Onsdag...

Nu är det Onsdag igen, cirka 21 veckor sedan du lämnade denna världen och oss och  förflyttade dig till den andra världen och nästa fas. Du kom tyvärr mycket snabbare över till en andra sidan än vi hade trott och hoppats, men jag hoppas och tror att vi syns där bakom igen.


Sommaren är snart över, den sommaren som vi skulle ha delat tilsammans precis som förut. Vi skulle ha åkt till Gotland tillsammans i år dit du ville åka och där du aldrig hade varit innan, barnen skulle ha följt med och uppleva Gotland dem med på nytt precis som du, dom skulle ha upplevt Gotland tillsammans med dig, dom skulle ha fåt vara med dig, sin pappa. Men ingenting utav detta blev av, du gick bort och ingen utav oss kände varken lust eller ork att åka dit, och eftersom att du hade varit med och bestämt att vi skulle åka blev det genast inte det samma utan dig.

I sommar så fyllde jag 16, en födelsedag som du inte var med på och en födelsedag som inte var som den skulle och som desutom hade ett stort hål utav något som fattades,  och det var du.

Om snart en månad så fyller Emma 6 år, den födelsedagen kommer att bli som vilken födelsedag som helst förutom en väldigt stor sak att du inte kommer att vara närvarande.

Hilma kommer att fylla hela 3 år utan dig, utan sin pappa bredvid sig.

Vi alla saknar dig enormt men vi visar att också så extremt olika, Emma & Hilma säger ofta att dom saknar dig och jag vet att dom gör det också för inget är det samma längre. Pratkvällarna framför tv:n är fortfarande lika pratiga men absolut inte lika roliga, det var roligare när vi var vi tre vi som kunde sitta och prata om allt framför denna tv, du och jag kunde desutom börja att tjaffsa om allt & ingenting och det var alltid lika kul.

Du är inte borta du finns i våra hjärtan.
En ängel till låns du var men tyvärr så fick vi inte ha dig kvar.

Ytterligare en onsdag utan dig.
Kramar Nettan!



Kommentarer
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

den första tiden är verkligen svår och dem kommer alltid finnas i våra hjärtan.. man lever vidare med alla minnen man haft tillsammans.

kram från en annan som mist sin pappa <3

2009-08-13 @ 14:19:40
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Sv: Jag vet inte :S

2009-08-13 @ 19:40:15
URL: http://flickanheterbeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0