En löparrunda avklarad

Nu är en löparrunda avklarad på 6 kilometer så nu blir de att snart hoppa in i duschen, sedan packa väskan och dra till gymmet.
Känns sjukt skönt efter att ha sprungit & man känner sig väldigt duktig desutom. Nya dörrar har öppnats i mitt liv & nu jävlar!!!
Kram


Jag vet hur du ser ut i dina kläder...

Har shoppat lite nytt bland annat tröjan, halsbandet & hårbandet med rosetten, har köpt en "kofta" också men laddar upp en bild på den senare.


Damn so nice

Har fått schemat idag (skolan of course) & jag är sjukt nöjd, på måndagar har jag heldag, på tisdagar har jag bara en lektion & slutar vid 11:15, på onsdagar är jag ledig (FAN SÅ GUTT), Torsdagar & fredagar har jag heldag också fast denna fredagen så börjar jag inte förens vid 12:15. Visst låter de bra?

Sen kommer vi att ha praktik i 5 veckor i sträck & i trean har vi 10 veckor i sträck, as gutt!

Nu ska jag plugga vidare, slutar vid 3 :).

Kram


Mys med de bästa ♥

Varit barnvakt hela helgen åt denna lilla tös, och så har jag varit med min underbara pojkvän hela helgen med. I fredags hade jag & älsklingen filmmys & jag va samtidigt barnvakt, i lördags spelade jag & bby minigolf & jag va barnvakt då med ;). Men mamma och jag hade lilla Wilma tillsammans, men helgen har varit supermysig.
Puss


Ny design

Faaan så nöjd jag är (ursäkta uttrycket men är sjukt nöjd) med bloggdesignen som min kompis Marcus har gjort åt mig. Älskar leopard & rosa och blommar så detta blev resutlatet. Desto finare blogg desto roligare blir de att blogga, i think ;).


Ny deisgn

desigen är gjord av Marcus :)
hoppas du blir nöjd Jeanette.!!:)


Jag har världens underbaraste pojkvän♥

Jag har världens bästate man & jag älskar honom mest av allt på denna jord, han är bäst, snyggast, roligast, sämst på att ljuga, mysigast & helt klart underbarast och jag förstår varför en massa tjejer är sugna på honom, de är dock synd om dom för han är min och jag släpper honom aldrig! Jag har gjort en del misstag under hans & mitt förhållande och jag ångrar de skarpt. Jag älskar att få vara den du delar säng med om nätterna, att jag får vara den tjejen i ditt liv som du behöver & att de är mig du kramar, pussar på och älskar!... Jag kommer alltid att finnas där för dig min man & aldrig mer ska jag svika dig & en sak är jag säker på jag älskar dig. Vänner kommer och går men kärleken till dig bby den består ♥



Löning

Idag tog jag ledigt ifrån skolan för att kunna åka till körskolan och köra lite, efter det så gick mamma & jag och shoppade lite de blev nagellack, foundation, hårsnoddar. Sedan fick jag hem min lönelapp så jag hämatde ut ett paket med två tröjor (visar senare).

Imorgon är det fredag (wiihooo) och hela helgen ska jag vara barnvakt åt lilla Wilma & försöka få lite tid ihop med min älskling.
Puss


Första skoldagen

Tillbaka till vardagen nu då, idag började jag skolan igen efter sommarlovet. Det var en rätt segt dag men nu är jag äntligen hemma, haha! Det blir bättre sen när man har gått i några veckor så man kommer in i de för som det är nu, så gör vi inget speciellt och följer inte schemat än.
Men annars är det väl rätt skönt med vardag igen & så som de ska vara.
Såhär såg jag ut idag, med en ny tröja desutom ♥


Morgonmys♥

'
Jag & lillan har morgonmys eftersom att hon sov hos mig inatt, var barnvakt! Vi har haft de supermysigt & nu somnade hon precis i min famn, sååå söt.
Vi vaknade vid 7 eller Wilma vaknade då & väckte sedan mig, men annars så har hon varit jätteduktig.
puss


Jag viska det jag vet att du vill ha...

Är på Öland med världens vackraste lilla bebis, igår gick jag en lång promenad med Wilma i bärselen, där satt hon alldeles utmärkt & sa inte ett knyst. Fick lite roliga bilder på henne när hon blev lite små tjurig & gjorde massa gremaser.

Innan jag åkte över till öland igår så var jag & gjorde halkbanan och de var faktiskt väldigt kul, inte läskigt som jag hade trott ;).
Puss på er


Mini kräftskiva

Vi har haft en liten mini kräftskiva, jag & mamma och pappa. kräftor, massa olika kex & ostar, mums.
På fredag ska vi på en större kräftskiva, så vi smygstartade lite nu ;) haha.
Puss


Mysig helg ♥

Blev stadsfest i Kalmar igår & träffade på min kusin och var med henne, såg även "Rolandz" så goa ;).
Idag blev det mat på kina med mamma & pappa och sen efter det så såg vi film, den nya Irene Huss och hade riktigt filmmys :).
Underbar helg, puss


Mysig hemmakväll

Sitter hemma i tv soffan och kollar på en härlig komedi "Life as we know it" med mamma, pappa, min bror och hans flickvän och deras lilla dotter Wilma sover i min säng. Idag har vi varit på marknad och sedan har vi grillat, & som sagt sett på film sen blir det sängen. De har varit en mysig hemmakväll och min bror & hans tjej och lilla Wilma sover hos oss inatt, verkligen super trevligt & mysigt.
Förra helgen festade jag hela helgen, och denna helgen har varit en myshelg istället båda är roligt på sitt sätt, fast i de stora hela så har jag hellre trevligt med underbara människor & har de mysigt framför en film tex. Igår var jag med min underbara kärlek och hade de mysigt framför en film då med.
Puss på er


Fasters bästa ♥

Min lilla skruttfia blir 3 månader, oj vad tiden går fort och hon har blivit så stor (om man jämför med när hon föddes). Älskar dig lilla Wilma Linnea Rosèn


I ett förhållande


Har ändrat min status på faceboom till "i ett förhållande" och det är ihop med världens bästa, jag är så otroligt glad och jag vet att detta kommer att bli så bra ♥


RSS 2.0