BFF går aldrig att förstöra<3


Elin du betyder, det vet du väll?
vi har hållt ihop sedan vi var små=).
När vi var små lekte vi nästan varje dag och du och jag var BFF =D, det är vi kanske nu med men det går inte att jämföra, för när vi var små så sa vi det jämt och köpte till och med fina halsband där det stod bestfriend och jag hade best och du friend=).
I alla fall om tiderna har förändrats och vi har blivit äldre och förändrats så är vi i alla fall den samma på insidan, lika barnsliga hihi och glada och pratglada=D.
Jag hoppas det blir du och jag i sommar igen på Öland.
har alltid jätte roligt ihop med dig gumman<3
Elin Maria Felicia tack för att du finns<3


Äntligen härliga fredag!

Nu har man då slutat för dagen, och veckan=).
Fyra lektioner sedan så hämtade pappa och hans komois mig från skolan, det var ingen lång dag precis=).
Ont i halsen så det bara sjunger om att, vaknade idag i morse av att halsen kliade och sved som bara den så idag har jag käkat halstabletter för fulla munnar=).
Och vid 3-4 någon gång så ska Kristina och jag åka till stan (antingen Oskarshamn eller Kalmar)
och handla, kul kul=D.
Kramar Nettan!

Älskar dej bebis<3


Var ska detta sluta!

Det var för någon vecka sedan (kommer inte riktigt ihåg),
så åt jag en kladdkaka både gluten och laktosfri (jag har både gluten & laktos) och efter några minuter efter att jag hade ätit upp den så kom den upp lika snabb igen, jag blev varm i hela ansiktet och kände att jag bara ville spy så rusandes till toaletten med ont i magen och illamående!
Då sa både Kristina och jag att det kanske bara berodde på att jag inte hade ätit så mycket den dagen (hade inte ätit på flera timmar innan jag åt denna kaka), så tänkte inget mer på det och idag igen så bjöds jag på denna goda kladdkaka (men tog bara en liten bit, för hade ätit nästan precis innan) och efter att jag ätit upp denna kaka så gick jag och Kristina ner till datan och Kistina skulle visa en sak eller vad de va, och det tog inte lång stund så fick jag springa till toaletten för att jag kände att det kokade i ansiktet och magen gjorde jätte ont och gav mig i väg till toaletten medan jag sa till Kristina, jag kommer snart shit jag måste spy (eller nåt sånt) och som jag sa så gjorde jag det, spydde och såvidare, efter mitt "toabesök" så berätta jag för Kristina att jag mådde dåligt efter kladdkakan denna gången med, och hon tyckte det var konstigt, för Emma kan ju äta den (Emma har oxå gluten och laktos) så jag gick upp och hämtade innehållsförtäckningen och läste att den var helt gluten och laktosfri.
Konstigt, då kanske det är något mer jag inte tål?!
Hoppas inte det, tycker det räcker med det jag har=(
Jag har celiaki (gluten) & lakos och tål inte ägg i "fastform" altså helt stekt eller kokt ägg men i mat tål jag ägg.
Så vad kan det vara?
(kanske har sagt fel någonstans så Kristina rätta mig om jag har fel)
Glutenkramar från Nettan!



Beställt kläder!

Det var ett tag sedan förra veckan kanske kommer faktist inte ihåg men i alla fall, då betsällde jag kläder från bubbleroom, som kom idag=).
Hade helt glömt bort vad det var jag hade beställt iadg när mamma och jag gick till konsum och hämtade paketet, men det var i alla fall ett roligt paket för det innehöll massor utav kläder till mig=).
En cardigan
linne 2-pack
en topp
en balconette-behå.
Kram Nettan!

En cardigan

Ett vitt linne (ett utav linne 2-pack)

Ett svart linne (ett utav linne 2-pack)

En topp

Balconette-behå

En närmre bild på bh:n



Vad stolt man är!

Idag har jag faktist hjälpt mamma med maten såg nu? JAG har hjälpt mamma med maten, vet faktsit inte vad som har slagit i mig men idag lagade mamma och jag spaghetti med ost och skinksås & en skål med caesarsallad "mums" =).
det blev jätte gott och är riktigt stolt hehe=).
Mamma håller på att göra semlor som hon ska ha med på ett möte ikväll och sen gör hon semlor till mig oxå gluten & laktosfria=).
Kramar Nettan!

vad stolt man kan va=)



Barnbok?

