Utgång hela helgen

Igår blev de utgång likaså i fredags, i fredags var jag inne i stan på hamnfestivalen och åkte till Öland mitt i natten, var framme klockan 5 på morgonen sedan tog jag nya tag och åkte hem, sen blev de utgång på kvällen igen. Såhär såg jag ut igår, jag verkligen älskar min klänning & rätt gulligt med blomman i håret med ;).
Puss


Barnvakt åt lillan

Varit barnvakt åt lilla Wilma hela dagen & kvällen, de har gått hur bra som helst och vi somnade tllsammans i soffan, otroligt mysigt. Idag var lillan rockig med en body med Ac/Dc
Kram


De ofattbara har hänt

Som rubriken lyder, de ofattbara har inträffat & jag skänker en tanke till de drabbade i Norge, kan inte förstå att något sådant kan hända & ens får hända!!!, en sjuk person har tagit oskyldiga personers liv & de är helt sjukt.
Tänker på er drabbade ♥


Min lilla knubbis♥

Min lilla knubbis Wilma du är för underbar, ditt leende får varenda hjärta att smälta & din charm blir man alldeles varm utav.
Världens stoltaste faster till älsklingen Wilma ♥


America here i come

Har köpt ett nytt linne som jag gillar starkt, sjukt snyggt med Amerikanska flaggan på.
Puss


Hem ljuva hem

Hemma efter tre veckor som inneboende hos bror och ikväll så ska jag sova i MIN säng och de ska bli så sjukt underbart jävla gutt. Nu riggar jag upp med coca-cola framför en film men dock så har jag inget nom nom till, känslan av att vara sjukt godissugen men inte ha något godis hemma, den känslan är så jävla jobbig.

Nu ger jag upp de gamla och börjar med de nya, hej då de gamla fucking liv här kommer de nya ♥


Prinsessan med hello kitty

En bild säger mer än tusen ord & nu har jag berättat hela sagan ♥


Trampbåt

Jag glömde sladden till min kamera hos min bror, så de bilder jag tog på Öland kunde jag inte ladda upp just då men gör det nu. Jag och min kusin Jesper åkte trampbåt eller trampade trampbåt? ;) haha aja vi gjorde de i lördags i alla fall och jag ställde upp för han ville men jag tyckte också de va riktigt skoj, men de kändes i benen efteråt. Jag säger såhär en bild säger mer än 1000 ord så behöver jag förklara mer då?
Kram


Äntligen helg

Nu är de helg sååå underbart att koppla av hjärnan lite ifrån all teori (fast läser såklart på ändå). Nu är jag även på Öland och sitter & myser i förtältet och funderar på att sova, är sjukt trött efter två intensiva veckor.
Sorry för dålig uppdatering också för har haft fullt upp med teori & körning.
Bild tagen från Google


Världens sötaste snuffisebäbi♥

Jag älskar denna bilden den blev så himla klockren, jag klickade med kameran och fick massa bra bilder men sen la jag hennes hand över den andra och fick denna underbara bild. Hon ser lite fundersam ut, men gud så söt hon är.
Jag älskar dig lilla Wilma, fasters älskling ♥


Freeedag

Nu är de fredag och idag var sista dagen på körskolan för denna veckan, men på måndag tar vi nya tag igen ;). Men de har gått bra på körskolan & idag så prövade jag på att packa på olika sätt och körskoleläraren var imponerad, så jag behövde inte öva på de länge alls de känns skönt. Men något som stör mig är att på teorin när man övar ska man ha 63 för att bli godkänd jag har 62 hela tiden :O, men de är ju i alla fall nära så.


webcam to gif
Lilla söta Wilma <3
Webcam to gif
Nu skulle jag igentligen ha åkt hem för jag ska göra de om helgerna efter att ha bott hos min bror om veckorna, men idag ska jag sova över hos en kompis, vi ska ha typ filmmaraton med pizza och massa annat gott, de ska bli sjukt kul. Just nu har jag sjukt tråkigt för min bror & hans flickvän och deras lilla bebis är iväg och jag är själv i lägenheten, men jag får snart göra mig iordning för att dra iväg till kompisen ;).

Puss


Wilma badar

Idag har lilla skruttan badat & de tyckte hon va skönt, jag tror hon gillar när jag dyker upp med kameran hela tiden med, för då spärrar hon upp ögonen och kollar in i kameran, haha sötan.
Kram


En liten prinsessa

Har fotograferat lillan lite, ska slänga mig i duschen sen ta lite fler bilder på henne, vad tycker ni om dom?
Puss


Körskola

Jag är hemma efter en lång dag på körskolan för idag började jag min intensinkurs, jag körde två gånger och resten av tiden pluggade jag vid datorn med teorifrågor. Nu är jag hos min bror & hans tjej och deras lilla Wilma, vi har ätit mat och nu gör vi inte allt för mycket, jag ska nog sätta mig och läsa lite teori igen. Jag ska bo här hos dom under tiden jag gå på intensivurs så jag slipper åka imellan.


Fasters gulleplutt♥

Ser väldigt sur ut där men var rätt sliten. för detta är midsommardagen bilden är tagen ;).
Och för att en bild säger mer än 1000 ord så slutar jag här ♥
Puss


Bakiiiiis

Igår blev de utgång och jag körde på långklänning (min nya klänning) och blomma i håret, de blev en sommrig outfit. Jag fick många komplimanger igår om hur fin jag var & att min klänning var jättefin, så tydligen så såg jag nog rätt bra ut ändå ;).
Gårkvällen var as kul men idag mår jag tyvärr som jag förtjänar, blir soffläge hela dagen tror jag ;) haha


Tävlar hos Madeleine & lilla Lova

Jag är med och tävlar hos fina Madeleine&Lova om en underbar namnmössa.
Det är Therese som syr dom och jag tycker som är sååå fina!




Hemmakväll

Idag blir det en lugn hemmakväll framför en rysare för min del, efter flera utekvällar så kommer de bli väldigt skönt med en lugn kväll och somna själv i lagom tid i sin egen säng, låter jävligt nice.
Jag ska snart stänga på filmen & dra en filt upp över ansiktet, och njuta av en läskig film ;).
Denna filmen blir det


Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta



Rösta på min klänning!

NMina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



Borta bra men hemma bäst

Igår kom jag hem från Öland, underbara dagar med underbara personer. Det har varit kanon på Öland men som rubriken lyder "Borta bra men hemma bäst" det är faktiskt så, man kan vara borta ett tag men sen är de så jävla gutt att komma hem, hem till sin egen säng, til sig egen dusch med mera....
Nu är de även slut på semestern känns de som för på måndag börjar jag instensiv kurs med körkortet, som håller på i 3 veckor och sen har jag en vecka "semester" och sen jobba i 3 veckor. Det blir en fullspäckad sommar men de är skönt att ha något att göra och körkortet är något som jag verkligen ser fram emot, jag skulle vilja ha de nu!!!
Ska lägga mig och läsa på teorin nu, puss


RSS 2.0