Jag är glad för din skull

Jag är glad för din skull Kristina att det har gått så "bra" som det har gjort, trots att det blev som det blev. Jag är glad för både din och barnens skull.

Kram



Plankstek & fest

Nu håller pappa och jag på att laga plankstek, massa mums på det. Ikväll så ska jag till en kompis på fest, eftersom att hon fyller 17 på måndag. Men jag ska åka upp lite tidigare för att hon ska locka mitt hår, hoppas på en lyckad kväll men som sagt det blir vad man gör det till. Jag ska ta med kameran så ska försöka ta några bilder under kvällen.


Kram


Fixat naglarna



Har varit och fixat mina naglar:)
Kram


11 månader

Du dog en onsdag för exakt 11 månader sedan, men datumet har ingen betydelse längre. Vissa dagar mår jag bättre andra sämre, men hur jag är mår så glömer jag aldrig dig och saknar dig lika mycket dag ut och dag in.

Nu vet jag, sorgen går aldrig över man lär sig bara att leva med den. Vissa dagar är lättare än andra, men den finns alltid där.



Kram



Jag älskar paket!








Gick ned till posten förut och hämtade två paket ett från bubbleroom och en från Nelly, som sagt älskar paket:).

 

Kram



30 minutare

Kom precis hem från en 30 minutare;), riktigt skönt och nu börjar man att bli brun oxå. Ska börja sola några gånger nu innan det är dags för beach 2010:).


Kram


Den 25

Den 25 mars lämande Magnus denna värld, och den 25 Juni lämnade Michael Jackson denna världen och även Farrah Fawcett lämnade oss den 25 Juni.

Den 25 kommer alltid att vara en svartmålad dag för mig, utan att ens veta vad det är för datum så märker man att det är en sådan dag. Lustigt att så många har lämnat denna värld och kommit till himlen samma datum men inte samma månad. Tydligen så är den 25 inte bara en hemsk dag för mig.

Jag försöker att inte svartmåla en viss dag, utan gråter när jag vill, men det datumet kommer alltid att sitta där, förut så känndes det extra svårt på onsdagar oxå för att det var då Magnus lämnade oss.


Sorgen går aldrig över man lär sig bara att leva med den.

Kram



Bröllopsfotografen

Var hos Elin förut och där kollade vi på film, det blev Saw 6, dom är bra dom filmerna men lite för äckliga kan avslöja att detta ar den sista filmen;).

Nu ska jag se Bröllopsfotogrfen, får se om den uppfyller mina krav;) haha.


Kram



23/2

Får se vad som händer idag, ska i alla fall hem idag. Ska försöka passa på att sola och helst hinna gå till posten och nhämta ut några paket med kläder i.
Ska försöka att fixa naglarna denna veckan oxå, klantig som jag är så bröt jag av en nagel i lördags, såklart inte med meningen.

Blir nog att krypa ned i soffan ikväll med en bra film, kanske ska vara lite onyttig med lite godis oxå haha, har inte ätit något denna helgen så det skadar nog inte.

Kram


Hem

Snart så lämnar jag Öland och åker hem, får se vad jag hittar på denna veckan blir nog mest att ta det lungt, inget roligt att hitta på något i detta vädret finns inte så mycket att göra heller.

Kram


Sportlov

God morgon;) haha, nu är det i alla fall sportlov och då måste man ju få vila ut sig.

Kram


Den blev inte förstörd

Hello, jag kollar på tv och vaknade väldigt sent idag haha. Helgen blev inte "förstörd" trots detta jävla vädret, umgicks med barnen och igår kväåll så åkte juag till Wictor och är där en.

Har förstesten sportlov nu, eller det börjar imorgon och det är väldigt skönt med lite lov nu. Jag hatar verkligen snön nu, jag är riktigt trött på det och vill ha sommar.

Kram


Hatar snön!

Detta rent utsagt skitvädret har förstört min helg!



Grattis bror

Idag fyller min bror Marcus år, 22 år sedan han kom till världen.
Har varit där och ätit smörgåstårta och grattat honom, och hade allmänt trevligt.

(OBS det är cola i Hilmas glas)



Vi har lekt en massa

Vi har lekt en massa, varit ute och gått och lekt i snön, givetvist har vi oxå ätit en massa. Snart ska jag ställa mig och göra lunch, funderar på pasta men får se vad det blir.

