Hackat facebookkonto

Min facebook har blivit hackad och min relationstatus är ändrad, saker skrivs i min logg och jag kommer inte in på min facebok, för eposten & lösenordet är ändrat, sjukt störande!!!
Ska knäcka detta så jag får tillbaka min facebook, folk som inte har några liv och hackar sig in på andras facebook dom kan ju ta sig någonstans


Jag faller tung som en sten, min kropp faller ihop av tyngden utav ensamhet och sorg. Mitt leende på läpparna är bara på låtsas den ni ser är inte den som finns. Mina tårar faller handlöst ner på mina kinder, dom torkar jag bort men mitt hjärta som blöder kan ingen torka. Ni tror att ni vet vem jag är, men den ni ser det är inte den jag är. Allt det tunga har fört mig hit, ensam bär jag på de allra tyngsta, smärtan.
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig♥


Fredag <3

Sitter i skolan & har Foto A och snart slutar denna lektion då blir det att gå in till stan och kolla lite, i eftermiddag har vi Engelska B låter inte så lockande men efter det så börjar faktiskt helgen.

Jag hoppas på en toppen helg vem gör inte det?, massa mys och bara ta det lugnt.


Bjuder på en urgullig bild på Wilma


Lugg, check!!

Hemkommen från frisören med ett nytt utseende (nästan), är sjukt nöjd med min lugg trots att jag var tvungen att klippa av håret en bra bit ( var sjukt slitet) så tyckte jag de blev väldigt bra för de, för luggen vägde upp det.
Är sååå nöjd, varför gjorde jag inte detta tidigare?

Har desutom på mig en ny inköpt tröja på bilden ;)

Puss


Fullspäckad helg

Som rubriken lyder så har jag haft en fullspäckad helg, som började med fredagsmys med mammi & lillkusinen. Lördagen åkte jag och kusin till min bror, Emmelie och Wilma sedan drog alla vi iväg och åt sedan badade vi i 1,5 timme, roligt men väldigt krävande ;).

På lördagskvällen fick jag med mig lillan hem, så hon sov hos oss. När vi hade vaknat på söndagen (igår) så gav mamma,jag och Wilma oss iväg till Kalmar (eftersom att mamma hade vunnit på hästarna) där vi shoppade massa och åt god mat. Btw, kan lägga upp lite bilder sen på shoppingen!

Kram


Irriterad man blir

men du "melissa" om du nu är trött på mitt jävla tjat varför läser du då min blogg, dra & titta inte in igen okej?


5 underbara månader

5 månader har gått sedan denna lilla tös kom till världen, men oj vad tiden har gått fort. Men man märker att hon
blir äldre och större för varje dag, för att för varje dag så lär hon sig något nytt och det är väldigt kul.
Idag blev det lite kalasande som vi gjort de andra månaderna med.

Fy bubblan vad fasters lilla tös är söt, älskar dig lilla du ♥


Underbar helg

Helgen har varit toppen eller har varit med om bättre men den va absolut inte dålig. Helgen började med att jag var barnvakt åt Wilma i fredags och min älskade pojkvän gjorde mig också sällskap medan de andra var på travet. Det var en bra fredag och igår (alltså i lördags) så sov min bror och Emmelie och lilla Wilma hos oss igen (de sov hos oss på fredagen med) och vi kollade på film och bara tog det allmänt lugnt. Idag har jag tagit de väldigt lugnt och bara legat framför tvn i stort sett hela dagen.

Funderar på att sova, att man kan vara så trött trots att man har sovit bort typ halva dagen?


Brumm brumm!!!

Wilma provade "gåbilen" och tutade runt eller nej riktigt så var det inte för hon va lite för liten för den ;), lillan såg helt skräckslagen ut när min bror (hennes pappa) körde runt på henne.
Kram


RSS 2.0