Fasters allra bästaste & finaste 


Mitt 2011

tyvärr så såg jag nu att jag inte har skrivit något i Januari 2011 så jag får börja med Februari på "Mitt 2011", i bilder ska jag visa mitt år som har gått.
FEBRUARI
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om Februari, men jag och min kille hade 7 månader då de får väl vara de speciella den månaden?
MARS

Mars var rätt så händelserikt men jag valde att ta denna bilden, för i Mars så var det 2 år sedan M dog. Jag fick även låna Peters kamera denna månaden som jag fortfarande har & glädjs av, hälsade även på mina älsklingar denna månaden.
APRIL

Den här månaden tittade lille Erik ut som vägde 4163 och var 49 centimeter lång, en sån sötnos.
MAJ

Den här månaden kom mitt eferlängtade syskonbarn till världen, lilla Wilma.
JUNI

Den här månaden så firade mamma och pappa 25 år som gifta så vi var och åt på "Lammet & grisen", det var helt fantastiskt fint där och maten var utsökt. Det hände så mycket denna månaden jag var även modell för en dag som var sjukt kul, det blev även ett upbrott mellan mig och min älskling, jag trodde att det aldrig skulle bli vi igen för det var slut i 1-2 månader och det var hemska månader, men det var något vi verkligen behövde för nu står vi varandra mycket närmre och känslorna är större.
JULI

Jag fotografera denna lilla tösen mycket och bilder som var med i tidningen desutom, men om jag ska sammanfatta hela sommaren så var det mest jobba,körskolan och lilla Wilma såklart och en hel del Öland.
AUGUSTI
Den här månaden blev det han och jag igen och det var väl en väldans tur, för hur skulle jag ha klarat mig? Jag började även att springa flera dagar i veckan tyvärr så la jag av på grund av några anledningar som jag inte kan gå ut med i bloggen, men jag ska börja igen för det skriker efter mig!!!
September

Jag passade på & njöt av livet, allt rullade på just då men mycket dolde sig som jag inte visste om...
Oktober

Visste inte vad jag skulle ta för bild så fick bli denna när jag hade klippt lugg, även denna månaden så blev mitt facebook konto hackat, jag visste inte att man kunde bli sp ledsen över en sån sak? men de kunde man tydligen.
November

November var en väldigt känsloladdad månad jag fick körkort och det är en av de bästa sakerna som har hänt mig, jag har aldrig kämpat så mycket för något som jag gjorde för detta så det var väldigt stort för mig och är fortfarande. Jag gjorde även en sak, en sak som är de svåraste jag har varit med om, de va väldigt väldigt jobbigt men de va det nödvändigaste just då och är fortfarande så det var rätt positivt ändå.
December

Denna månaden var vi på Ålands kryssningen och det är bland de roligaste & sjukaste jag har gjort och jag vill dit igen!!!!, såklart var det julafton denna månaden med men detta slår allt detta kan jag lugnt säga. Imorgon är det nyår och det hoppas jag med blir toppen, längtar lite faktiskt.
Detta var mitt år, såklart har de hänt mycket mycket mer men det är så svårt att visa allt i bilder och allt kan man inte gå ut med i en blogg heller, men 2011 har varit ett bra år men väldigt känsloladdat. Jag hoppas på ett bra 2012 med många möjligheter.
Puss


Hemma hos E & M

Sitter hemma hos min bror och hans tjej & lilla Wilma såklart som nu ska sova, vi ser på tvn där det är "grabben i graven bredvid", men jag ska snart åka och hämta mamma (hon slutar snart att jobba) sen ska vi hem. Innan jag åkte hit så var mamma och jag på stan och bytte min väska (fick en väska i julklapp men jag bytte den, så har en jättefin väska nu), kollade på rean men hittade inte något alls (hittar aldrig något på reor) sen så var vi och åt lunch på kina, muuums.


Det är redan den 28 december alltså är det bara 3 dagar kvar tills det är nyår, åhh längtar ♥


Du är så otroligt underbar♥

På julaftonskvällen kom min älskling till mig och förutom den fina parfymen jag fick i julklapp så hade han med sig en liten "sak" sa han, han sa att det inte var något speciellt och stoppade ner handen i byxfickan och tog upp en liten sten med orden "Till min prinsessa". Jag håller med de var ingen stor grej men de handlar inte om att få stora paket som är jättedyrt utan det är tanken som räknas brukar man säga, och här kan man verkligen snacka om "tanken som räknas".

