Svimmfärdig.

Känsliga läsare varnas!

Idag när jag vaknade så låg jag kvar ett tag i sängen eftersom att jag var så trött och gillar inte att stressa, när jag hade gått upp så duschade jag men fick plötsligt kramp i magen och blev yr och det svartnade till för ögonen.

När det hade svartnatt till så blev jag ännu mer yr och kunde plötsligt inte äns stå upp längre, jag kände sedan att jag närsom skulle falla ihop och sprang ur duschen och satt mig ner. Jag andades tyngre för att jag mådde fruktansvärt dåligt och kände att jag skulle spy hela tiden men jag kunde inte eftersom att jag inte hade ätit något, det blev bättre ett litet tag men kände mig ändå fruktansvärt yr men jag drack lite smoothie för jag trodde att det skulle bli bättre. Men när jag hade drucit smoothises så blev jag alldeles varm och sämre, jag gick då ut i köket för att ta två pronaxen men när jag hade hällt upp vatten i ett glas så kräktes jag, och jag fick inte äns behålla mina två pronaxen som jag tog efter.

Jag har mått fruktansvärt dåligt men jag gick till skolan, och så besökte jag skolsystern också och mitt blodvärde och mitt blodtryck hade sjunkit mycket sedan jag var där förut. Hon sade att jag var tvungen att börja att äta och dricka i alla fall, men det är ju inte så lätt som det låter jag vill men det går inte.

Det var riktigt obehagligt det som hände i morse.
Kramar Nettan!


Finns inte ord att beskriva saknad.Saknaden är otroligt grym, att mista dig var det värsta jag har varit med om och kommer alltid att vara något utav det värsta som jag har gått igenom och varit med om. Men jag trodde inte att det skulle vara så "lätt" att förlora dig, det har varit hemskt men jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna le igen och bryta ihop totalts, men livet går vidare och man måste försöka i alla fall om det är svårt och man ligger på livets botten.
det går inte att beskriva saknaden i ord, jag kan skriva hur långt inlägg som helst utan att man förstår hur saknad du är för mig, det ända jag kan skriva är att jag saknar dig något så grymt mycket att det inte går att förklara.
Du är otroligt saknad & älskad<3

Kramar Nettan!


Det snöar

Jag har varit ute och gått med Elin och min hund, mot slutet av vår promenad så började det att regna och blåse massor. Men nu när jag kom hem så blev det snöblandat istället och nu snöar det ute.
Snart är det redan jul i våra hus, vi har firat midsommar utan M och snart firar vi julafton utan M.
Hela sommaren har varit tom, hela vintern kommer också att vara tom, att du redan har missat så extremt mycket.

Men istället för  att sörja den tiden vi har missat och inte kommer att få uppleva tillsammans så kan vi vara glada att vi fick uppleva det vi fick tillsammans och fick göra dom sakerna som vi gjorde tillsammans.

Kramar Nettan!


Saknar er.Saknar er mina 3 jordbebodda underbara personer och min älskade himmelbebodda person<3.

SAKNAR er något grymt mycket.

Kramar Nettan!


Frågor & svar

Fråga: Hej nett, vart har du beställt påslakansettet ifrån?:)

Svar: Hej, jag beställde det ifrån HM :).Kramar Nettan!Nya inköp.

I fredags så var pappa och jag åt stan, där hittade jag en snygg burberry scarf som jag köpte. Jag älskar burberry så det var självklart att jag skulle ha den=). Jag köpte också ett par jeans på JC och så hämtade jag ut mitt leopard mönstrade påslakansett och badlakan.

Min burberry scarf

mina nya jeans, det blev ingen bra bild men dom är jättefina på.

Mitt leopard mönstrade påslakansett

Mitt leopard mönstrade badlakan

Kramar Nettan!


Kalas.

Nu ska jag på kalas, min morbror fyller år.
Får se om jag skriver mer ikväll annars så slänger jag upp något imorgon.

Kramar Nettan!


6 månader.

