Umeå

Älsklingen glömde strumpor så han fick låna av mig, rosa ludna strumpor ;)
I söndags blev det en spontantripp till Umeå, över 100 mil dit & lika mycket hem.
Nu undrar ni säkert vad jag gjorde där & de var så att en föredetta chef till min älskling, som hörde av sig till honom och frågade om han kunde åka till Umeå och leverera några saker. Eftersom att det är långt dit så var vi tvungna att åka två, så jag och älsklingen åkte och turades om att köra.
I söndags åkte vi vid halv 6 på morgonen och var framme i Umeå vid halv 4, och chekade in på hotellet och gjorde iordning oss och gick på stan och åt middag. levererade alla grejerna och somnade helt utmattade efter 10 timmar i bil. På måndagsmorgonen vaknade vi vid halv 8 och åt hotellfrukost och gav oss sedan av hemåt.
Det kanske låter som en klockren utflykt? fast jobbigt att sitta i bil så länge? Det var inte riktigt så får jag tilllägga då. Resan dit gick hur bra som helt, körde 67 mil utan att stanna en enda gång för då började vi att bli hungriga & bilen behövdes tankas. När vi väl hade stängt av bilen & hoppat in på en mack och köpt lite mat, och skulle starta bilen igen så gick den inte igång (batteriet var helt paj). Vi frågade en snäll själ och vi fick hjälp så det gick väldigt fort och sen var vi iväg igen. När vi väl var framme så visste vi att när vi stänger av bilen så går den inte igång, så vi gick över till macken mitt emot och frågade om vi fick låna en starthjälp till bilen (tills dagen efter på morgonen), och de fick vi, i Umeå finns många snälla själar ♥.
När vi gick iväg & åt så tog vi en china restaurang och den maten gick verkligen inte att äta, allt smakade surt!
Vi var där i max 3-4 minuter & sa sedan till men icke sa nicke, riktigt otrevliga männiksor & vi fick se glada ut & betala. Maten & personalen var kass, inte kundvänliga ett dugg, irriterande...
Vi bet i det sura äpplet & letade vidare efter ett nytt matställe & hittade en fräsch & fin grekisk restaurang, det var gott och personalen var så som man ska vara!

På kvällen gick vi in i en affär och köpte lite gott till kvällen & glömde ta kvitto (vi la ut pengar för mat & sådant tills vi fick de när vi kom hem) & kom inte på de förens vi var tillbaks på hotellet & gått en långpromenad, så ungefär en timme efter kom vi på det. Vi gick tillbaks och sa som det var och de försökte men hittade inte kvittot först (man kan söka på gammla köp, & skriva ut kvitto), så vi sa att det var lugnt men hon försökte ändå och tog fram det, sjukt snäll personal.

Påvägen hem fick vi inte stänga av bilen en ändaste gång pga av batteriet för då hade bilen stängts av & inte gått igång, men vi klarade de men mycket motgångar på vägen var det.

Trots allt detta krångla så hade vi de rätt mysigt ändå, med hotell & hotellfrukost ♥, vägen hem var den värsta, helt klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0