Har ringt till FRIA!

Nyss så ringde mamma till FRIA (ett märke som är helt fritt från gluten och laktos) och så sa mamma att jag hade både gluten och laktos och hade ätit deras kladdkaka som var fri från båda dom delarna men vid två tillfällen när jag hade ätit kakan hade jag spytt och mått jätte dåligt plus blivit riktigt röd i ansiktet.
Dom pratade ett tag sedan frågade jag vad personen hade sagt och så sa mamma att denna kaka består nästan bara av ägg,rapsolja och kakao, och att mamma hade sagt att jag inte tålde ägg i fast form (stekt eller kokt) fast i mat går bra men inte för mycket, och i denna kaka hade det varit aldeles för mycket ägg och jätte mycket fett (rapsolja) och det tillsamans kunde bli en allergisk reaktion.
"FRIA tjejen" sa att det kunde vara så men riktigt säker var hon inte, så nästa gång vi ska åka ner till min läkare ska vi fråga om detta, man vill ju gärna veta, för att det kan ju vara så i fler produkter!
Kramar Nettan!Kommentarer
Postat av: Jennifer på Fashioncut

Verkar vara jobbigt det där. Själv har jag varit allergisk men det är nästan helt borta nu :)

SV: Jag sitter och typ drogar låten om och om igen nu. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den...

2009-03-04 @ 15:50:24
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: nettan

Jennifer; ja fast man blir ju van, men det är ju inget roligt om det ska bli fler saker. Vad var du allergisk mot då?Okej jag får väll säga detsamma, har lyssnat på den en massa gånger om och om igen nu=)

2009-03-04 @ 15:58:00
URL: http://glutiz.blogg.se/
Postat av: kristina

Vad bra, att du vet lite mer. Smart att ringa. Kraam

2009-03-04 @ 17:16:10
URL: http://branden.blogg.se/
Postat av: nettan

Kristina; Ja det är klart. Det var mamma ide hehe=) kram

2009-03-04 @ 20:39:43
URL: http://glutiz.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Kanonbra att det finns så många alternativa produkter -men det verkar ju som om man måste vara innehållsexpert ändå... hoppas att du mår bra eller bättre i alla fall!Och du, tack så hemskt mycket för kommentaren inne hos mig också!:-)

2009-03-05 @ 02:08:03
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: nettan

Mamma Melissa; Ja det är bra när det finns så mycket glutenfria produkter så att man oxå kan äta gott. Jag mår mycket bättre nu fast vill gärna veta vad det var jag inte tålde, men tack för omtanken.Det var så lite så=) Kram

2009-03-07 @ 10:28:53
URL: http://glutiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0