6 månader sedan vår älskade Magnus dog, kan inte förstå att detta är vårt slut att vi aldrig mer ses igen.
Jag förstår inte än att han aldrig mer kommer hem, men när förstår man? Gör man någonsin det? Jag vill förstå men ändå inte, jag vill inte förstå att Magnus aldrig mer kommer hem jag vill att detta ska vara den hemskaste mardrömmen som finns och att jag ska vakna upp ur den snart. När du dog så fick jag ett stort djupt sår, med tiden så läker såret men det blir aldrig återställt och det kommer alltid att finnas ett stort ärr kvar utav den svåra tiden. Den här tiden har gått extremt långsamt men ändå ganska snabbt. Jag känner en person som är underbar, en helt fantastisk människa men tyvärr så är han himmelbebodd men jag älskar honom lika mycket för det.

kan inte fatta att det var hela 6 månader sedan jag såg honom och hörde hans röst tala till mig.

I sorg och glädje lever vi vidare med varandra.
Du ska bara veta hur extremt älskad och saknad du är.

Kramar Nettan!


Skolfotografering

Idag hade jag skolfoto, jag tror att det blev bra för jag blev nöjd med hur jag såg ut så:), jag var med på klassfoto och även enskilltfoto. Förutom det har det inte varit min dag idag, har mens värk så det bara sjunger om att och det värsta är att mina pronaxen är slut. Måste verkligen till apoteket imorgon och köpa nya pronaxen, annars är min helg förstörd.

Jag har kollat på idol, det är många bra sångare med. Måste snart hitta min "favorit" också fast tror redan jag har en.

Jag får se vad jag hittar på imorgon förutom apoteket och så ska jag till posten, mitt leopard lakan har äntligen kommit:D, har längtat så och så ska hem och bädda dierkt *hihi*. Annars ska jag nog inte göra något specielt.


Jag saknar inte längre bara en person utan 4, 3 jordbebodda och 1 himmelbebodd. Men dom 3 jordbebodda personerna kan jag fortfarande se,höra,prata med och allt man kan med en jordbebodd & älskad person.

Snart är det 6 månader sedan Magnus följde  med änglarna upp till himmlen igen, saknaden är enormk och jag kan inte förstå änn att han aldrig mer kommer hem igen.
My angel living in heaven.


Kramar Nettan!

 Sminkparty.


Idag har jag varit i skolan, mår fortfarande inte toppen men kände att jag var tvungen att gå dit idag eftersom att vi har tema redovisning på fredag, det är jag som har gjort allt på en wordpad på datorn fast dom andra har varit jätteduktiga med att hitta information. Det var vår sista dag vi fick jobba med tema arbetet " hur man är mot andra", så jag offrade mig hehe och imorgon har vi skolfotografering så då måste jag till skolan också, har aldrig missat en skolfotografering så kan ju inte missa denna:).

Ikväll så har jag varit på sminkparty med "Mary kay", jag har varit på det innan en gång men det var i november 2008. Det var jätteroligt och dom har verkligen jättebra produkter, förra gången jag var på sminkpartyt så köpte jag en foundation, när den tog slut så tjatade jag mycket om att jag ville ha en ny men när M gick bort så har jag glömt bort det och inte alls brytt mig, det är nu när mamma sade att det skulle vara sminkparty igen som jag kom att tänka på det. Så idag så köpte jag "Mary Kays" basprodukter som bland annat innehåller en foundation, men denna gången fick jag ta en mörkare foundation änn förra gången, eftersom att jag såg ut som ett spöke i den jag såg perfekt ut i november, men den jag har nu är verkligen perfekt och täcker jättebra:).

Kramar Nettan!


Förstort.

Hej, idag var pappa och jag i stan men jag hittade inget specielt så jag köpte inget heller. Men vi kanske åker på fredag igen eftersom att jag måste köpa nya jeans, dom jag har kan jag inte ha på mig för dom är väldigt förstora så jag har krympt dom i tvätten varje gång jag ska ha dom men efter redan en dag är dom lika stora igen.
Det har kännts meningslöst att köpa nya jeans innan eftersom att jag bara har gått ner hela tiden ändå, det gör jag änn men jag måste ha nya byxor ändå. Jag hoppas att jag slutar att gå ner i vikt snart i alla fall, mina kläder är förstora, en ring som var lite stor innan inte mycket den satt ändå åt men den kan jag inte ha nu, tar jag på mig den nu och vänder handen nedåt så åker den av direkt. En annan ring satt åt perfekt innan men den är förstor nu men jag kan fortfarande ha den utan att den åker av så lätt, mitt armband som jag fick av mamma i stockholm börjar att bli förstort, det har lyckats åka av mig när jag vänder ned på handen.