Om jag skulle börja skriva en barnbok?
Har faktist tänkt tanken att börja på en barnbok, skriva en bok till tillexempel åldrarna 2-7 år.
Har redan börjat tänkt lite vad den skulle handla om oxå=), lite fantasi och gulliga och roliga namn ska vara med samt ska boken ha en bra handling så att barnet vill att man läser om och om igen=).
Jag ska nog börja lite smått idag tror jag.
Ge gärna förslag på vad den kan handla om.
Kramar Nettan!



Ändrar om lite!

Nu är jag riktigt nöjd med utseendet på bloggen, riktigt nöjd med den lila bakgrunden och rosa/lila blommor =).
Tycker ni oxå att det blev bra?
Men är nog inte klar än, hittar något som är bättre typ hela tiden så jag ska fortsätta ändra om lite, men just nu är jag nöjd så bakgrunden kommer nog att förbli så=)
Kramar Nettan!


Älskade Bebis<3


Kvällen är inne!

Ja som sagt nu är det kväll och så är man bänksittandes framför tv:n "Beck-advokaten" är söndags filmen på 4an idag så då måste man ju se den, och varmamackor har vi (mamma,pappa och jag) ätit "mums" =).

Som ni kanske har märkt har jag ändrat om lite på bloggen, hur tyckte ni att det blev?
jag tyckte i alla fall att det blev jätte bra fast är inte klar än tänkte ändra det rosa och mina bilder och såvidare nån dag i veckan=).
Usch får gå upp tidigt imorgon, för då börjar skolan igen=/
Kramar Nettan!






Två dagar i ett!

Kalaset hos bror (Marcus) gick bra och det
bjöds på smörgåstårta och daimtårta mums=).

Maria,Simon,Aurora,
John,Hanna,
pappa,mamma,jag,
Marcus,Louise,
Kenneth, kenneths lillebror.
Alla dom och vi var där, det var trevligt och på brors 21 års kalas fick han ett pc3, ett halsband, ett ljus, en tavla, en sodastreamer, det var nog det kommer i alla fall inte på mer.
Det var i alla fall en lyckad kväll tack för det!


Igår så var jag hos Kristina,Magnus,Emma och Hilma nästan hela dagen, dom bjöd på tacos och det var jätte gott och såklart lånade jag med Hilma ut ett litet tag sedan så kollade Magnus,Kristina och jag på film (delvis barnen ibland
fast dom lekte mest).
Efter filmen så åkte jag hem och kollade på melodifestivalen och kollade på filmen "hot chick" sedan gluttade jag bara igenom kanalerna och somnade sedan=).

Idag blir det mest att ta det lungt för imorgon är det skola.
Vet inte riktigt vad jag ska göra kanske hälsa på mamma?! Jag vet faktist inte jag får se.
Kramar Nettan!

Sötaste bebisen<3



Mensvärk!

Shit vad dåligt jag mår när jag får mens, varje gång jag får det mår jag jätte dåligt, spyor,högfeber med mera blir det och har hållt på ett väldigt bra tag, men sedan sa Kristina köp "Pronaxen" och så gjorde jag det och Tack, nu mår jag jätte bra inte alls någon högfeber och kramp i magen och några äckliga spyor, man får högst ta 2 om dagen så jag tar 2 tabletter på morgonen sedan mår jag bra hela dagen=).
Tack Kristina=)
Kramar Nettan


Är hos bror!

Nu sitter jag på golvet (hehe han har stolar och en soffa men jag valde golvet ändå) hemma hos marcus med hans
laptopp i knät och lyssnar på när mamma,pappa,marcus (fast han är och hämtar pizza nu) och marcus kompis keneth sitter och snackar om allt möjligt och lyssnar på musik och tv:n är på. Och som sagt Marcus fyller 21 år idag=) GRATTIS GRATTIS bror eller storebror=).
Kramar Nettan


Grattis bror!

