Fredag!!!

Idag är det fredag och oj vad tiden går fort, veckorna bara rusar iväg likadant med helgerna. Idag kommer mitt lilla charmtroll Wilma hem till oss, ska troligtvis vara barnvakt så får se vad vi hittar på.

Nu sitter jag bara och väntar tills pappa ska hämta mig (slipper åka buss idag) sen blir det fredagsmys för hela slanten.


Lilla skruttan i sommras


Svar till Zelina

Zelina :Vem bryr sig :P

Mitt svar: Om du inte bryr dig så kan du genast lämna min blogg, det är ingen som tvingar dig att läsa den!


Blingande mobilskal

Glömde visa mitt nya mobilskal som jag köpte i Ullared på Gekås, visst va de sjukt snyggt?
Nu ska jag sova, godnatt på er!


Bara för att du är sötast ♥

Hälsade på Emmelie och lilla Wilma en liten stund idag och lillan susade förbi i gåstolen, de går fort som bara den när Wilma är i farten ;).
Nu ska jag betala lite räkningar sen blir det sängen, kram


Ledig två dar

Så underbart jag är ledig imorgon och övermorgon (onsdag och torsdag) så jag ska sova länge och bara ta de lugnt, eller? Jag måste komma på något att göra, kanske våldgästa Emmelie & Wilma ? ;) haha
Jag har målat naglarna och njutit av en underbar ansiktsmask, och nu blir de nog chill i soffan med en stor popcornskål för de låter lockande.


Pippitröja


Har köpt en pipptröja & jag verkligen ÄLSKAR den för den är sjukt skön & desutom snygg, bra ju!

Jag längtar till imorgon för då åker jag (desutom bror, Emmelie, hennes pappa och min mamma) till Ullared Gekås, snacka om taggad.

Kram


Badhuset med lillan

Varit på badhuset med Emmelie & lilla Wilma, blev väldigt mycket bilder så om en bild säger mer än tusen ord så berättar jag en hel berättelse nu.


Burberry ☆

Lillan provade burberry klänningen idag (som hon fått låna av mig), den va lite för tajt i armarna så de va lite synd, men annars var den ju jättesöt, eller hur?
Världens sötaste lillan med världens finaste märke ☆


Wilmas hörna




I mitt rum har Wilma en egen spjälsäng så hon kan sova där när dom/hon är på besök. Hur mysigt som helst, men ser lite mysko ut ;).

Kram


Jag önskar att jag svävade bland molnen

Vad gör man när ingenting funkar längre och man önskar att man svävade bland molnen, att man bara försvann för ett tag & lämnade allt. Jag andas in, håller för och hoppas att allt slockar i alla för ett tag.


Torsdag 15/9


Är i skolan och tänkte fördriva tiden lite med att blogga för vi har naturkunskap, & de är inte världens roligaste ämne kan jag tala om. När jag har slutat tänkte jag åka till min lilla gullunge, så då blir de mys på högsta nivå.

Ska ladda upp nya bilder på Wilma någon dag (imorgon förhoppningsvis), börjar dock bli sjuk.

Kram



11 september♥

Idag är de sorgens dag, denna dagen för exakt 10 år sedan släcktes 2750 människors liv och många familjer splittrades, på grund av att islamistiska terrorister flög in i "Worl trade center".
Det är oacceptabelt att hatfulla människor, eller monster i mina ögon kan skapa så mycket smärta och lidande för oskyldiga människor.


Leka med bollen är kul

Lilla Wilma är hos oss och hon ligger & leker med bollen på golvet, så sjukt söt mitt syskonbarn är
Kram


Fasters lilla cheya♥

Fasters lilla cheya blir fyra månader idag, vad tiden går fort de är helt sjukt. På bilden va hon en dag gammal och hur liten som helst, nu växer hon så de knakar och babblar på för fulla munnar, hon kan vända runt själv, snart går hon väl runt och skriker efter faster, vem vet ;)
Grattis mitt sysonbarn♥


Solen steker

Solen steker & cidern är öppnad, en härlig lördag med andra ord, hell yeah. Rockklassiker i bakgrunden desutom, sommaren är inte slut än eller? solen steker som aldrig förr & jag är som ett barn på julafton med glimten i ögat, jag passar på innan snön täcker vårt avlånga land.


Jag blinkar sen är allt borta


Gått runt på stan & kollat kläder, fast hittade inget alls (finns inga snygga kläder alls nu känns de som) & tjockat mig med kebab (hem & springa sen!!!!) & nu börjar snart dagens första lektion, svenska B sen helg!!!!

Kram


1 september

En ny månad idag, den 1 september & oj vad tiden går fort. Jag blinkar till & så var denna sommaren över.
Idag har jag sprungit 6 kilometer (igen) och ojsan vad trött jag är nu men shit vad skönt de är att ut & springa, speciellt efteråt.
På bilden är de min nya poncho från Gina
Kram


RSS 2.0