Det var verkligen det finaste jag har fått av någon, och när han gav stenen till mig sa han "ja du är ju min lilla prinsessa", snacka om att jag höll på att smälta, åhh så söt min älskling är.
Älskar dig min gulleplutt


Filmmys

Ligger i min nybäddade säng och kollar på tvn (fick en tv i tidig julklapp) "27 dresses" i min ensamhet, mina föräldrar jobbar och älsklingen är på hockey så blev en ensamdag fast ibland är det med skönt fast bara ibland, imorgon får jag hitta på något. Idag har jag nästan bara legat och kollat på serier och filmer hela dagen, fast en bra sak har jag gjort och det var att byta lakan i sängen och bädda, tummen upp för det.
Nu ska jag se klart filmen och fortsätta att sakna min bby


God jul

God jul på er lite såhär i efterhand men vem är inte upptagen på julen? skulle bara vara konstigt om jag hade tid då ;). Gårdagen var i alla fall jättebra, god mat, trevligt sällskap och en massa annat bra.

Det var Wilmas första jul så hon fick massa utav klappar och självklart kom tomten..., senare på kvällen kom min älskling, lyckat får jag säga. Dock var både jag och min bror sjuk så blev rätt lugnt igår med två sjuklingar i huset, men jag börjar nå bättringsvägen nu, äntligen!!!
Kram


Dan före julafton

Jag är fortfarande sjuk och jag kan tala om att det suger väldigt rejält, halsen kliar så att jag tror jag smäller av snart och så får jag näsblod varje dag, de senaste va för typ en halvtimme sedan...

Jag mår inte lika dåligt idag som jag har gjort dom andra dagarna, nu är det mest att de kliar lite i halsen och så är jag hes som fan, de börjar bli bättre wihoooo men vill gärna bli frisk nu.
Snart ska i alla fall mamma, pappa och jag iväg in till kalmar och handla de sista julklapparna och givetvist massa julmat, mumma! Men ikväll blir de uppersittarkväll framför bingolotto hos min äldsta bror och givetsvist är hela familjen där då och lilla Wilma snuttan.

Helt otroligt det känns inte som dagen före julafton eller hur? Jag har i alla fall inte den där "julkänslan" okej sen är jag ju sjuk också de kanske är en liten poäng i de hela?
Ha en bra dag.


Sjuk

39 graders feber, halsont och hostar som bara den så jag tror jag går och lägger mig igen efter att ha sovit hela dagen. Men det har verkligen gjort värkan att jag har vilat i två dagar nu. Slänger i mig lite mer medicin, usch hoppas det är över tills helgen i alla fall.
Kram


Bakfylla & halsont

Sitter och käkar panodil och klunkar i mig vatten, har feber och halsont jag får inte heller glömma att jag har ont i VARENDA led på kroppen, kan knappt gå och bakfyllan sitter i än, vad fan hände i lördags igentligen???
Om en timme kommer i alla fall min älskling till mig då får han ta hand om mig, känner mig förtjänt av det. Nu blir det att laga lite mat medan hela min värld snurrar, fan illa!
Fina älsklingen 


Ålandskryssning

I lördags åkte jag och familjen med Ålandskryssningen och jag låter bilderna tala för sig själva, fan va kul de va i alla fall och bakfyllan sitter ta me fan i fortfarande!
Kram


Hos den bästa ♥

Efter att ha släppt av mamma vid hennes jobb så är jag nu hos Emmelie och lilla Wilma, fast hon sover dock. Nu får lillan ta och vakna så jag får mysa med henne ♥.
Ikväll kommer älsklingen sen blir det att packa lite inför imorgon för då blir det finlandfärjan, wihooo!!!!


Lilla sockertoppen ♥

Denna lilla filuren saknar jag ihjäl mig av snart, men imorgon så får jag träffa henne igen och då får det bli mys på högsta nivå. Det borde vara förbjudet att vara så söt som hon är, fasters bästa 



Trött?