Idag har mamma och jag varit i Högsby och sedan från klockan 2 tills nu så har jag varit på "Punkten" (ett barn/ungdomsställe), där det finns spel, biljardbord,datorer,tv, pyssel med mer, mamma har jobbat dom tiderna så jag har varit med henne där (det var inte så där jätte kul jag satt mest med mobilen och messade).
Idag har det inte blivit någon Hilma=( men jag får väl gå och hälsa på min prinssessa imorgon=).
Massor utav grattis kramar till dej bror som blir 21 år idag=)
Grattis Marcus Karl Andersson=).
Vi ska gå och fira honom imorgon kväll så imorgon ska vi åka till stan och "hämta" presenter (saker som vi har lagt undan).
Så HIPP HIPP HURAAAA<3


Tomt utan dej gumman!





Det var jätte mysigt igår samt idag när du var hos mig=)
Saknar dig redan hjärtat.
Älskar dig Hilma Anna Marie Roos<3


Hilma har sovit över!

Igår kväll gick jag och hämtade Hilma (fick låna henne) och såklart så bytte jag kläder på henne (tycker det är roligt) fast denna gången sa Kristina att jag skulle göra det så jag hämtade några söta kläder Hilma skulle ha på sig igår när hon gick hem till mig (men kristina fick ta på henne kläderna) medan jag tog fram en pyjamas hon kunde sova i och ett par kläder hon skulle ha nästa dag (idag alltså). Sedan traskade jag och Hilma hem till mig (hittade inte hennes pulka).
Hon fick en smörgås och en tallrik med havregrynsgröt och mjölk och ett glas äppeljuice. Sedan gick jag upp och stängde på "Askungen" åt henne och sedan somnade min tös=).
Jag vaknade klockan 05:55 på morgonen utav att katten "skrek" utanför dörren att han ville in så jag gick in och släppte in han, och somnade om.
Klockan 08:00 vakande jag igen utav att katten "skrek" att han ville in igen (mamma hade släppt ut han igen när hon gick till jobbet) så jag gick ner och ställpte in honom igen, och sedan kunde jag inte somna om (brukar typ ändås gå upp vid den tiden), så jag kollade på Hilma men hon sov så tungt så jag gick ner och började elda och hade mig och klockan 09:05 vakande Hilma (äntligen) hihi=).
Hilma och jag har ätit frukost och gått ut med hunden och innan vi åt frukost så duschade både Hilma och jag=).
Snart ska vi börja med maten kycklingfilé med vitlökskroktter och bearnaisesås.
Kramar Nettan!





God middag och hämta sötan!

På sjukhuset gick det bra och det var inga/inget "fel" på mamma, och det var ju väldigt bra=).
Efter "besöket" på sjukhuset så åkte mamma och jag till "mcdonalds" och tog vars en hamburgare och sedan åkte vi hem. Nu har mamma och jag ätit en god middag kycklingfilé och någon slags bulgur fast glutenfri, jätte gott=).
Snart ska jag hämta Hilma och hon ska sova här tills imorgon, och hon ska hem imorgon kväll och imorgon när vi vaknar tills kvällen när hon ska hem så ska vi äta jätte gott och leka hihi=).
Vi ska ha jätte mysigt och roligt.
Kramar Nettan!



Sjukhuset!

Godmorgon!
Nu håller jag på att vänta tills platttången ska bli varm sedan ska jag platta håret och ta på mig lte smink och äta frukost när mamma kommer hem (Mamma skjutsar Hanna till stallet, brors flickvän), sedan när vi slängt i oss lite frukost ska vi åka till Oskarshamn, till sjukhuset (mamma ska dit och jag ska hänga med).
Får hoppas att det inte är några större "fel" på mamma =), sedan blir det att kanske ta en sväng på stan och kolla lite.
Ha en fortsatt bra dag alla.
Kramar Nettan!



Gullungarna är hemma!

