Fredag


Sitter typ halvdöd i skolan och har fotolektion, ska strax in i fotostudion och fotografera, den underbara tanken att det är fredag idag är suverän, i love it.

Har som sagt fotolektion & efter det har engelska sen så är det helg, det underbara är desutom att pappa ska till Kalmar idag så kan åka med honom hem eller min älskling som också jobbar här, jag tar det som passar sen.
Det blir en lång helg eftersom att jag är ledig lördag,söndag,måndag & tisdag och onsdag sk ajag bara in vid 3 och fixa lite saker.

Jag hoppas det blir en sån där underbart mysig helg med toppen väder, fast man kan ju inte få allt så bara jag är med älsklingen så blir den toppen.

På tala om en annan sak, jag var i stockholm i måndags-tisdags och det var riktigt roligt men det var inte världens lättaste att vara nyttig då. Jag syndade och åt pommes både på måndagen & tisdagen och blev några godisbitar med. Det är svårt att "hålla på med sånt här" när man åker iväg, jag gick med några och åt då blev de den maten, kan inte sätta mig själv någonstans, haha. Men de kunde ha varit mycket värre & de var det inte, men nu blir de inget mer syndande för min del.

Idag har jag med mig en sallad med grillad kyckling & en flaska med vatten och två kiwis, slipper jag gå hungrig och det är desutom gott.

Hoppas ni får en toppen fredag, kram



Stockholm- Let`s dance






Stockholm & let`s dance

I måndags åkte jag till stockholm med klassen så har inte hunnit skriva de här dagarna, vi var bland annat på lets dance & kollade läget, riktigt skoj!

Vi var också på Tekniska museet & igår kom jag hem sen på kvällen, jag lägger upp fler bilder senare.



Matdagbok (gårdagen)

Frukost: Kopp med grönt tè och en skål med keso och frysta jordgubbar

Mellis: Ett glas med blåbärssoppa

Lunch: Ett stort glas vatten och äggröra

Middag: Kebabsallad, mamma,pappa & älsklingen köpte pizza medan jag köpte en sallad istället (NÖJD)



Dagens lunch



Dagens lunch blev en kopp grönt tè med en skvätt mjölk i och äggröra, mums.

Mums med äggröra!



Frukost på sängen



En lördag som denna bestämde jag mig för att ge älsklingen frukost på sängen.
Jag gjorde iordning kaffe och två smörgåsar till älsklingen, och till mig blev det grönt tè med honung och en skål med laktosfri naturell keso med jordgubbar.

Sitter nu och kollar på Big brother och dricker ett stort glas vatten, får se vad som händer idag.

Gårdagens matdagbok

Frukost:
Grönt tè med honung och två skinksmörgåsar
Mellis: Stort glas vatten
Lunch: åt en sen frukost så hoppade lunchen
Middag: Tacos med massvis med sallad och tacochips



Vår lilla älskade tjej går


Vår älskade lilla Wilma tar massvis med steg nu
Det började för några veckor sedan (om jag inte minns fel) när Wilma tog sina första steg, men nu blir hon bara bättre och bättre och står nu under långa stunder.
Igår satt jag mig på huk framför Wilma och sträckte ut armarna och lockade henne med att gå till mig, hon tog många steg och gick snabbt till och med. Under en lång tid gick hon från deras soffa i tv-rummet ut till ytterdörren, åhh så duktig hon är. Nu dröjer de inte länge förens hon är en gående bebis på heltid.


♥♥♥♥♥♥



Matdagbok

Frukost: 
Ett äpple & en flaska ramlösa, eftersom jag inte sov bra inatt vaknade jag sent & skippade frukosten.

Lunch:
En kycklingsallad med pasta (glutenfri) och ägg med dressing och ramlösa.

Middag:
Får se vad de blir när jag kommer hem, uppdaterar om det sen.


Mellanmål ska jag börja med sen och ordentlig frukost på morgonen, men blev som sagt lite körigt idag.

Jag mätte typ alla kroppsdelarna igår & vägde mig och skrev självklart ner allt, ska stämma av en gång i veckan eller senare? får se hur jag ska göra sen men ska köra på detta nu.

