Nu är han här

Klockan 04.33 i morse tittade en liten pojke ut som vägde 4163 gram och var 49 centimeter lång.
Kristina har blivit trebarnsmamma, Emma & Hilma har blivit storasystrar till en pojke och jag har blivit en gladare Nett. ♥
I morse fick jag ett samtal av Kristina att den lille hade kommit, överväldigad av känslor sprang jag ner till mamma och sa att vi var tvugna att åka in till BB för nu är bebisen här, kristinas bebis!
Först när jag såg honom & rörde hans lilla hand så skakade jag, han var så vacker så det går inte att beskriva.
Ett litet mirakel♥


Längtan är obeskrivlig

Nu är de bara några få dagar kvar till de beräknade datumet och jag längtar som bara den, går inte beskriva hur mycket jag längtar efter att de ska bli nu, att du ska komma nu!
Jag längtar efter någon som jag aldrig har träffat, jag älskar denna person trots att vi inte ens har träffats och du ska bara veta hur mycket jag längtar efter att få hålla din lilla kropp i min famn, pussa din mjuka kropp och dofta på ditt hår.
Jag är helt ivrig, känner mig besatt och kan inte få in mig på andra tankar, är de normalt? oavsett om de är det eller ej så längtar jag efter dig ♥


Ge mig styrka!

Vädret är underbart fortfarande fast dock så blåser de lite idag men för att vara april så är de superduperfint! Jag är fortfarande ensam hemma i mitt stora hus med min lilla hund & katten, de börjar att bli sjukt tråkigt här hemma nu efter att ha solat hela dagarna, gått långa promenader med hundarna/hunden osv...
Mina föräldrar kommer hem på fredagmorgon och jag längtar som bara den efter att de ska bli fredag nu, för det är så ensamt här hemma & allt är så mycket roligare om man är fler, inte sant?
Jag är så arg & ledsen på samma gång, de känns som att någon har huggit något i hjärtat på mig, jag ger upp detta nu, jag orkar inte av de!


Underbart väder

Jag har haft fullt upp hitils av detta påsklov för vädret är underbart så jag har bara varit ute hela dagarna och solat, grillat och varit med kompisar och gått långa promenader med hundarna.
Ni får ha de bra, puss


Påsklooov

Idag är det den 21/4 och det innebär att jag snart har påsklov, slutar denna lektionen vid 11 och efter det har vi bara innebandy mellan John Bauer och CIS, sedan tar jag påsklov som kommer att bli otroligt skönt.

Igår åkte mina föräldrar utomlands så jag är hemma själv i en hel vecka, fast jag ska vara hundvakt åt två hundar så jag kommer ha att göra ;).

Kram


Påååskägg

Fick ett rosa påskägg idag av mamma bara för att hon är så snäll, men givetvist fick mina två äldre bröder också varset påskägg fast de fick inte rosa som mig;). Man blir nog aldrig för stor för att få ett påskägg med massa godis i, för det är så gott.
Imorgon får jag påsklov och det ska bli underbart, för jag är väldigt trött av mig nuförtiden så skulle vara skönt att vara ledig ett tag, som jag imorgon blir.
Puss


Min ny klippta vovve

Nu är jag hemma och min hund är hämtad ifrån frisören, så nu är han nyklippt och fin.
Puss


Beslutet är taget

Har gjort ett tufft beslut men det var det jag ville innerst inne, men i början är allting jobbigt och svårt men detta kommer jag att klara, känner man så, så funkar allt...

Jag tänker inte säga än vad det är som jag har gjort, men ni kommer att förstå. Jag är nöjd med det jag gjorde och jag ångrar mig inte men såklart så är det jobbigt, efter så lång tid så är de inte så konstigt...

Kram


Kalas

Godmorgon på er alla jag ska snart äta frukost och sen beger jag mig iväg på kalas till min faster som fyllde år i veckan, jag är nog inte hemma förens sent ikväll men det blir nog ett trevligt besök.

Vad ska ni göra idag?