Jag vaknade nu av att mamma väckte mig, shit jag försov mig och det kan jag tala om att det händer INTE ofta men idag så. Igår var jag sjukt trött och somnade i soffan vid 15:00 och sov ända till 17:00 av att älsklingen plingade på dörren, sedan somnade jag om igen och vakande 19:30 och gick och la mig i min säng och somnade om IGEN, vaknade senare vid 22:00 av att älsklingen ringde och skulle säga godnatt sedan sova jag för natten och vaknade nu, jag är fortfarande trött och jag kan inte förstå varför för detta verkar lite konstigt.
Nu ska jag kolla julkalendern och sedan vila, haha
Kram


Plugg hela dagen

Fick precis reda på att nästa lektion är inställd så jag går bara till klockan 11 idag, fan så gutt. Blir att åka hem tidigare idag och PLUGGA måste göra klart lite saker innan jullovet. Sen blir de att bara ta det lugnt och imorgon är det fredag, vad fort tiden går!?! inte alls långt kvar tills Finland nu, bara 2 dagar kvar, wihoo.

Jag älskar min världens bästa kille♥



Maaat

Nu kom min hungriga pojkvän hem till mig och jag har stått och gjort hemmagjorda köttbullar, kokt potatis och brunsås fast potatisen är inte riktigt färdiga än, men jag känne mig som en riktig husmor & väldigt duktig ;).
Idag har jag fixat mina naglar igen, äntligen och dom blev superduperfina som alltid och nu är det inte alls länge kvar tills vi åker med finlandsfärjan, åhh kul! På lördag morgon åker hela familjen (brödernas tjejer, älsklingen och
Wilma är givetvist inräknat).
Nu ska jag fortsätta med maten, puss


Mina tankar

Dör lite av tanken, är det verkligen sant?  Sluter mina ögon och längtar till en tid långt bortom det här. Jag vill så gärna, tanken slog mig och jag vill så gärna.


Bjuder på en bild på min allra käraste brorsdotter ♥



Älskling ♥

Jag har nog världens bästa pojkvän, underbart gullig och jag älskar honom mest av allt ♥
Nu blir det att sova, puss


Lyckligast på denna jord

Èller? jag känner mig i alla fall som världens lyckligaste tjej, lixom livet bara leker just nu. De kom som ett nedslag och tårarna forsade men nu börjar de ljusna fast jag glömmer de aldrig ♥, mer än två veckor sen jag fick körkort och hur glad blir man inte av de? sedan har jag världens underbaraste pojkvän & snart är det ännu bättre ♥.
beställt & längtar tills jag får hem, lovar att visa vad jag menar när de kommer hem♥
Ska gå och lägga mig nu, puss


Söndagsmys ♥

Har kollat på bingolotto med familen (nästan hela) efter en heldag i Kalmar. Vi lämnade vår lilla vovve hos frisören medan vi var och shoppade loss, köpte bland annat ett par nya jeans, en tröja, trosor (kan lägga upp bild typ imorgon). Efter shoppingen åt vi på en fin italiensk restaurang, mumma!
Föresten 3edje advent idag, fort tiden går.
Snart blir det beck, sen sova puss.


Kosta Outlet

Igår natt hämtade jag älsklingen i stan efter att han hade varit på julbord med jobbet, när vi vakande hängde vi med mamma,pappa,bror & hans tjej till "Kosta" vi var på kosta outlet men jag hittade inget, så älsklingen och jag åkte vidare till Kalmar och kollade lite. Nu ikväll har vi ätit tacos hos bror och spelat monopol, jag vann ;) nu har älsklingen åkt men jag är fortfarande kvar och kollar på tvn typ.
Bara en vecka kvar till finland, åhh längtar♥


Fredag ♥

Nu är det underbara fredag idag igen, herregud vad tiden går fort var det inte fredag nyss? Tiden bara springer förbi en så som vissa brukar säga "tänk om det var fredag varje dag" då kan jag säga att det känns faktikst som att det är det, helgen bara springer förbi en och poff så är det måndag sen poff så är det fredag igen!

Idag har jag inget speciellt planerat, kanske hälsa på min minsta älskling? bara koppla av och njuta av helgen låter också rätt lockande.