Det är inte roligt när allt ska bli så stort men ja så är det, någongång stannar jag väll på nån siffra och stannar där.

Men nu ska jag försöka att hänga med i filmen som jag kollar på.

Kramar Nettan!


Sjuk fortfarande

Hej, som sagt idag var det ingen rolig dag eftersom att jag inte har mått så bra. Jag har mått dåligt hela dagen och det gör jag änn, jag har sovit nästan hela dagen och nu ikväll så var jag på föräldrarmöte.
Jag ska snart gå och lägga mig eftersom att jag fortfarande mår väldigt dåligt.

Imorgon har jag studiedag, så då åker pappa pch jag till Kalmar och shoppar:), det är roligt så jag hoppas att jag mår bättre imorgon.Ni får ha det så bra
Kramar Nettan!


Sjuk

Idag är jag sjuk, har grymt ont i magen,mår illa och har kräkts, usch vad tråkigt.
Så idag stannar jag hemma ifrån skolan, inget roligt att gå till slolan såhär och så har jag knappt sovit i natt:/.

Jag får helt enkelt vila och ta det lungt, så att jag piggnar till.

Kramar Nettan!Det är svårt

Livet är svårtKramar Nettan!Dagarna hos älsklingarna.


Hilma & Emma

Hilma

Vi fikar

Sötaste:)

Jesper skär i tårtan

Jag ute i det fina vädret

Dom gillar att leka på stenarna

Emma


En fin bild på Hilma som chillar i solen

naturbilder i trädgården

naturbild med en Hilma i

Det var massor utav stenar på Camillas trädgård

Jag och Emma

Jesper & Emma, Emma ska visa linbanan:)

Emma och Jesper ska åka linbana

Emma åker linbana

Fullfart med linbanan

Emma och jag åker

Hilma var för liten för att åka, så hon utforskade skolgården

Jesper och jag

Vi alla tre ska åka samtidigt

Vi 3

Jesper,Emma och jag, vi är tokiga hehe :)

Hilma på upptäcksfärd

Sötaste:)

Emma,Hilma och Jesper leker med någon boll som sitter fast i en pinne:).


Det var som sagt roligt hos dom och roligt att få träffa sina små tjejer igen.
Det var väldigt fint där så jag fick en massor fina bilder, och så visade Emma linbanan som hon hade berättat så mycket om. Mamma,pappa och Jesper åkte och hämtade mig i lördags, då fikade vi och åkte till linbanan.

Kramar Nettan!Tack för igår.

Nu åker jag hem:(, saknar redan mina älskade tjejer men förhoppningsvis kommer dom till oss i helgen och hälsar på. I kväll blir det att umgås med några kompisar, vi ska nog inte göra något speciellt bara ta det lugnt.


Det var jätteroligt den stunden jag var hos Kristina,Emma och Hilma, Emma har blivit så "stor", ramlade hon förut skulle hon gråta i evigheter nu bara reser hon sig upp som ingenting hade hänt:).
Jag pratade med Kristina igår då sade Emma till mig "tyst med dig kvinna" *asg*.

Jag fick höra massor utav linbanan på Emmas skola, vi åkte dit och kollad och åkte ett flertal gånger på linbanan också, Emmas kompisar är coola men Emma är häftig, det fick jag höra igår:).

Det var svårt att se Emma "bli så stor" att veta hur mycket Magnus missar, det skär i hjärtat. Jag vill bara ringa till Magnus och säga hur stor Emma har blivit och att han missade hennes 6 årsdag. Hilmas födelsedag kommer snart också, och efter det är det jul det kommer att bli väldigt jobbigt säger jag bara, livet är konstigt.

Jag älskar er alla 4, mina 3 jordnära personer och vår himmelbeboda ängel.

Kramar Nettan!


Älskar er.


Puss på dig sötast

Sötaste klemman & jag:)

älskar dig bebis<3

Emma & Hilma bloggar

Den nya lilla kartiga Emma:) haha

Har saknat er så mycket, älskar er gullungar.

kramar Nettan!Emma & Hilma bloggar.

hixmcpppho80 n vicpo  c b  v  v bvbdhcbcbbicbci   c i nic  f   i i berietrut         emma  

xnjcjjkhkmbbm     hhi
Barnen ville också blogga:)


Påväg till dom underbara.