Ikväll ska vi på kalas eftersom att min bror Marcus fyller år idag, imorgon kanske jag åker till öland jag får se vad det blir av det.

Härlig sommarbild
Kram


Barnen sover

Barnen sover, och jag kollar på tv och pratar med mamma och pappa. Helt underbart att dom är här, men man blir lite trött efter en dag med två små barn, vi har ätit en massa som mellanmål och kvällsmat och så har vi varit ute och tagit en prommenad i snöovädret. Emma ligger nu i "sin" säng och Hilma ligger i min säng.


Kram


Vi älskar dig

Läste igenom några gammla inlägg under kategotin "Minnen utav dig", jag saknar verkligen dig Magnus.
Idag kommer Emma och Hilma hem till oss, ska bli så underbart att få tillbringa lite tid med dom igen.

Vi saknar och älskar dig
Kram


Läkarstationen

Klassen är på studiebesök på reningsverket medan jag är kvar och jobbar i skolan, mår inte så bra så jag kände inte för att gå långt just då, bättre att jobba i stället. Vid klockan 13.00 ska jag vara på läkarstationen, hoppas att det blir bättre snart.

Nu ska jag fortsätta med min rapportskrivning.

Kram



Längtar

Imorgon kommer barnen hem till oss, jag längtar som bara den. Kommer att bli massa pussar och kramar och en massa mys med dom. Blir kalas på fredag oxå för min bror Marcus.

Jag har föresten solat, det var riktigt skönt.



Kram


Skön tjej

http://www.nrj.se/?underpage=163.10422
("Mikaela gör slut i radio" trycker ni på)
Haha vilken skön tjej som gör slut med sin kille i radio, väldigt coolt gjort får jag säga för är man otrogen så får man ta sitt straff.



Inga nackdelar med att bli brun...

Ikväll blir det att börja sola igen, så himla skönt det ska bli och att bli brun istället för vit finns det inga nackdelar med, haha. Kanske åker utomlands några veckor snart med och då kan man inte komma helkt kritvit, och så är huden extra känslig om man inte har "utsatt" den med lite sol innan.

Imorgon kanske barnen kommer hem till mig och stannar över helgen, och barnen menar jag alltså Emma och Hilma, Hilma har tjatat hur länge som helst nu att hon vill komma hem till mig, senast mamma och jag var hos dom blev dom jätteglada med Hilma tyckte att hon kunde komma hem till oss istället haha.

På fredag fyller bror år.

Puss & kram


Fettisdagen



Idag är det fettisdagen men jag har faktist inte ätit någon semla idag, men härom dagen så bakade mamma gluten och laktosfria semlor som jag kunde äta. Det var riktigt gott men idag har det inte blivit någon.

Kram Nettan


Aj lake ju



Promenad med hunden

Nu kom jag precis hem från en 40 minuter lång promenad med hunden, nu har jag musik i min iphone och när man har musik i öronen kan man gå hur långt som helst, enligt mig. 

Både jag och hunden är trötta nu, men det är bara bra för då har jag nog inte problem med att somna inatt, det ända negativa med promenaden var att det var så mycket snö så att det knappt gick att gå, har plogbilarna gått i strejk?. Men först tänkte jag att ta en ansiktsmask och en hårinpackning och sedan slänga mig i duschen, det tycker jag låter bra:).



Kram Nettan
 


Underbar


Du är underbar Hilma Anna Marie Roos, För varje dag saknar jag dig mer och mer.
Du är min och jag älskar dig<3

Kram Nettan


Alla hjärtans dag


Glad alla hjärtans dag på er alla, denna dagen & helgen har jag tillbringat med Wictor<3.

Kram Nettan


Kommer hem imon

Bloggade inget igår men åkte till Wictor igår så hade annat för mig, är fortfarande hos Wictor kommer hem imorgon. Har precis ätit kyckling tacos, får se vad vi hittar på ikväll.

kram Nettan


Veckorna går fort...

Nu är det redan torsdag, veckorna går riktigt fort ju nästan för fort eller nää det är bara bra:). Imorgon är det då som sagt fredag, den bästa dagen på hela veckan. Imorgon blir det skola och sedan så åker jag till min pojk<3, och kommer hem på söndag, om inget händer.