Kram


Blekt håret

Jag har blekt håret, så nu är det ännu ljusare och snyggare, resultatet ser ni på sista bilden man kanske inte ser så bra, men man ser att det är mycket ljusare.
Blondare och dummare;)
Kram


Vardagslyx

Att tappa upp ett bad är vardagslyx för mig, att ligga och bubbla med ett stort iskallt glas Pepsi max är underbart. Känns som att allt är som det ska och desutom ha datorn bredvid sig och lyssna på spotify och sjuuunga, underbart.
Kram


gästblogg

Hej hej Glutiz!
Det här är buggarens som talar, kolla in min blogg: www.buggarens.blogspot.com
tjoo tjoo bloggen ;)


Godmorgon

Godmorgon på er alla jag är sjukt trött idag som precis alla andra dagar, jag är i skolan och har tidningsarbete (vi har släppt ut en tidning redan, klicka här). Nu ska jag fortsätta att jobba.

Puss


Det är inte lätt när de är svårt

Livet är svårt när det inte är lätt, det låter rätt så normalt i alla fall. Skulle behöva någon som tänkte åt mig just nu och säga hur jag ska göra, för jag vet inte själv. Livet är svårt men vem har sagt att det ska vara lätt? utav allt svårt vi går igenom i livet lär vi oss enormt mycket.
Detta är svårt!


20 dagar kvar ♥

Jag har börjat att räkna ner dagarna för nu är det inte länge kvar, 2 veckor och 3 dagar (20 dagar) tills det beräknade datumet. Vi vill ha dig här nu♥



Dagens outfit

Idag blev det ett enkelt svart linne ihop med en färgglad blommig kjol och ett par svarta strumpbyxor, väldigt sommrigt enligt mig och desutom snyggt. Jag längtar efter sommaren som bara den, så jag får klä mig sommrigt tills den är här.
Puss


Älsklingen strax här

Snart kommer min älskade "J" hit och då ska vi mysa för fullt, bland annat bada bubbelbad för de är jag riktigt sugen på att göra ikväll, sedan ska vi nog bara ta det lugnt för imorgon är det skola igen på tala om det, vad fort veckorna går det är redan onsdag imorgon!
Puss


Är man lat så är man

Jag vill hem nu, jag har matte och efter det har jag engelska så jag slutar inte förens vid 16:15 idag, det senaste genom historien!

Jag har missat två BB avsnitt så jag får kolla på det när jag kommer hem, ett måste!



Hahaha

Haha gick ni på den eller? ;)

vad tror ni om mig egentligen!


Sooolat

Har varit & solat och fick då upp en tanke i mitt huvud att jag vill köpa hårfärg och färga håret, så jag får ta och göra det någon dag för det börjar bli lite "mörkt" nu alltså håret. Jag är blondin från början men det blir ju alltid lite mörkare så jag får ta och fixa det. Har i alla fall solat en kvart för att förra veckan solade jag ingenting så jag får ta tag i detta nu!
Glömde se big brother igår så jag får se det på webben nu och sedan hoppa in i duschen, puss puss.


22 dagar kvar

Nu är det bara 22 dagar kvar och du ska bara veta hur mycket vi längtar efter dig, känns som att jag har väntat i en evighet efter dig men snart så är du här, äntligen!

Det kan gå fortare och det kan ta längre tid, men du är beräknad till exakt om 22 dagar och du ska bara veta hur ivrig jag är efter att få hålla i dig.




Sjuk?

Har inte skrivit på ett tag, men det har inte varit så bra som jag skrev i ett inlägg och jag vill inte gå in på varför. Jag mår fortfarannde inte bra men nu är det mer för att jag har sjukt ont i magen (kramp) desutom illamående och så vidare.

Men nu ska jag försöka att bättra mig, ni får gärna skriva om vad ni vill läsa om här i bloggen!

Puss


Psykiskt dålig

Har inte bloggat på ett tag och får se när jag kommer att orka blogga igen, jag bloggar inte nu för att jag mår väldigt dåligt, psykiskt. Det är inte så allvarligt som det låter men jag har i alla fall inegn lust med något just nu, ännu mindre att blogga.
Kram


Shopping

Magtröja
4 mönstrade strumpor
vaxning för ögnbryn
En till magtröja
Älskar att shoppa, mest så blir de nätshopping. En "ny" favorit är magtröjor jag bara älska dom såå mycket för dom är så sjukt söta.
Kram


Lördagsmys

Jag har precis sett filmen "Paranormal activity 2" den var bra men ettan är mycket bättre enligt mig och tvåan var var väldigt seg i början också, tog lång tid innan det hände något.
Nu sitter jag och kollar på filmen "Pappa på burk" eller som den igentligen heter på Engelska "The switch", den verkar bra så den ska jag kolla på med ett glas iskall Pepsi max och en påse smågodis, detta är verkligen lördagsmys.
Puss


RSS 2.0