Äntligen kom Hilma & Emma hem =) och såklart var jag tvungen att gå dit och hälsa på sötnosarna. När jag kom skrek barnen för fulla munnen "Nett" och massor utav kramar fick jag ju oxå, sedan tjatade dom att dom ville se "pippi" så Magnus gick och stängde på "pippi" i Emmas rum och jag gick in i Hilmas rum och stängde på "Krambjörnarna" (och det gick lika bra), där satt Hilma och jag mitt på golvet i Hilmas rum och kollade på "Krambjörnarna" och ibland blev det läskigt (enligt Hilma) så då höll hon för ögonen samt jag=).
Massor utav skoj och bus med barnen i Hilmas rum där "krambjörnarna" stod på för fullt och barnen sprang runt i rummet med "städsaker" i miniformat (leksaker) och stojade sig och hade sig.
Sedan satt jag mig i en fotölj ute i tv-rummet där "halv 8 hos mig" stod på och popcorn stod på bordet som Hilma knölade för fullt in i munnen och så gav hon mig några oxå ibland (när jag inte tog själv, hihi).
Sedan kom mamma och hämtade mig i brors bil (Johns), så nu sitter jag och väntar på mamma tills vi ska gå ut med hunden (Pelle), och sen ska jag nog gå upp och lägga mig, för imorgon ska mamma och jag vara i Oskarshamn klockan 13:30.
Kramar Nettan!

Tog en fin bild när jag var ute och gick med hunden idag
 
Hilma med sin nalle "Nasse"

Hilma är "inne" i tv:n

Emma och Hilma leker=)






skriva med Aurora

Idag har jag spenderat en del på macken och där var Aurora oxå så hon och jag har målat och skrivit (jag skrev ett ord som hon ville så skrev hon av det sen) hon var jätte duktig =). Förut skjutsade Simon och Aurora hem mig och där lagade jag mat till mig själv (makaroner och varmkorv) och ett glas coca-cola, jätte gott.
Sedan blev det att gå ut med hunden (Pelle) och medan jag var ute så tog jag några fina bilder med min kamera (laddar upp dom senare kanske, är på macken nu och har inte med mig sladden) och när jag gått med min gulliga vovve så lämnade jag av honom hemma och gick vidare till macken och möts av Aurora som vill måla och skriva igen hehe så man får ju ställa upp=).
Snart kommer Hilma hem så då får jag gå och hälsa på min sötnos=)
Älskar dig Hilma.
Kramar Nettan!


Lov, och saknar dig!

Idag är det måndag men inte vilken som helst det är sportlov idag=) och idag kommer min lilla pingla hem oxå så blir väll att leka lite med henne oxå=). Nu ska jag bara platta håret och sedan slänga på lite smink och gå till mamma (hon skulle ha något brev) och så ska ja hälsa på och vänta till Hilma kommer hem.
Igår var en riktig slödag låg och kollade på tv/film typ hela dagen fast jag var ute och gick några gånger oxå, det var riktigt skönt att ha en slödag och bara ta det allmänt lungt.
Imorgon ska mamma och jag åka till oskarshamn till sjukhuset (mamma ska ta lite prover och ultraljud och så) och efter det blir det kanske att gå en sväng på stan och sedan åka hem, och på onsdag hade jag tänkt låna Hilma hela dagen, så hon och jag ska ha jätte roligt och mysigt.
Saknar dig Hilma<3
Kramar Nettan!



middagen från igår

Som sagt fick gäster hit igår och båda mina bröder med sina flickvänner kom hit och vi åt jätte gott och pratade och sedan gick vi på revy (inte Marcus och Louise) dom gick hem istället. Revyn var tyvärr inte så bra och rolig som den brukar vara (vi har gått varenda år) men dagen i helhet igår var jätte rolig=).  Jag tog bilder på förrätten som var räkcocktail fast tyvärr glömde jag bort att ta en bild på den goda varmrätten som var fläskfilé gryta med hasselbackspotatis fast efterrätten som vi åt när vi kom hem från revyn tog jag kort på den var jättegod melonsorbé med fruktcocktail och ett litet geléhjärta på toppen =).

Förrätten är dukad.

Så såg förrätten ut på alla 9 platser.

Räkcocktail.

Efterrätten.

Melonsorbé med fruktcocktail.



Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er alla=). Rosor,choklad och geléhallon i massor blir det denna dag. Idag får vi besök av ett par kompisar till mamma och pappa och båda mina bröder med deras flickvänner kommer oxå, så vi ska äta gott och gå på "Rudarevyn" (kommer ladda upp fler bilder senare på maten vi ska äta) vi ska äta förrätt, varmrätt och efterrätt riktigt smarrigt =). Mamma & pappa och jag har varit och handlat och trängt oss i stora köer när vi skulle handla mat och blommor och röda rosor=). Ta hand om varandra och var extra snälla och glada en sådan dag som denna.
När mamma kom hem från macken (hon handlade lite bara) så kom hon hem med två rosa/röda rosor och en chokladask som hon fått utav Maria och Jessica, riktigt gulligt utav dom=). Och jag fick en gullig kaka med ett marsipanhjärta på=)
Kramar Nettan!