Kram Nettan



Panto-3



Köpt nya tabletter till håret, dessa ska vara jättebra har jag hört.

Kram Nettan



KÄRLEK



Det är kärlek att ha en rosa platttång;), denna snyggingen kom hem till mig idag.

Kram Nettan!


Sjuk

Nu kommer snart pappa och hämtar mig, jag mår jättedåligt illamåendet är på topp och det känns som hela jag kokar. Jag mådde dåligt igår med men trodde att det skulle gå över så jag gick hela dagen i skolan igår ändå, men idag är det värre och jag orkar inte att göra något nu.

Nu kom pappa.
Kram Nettan


Mary kay



Köpt en dagkräm och en foundation eftersom mina har tagit slut, dett är viktiga saker så det får inte ta slut haha.

Kram Nettan


Ogillar måndagar

Jag verkligen hatar måndagar, dom är så sega och dom ogillas av mig.

Jag är trött på detta vädret nu, snön kan slänga sig i väggen för jag vill ha sommar nu, massvis utav sol.



Kram Nettan



Seg dag



Är alldeles slut, är jättetrött och mår illa och har tråkigt.
Det är söndag och då brukar det ju vara så, tyvärr.

Kram Nettan


Kolla in

http://jessiesjoqvist.blogg.se/

Koll in denna bloggen, just nu pågår en tävling där tre lyckliga vinnare kan vinna varsen goldenbag, till ett värde av 500 kr styck.

kram Nettan


Nu är jag hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Wictor från igår tills idag, vi har haft jättetrevligt och mysigt:). Alltid lika tråkigt att åka hem men snart så ska vi äta och sedan blir det revy. Hoppas att det blir skoj i alla fall.



Kram Nettan



Spelat Buzz

Haha shit vad kul det var idag i skolan, när Elin hälsade på, det gillas:). Nu är jag hos Wictor och vi har precis spelat buss, men jag förlorade varenda gång haha.

Kram Nettan


Äntligen helg

Är i skolan och Elin är här, massa kul på det;). När jag slutar så ska jag åka hem snabbt och äta och sedan så tar jag tåget till kalmar, sedan blir det Wictor:). Men ska hem redan imorgon för att imorgon kommer det gäster och sedan på kvällen blir det revy.

Puss Nettan





Skridsko tjejer


Emma

Hilma

Världens sötaste ungar har börjat åka skridskor, dock så ramlar Hilma nästan hela tiden ännu, men tiden går fort och snart kan hon nog åka själv. Jag saknar dom varje dag<3

Kram Nettan


Vill hem

Bara en timme kvar nu tills vi slutar, äntligen. Är jättetrött och mår skit rent utsagt. Vi har tema arbete där vi jobbar i grupp men tydligen så har inte dom andra fattat det för det är bara jag som gör något, jag har gjort allt.

Vill hem, orkar inte med detta j*vla grupparbetet längre där det bara är jag som gör något.

Kram Nettan


Efterlängtad hundring



Haha hittade denna när jag letade efter en sak i en låda i mitt rum, det är ett kort från Elin med 100 kronor i som jag fick när jag fyllde 15 år. Tydligen så lade jag undan denna när jag fyllde år för att jag hittade den nu med en 100 lapp i. Den 100 lappen har väntat på mig i nästan 2 år nu haha.

Kram Nettan


Dumma förkylning

Sitter i skolan och har just nu för tillfället rast, sedan så har jag svenska och jag hoppas bara att denna dagen går väldigt fort. Jag vill redan ha helg igen och denna veckan har precis börjat, men så är det. Idag känns det som att ingen är i skolan, det var inte alls många i min klass idag hälften var sjuka och två lediga och 4 utav dom har praktik. Jag kan säga att jag har extremt tråkigt när knappt ingen är i skolan. Jag är förkyld och det är grymt jobbigt, näsan rinner hela tiden och så nyser jag ständigt, inatt blev det inte mycket sömn för att den dumma förkylningen bara förstör.

Får se vad jag gör mer nu resten av rasten när knappt inegn annan är i skolan.

Kram Nettan



RSS 2.0