Ny deisgn

Då var nästintill desingen färdig, ska bara dit en bild på mig bredvid headern och menyn ska fixas till :)
// Marcus


Läs min krönika


Vi har en tidning i skolan och nu är vårt tredje och sista nummer ute av Yada Yada, jag har med en krönika som är väldigt personlig, läs den :). KLICKA HÄRGrattis mamma!

Idag fyller min underbara mamma år och jag vill utbringa ett stort grattis till henne på hennes dag. Tack mamma för att du är just min mamma, älskar dig mamma♥Varit i Påryd

Igår tills idag har jag varit i Påryd och hälsat på Kristina och peter och alla barnen, den lilla nya bebisen med, Theo. Igår när jag kom dit efter skolan så var vi och handlade och sedan så grillade vi, och jag lekte massa med barnen:). Framåt kvällen så kollade Kristina, Peter och jag på film, rysare såklart det som jag älskar ;), hade även lilla Theo i famnen under filmen, otroligt mysigt.
Idag har vi varit och handlat och så har jag gosat massa med Theo och Hilma, vid 16 tiden så åkte jag hem.
Lite bilder kommer nu från min lilla vistelse i Påryd, och nej Hilma är inte smutsig på bilderna, hon är målad som en katt.


Jorden går under?

Nu har en gammal gubbe gått ut och sagt att nu på lördag kommer jorden att gå under, men hur månag tror på det? 1994 sa de att jorden skulle gå under gjorde den det? nej och även 2000 skulle jorden gå under och många andra år har de sagt att jorde skulle gå under men det har inte hänt. De gick sedan ut med att jorden skulle gå under år 2012 den 21 december enligt mayafolket, men nu har det ändrats, IGEN! redan nu på lördag ska jorden gå under, säger dom.
Jag tror inte på det här, för det har sagts så många gånger innan men det är ändå läskigt när dom går ut och säger såhär. För tänk OM det händer, det skulle ju vara katastrof! jag tycker dom ska sluta med att gå ut och säga såhär för det finns folk som verkligen tror på det här och mår dåligt över det, och är rädda. Jag tycker detta är obehagligt men tror inte på det.Gymmet!

Nu sitter jag och tuggar på ett grönt äpple och dricker Loka citron, jag har slutat med coca-cola eller i rättare sagt jag har slutat med all slags läsk som finns och ska försöka att inte äta godis heller. Jag slutar vid 11 idag och efter det blir det gymmet med min klasskompis Ewelina, nu ska jag börja mitt nya liv, får se hur länge jag orkar ;)!


Bloggen under renorvering

Bloggen har inte varit uppdaterad på ett tag men det är för att den har krånglat och inte har kunnat visa mina inlägg, just nu är det ingen snygg design men det får vara så sålänge för nu funkar i alla fall bloggen.
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men har mycket just nu, bara en månad kvar i skolan innan sommarlov.
Kram


Wilma ♥

idag kom lilla Wilma hem från BB, så jag var såklart tvungen att hälsa på henne när hon hade fått komma hem;).Jag tog med henne ut på en promenad, hennes första och hon somnade fort liggandes i vagnen. Jag bytte för första gången blöja på Wilma, har bytt blöja innan såklart men inte på detta mirakel. När jag inte gjorde detta så hade jag henne i min famn och bara gosade med henne, det är alldeles underbart.
Här kommer lite bilder på Wilma som togs under dagen.
'
Det lilla miraklet ♥


Världens lyckligaste faster ♥

Jag är nog världens lyckligaste faster, så himla otroligt söt, det lilla miraklet Wilma som somnade så sött i min famn idag när jag var och hälsade på dom på BB. Det var inte världens lättaste att skiljas från Wilma, att ta bort henne från min famn och lägga ner henne i sängen det var mindre kul, det tyckte nog Wilma med som somnade gott i min famn.
Kram


Tack!

Lixy: Bra blogg
Svar: Tack så mycket Lixy, det värmer att få såna kommentarer. Vad är det i min blogg du gillar att läsa?
Kram på dig


Hon är här nu♥

Bebisen har kommit och det blev en liten tös och jag är överlycklig, så som jag har väntat på denna dag det är helt otroligt. Imorse kom hon ut i den stora världen men jag har ännu inte sett henne, jag ska åka och se henna imorgon och pussa på det lilla miraklet ♥. Namnet på denna tös avslöjar jag inte än och bilder kommer förhoppningsvis imorgon för då ska jag fotografera henne massa ;), men får se om jag hinner lägga upp bilderna imorgon.


5 Maj

Idag är det den 5 Maj och det har ännu inte titat ut någon bebis så jag har fortfarande inte blivit faster än, men snart så. Jag vill ha det lilla miraklet här nu, åhh vad jag längtar.

Men ett mirakel har redan kommit och det är Kristinas bebis som har fått namnet Theo, urgulligt namn tycker jag. Det är mycket barn nu i bilden så måste se hur jag ska hinna med, haha för jag vill åka ner och hälsa på Theo igen och ta massa fina bilder på honom. Men vet inte när jag blir faster heller så vill inte åka iväg, men måste kunna göra saker bara för att det är massa bebisar i bilden nu. Så underbart med barn ♥Tears
Everything has changed and here i am left alone...


Tårarna når min kind

Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer3 Maj♥

Idag är vår lilla lillan beräknad, men de är inte ofta de händer på den beräknade dagen men det återstår att se, än har inget hänt i alla fall. Jag längtar som bara den, vill att dom ska ringa och säga att vår lillan har kommit men snart så är det dags.

Dagen jag har väntat på i 9 månader är nu här, nu väntar jag bara på att hon ska vara här så jag kan får pussa och krama henne ♥


När tiden är som svårast

Jag gråter mig till sömns varje natt om jag ens har sådan tur att det blir någon sömn, jag orkar inte med detta längre snälla ge mig en vändning.
Jag försöker kväva mina tårar men de bara fossar ner från mina kinder


Allt är så svart just nu

När allt är svårt så blir de bara värre, jag tar några andetag i taget och så hoppas jag på de bättre men den tiden verkar inte vara nu. Jag hoppas att det blir bra snart för som det är nu så orkar jag inte mer, jag skulle bara vilja gå och lägga mig och vakna när allt är bra igen, men tyvärr är livet inte så lätt. Vem har desutom sagt att de kommer bli bra igen?

Jag har varit en idiot jag vet men det räcker, du behöver inte sparka på mig när jag redan ligger ner. Allt är så komplicerat just nu så det går inte ens att förklara och jag har ingen ork till det nu heller.

I hope it turns, but you know i like you ♥


RSS 2.0