Nu sitter jag i bilen på väg till Emma & Hilma:), ska bli så roligt att träffa mina små underbara tjejer. Såklart är det roligt att träffa Kristina också men jag har redan träffat henne eftersom att vi sitter i samma bil just nu.

Nu får jag äntligen gratta min lilla tjej, och såklart ska det bli roligt att hälsa på Hilma också, ska bli så roligt att träffa dom båda. Men jag kommer inte hem förens imorgon, blir så mycket onödigt körning annars och min mamma jobbar ganska sent så då tar det lång tid om hon ska köra och hämta mig. Jag har absolut inget emot att stanna över tills imorgon, det betyder bara mer tid med dom bästa.

Ha det så bra för det ska jag ha nu:)

Kramar Nettan!


Födelsedagslåt.Grattis Emma Felicia Marie Roos du är bäst och jag älskar dig.

Ni är inte hemma och jag kunde heller inte åka till er och gratta dig idag, det skär verkligen i hjärtat att veta att jag inte har varit hos dig på din födelsedag. Jag lovar jag ska komma och gratta dig men dag är inte bestämd, jag vet i alla fall att du och Hilma saknar mig något enorm men vet du vad? jag saknar er jättemycket också.
Här får du i alla fall en födelsedagslåt:).

Grattis sötaste Emma på 6 års dagen<3

Kramar Nettan!


Grattis Emma.

För 6 år sedan hände något fantastiskt, änglarna släppte ifrån sig en utav den bästa ängeln som fanns och gav oss den fantastiska skatten. Att just vi fick denna underbara gåva är helt otroligt, den underbara ängeln vi fick vår lilla skatt har vi nu fått älska i 6 år.
Och jag hoppas att hon stannar ännu längre, att inget händer vår ängel.
Vad som än händer så kommer jag alltid att älska den lilla skatten, men den lilla skatten blir större men det betyder bara att kärleken växer desto mer.
Det är en lycklig dag, för att fylla 6 gör man inte varje dag och när man fyller år är det roligt och alla är glada. Men att inte ha sin pappa hos sig på sin 6 årsdag gör födelsedagen lite mindre liv, att förlora sin pappa några månader innan var inget vi hade trott eller hoppats på, men han finns i våra hjärtan. För idag är det din dag och jag vill såklart säga grattis Emma, tack för att du finns och gör livet till det bättre och ger allt en mening<3.

Jag älskar dig gumman, grattis Emma Felicia Marie Roos


Kramar Nettan!


Fråga.

Fråga: Tackar:) vad tråkigt för dig att ni kommer att ses mindre nu:(

Svar: Varsegod, ja det är inget roligt att inte kunna gå hem till dom när man vill och känner för det.
Men jag får passa på att åka dit på helger,lov och studiedagar:).


Detta var inte direkt någon fråga, men ville bara svara på att det verligen är tråkigt att vi ses mindre nu.
Kramar Nettan!


Ledsamt...

Buähh nu flyttar dom snart, för huset är redan köpt. Men ett Nett-rum ska såklart finnas där, det har dom sagt:).
Så jag får försöka att åka på helger,lov och studiedagar och hälsa på dom bästa:), men kommer att sakna dom något enormt nu när dom inte längre ska bo kvar.
Ja och så skulle ni hitta en snygg kille där, då hälsar jag på ofta hehe *skämtar* :).


Saknar er något enormt.
Kramar Nettan!


Filmkväll.

 
Nu ligger jag i soffan med min laptop, hehe och så kollar mamma,pappa och jag på film "Wallander Cellisten".
Den har precis börjat så jag får se om den är bra, det är alla Wallander filmer men vssa är bättre än andra.

Två dagar kvar till Emma fyller år.
Jag ska försöka att åka på fredag och gratta Emma:). Har tänkt att låna barnen någon helg också, från fredag till söndag  bara dom och jag, jag längtar som bara den efter att få vara med dom små liven igen:).

Men nu ska jag vara lite social och kolla på filmen.

Kramar Nettan!Tears in heaven.Den är så fin, den var med på Magnus begraving.

Han skrev den till sin döde son.

Så Magnus om jag såg dig i himlen skulle du vara den samma?Om jag så dig i himlen skulle du veta mitt namn?

Saknar dig.

Kramar Nettan!


Fråga.

