag fått.

Idag är föresten näst sista dagen på praktiken, vart tog dom där 5 veckorna vägen?



3 år (igår)

Tre år har gått sedan Magnus dog, tre år sedan en underbar själ lämnade oss, tre år sedan vi fick ett samtal utav kristina att något hade hänt Magnus och att vi skulle komma, i luren möttes jag utav skrik & gråt.
Barnen sov hos oss den natten medan vi försökte få in i våra huvuden, vad som verkligen hade hänt, när barnen hade somnat slog det oss, är detta verkligen sanningen, är det såhär det ska vara nu?
Jag kan inte förstå att det är tre år sedan jag hörde hans röst för sista gången, tre år sedan jag såg honom för sista gången, saknaden och tomheten är stor.

Vi var och tände ett ljus igår & minnena suddas aldrig ut & vi glömmer aldrig.
Jag vet att du nu är en ängel som vakar över oss, vi saknar dig


Ursäkta röran!

Om det ser konstigt ut så är det för att bloggen är under renovering. 
MVH/ Marcus


1 år och 8 månader



Tack älskling för att jag har fått tillbringa denna tiden ihop med dig, det kunde inte ha varit bättre ♥

Jag hoppas att det kommer bli ännu fler dagar, veckor,månader och år ihop med dig, tiden går så himla fort ihop med dig, fortsätter vi såhär är vi snart ett gammlt par som har skrattat oss igenom livet♥

Du ska veta att tiden ihop med dig betyder så otroligt mycket för mig, jag skulle inte vilja byta ut detta mot vad som på denna jord, jag hoppas att det känns samma för dig

Jag älskar dig & de vet du♥



Onsdag

Herregud, redan onsdag idag igen?

Är det bara jag eller går tiden sjukt fort? jag hinner knappt med längre, känns som att det är måndag men nej det är redan onsdag!!! Men underbart snart är det helg igen och det gillas.

Sitter här på praktiken och jobbar i programmet "In design" med musik i öronen, med musik blir allt så sjukt mycket roligare, eller hur? Längtar tills jag kommer hem, då blir det mat och träning.

                                   
                                                                Lyssnar på denna låten, sjukt skön låt


Stressiga dagar

Har haft fullt upp de senaste dagarna, så bloggen har fått läggas åt sidan en stund
Men nu kommer jag förhoppingsvis tillbaka.

I fredags fyllde min älskade år så blev massa gos och en lugn hemmakväll, lördagen däremot jobbade vi ute hela dagen med att göra en plats åt bilen (grusplats typ). Var ute i 8 timmar och jobbade stenhårt och avslutade det med god mat på kina restaurangen och en tidigkväll, somnade redan vid halv 10 tiden.

Söndagen blev en städdag och kalasfirande för älsklingen och hans storebror hos hans mamma, blev god mat och fika.

Helgen har varit helt toppen, bästa på länge. Det kanske inte låter som en toppen helg men de va det verkligen, mycket roligare att verkligen göra något på helgen för då uppskattar man de där, "tv-kvällarna".

Nu sitter jag och dricker min första kopp te för dagen, på Apun.

Linnea: söta ni är tsm! (om inlägget innan)

Aww tack :)



Älskling 22 år <3



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jonatans födelsedag, hura hura hura

Min underbara pojkvän/fästman fyller idag år, hela 22 år♥

Jag har världens bästate man & jag älskar honom mest av allt på denna jord, han är bäst, snyggast, roligast, sämst på att ljuga, mysigast & helt klart underbarast och jag förstår varför en massa tjejer är sugna på honom, de är dock synd om dom för han är min och jag släpper honom aldrig! Jag har gjort en del misstag under hans & mitt förhållande och jag ångrar de skarpt. Jag älskar att få vara den du delar säng med om nätterna, att jag får vara den tjejen i ditt liv som du behöver & att de är mig du kramar, pussar på och älskar!... Jag kommer alltid att finnas där för dig min man & aldrig mer ska jag svika dig & en sak är jag säker på jag älskar dig.

