Nu har dom kommit!




Min nya klänning och mina nya lacklegging med dragkedjor.

Kram


Återförenade

Den 9 maj 1990 dog farfar och 20 år senare den 9 maj 2010 dog farmor, tror detta är ett tecken på något det är i alla fall lite märkligt. Nu är ni tillsammans igen, återförenade igen långt upp bakom himmlens portar. Livet tar aldrig slut det börjar bara om på nytt♥




peace♥

Kram



Begravning


Min outfit


Idag var det begravning för farmor.

Kram


Påväg till Göteborg

Nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg, när vi kommer fram ska vi cheka in på hotellet sedan blir det ombyte av kläder och göra staden osäker;). Imorgon blir det stan igen och sedan liseberg.


Jag ska försöka ta massa bilder och lägga upp här på bloggen.

Kram på er


Bröllopsmässa

Hela dagen idag har jag varit på bröllopsmässan i Oskarshamn, jag blev inbjuden av en fotograf att hjälpa till att fotografera lite speciellt under dom tre catwalkerna. Det var väldigt roligt och lärorikt, jag älskar att fotografera och vill jobba med det i framtiden så det var kul.

Kram



Underbart

Vädret är så j*vla underbart, sitter ute i solen och bara njuter av detta underbara väder som jag har väntat på så länge.
Jag sitter med datorn i knät och bara steeeker och dunkar "Black eyed peas- meet me halfway".

Nu blir det snart också grillat efter att ha varit i Kalmar en heldag med Angelica, och shoppat lite.

Kram



Solbrills;)



Köpte de här snyggingarna när jag var i Norrköping häromdagen, passar bra nu när solen är framme och vädret är toppen.

Kram


Super söta!!!



Köpta ett par supersöta skor idag;), det är lite sjömansstuk över dom så dom kommer att passa utmärkt till min sjömansklänning.

Kram


SOL!

Vilket underbart väder det har varit hela dagen, nu har det börjat att svalna lite men det är fortfarande varmt och skönt. Detta har jag väntat på länge, och det är jag nog inte ensam om eller?.

Idag blev det på med solglasögonen och en glass i handen;).



Kram


16/5

Glömmde berätta att i söndags 16/5 så var Kristina,Peter och barnen nere i Ruda och hälsade på, eller dom var och plockade i det "gammla" huset men hälsade såklart på oss också:). Jag klippte gräsmattan åt dom som hade vuxit sig långt, men det var rätt svårt att klippa pga att gräset var fuktigt och långt. Men efter en tids slit så blev det perfa;).

Efter allt arbete;) så tog vi en fika på det, kaffe och blåbärspaj (hemmbakat såklart).

Kram


Sjuk

Min hals har inte blivit bättre och jag är förkyld, och det är grymt jobbigt. Man nyser stup i kvarten och näsan bara rinner, jag pratar hest och hostar:(. Det måste bli bättre till nästa vecka för då ska jag åka till Göteborg.

Kram


Min hals

Min hals gör väldigt ont, mina halsmandlar krånglar som vanligt och det är väldigt segt funderar på att operera bort dom. Bortsett från min hals så är det väl rätt bra, vädret är fint idag och håller det i sig så blir det grillat:).


Får se vad denna dagen ger mer.
 
Jag bloggar inte så ofta så bli gärna vän med mig på facebook och följ mig där, på facebook heter jag "Jeanette partypinglan Andersson".

Kram


Beställt kläder

Jewel Band Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Zip Leggings SEK 229, Purple - NELLY.COM

Har beställt en ursöt festklänning och ett par snygga leggings med dragkedjor på.


Kram



Pepsi




Min bror och hans flickvän har skaffat hund, lilla Pepsi. Så himla otroligt söt.

Kram



Vårfint





Det här skulle inte sitta helt fel i mitt rum, ljusa och fina färger passar fint nu till våren. Det skulle inte sitta helt fel i min säng just nu haha.

 

Kram



Chokladboll eller negerboll?