FRÅGA:    Har kristina och barnen flyttat eller varför kan du inte bara gå hem till dom? :)SVAR:      Dom har inte direkt flyttat än, allt är inte klart. Men det är precis som att dom redan har flyttat eftersom att dom nästan aldrig är hemma längre, så jag kan tyvärr inte bara gå hem och hälsa på mina kära, men när dom har flyttat "riktigt" så ska jag försöka att hälsa på dom på helger och studiedagar och lov:).
Hoppas du blev nöjd med ditt svar.'

Kramar Nettan!


Blogg Nett.Såhär kan det se ut om kvällarna om jag inte ligger i min säng med datorn, för annars så sitter jag med datorn i knät och fötterna på bordet och kollar på tv:n:).

Jag verkligen älskar min laptop och fattar inte hur jag klarade mig innan jag fick den, föresten jag klarade mig nog inte hehe.
Nu sitter jag och kollar på "kändisdjungel", jag tycker det är sådär det är bra men väldigt likt "Robinson".

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom att jag ska gå upp tidigt imorgon, och imorgon är det praktik vad roligt.

Kramar Nettan!


Handsprit.Det är klart att jag också har köpt handsprit, man känner sig fräsch av att "tvätta" händerna i handsprit.
Man får hålla sig hel och ren nu när A hin1 epedimin börjar att sprida sig, och det är inget man vill ha så man får hålla koll. På dagis och skolor sprids det snabbt, jag går i skolan och har praktik hos en dagmamma så jag får se upp.

Så ja nu har jag också handsprit, har försökt att få tag på det ett bra tag men det har varit slut över allt. Men idag så gick vi in på en hälsokostaffär och dom hade som tur handsprit på en sprayburk.

Kramar Nettan!


Måste verkligen gratta dig.

Snart fyller Emma år, hela 6 år hon börjar bli stor nu:). Jag måste köpa nått till Emma, men inte bara det jag måste verkligen åka och gratta henne på torsdag, kan ju inte missa hennes 6 årsdag.
Jag har hört att Emma saknar mig jättemycket, jag pratade med henne förra veckan och hon förklarade hur saknad jag va och att hon älskade mig:), bara någon dag utan mig har barnen blivit tajatiga och velat träffa sin Nett, undra hur dom är nu.

Jag saknar i alla fall mina små tjejer något enormt mycket, det är så jobbigt att veta att jag inte längre kan gå hem till dom och bara hälsa på och vara med mina älsklingar.
Saknar dig också Kristina, så du vet:) hehe.

Allt har förändrats så mycket sedan du lämnade oss


Kramar Nettan!


Jag är KÄR...

I min skinnjacka:), den är såå snygg och jag bara älskar den.
Ikväll så var mamma,pappa och jag inne i stan och så letade jag efter en ny kofta att köpa, men istället hittade jag denna läckerbit. Jag har länge letat efter en snygg skinnjacka men inte hittat någon som passat min smak, och när man letar så hittar man aldrig det man vill ha men när man inte letar så hittar man bara snygga saker.

Nu har jag i alla fall hittat min kärlek, hehe:)

Kramar Nettan!


Pussbilder-saknar er.Pussbilder med dom sötaste:)
Saknar er mina älsklingar & pussgurkor<3

Kramar Nettan!Trodde inte detta om dig...


Detta trodde jag verkligen inte om dig, detta är inte du det är något sjukt som har tagit över dig.
För detta trodde jag inte om dig, jag tänker i alla fall inte säga något till er för jag har inte gjort något fel, du ska veta att du har begått ett stort misstag.

 Men ja såklart ska alltid allt vara mitt fel och jag ska alltid få skit för allt.

Kramar Nettan!Thimmies fest.


Såhär såg söta Elin ut när vi skulle till Thimmy

Såhär såg jag ut när vi skulle gå

Jag & Olle

Elin och Pimpim

Olle och Elin

Jag,Olle och Elin

Grattis i efterskott Thimmy.
Ute i ingenstans på öland, men vi hade roligt med massa trevligt folk. Men tyvärr så fotade jag inte så mycket som jag hade velat. Tack alla för en lyckad kväll.

Kramar Nettan!


Öland.

Nu åker jag till Öland, och jag tar inte med mig datorn. Jag kommer hem imorgon.

Kramar Nettan!Tänker på dig Emma.