Jag vet att du läser min blogg älskling
du ska veta att du är det bästa som har hänt mig så grattis på födelsedagen ♥



Torsdag


Herregud redan torsdag? veckorna bara flyger iväg
När man var liten tyckte man att tiden gick så sakta & man klagade alltid på att man aldrig hade något att göra, nu tycker jag att tiden flyger iväg och jag är glad om jag hinner med allt jag ska. Är detta ett tecken på att man börjar bli gammal? eller har jag helt enkelt roligare nu?

De sägs ju att tiden går fort när man har roligt men samtidigt sägs de att ett skratt förlänger livet, hur kan de hänga ihop?

Nu har jag varit & lunchat med människorna här på min APU plats, riktigt gott och ikväll ska jag dansa Zumba, får se hur mycket jag orkar med denna förkylningen....



My love <3


Har fotograferat mina snyggingar, mina rosa skönheter <3
Känslan av att det är vår, av att solen skiner och man kan gå runt i ett par snygga converse, lycka<3



Jag älskar värmen!


Behöver jag säga något? Gud så underbart det är



Dunder förkyld

Näsan rinner, rinner och rinner åhh detta gör mig galen

Vädret är toppen så de finns inga ord att beskriva, att det kan vara så varmt i Mars månad? jag klagar i alla fall inte & igår stod temperaturen på 20 grader!!!!

Dock så är jag förkyld nu när det är så fint väder, fast detta stoppar mig inte. Fast det är väldigt tröttsamt när näsan rinner hela tiden & den är alldeles röd och den sviiider, buhuhu!

Det var inte många veckor sedan jag var förkyld,men då hade jag hostatacker och hostade HELA TIDEN och kunde inte sova, så jag har hellre en rinnande näsa än en kliande hals.



Rökning under graviditeten

Måste bara ta upp en sak som stör mig något enormt

Det där med rökning under graviditeten & såklart förtäring av alkohol och alla slags droger.

Jag förstår inte som människa hur någon kan tända en cigarett & röka när hon bär på sitt barn , hur tänker man då igentligen? eller tänker man i huvudtaget?

Förstår man inte att barnet där inne får i sig precis samma saker som sin mamma? Alltså nikotin och alkohol om man dricker, man ger ju inte sitt barn alkohol eller cigaretter, desutom är det 18 årsgräns på detta i Sverige. Det är samma sak som att ge sitt barn en cigarett i handen, dock till och med värre när den ligger i magen.

När jag ser en gravid kvinna stå och röka far alla mina tankar igenom huvudet, hon valde alltså cigaretterna framför sitt egna barn, gör hon så redan när den ligger i magen vad göär hon då inte när barnet är ute i vår värld?

För mig är detta samma sak som att se en föräldrer slå sitt barn och det är barnmisshandel, är inte detta barnmisshandel då? Lagen borde ändras och det borde finnas en lag att är man gravid så förtär man inte några droger (alkohol, tobak, knark)



Veckans planer!



Ny vecka


Längtar efter sommaren

Underbart väder början på denna veckan, tog bilen idag till Apun och sitter nu och jobbar.
Tog mig ut en stund förut och oj vilket vackert väder, solen lyser och det är varmt, wonderful!

När jag kommer hem blir de träning till max för igår var det en väldigt slapp dag, ta tag i de här idag.
Gå en lång promenad med hunden och njuta av vädret, dansa zumba 1 h!


Har dock blivit förkyld, näsan rinner hela tiden, åhhh!!!

Hoppas ni har en underbar dag i toppen vädret
Puss & kram



En del av min helg<3

Lördagen blev det träning, mys och grillning med de bästa <3
vaknade upp med min älskade åt god frukost & bara myste, min äldsta bror & hans tjej kom till oss och senare så kom också min andra bror och hans tjej och lilla Wilma och vi gick en lång promenad med hundarna & barnvagnen.
Grillen tändes & vi åt grillat kött med potatisgratäng och beasås, nom nom! Min äldsta brors tjej och jag satte på Zumban och tränade, riktigt kul när man var två faktikst och idag ska vi göra samma sak igen.
Nu ska vi snart äta och min älskade har åkt hem och jag längtar tills vi ses snart igen, otroligt mycket.
Men under tiden har jag tänkt att städa, för mitt rum ser ut som bara den nu...