Sötnosarna Theodor & Zhafira



Sötnosen Zhafira=)

Och en glad Theodor=)


Min kärlek till dej gumman!

Hilma betyder: Beskydderska!
I Mars 2006 träffade jag dig för första gången, du var då bara ynkla små 5 månader nu är du redan 2 år och 2 månader min stora tjej. Att träffa dig var det bästa som har hänt mig, och jag ångrar inte en sekund min sötnos. När du började ta dina första steg lös jag upp av glädje för du är så stark och modig , när du för första gången sade "Nett" kommer jag aldrig att glömma, det var så otroligt gulligt och att få höra  dig säga det. Efter en tid babblade du på och nu är man van att du säger "Nett" men det är fortfarande gulligt att höra dom små orden från din mun. Det är så roligt och underbart att ett litet  underverk som du kan bli så glad när jag hälsar på.
I juli förändrades mycket men som sagt "tur i oturen" inga människor kom ju till skada. Älsklingen skulle något ha hänt dig denna dag skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv, i alla fall om det inte var mitt fel, men skull det hända ändå skulle en enkelbiljett till psyket vara det ända. Men nu finns du här och glädjer upp alla sorgsna stunder.
Hilma Anna Marie Roos Tack För Att Du Finns<3



Fredagen den 13

                                                                                                          

Fedagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhal - och sedan konspirerade så att Balder dog.

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.



Min dag med Hilma!

Skola idag igen, och när jag kom hem typ vid 3 så gick jag en sväng med hunden (Pelle) och sedan hälsade jag på mamma och Maria på macken, alltid lika trevligt=).
Jag tänkte och tänkte och sedan blev det som jag hade tänkt =) att gå och hämta Hilma. Hängselbyxor med snyggt rutigt mönster och en brun/rosa body och ett par rosa strumpbyxor tog jag på min princessa och hälsade såklart på Emma oxå=), sedan gick jag och Hilma till macken.
Det blev att åka pulka hela vägen till macken=) och när vi var på macken ville Hilma ha korv och mos (en specialare) hihi.
Hilma smaskade och sedan ville hon ha glass (sandwich med pepparkakssmak) och det fick hon oxå, och den slank oxå ner (bara halva), sedan gick hon och tog en liten chokladkaka (utan att jag såg det, men hon hade redan öppnat den så hon fick den). Toffsar i håret satt jag sedan upp i Hilmas hår, så hon blev finare än innan (kan hon bli det?!) och Maria och mamma tyckte oxå att Hilma blev jätte fin i sina toffsar=).
Sedan bar det av hem i Hilmas röda pulka såklart och då gick det undan=). När vi sedan var hemma (hos Kristina m f) så lekte vi (Hilma & jag och Emma) sedan blev det glutenfri & laktosfri kladdkaka och vispad laktosfrigrädde som dom bjöd på, jätte gott=).
Mamma och pappa hämtade mig (med bil) vid cirka klockan 20:20 så då blev det pussar och kramar fån Hilma och till Hilma och hejdå till alla dom andra (Magnus & Kristina och Emma).
Kramar Nettan!









Duktigt Aurora

Min "hemmadag" blev inte så jätte mycket hemma för jag gick till mamma (macken och pizzerian) och hälsade på, stod och pratade en massa med Maria och visade en gullig sida med barnkläder och så för henne, och sedan kom Aurora=).
Aurora blev helt tokig när hon såg med och vi lekte "titt ut" hihi, och jag gick runt och bar på henne och hon visade mig hur fint och duktigt hon kunde skriva sitt namn & mamma och pappa=).  Tyckte min lilla princessa var jätte duktig men sedan kom pappa och hämtade mig för att vi skulle hem och laga mat och sedan äta, nu är alt det redan gjort så vad ska man göra nu?! Kanske låna dig? saknar dig jätte mycket hjärtat, du betyder<3.
Kramar Nettan!