Emma är nu på barnakuten, hon har fått i sig någon svamp men dom vet inte om den är giftig eller inte.
Dom har varit där i drygt 5 timmar, men dom vet inget ännu.
Usch Emma den lilla tjejen som inte stoppar i sig något utan att fråga.

Tänker på dig gumman, vill bara ge dig en stor kram.

Min Klemman.
Kramar Nettan!Kreta 2008.


Magnus körde oss till flyget.Flygplanet vi ska åka med ifrån Kalmar till Kreta

Inne i flygplanet


Framme i underbara Kreta


Mamma i underbara Kreta:)


Mamma.


vackra blommor


Vår pool på hotellet


Poolen på kvällen


Min äldsta bror John


Nästan varje kväll satt vi vid poolkanten, och spelade kort


Vi badade i havet, och här ska jag dyka


Inne i staden


Det var trånga vägar att ta sig fram igenom inne i staden


Mamma och jag


Grekisk afton var vi såklart med på, och här dansar några.


John och pappa


John och jag tar kort imot varandra, Andreas,Marcus och pappa i bakgrunden


Pappa,Andreas,John och jag


John och Marcus och några fina blommor


"Gammla stan" gick vi igenom också, det var väldigt fint


Påväg mot båten...


John,Marcus,Andreas och jag


Vi väntar på att båten ska komma in


En sådan båt åkte vi med ut


Det var väldigt vackert


Och stora berg


Vi såg också en bergsget på en brant klippa, på det stora berget


John var snabb i, i det klara vattnet


John dyker


Och Andreas "anfaller" John


Påväg hem igen efter en lång dag ute på havet, Andreas,John och Marcus


Jag packar för hemfärden


Vi hade fin utsikt åt andra hållet, för åt det andra(balkongen) var poolen


Jag passade på att ta en fin bild innan vi åkte, på en fjäril:)


Pappa och jag


Pappa och jag igen, som väntar på taxin/bussen


En snygg moped stötte vi även på.

Detta var vår resa 2008 till Kreta, det var väldigt roligt och väldigt vackert. Jag ångrar inte en sekund att jag hade fått min kamera lite innan vi åkte, för har man bilder så blir minnena tydligare.

Kramar Nettan!Ingen känner, bara jag...

Ändå kommer jag att dölja min tysta ångest, min sorg, men ingen känner sorgen som lyser i mig.


Kramar Nettan!Släkt sten sedan morfars tid.


Glassten

"Ruda glasbruk hådglas nedlagt 1972 Einar"
Står det på stenen, min morfar hette Einar och jobbade på glasbruket.
Min mormor graverade stenen för drygt 35 år sedan.

Stenen hade dom i sin trädgård, och när morfar dog för 30 år sedan så flyttade mormor och mamma och hennes syskon till ett annat hus. Dom tog med stenen och hade stenen i den trädgården också, men när mormor dog 5  år senare,  så stod stenen kvar i den trädgården ända tills idag, 25 år senare.
Mamma såg att stenen stod kvar i trädgården och frågade ägaren om hon fick köpa den, men mamma fick stenen. Så nu står den ute i vår trädgård, mamma är jätteglad att stenen äntligen är hemma igen.
Vår älskade släkt sten(glas).
Kramar Nettan!Idol & Andra Avenyn.

Idol har börjat igen:) och Andra Avenyn har också börjat igen, detta är verkligen en bra tv dag:).

Idag har jag haft praktik, som jag kommer att ha varje tisdag. När jag kom hem så slängde jag mig framför datorn och kollade på Andra Avenyn:).  Jag har badat,gjort peeling, ansiktsmask,rakat benen och en massa saker, det är skönt att bara ha en sådan dag ibland, jag har också tagit på brun utan sol i andsiktet och det blev jättebra.
Nu sitter jag framför tv:n och gluttar på Idol:).

Jag och mitt löshår och någon konstig min:)
Kramar Nettan!


Saknar er.

Nej jag har inte blivit dumpad, nej jag har inte kännt den hemska känslan med att bli dumpad, jag har istället kännt något mycket mycket värre.
Ni kan fortfarande se varandra, tala med varandra trots att ert föörhållande är slut, men har en nära person till er dött istället så kan man inte se eller tala med varandra längre.
Så att bli dumpad är inte det värsta som finns, men att mista en person som man aldrig mer får se igen är det värsta som finns.