Jag har gjort chokladbollar negerbollar. Sedan jag var liten så har jag sagt negerbollar och sedan helt plötsligt så fick man inte säga det längre, och det kan jag inte förstå. Har man sagt en sak ända sedan barnsben är det rätt svårt att plötsligt ändra sig men ibland säger jag chokladboll (beror på vilket sällskap jag är i). Jag tycker det är lite barnsligt att man inte får säga negerboll längre för att det anses vara rasistiskt, då är det lika rasistiskt att säga vitlök!, vad är skillnaden egentligen.

Lika barnsligt är det att man inte får sjunga Sveriges nationalsång i skolorna längre för att det anses rasistiskt, herregud hur långt ska detta gå egentligen? Skulle jag ha på mig en tröja som det stod Sverige på eller Sveriges flagga på tex, så skulle jag förknippas som rasist, men går någon från ett annat land och sjunger på sitt lands nationalsång eller bär något som förknippas med deras land så är det ingen som bryr sig och det är inte rasistiskt. Hur lustig är vår värld egentligen?

Kram


Kärleksmums




Jag blev så sugen på något gott förut idag, så jag bestämmde mig för att baka kärleksmums. Det blev ricktigt gott.

Kram


Vila i frid

En tröst i sorgen Gud oss ger
Att den vi älskar ej lider mer.

Kram



Ett kort besök!

Igår kom Jonatan hem till mig, vi kollade på talang, film och hade det allmänt trevligt. Men nu har han åkt hem och jag roar mig med att facebooka och lyssna på musik:).

Idag blir det nog en lugn dag och kväll, jag är väldigt trött så det blir nog tvn i kväll.

Kram



Perfektionist

Ja jag är en liten sådan, en perfektionist. Idag åkte mamma och pappa till kalmar och jag som inte gillar att vara själv hemma, ägnade mig åt att städa nästan hela huset. Jag har slängt en massa "gammalt" smink och sådant vi inte använder. Dammsugit och skurat alla golv, bäddat sängar, rengjort badkaret och duschen, plockat ur och in i diskmaskinen och en massa mer och under tiden har jag burit in ved och eldat:).

Jag vet inte vad jag fick för energi idag för att orka göra allt detta, men ärligt talat så tycker jag det är roligt att städa, det roligaste är i alla fall efteråt när man får se resultatet. Jag älskar att ha fint runt omkring mig.

Kram



Nej till rökning!

Förstår inte människor som röker! Vad är det goda med att stoppa en cancerpinne i sin mun? vad är det goda med att andas in rök hela dagarna? Jag skulle aldrig i hela mitt liv få för att börja röka, dom som röker är svaga dom vågar inte att stå emot grupptrycket och till slut blir dom en del av grupptrycket.

Jag har lovat mig själv att aldrig börja röka, alla smakar väl någon gång men det är en helt annan sak, det finns inget posetivt alls med rökning, enligt mig.
Man åldras och dör i förtid, man får dålig andedräkt och man stinker rök nästan hela tiden, man kan få en massa följdsjukdommar pga rökning. Man skadar inte bara sig själv när man röker, utan också dom som står bredvid (passivrökning), man får även dålig kondis och det är väldigt dyrt .
Tänk till lite innan ni öppnar cigarettpaketet om vad det verkligen står på paketen "rökning dödar, osv", jag tror ingen igentligen vill dö men ändå så stoppar man den äckliga cancerpinnen i munnen.


Kram


Hilma som bebis

Jag sitter på den "gammla stationerna datorn" och hittade en massa gammla underbara minnen.
Jag hittade en massa gammla bilder på Hilma, när hon var bebis.



Sååå himla söt:)<3




Norrköping

Nu har jag ätit mig proppmätt på fylld fläskfilè med potatiskroketter och bearnessås, så himla gott:).
Jag är klar och snart så ska jag till tåget och möta upp Angelica, sedan tar vi tåget tillsammans mot Vimmerby. Sedan så ska vi vara hos en kompis i Vimmerby ett tag tills vi åker med bil till Norrköping, där är det bilmässa;).
Jag kommer inte hem förens imon föresten, för vi sover i Vimmerby.


Jag hoppas och tror på en härlig dag/kväll/natt:).

Kram



RSS 2.0