Vad duktig du är, på hennes teckning har hon skrivit "Aurora "Mamma" "Pappa" och målat en blomma, ett hjärta och målat av mig (sa hon hihi).



barnkläder fån Fridolina!


Hittade jätte söta kläder på www.Fridolina.se barnkläder alltså. Är tokig i nappar och bebiskläder=)


Narkoman med halstabletter!

Idag åkte  "åk 7-9"  till Aboda och åkte skidor samt pulka men jag följde ej med (har varit ganska förkyld och jätte ont i halsen så det var ingen bra ide att vara ute en hel dag i kylan då), så det fick bli att vara hemma, och ta att lungt=).

Det är bra att det börjar lösa sig, alla "problem" är ju till för att lösas, att börja kunna skriva och prata som vanligt igen känns jätte bra. Det känndes som att en sten föll från mitt hjärta, det är inget tungt jag måste "bära" på längre, det känns skönt.
Just nu käkar jag halstabletter så att det bara sjungar om att (min hals gör jätte ont).
Hoppas alla ni andra har det bra.
Kramar Nettan!

"Mitt" älskade barn!


Friends reklamfilm: Hålla käften

Friends nya reklamfilm "Hålla käften"




Du tror väl att min ensamhet är värst
men det är när ni väl ser mig
som jag verkligen blir rädd
Förklara snälla så att jag förstår
varför ni tystnar när jag kommer
och ni skrattar när jag går
Säg varför det måste vara jag
som har ryggen upp mot väggen
bara hud mot hårda orden
som får rivas, klösas, bitas
för mitt liv mot alla andra
Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting
bara att aldrig nånsin tvingas hålla käften.
hålla käften närbild



Fullspäckade helger!

Medan jag satt och kollade
 på "Andra avenyn" 144 avsnitet (älskar den serien), så ringer Jessica och undrar om jag kan vara barnvakt åt Theodor och Zhafira nästa söndag och vilka tider hon hade tänkt sig osv, såklart svarar jag ja (hade inget specielt för mig ändå), vi säger hej då och jag lägger på. Fortsätter att kolla på serien "Andra avenyn" och så ringer det igen och jag kollar på luren och frågar mamma vem detta är och säger nummret, mamma säger att hon tror att det är Jessica igen och jag bara jaha?, glömmde hon att säga något typ? och jag svarar "ahh hallå" för att jag tror att det är Jessica igen men nej det är Simon och han undrar om jag kan vara barnvakt åt Aurora nästa lördag, och jag svarade såklart ja där med=). Men kunde inte hålla mig för skratt när jag sedan lagt på, för hur roligt låter det inte? Först ringer en om barnvakt sedan 3 minuter senare en annan, haha=). Men visst ställer man upp, det är ju roligt oxå=)

Men nästa fredag så fyller min storebror 21 år (inte den älsta utan den näst älsta) så då blir det kalas och gratta Marcus=).

Nu på lördag så blir det "Rudarevyn" i Ruda (hehe) så då får vi en massa gäster och massor av god mat och sedan blirdet revy i stora lass=).  p.s: har nte glömt er mina änglar!
Kram Nettan!



Saknaden är stor!

Jag ser dagar gå och dagar komma men dig har jag ej sett nu på ett tag.
Innan var jag beroende av dig och kunde inte föreställa mig en dag utan dig, men saker och ting förändras.
Jag älskar dig, kära du vad som än har hänt.
I hjärtat ska du alltid ha en stor plats.
Puss på dej min lilla ängel!



Snyggt och prydligt!

Fint och snyggt, blev det allt i storarummet/finrummet. Och som alltid såklart var jag tvungen att ta en (många) snygga bilder på rummet för det=). I vår bokhylla står ett fotografi på mig när jag är 5 år (tror jag) tycker jag är jätte söt på den bilden så den var jag oxå tvungen att fota=)




En annorlunda familj!

Vid klockan 8, blir det såklart att vara bänksittandes framför tv, och se på "En annorlunda familj" tycker det programmet är riktigt mysigt!. Älskar barn själv och ska absolut skaffa barn när jag blir äldre men inte riktigt så många som dom har. Det finns ju en massa posetivt med en stor familj men som alla andra saker så finns det ju negativa med, dom ser ut att ha det jätte mysigt och trevligt med många barn och syskon men själv säger jag nog nej til den biten. Ganska intressant att kolla hur dom får dagen att "räcka" till osv när dom har så många underbara barn, så det blir det att kolla på.
Kramar Nettan!