Föresten är det precis en vecka sedan nu jag började med "tränandet", förra söndagen började jag med zumban igen efter ett uppehåll. Under denna veckan har jag gått långa promenader, sprungit och dansat zumba varje dag.

Jag fick en fråga vart jag hade köpt min burberry scarf från 2009, och jag köpte faktikst den på JC


Gudomligt söta du♥

Gudomligt söta Emma
Min lilla lilla tjej börjar faktiskt bli stor nu, 8 år (9 år i september) och gudomligt söt och vart tog alla år vägen? Du var ju nyss en liten skrutt 

Åhh vad jag saknar dig min lilla tjej, jag verkligen måste åka ner och hälsa på dig och lilla Hilma snart för gud vad jag saknar er
Mitt hjärta briser snart om jag inte får se er, krama om er, pussa på er och gosa med er åhh mina älskade små flickor.

Jag har nog världens finaste tjejer och vad kan man önska sig mer?


Två fantastiska dagar

Onsdagen & torsdagen var helt perfekta, som om jag svävade på moln ♥
 Har inte blivit mycket bloggande de här senaste två dagarna, för jag har haft så mycket för mig & lite bättre för mig.
Onsdagen började med att jag var på Apun såklart och dansade Zumba sen i 1 h, min allra käraste kom efter det och vi åkte in till stan och åt kinamat. Efter den underbart goda maten hoppade vi in på maxi och köpte frysta bär och glass, satt oss hemma framför tvn & mumsade och hade en toppen onsdag.

Torsdagen började med att jag var ledig ifrån Apun för att åka till skolan och fixa datorn, mamma och jag åkte och fixade det och efter det så gick vi på Ikea & shoppade lite och åt där. Hälsade på min lilla älkling (Wilma) och hon är så duktig, hon vinkar, står alldeles själv... fasters lilla charmtroll ♥

Väl hemma så väntade älsklingen på mig och vi åkte ut och åt, tog på oss ordentliga skor och så sprang vi slingan och ett varv runt samhället, jag har nog skaffat mig världens bästa PT (personliga tränare), jag var helt slut efteråt men fy vad skönt det var ändå.

Underbara härliga fredag, nu sitter jag på Apun och ska jobba.


Puss puss



Onsdag

Härliga underbara onsdag
Två dagar utan min älskling så idag kommer han ÄNTLIGEN så de blir riktigt onsdags mys hemma 
Ska försöka springa slingan när jag kommer hem & få med mig "J", för det är alltid roligare när man är två, eller hur?

Sitter på Apun och har varit ute och fotograferat lite men usch vad det blåset kallt, det är fint väder men mina händer sviker mig med en gång när de är de minsta lilla kallt (alltså de domnar bort & fryser som ett as).

Kan faktiskt erkänna att längtar hem lite, längtar efter min allra käraste & bästaste



Tisdag

Bilden som jag tog i sommras ger mig sommar känslor

Började dagen med att powerwalka runt slingan med hunden, gud så skönt det var.
Mina ben känns kan jag lugnt tala om men de är en härlig känsla, och efter Apun idag är jag på att igen, då blev det Zumba 1 h igen.
Sitter nu på praktiken och rediegrar lite bilder & lär mig lite mer om kameran, får se mer vad dagen har att erbjuda.
Mitt älskade lilla syskonbarn blir 10 månader idag & jag kommer inte fira henne, det svider men jag bad hennes mamma att gratta henne från mig & pussa på henne 1000 gånger 


Träning

Sprungit en timme och dansat zumba en timme, de känns...
När jag kom hem från praktiken satt jag igång Zumban och dansade i en timme, åt sedan lite yogi,flingor och smörgåsar. Tog hunden ut på slingan och powerwalkade en bit in på slingan, sedan släcktes allt och det blev kolsvart.
Jag fortsatte att powerwalka men sedan blev skogen tätare & de blev mörkare, började springa av ren panik (är väldigt mörkrädd) och ringde tillslut mamma & pratade med henne tills jag hittade ut och sprang på sidan av vägen hem.
Nu ligger jag nyduschad i soffan i min onepiece och kollar på tvn, väldigt mysigt & kroppen ja den känner jag kan jag lugnt tala om...
Puss & kram


Härliga måndag

Vaknade vid 9 av att klockan ringde & solen sken in igenom mitt fönster, åhh underbara vår

Vädret är toppen ute idag & humöret blir genast på topp bara känslan av att det är vååår. Åt en brakfrukost vid nio tiden och gjorde sedan iordning mig och mitt ny blekta hår (blekte det igår) och fick sedan skjuts av min gulliga mamma upp till Apun.