Livet leker ♥

Känslan av att livet leker just nu är toppen okej de har varit många motgångar under vägen, inte precis en dans på rosor om ni förstår. Men efter allt börjar ljuset att titta fram, de känns hlet klart väldigt bra nu.


Andra advent

Okej jag är lite sen men det är i alla fall fortfarande andra advent, var tog all tid vägen? Snart är det till och med tredje advent, herregud!!!!
Vår fina adventsljusstake


Wilma 7 månader ♥


Första bilden på mig och Wilma den togs när hon var en dag gammal, alltså imorgon är det 7 månader sedan. Idag blir i alla fall Wilma 7 månader, shit alltså vad tiden går fort. Pytteliten på bilden men nu är hon en stor cheya, fortfarande en liten bebis fast jämför man med denna bilden så är hon STOR och hon har verkligen utvecklas. Älskar verkligen den här bilden som är tagen av min bror Marcus.

Puss på dig fasters gullunge♥



Grattis Hilma ♥


 Min lilla Hilma blir 5 år idag, vart har tiden tagit vägen lixom 5 år?? De känns som att de var igår du var 2 år och jag gick och bar på dig och jag blev kallad "nett", nu kan du säga "Jeanette" jätteduktigt och gå ja de kan du men vill gärna att jag bär dig ändå. Jag saknar dig min gullunge, de var alldels för länge sen vi sågs nu, jag får ta tag i de här och åka ner till dig.

Min lilla älskling börjar bli stor ♥


Jag ångrar inget

Jag fick höra "man ska aldrig ångra sig" och de 5 orden gick verkligen in, ångra sig varför ska man göra det? gjort är gjort and thats it! De är bra som de är nu, tankarna kommer och går men jag ångrar mig inte, orden kommer ur min egna mun och det känns väldigt skönt, för det är så jag känner.
Föresten så gick det bra på vårdcentralen idag, och fort desutom med det gillas!
Kram


Vårdcentralen

Slutade tidigare idag för jag ska vara på vårdcentaralen? vid 3, hoppas de går bra bara och att det går fort ;).
Puuuss


Skulle vilja säga allt

Som ni kanske har märkt så har jag "skrivit i gåtor" en del och det finns de anledningar till, jag vill berätta men kan inte. Jag hade velat dela med mig utav hela mitt liv i bloggen, de är så skönt att bara få skriva av sig men då kommer de alltid någon själ och klagar! Allt kan man inte heller prata om, så att prata i gåtor kommer det att bli en del, bloggen är min och jag bestämmer vad jag skriver och passar det inte er så behöver ni inte läsa men så enkelt är det ju inte, tyvärr!

Det hade varit väldigt skönt att låta fingrarna gå och texten flöda, men man får väl tänka på vad man skriver?
Ni kanske tycker att jag delar med mig utav både de ena och det andra, ja att hela mitt liv ligger på nätet men nej inte ens hälften av mitt liv är på bloggen, sånt där som bara mitt hjärta kramar om och ingen ser.

Jag vill skrika ut mina ord i världen, låta dom studsa ut i universum och sedan tillbaka, kanske hade ni haft en annan syn på mig då?


Wilma ♥ majskrokar

 
Wilma älskar majskrokar för vilken bebis gör inte det? Helt galen är hon när påsen åker fram sedan fick jag en klockren bild när hon mummsar i sig.

Kram


Middag med bästa

Har engelska nu efter en lyckad redovisning på Foto A lektionen, men nu vill jag helst bara sluta för idag hämtar min älskling mig sedan åker vi och äter på "Zorbas", de kommer bli väldigt mumsigt för magen kurarr för fullt nu.



1 December

Vaknade för några timmar sen men ligger fortfarande kvar i sängen & ser på massa serier på datorn som tex "Svenskars hemliga liv". Är ensam hemma för mamma jobbar och älsklingen med, han väckte mig i morse och jag fick en hejdå puss, och nu ligger jag här ensam, usch hatar det. Saknar min älskling och han är så underbar, igår fick jag massa gulliga sms där han skrev hur mycket han saknade mig och så, när han var på jobbet.
Det blir en lugn dag idag, är ledig idag med och imorgon är det skola igen sen heeelg ♥


RSS 2.0