6 barnsfamiljen och 8 barnsfamiljen och tillslut 10 barnsfamiljen! =)


Magsjukan sprids!

Idag i skolan har jag känt
mig helt fruktansvärt dålig, huvudet kändes som att det skulle explodera och magen likadant där, fick springa några gånger på toaletten (kändes varje gång som att jag skulle spy, som jag typ gjorde en av gångerna också). Igår låg pappa liggandes hela dagen (magsjukan hälsade på, och gör fortfarande) men han är mycket bättre nu men
fortfarande är han smittsam och sjuk. Vill verkligen inte få magsjukan nu,men det blir det väll snart i alla fall, det har gått runt en massa nu, Jessica på pizzerian fick magsjukan (men är frisk nu) för inte så länge sedan och mammas jobbakompis och hennes familj har/har haft det.

Idag fick jag betsämma mat=) spaghetti och köttfärssås, riktigt gott.
Massor av kramar Nettan!


Min gulliga princessa Aurora=)


Röd/Rosa gardiner!




Nya gardiner i "finrummet". Dessa har vi beställt från http://www.ellos.se/, tyckte att gardinerna var riktigt snygga/gulliga=) hehe. Kram Nettan


Inte vilken mack som helst!

Ytterligare en dag på macken hehe=) jag läste matsedlen på pizzerian idag som dom ska ha vecka 7, och som dom skulle faxa iväg idag till olika företag, och jag hittade nåra fel så jag frågade innan dom skulle faxa om jag fick ändra hehe, och det fick jag så det blev rätt tillslut och sedan faxade jag iväg det åt dom (så är det när man är petig).
Har sagt till Jessica att hon är "tvungen" hihi, att åka till "Leoslekland" med Theodor & Zhafira och så måste jag oxå följa med hehe, så det blir det någongång, roligt,roligt.
Nu är jag i alla fall hemma och väntar på att maten ska bli klar som pappa lagar idag (fläskfile med kroketter och bearnaisesås) mums=).
 Föresten när jag var på väg hem från macken träffade jag det gulliga paret, Elin & Fred=) dom var som alltid lika gulliga,trevliga och glada som vanligt.
Kram Nettan!

 Min älskling Pelle=)



Friends - en bra gärning

Hejsan idag fick jag 3 brev i postlådan som var till mig=) ett av breven innehöll "Friends" kampen mot mobbning.Och jag är med i kampen mot mobbningen, så tycker jag har gjort en bra gärning (stolt idag). Jag följde med pappa till macken och  då hade jag med mig mitt gula fina kuvert, hehe och dom frågade vad det var och stolt visade jag upp att jag är med i kampen mot mobbning och min fina brosch där det står "Hej" på som man oxå fick=). Dom tyckte att det var väldigt bra av mig att vara med i kampen mot mobbning och tyckte att jag hade gjort en bra gärning =), Det tycker jag med så bli med ni oxå=) Kram Nettan!


"Har strykt över min gata där jag bor" Mitt gula fina kuvert som jag fick=)

Och i låg denna fina lapp=)

"Bilden blev väldigt suddig" och denna fna brosch som jag har satt på jackan=)


Natti natti!

En bra bok, och en påse småodis, kan det bli bättre? =). Min dag har jag ägnat åt att vara i skolan till klockan halv två (slutade då) och när jag kom hem satt jag med geografi (med en karta och tv sidor, som jag skulle märka ut varje stad, öar och hav) skit trisst men sen var jag äntligen klar, och det bar av till macken. Där träffade jag min gulliga mamma och söta Maria=), Jessica var sjuk idag (stackarn, krya på dej). Maria och mamma hjälpte mig med lite läxa jag hade med mig och jag diskade åt Maria för att vara snäll (deras diskmaskin har gått sönder) så jag stod där inne med svarta diskhandskar med döskallar på och diskade, hihi=).