Idag ska jag försöka att samla kraft att powerwalka en timmes lång runda, är så skönt när man väl gör det & speciellt efteråt, med musik i öronen kan jag nästan gå hur långt som helst.

Jag kämpar vidare



Peppa peppa


Har precis gjort iordning en kyckling sallad med pasta & ägg, som jag ska ha med till skolan till lunch, lär bli mätt imorgon och det är ju så gott med. Nu sitter jag och kollar på "Berg flyttar in" och avnujter en kopp grönt tè och ska strax ta en kopp till, te med honung i, muuums.

Känner mig så himla duktig, inget godis idag & igår stod jag över när älsklingen köpte sig en godispåse, då känner man sig nöjd kan jag lova!



Sommarkläder


Nu vill jag att sommaren ska komma & helst vill jag bära dessa plagg, åhh de fina topparna, den fina långarmade tröjan och den fina långklänningen (jag verkligen älskar långklänningar), blommen i håret också såklart.

Känns som att jag ska åka och shoppa snart? vill helst inte internetshoppa för det är bästa att prova kläderna först och se hur det ser ut i verkligheten.




En helt underbar helg

Som rubriken lyder så har jag haft en helt fantastisk underbar helg men min älskling

Har haft lov och det var toppen, från torsdag till söndag sov jag hos älsklingen. I torsdags var vi ute och åt och hade de underbart, på fredagen jobbade han så jag åkte hem en stund, sen på kvällen lagade vi en god middag. I lördags var vi på tippen och slänge saker, hjälpte hans mamma med flytspackel och städade och var allmänt duktiga, på kvällen åt vi på en god kinarestaurang och köpte hem glass & bär och åt det hos hans mamma & hade de trevligt.

Söndagar är för de mesta väldigt tråkiga och just nu sitter jag och kollar på tvn, som jag har gjort de senaste 2,5 timmarna. Väntar på att mitt hjärta snart ska komma tillbaka hem till mig. Imorgon är det tillbaka till skolan igen och frågan är hur ska jag orka?



Detta med bloggen

Har lixom tappat lite av det här med bloggandet, de senaste dagarna har jag varken haft tid eller lust att ägna mig åt bloggen.

Hela påsken har varit helt perfekt, umgåts med familjen & älsklingen hela påsken så de kunde inte ha blivit bättre, firade också pappa i helgen eftersom att han fyllde år.

Jag kom precis upp ur badet & de kan jag säga att jag verkligen behövde, gud så skönt det var, plus i kanten var desutom ansiktsmasken & mineralvatten med jordgubbar ♥



Dagens lunch


Underbart god sallad

Har varit hemma idag på min lediga dag (är ledig onsdagar) och städat, gått med hunden, duschat & fixat i ordning mig, lagat mat som blev lax & sallad.

Dagen har gått strålande hitils med massvis med vattendrickande & en god sallad med lax, känner mig fruktansvärt nyttig.

Nu blir det kalas för pappa andra dagen i rad, puss puss



Nu ska de börjas

Måste ta tag i detta nu
Måste ta tag i detta nu på allvar, nu måste de bli slut på allt godis (chips & sådant med), läsk (endast light läsk), all onyttig mat, helst undvika potatis & ris. Ska försöka gå (powerwalka) en timme per dag och gärna annan träning också.

Nu är det början på april och sommaren är snart här så vill hinna gå ner lite innan sommaren kommer, men ska forstätta tills jag når mitt mål, runt 10 kg.

Det är bara jag själv som kan styra över detta & med en stark vilja så ska jag klara det

Ge gärna tips om träning & bantning om ni har några, puss puss



Pappa 50 år



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Jag kan inte förstå, hujeda mig vad tiden går fort. Min kära lilla pappa är redan 50 år och flera ska det bli, jag har haft dig snart i 19 år vid min sida och vad skulle jag ha blivit utan dig?

Idag blir det bara lugnt hemma med smörgåstårta & godmat m.m, men i helgen ska vi fira stort och släkten kommer.

GRATTIS PAPPA PÅ DIN DAG♥



RSS 2.0