Säg inte att jag inte vet hur det känns att mista någon, att du har varit med om det värsta eftersom att d blev dumpad, jag blev lämnad kvar för alltid, det är värst....


Idag pratade jag med Emma och Hilma i telefon, åhh vad jag saknar mina små tjejor.

Hilma sade hela tiden att hon skulle komma till mig imorgon, och sedan så sade hon att jag skulle komma till henne och hälsa på, jag frågade vad hon brukade göra om dagarna då svarade Hilma "men åhh jag sover ju" hehe. Jag sade "jag saknar dig Hilma" och då sade Hilma "jaha varför då?" då sade jag "men det är klart jag gör du är bäst och söt"  och Hilma bara "jaha okej" och då sade jag "men saknar inte du mig?" då sade Hilma "Joo jättemycket".
Hon är så sööööt:).
Emma frågade vad jag gjorde då svarade jag "jag är på macken, vad gör du då Emma?" då svarade Emma "jag sitter" haha det var så roligt, jag sitter:).

Älskar er mina töser och ja Hilma du får komma och hälsa på mig eller jag hälsa på dig, och jag vet att Emma vill det med så självklart ska jag träffa båda mina sessor:).

Kramar Nettan!Löshår.

Satt i hårförlänging idag (sånt med klämmer som man bara sätter i och tar ur), det blev fint så tänkte sätta i det imorgon igen till skolan:), jag köpte det för ett tag sedan och det är jättebra det är äkta hår och så ser man ingen skillnad på det och mitt egna hår, samma färg och allt.

Tänkte gå till en frisör och sätta in äkta löshår med miniringar eller med lim, så man inte behöver sätta i och ta ur varje dag.


Idag har jag bara legat i min säng hela dagen och kollat på tv:n och på film och hållt på med datorn, kände inte för att göra någonting alls idag. Men vid klockan 18.00 så gick jag upp och satt i löshåret för att se hur det blev och så gick jag ut för att ta lite frisk luft.

Kramar Nettan!

 Inget blir som man har tänkt sig....

Man planerar men till slut ändan blir det inte som man har tänkt sig ändå....
Kramar Nettan!Du var en underbar person.

Livet är så svårt, allt har förändrats och du finns inte mer. När du försvann tog du med dig mitt hjärta, du var en underbar person. Det du inte visste om mig visste ingen.

Går inte att lyssna på den låten utan att börja gråta, den spelades i kyrkan på din begravning.

Kramar Nettan!I skolan.

Hej alla kära bloggläsare, idag tog jag med mig min bärbara dator till skolan.
Vi har matrast och det var ingen god mat och så har jag ju ingen större matlust så jag och Cindy satt oss i ett grupprum med datorn istället:)

Snart har vi engelska och då blir det film och efter det har vi tema, sedan efter det så slutar jag vid 3:).

Nu ska jag hämta böckerna och gå till lektionen
Kramar Nettan!


Första praktikdagen.

Igår skrev jag inget, pågrund utav att jag somnade klockan 6 på kvällen, jag skulle bara lägga mig ned och kolla på film och skriva på bloggen efteråt men jag somnade, jag var så himla trött. Igår så var min första dag på praktiken, hos en dagmamma och det var jätteroligt men jag hade jätteont i huvudet och var så himla trött, men annars var allt bara bra och barnen verkade att gilla mig jag fick hjälpa dom att bygga tågbana,leka med barbie dockor, vi var också ute och åkte rutchekana och gungade:). Det var två små flick tvillingar där också som snart fyller 2 år jättegulligt med tvillingar:).

Just nu ligger jag och kollar på filmen som jag skulle kolla på igår, men då somade jag så det fick bli nu istället.

Idag är det onsdag och det märks, det är den värsta dagen på hela veckan och när jag vaknar på onsdagsmorgonen så känner man sig jättedålig och allt känns fel, man vill helst ligga hemma och gråta hela dagen och inte göra någonting.
Det är ett starkt ord men jag hatar verkligen onsdagar, för då pratade vi med varandra för sista gången någonsin, sedan så kom änglarna och tog dig tillbaks där du en gång var, det var fruktansvärt att mista dig allt bara försvann och mitt hjärta gick itu. Såren läks men det kommer alltid att finnas ett ärr kvar utav det stora såret som en gång satt där.
Jag älskar dig M

Kramar Nettan!


RSS 2.0