Det var grymt taskigt av dig idag att bara lämna mig! Du kunde ju ha sagt något istället för att vi skulle gå och leta efter dig och undra var du va! Jag är inte taskig mot dig, du kan väll oxå prata när vi pratar? det ska väll inte bara vara jag som börjar prata hela tiden? du struntar ju ändås i när jag säger något så därför så pratade jag med dom andra väldigt mycket idag! Men snälla lär dig, du kan väll säga något när vi pratar om massa saker! Jag hoppas allt löser sig, jag gillar inte att bråka!  God natt på er, och massor av kramar Nettan!


En bra bok & godis=)


Johanna Thydell

som sagt har läst klart boken "I taket lyser tjärnorna" den var grymt bra och den berör in på djupet. Nu håller jag på med bok två som jag lånade idag=) "Det fattas en tärning" som oxå Johanna Thydell har skrivit. Har inte kommit så långt på boken men den verkar oxå riktigt bra. Kram nettan=)

 "Det fattas en tärning"


Finns det någon snällare person!

Men herregud nu är mamma som att hon bara tar och aldrig ger och verkar skit elak medan alla andra är snälla, att mamma aldrig säger tack om hon får något, (detta tycker inte jag, men tydligen andra). Alla som känner min mamma vet och tycker att mamma är en grymt snäll person hon skulle aldrig kunna lura någon, inte våga göra något som inte sedan står för! 
Vi sa till dej, mamma du är för snäll, säg till någongång! Men snäll som mamma är så har hon aldrig sagt riktigt ifrån och behandlat alla som "änglar".

Så detta är trams att mamma skulle vara någon slags "häxa" för alla vet att hon är den snällaste personen som finns, kanske till och med för snäll!



Det är som det är, men ni ska veta att jag älskar er!

Iåning gjord och allt går jag till bussen men bussen åker iväg och kvar står jag och viftar med armarna att bussen ska stanna men nej det gör den inte!

Det blev en "hemmadag" idag att bara vara hemma och slappa, läsa bloggar, skriva på bloggen, äta och snart blir det tv=). Någon som kan föreslå något att göra en sådan dag som denna? p.s har läst klart "i taket lyser tjärnorna" så himla bra bok och den berör in på djupet!

Som jag brukar säga, alla älskar inte alla men tjaffs vad är det bra till? Har ni något på hjärtat lätta att med att prata istället.
Det har blivit som det har blivit men kära barn ni ska veta att jag älskar er för alltid och nu!



Bloglovin

http://www.bloglovin.com/blogmix/1239/unga-frldrar/


Besviken!

Vart ska detta sluta? Hur irriterad man än blir så hjälper det inte, för det känns ändå som att man pratar med ett träd!

Vad skulle ni ha gjort om "den som ni håller hårt" får anklagelser och rykten och ja och fan vet allt. Det är hur normalt som helst att man ställer sig på dennes "sida". Och som sagt ingen drog in mig i detta i alla fall inte ____ men det är klart man bryr sig och blir irriterad och som jag, är riktigt besviken, jag är grymt besviken och ledsen!



God middag!

God middag på er alla! I natt sov Jesper hos mig igen, hmm när blir man av med han? (haha skämta, han är jätte gullig och mysig på alla sät). Men igår så sa Jesper efter en heldag på macken att han ville sova hos mig inatt igen och jag bara javisst får du det men du får ringa hem först. vad har jag gjort för speciellt för att vilja vara med mig hela helgen? hehe jag frågade Jesper det förut men han sa bara att jag var rolig och snäll och han ville sova här, hehe =) riktigt gulligt.

Jesper låg och snacka massa igår när vi skulle sova och jag bara jaja är inte du trött, typ, men det var han inte eller jo lite men han pratade ändå som tillexempel att han tyckte det var lite konstig att han var med någon som gick i 9an men då sa jag att åldern spelar ju igentligen ingen roll men att om inte Jesper och jag var kusiner så skulle vi nog inte ha varit och vi är ju inte på det sättet (alltså som "kompisar") vi är nog mäst då som syskon=). Och igår kom vi på att vi hade likadana tår =D hehe (en lite annorlunda tå som jag typ trodde att bara jag och mamma hade men nej inte det, lilla kusinen hade det oxå) Kram Nettan=)


Mysiga och skuttiga Aurora=)


RSS 2.0