Är som sagt på praktiken med världens j*vla träningsvärk efter gårdagens zumba träning, men den känslan att ha träningsvärk är på både gott & ont, för jag vet i alla fall att jag har gjort något och det är en underbar känsla. Ska dansa zumba idag med när jag kommer hem förstås, kanske ta en promenad runt slingan med?

Detta vädret gör mig sååå glad och lycklig och jag känner bara för att gå en jättelång promenad i skogen, för det är bara så underbart.




Min helg

Denna helgen har bara bestått av gos med min underbart fina man
har inte helt hunnit med att blogga och har inte satt de i fokus just nu, älsklingen har varit här sen i fredags och i fredags skadade han ögat (han fick en antenn rakt in i ögat så de blev ett hack i ögonvitan), så jag har tagit hand om honom lite extra mycket.
Igår så kom båda mina bröder & deras flickvänner & Wilma hit och vi gick en lång promenad med de tre hundarna, och åt god mat och glass, senare på kvällen tog jag och älsklingen en tur in till stan och kollade lite. Påvägen hem så stod de ett 70 tal kor på vägen och som började ta sig in i samhället bland husen, men som tur var fick vi tag på ägarna.
Nu ska jag börja ta tag i zumban igen och börja springa nu när våren börjar komma. Jag la av med zumban ett tag eftersom att jag blev förkyld och ville inte träna då, tyvärr så tappar man ju inte då... Så får ta tag i de här igen för det är väldigt roligt med bara man kommer igång.
Puss & kram


Presskonferens & underbart väder

Har varit på presskonferens i Hultsfred
Tidningarna kom dit & jag plåtade lite också eller i rättare sagt rätt mycket, blev desutom bjuden på lunch av praktikplatsen på Metropol. Började vid 10 idag som alla andra dagar och slutade vid 13.00, en helt perfekt tid såhär på en fredag. Jag hade mammas bil idag också så kom fort dit & fort hem, känslan att köra själv till praktiplatsen är obeskrivlig

Nu ska jag gå en sväng med hunden & bara ta det lugnt till kvart i tre ungefär, för vid tre ska jag till frisören och klippa bort allt det slitna, sköönt!

Den här fredagen kunde inte ha börjat bättre, wonderful 


Dag 13

Dag 13 – Den här veckan
Den här veckan har varit rätt lugn & har dock varit mycket ifrån älsklingen & de gillas inte, fast man måste vara ifrån varandra lite för att inse att man verkligen hör ihop & älskar varandra.

I måndags så började jag på praktikplatsen och tisdags & onsdags så jobbade jag hemifrån, onsdagen bjöd även på att älsklingen var hos mig och vi hade de supermysigt & lyxade till de med mcdonalds mat ;).  Idag känns allt bara allmänt skit, började med att jag tog på mig FEL leggings, alltså de med hål i (blir att slänga dem nu) och sen så fans de knappt något att göra praktiken (lite surt), ingen matlust & mår sjukt dåligt & illamåendet är på topp sen så fattades de bara att pappa tog slut på allt varmvatten, fy fan säger jag bara.

Nu har förhoppningsvis varmvattnet kommit tillbaka så ska gå ner & kolla om jag kan ta en dusch nu, puss puss


Lilla glader ♥

Såhär glad var lillan i tisdags när jag var där, så otroligt underbar

Igår kom älsklingen hem till mig & gud vad tiden går fort ihop med honom, vid halv 9 tiden på kvällen åkte vi in till stan och tog mcdriven, busigt men sjukt gott speciellt på en onsdag!

Nu är jag på min praktikplats och letar marknadschefer till mässan medan jag lyssnar på rix fm, med musik blir livet så mycket enklare
Måste bara säga oj vad tiden går fort, redan torsdag idag fast de har jag inget emot.

Puss & kram


RSS 2.0